2023. október 7. szombat

okt. 7
0:12
Csalás gyanúja miatt menesztette munkatársát az MLSZ (Infostart)
A labdarúgó-szövetség nem nevezte meg az érintett dolgozóját.
okt. 7
0:16
Gyulay Zsolt: akár már hét végén fontos döntés születhet az orosz és fehérorosz sportolók olimpiai részvételéről (Infostart)
Körvonalazódik, hogy az orosz és a fehérorosz sportolók miként vehetnek részt jövő nyáron a párizsi olimpián. Gyulay Zsolt MOB-elnök továbbra is kiáll amellett, hogy csak a nemzetiség alapján nem lenne szabad büntetni a versenyzőket.
okt. 7
0:20
Bravúrosan szerepelnek a magyar teniszezők a kínai 3 milliárdos tornán (Infostart)
Marozsán Fábián után Fucsovics Márton is esélyesebb kiemeltet legyőzve jutott a harmadik fordulóba a 8,8 millió dollár (3,3 milliárd forint) összdíjazású keménypályás sanghaji férfi tenisztornán.
okt. 7
0:24
Messi már januárban visszatérhet a Barcelonához (Infostart)
Legalábbis ebben reménykednek most a katalán klub vezetői és szurkolói.
okt. 7
0:28
Itt egy fontos dátum Willi Orbánnal kapcsolatban (Infostart)
Két évvel, 2027-ig szerződést hosszabbított Willi Orbán, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő RB Leipziggel.
okt. 7
0:32
Dopping - Paul Pogba pályafutása végveszélyben (Infostart)
Négy évre szóló eltiltást is kaphat a Juventus francia válogatott labdarúgója. Pozitív a B-mintája.
okt. 7
0:36
Két Legia-futballistát őrizetbe vettek Hollandiában – lépett a miniszterelnök is (Infostart)
Dühös reakciókat váltott ki pénteken Lengyelországban, hogy csütörtök éjszaka a holland rendőrség a Legia Warszawa két labdarúgóját őrizetbe vette a csapat AZ Alkmaar elleni Konferencia-liga-mérkőzését követően, Mateusz Morawiecki miniszterelnök az ügy kivizsgálását kérte külügyminiszterétől.
okt. 7
0:40
Először nyert otthon a Puskás Akadémia (Infostart)
A Puskás Akadémia 1-0-ra nyert otthon a sereghajtó Kisvárda ellen a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, ezzel a hetedikről a negyedik helyre lépett előre.
okt. 7
3:33
Spanyol bajnokság: Real Madrid - Osasuna, 9. forduló - Élő eredmények (Eurosport)
La Liga - Kövesd élőben a Real Madrid - CA Osasuna bajnoki mérkőzést az Eurosport online felületén! Statisztikák, felállások, egymás elleni eredmények. Kezdőrúgás: 2023. októrber 7-én, 17:15-kor.
okt. 7
4:42
Belesel a mellei közé, kipakolta kincseit a barna bombázó (Metropol)
Tökéletes ruha a tökéletes testhez.
okt. 7
5:39
Idősek otthonában is a kézilabda megszállottja Laurencz László (Sportal)
Nincs jó bőrben Laurencz László. Persze tudja ő is, 89 éves korban már nem karácsonyi gyermekjátékokról, szerelemről, bombagólokról vagy nagy kézlabdasikerekről ábrándozik az ember. A világbajnoki ezüst- és olimpiai bronzérmes egykori szövetségi kapitány a tököli bentlakásos Nyírfaliget Idősek Otthonában él egy ideje. Az ápolási osztály "foglya", o
okt. 7
6:09
Stroll még Raikkönenen is túltett flegma nyilatkozatával (videó) (Racing)
Jókorát lökött személyi edzőjén, majd jelesre vizsgázott flegmaságból az egyre mélyebb gödörbe kerülő Lance Stroll, miután Fernando Alonso a Katari Nagydíj időmérő edzésén is óriási különbséget vert rá. Lance Stroll az idén már sokadszor szenvedett komoly vereséget a kétszeres soanyol világbajnoktól időmérő edzésen, a kanadainál pedig a jelek szeri
okt. 7
6:33
Az MLSZ egyik igazgatóját többmilliós csalással vádolják; változik a videobíró használata a PL-ben – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
A péntek késő délután és este legfontosabb sporteseményeit, híreit összegyűjtöttük olvasóinknak.
okt. 7
6:45
Hamilton mindent elkövetne, hogy harcra kényszerítse Verstappent (m4sport.hu)
Ha már váratlanul a legjobb háromba kerültek a Mercedesszel, Lewis Hamilton próbálja csatára kényszeríteni Max Verstappent vasárnap.
okt. 7
6:45
"Olyan ez, mint amikor a tortára ráfújják a habot, amire ráteszik a cseresznyét" – interjú a Diósgyőr csapatkapitányával, Holdampf Gergővel (Sportal)
Több mint négy év elteltével játszhatott újra az élvonalban – csapatkapitányként. Ma már az újoncként a tabella harmadik helyén álló Diósgyőr egyik meghatározó játékosaként készülhet az Újpest elleni rangadóra, ott léphet pályára, ahol először szerepelt felnőtt meccsen – éppen a DVTK ellen. Beszélgetés a Miskolcon csupa szépet és jót megélő Holdamp
okt. 7
6:51
Torinói derbi a Serie A-ban; pályán a Real Madrid – szombati sportműsor (Sportal)
Íme, a szombati sportműsor!
okt. 7
6:57
Furcsa probléma miatt esett vissza a Ferrari (m4sport.hu)
Különös nehézségek akadályozták a Ferrarit a jobb eredmény elérésében a katari időmérő edzésen. Charles Leclerc szerint így ez volt tőlük a maximum.
okt. 7
7:21
A garázsban lökdösődött a teljesen kifakadt F1-es versenyző (Sportal)
Lance Stroll nem viselte jól a számára nem túl jól alakult időmérő edzést.
okt. 7
7:27
Verstappen: Az év sportolója? Egy nevetséges díj! Egyszerűen igazságtalan. (m4sport.hu)
Miközben valaki már minden idők legjobb holland sportolójaként tartja számon, Max Verstappen elmagyarázta, miért irritálják az "Év sportolója" díjak.
okt. 7
7:39
„Minden héten” szóba kerül az argentin verseny az IndyCar vezetőségénél (Racing)
Egy nagy hiányzója volt az IndyCar jövő évi versenynaptárának, méghozzá a régóta pletykált argentin futam révén, de a bajnokság vezetői szerint ez még nem végleges.
okt. 7
7:51
A válogatottba visszatérő játékos egyetért Marco Rossival (Sportal)
Hosszú sérülése után pénteken, a Kisvárda ellen volt először kezdőcsapat tagja Nagy Zsolt. A Puskás Akadémia középpályása, ráadásul győztesen hagyhatta el a pályát, sőt ő maga is gólt szerezhetett volna. Nagy Zsolt a győzelem, és az egyre több játéklehetőség mellett annak is örül, hogy idén először tagja a válogatott keretnek. Marco Rossi a szerbek
okt. 7
8:00
Tudni vélik, hogy ki az MLSZ csalással gyanúsított megyei igazgatója (Infostart)
Az MLSZ Heves megyei igazgatója lehet az, akit azonnali hatállyal elküldtek a szövetségtől pénteken, mivel csalással gyanúsítják.
okt. 7
8:03
A wimbledoni bajnok is csatlakozott, teljes a WTA-vb mezőnye (Sportal)
Utolsóként a Wimbledonban idén diadalmaskodó cseh Markéta Vondrousová, a tunéziai Onsz Dzsabur és a Roland Garros-2. Karolína Muchová kvalifikálta magát a WTA-vb-re.
okt. 7
8:05
Apai örömök: megszületett Neymar kislánya (Sportal)
A jelenleg a szaúdi al-Hilalt erősítő Neymar ma délután már egy gyönyörű kislány édesapjaként léphet pályára.
okt. 7
8:09
Hamilton ismét beszólt az FIA vezetőinek az időmérő után (Racing)
Lewis Hamilton újfent egy éles kritikát szegezett a FIA munkatársainak fejéhez. A Mercedes brit pilótája szerint a Katarhoz hasonló pályákon el kellene törölni a pályahatárokra vonatkozó szabályokat. A Katari Nagydíj időmérő edzését jövetően egy ideig még nem lehetett pontosan megállapítani a pontos végeredményt, mert számos pilóta veszítette el a
okt. 7
8:21
Ez lesz a Rally Hungary szombati napján! (Racing)
A Rally Hungary szombati napján hét gyorsasági vár a versenyzőkre és a szurkolókra, köztük a Nyíregyháza városi szakasz. Néhány fontos információa a verseny első teljes napjáról.
okt. 7
8:33
Amerikába szerződött Garát Zsombort, a New York Islanders egyik tartalékcsapatában fejlődhet (m4sport.hu)
Az észak-amerikai ECHL-ben szereplő Worcester Railers szerződtette a 2023/24-es idényre a válogatott jégkorongozót, Garát Zsombort.
okt. 7
8:45
Szombati ebéd mellé szólhat a Kövesd és a ZTE kiesési rangadója (m4sport.hu)
Az OTP Bank Liga kilencedik fordulójának kiesési rangadóján Kuttor Attila Mezőkövesdje fogadja Boér Gábor Zalaegerszegét, ahol a győztes már a bajnokság elején komoly téttel bíró három pontot zsebelhet be.
okt. 7
8:45
A magyar válogatott hokis az NHL-es gárda tartalékcsapatában folytatja (Sportal)
Az észak-amerikai ECHL-ben szereplő Worcester Railers szerződtette a 2023–2024-es idényre a válogatott jégkorongozót, Garát Zsombort.
okt. 7
8:57
"Fel is szakadt a fejem, tizenhárom öltéssel kellett összevarrni" – korábbi élményeiről is beszélt az Újpest új igazolása (Sportal)
Rangadót rendeznek a Szusza Ferenc Stadionban: az Újpest a Diósgyőrt fogadja 16.15 órától. A lila-fehéreknél először ölthet szerelést a szeptember végén szerződtetett Milos Koszanovics, aki négy év után futballozhat újra Európában.
okt. 7
9:15
Red Bull: Nehéz megmagyarázni a Pérez és Vertappen közötti különbséget (m4sport.hu)
Nem az a kérdés, Sergio Pérez el tudja-e odázni a bajnokavatást, hanem az, kiejti-e a kezéből a bajnoki második helyet is. A katari időmérős blama után főnöke is értetlenül áll a Max Verstappennel szembeni lemaradása előtt.
okt. 7
9:15
Higgins és Trump rangadója vár ránk az English Open elődöntőjében (Eurosport)
Egyértelműnek tűnt, hogy John Higgins és Judd Trump egyaránt meg kell hogy nyerje a maga negyeddöntőjét. A skót sztár ellenfele Martin O'Donnell volt, a Masters címvédője pedig Matt Selttel csapott össze péntek délután. Végül mind a két esélyes 5-1-re hozta a mérkőzését, és összejött az álomelődöntő az English Openen. Az alsó ágon Liu Hongyu és Zha
okt. 7
9:15
Simone Biles újabb vb-aranyával már minden idők legeredményesebb tornásza (Telex)
34 olimpiai és vb-érme van, senki más nem gyűjtött ennyit.
okt. 7
9:21
Rosta öt gólt vágott a városi rangadón, a Dinamo hiba nélkül vezeti a bajnokságot (m4sport.hu)
Rosta Miklós mind az öt lövését gólra váltotta a címvédő Dinamo Bucuresti színeiben a Steaua elleni 37-26-ra megnyert városi rangadón a román férfi kézilabda-bajnokság pénteki játéknapján.
okt. 7
9:21
Profitált belőle, mégis bírálta az újabb fájó büntetést hozó szabályt Hamilton (Racing)
Lewis Hamilton szerint Katarban felesleges alkalmazni a pályahatárokra vonatkozó szabályokat, mert a rázókő időveszteséget okoz.
okt. 7
9:23
Hatalmas, 29 gólos különbséggel győzött Egerben a Veszprém (m4sport.hu)
A Telekom-Veszprém a papírformának megfelelően kiütéses győzelmet aratott az Eger otthonában a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén.
okt. 7
9:39
A FIFA azt ígéri, nem éri hátrány egyik csapatot sem (m4sport.hu)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) azt ígéri, nem éri hátrány egyik csapatot sem amiatt, hogy a 2030-as világbajnokságot hat országban, három kontinensen bonyolítják le.
okt. 7
9:39
Itt az év utolsó nagy dobása - a Lombardia élőben és reklámmentesen az Eurosporton! (Eurosport)
Valter Attila és Fetter Erik ismét együtt, a Lombardián zárja a szezont, de sok más sztár, köztük Tadej Pogacar, Remco Evenepoel és Primoz Roglic is ott lesz az olasz egynaposon.
okt. 7
9:51
Elképesztő Biles visszatérése, hatodszor győzött összetettben és már 21-szeres világbajnok (m4sport.hu)
Nem történt meglepetés a nők egyéni összetett versenyében, mivel hatalmas fölénnyel az amerikaiak sztárja, Simone Biles diadalmaskodott, aki karrierje 21. vb-címét gyűjtötte be péntek este.
okt. 7
9:51
Bunda volt Räikkönen egyetlen vb-címe, Hamilton felsőbb utasítás miatt nem nyerhetett? (Racing)
Kimi Räikkönen 16 éve nyert Kínában, de még ekkor is kevesen hittek benne, hogy világbajnok lehet. A körülmények fura összjátéka miatt azonban végül az lett.
okt. 7
9:51
A FIFA azt ígéri, nem éri hátrány egyik csapatot sem a 2030-as vb-n (Sportal)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) azt ígéri, nem éri hátrány egyik csapatot sem amiatt, hogy a 2030-as világbajnokságot hat országban, három kontinensen bonyolítják le.
okt. 7
9:53
Lazán várja a bajnokavatást: Verstappen hengerelne a döntő hétvégén (m4sport.hu)
Még a kockázatvállalást és egy hibát is megengedhetett magának Max Verstappen a katari időmérőn, az ellenfeleinek így sem volt esélye. Nyugodtan várja a bajnokavatást, és hengereléssel ünnepelne.
okt. 7
9:55
Babos nyert a csengcsoui tenisztorna selejtezőjében (m4sport.hu)
Babos Tímea megnyerte első fordulós mérkőzését a selejtezőben a 780 ezer dollár (körülbelül 285 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán, a kínai Csengcsouban.
okt. 7
10:03
A jó hangulat garantált a DVTK ellen, Ljujics pótlása viszont komoly feladat lesz az Újpestnek (m4sport.hu)
Az OTP Bank Liga kilencedik fordulója több rangadót is tartogat a nézők számár, ezek közé tartozik a Diósgyőr szombat délutáni vendégjátéka az Újpest ellen.
okt. 7
10:09
Ilyen még nem volt, történelmi tett jöhet a Forma–1-ben (Ripost)
Verstappen nem akárhogyan lehet világbajnok.
okt. 7
10:09
Akkorát meccseltek Medvedevék egy bréklabdánál, hogy utána percekig tapsolt a közönség Sanghajban (Eurosport)
Rolex Shanghai Masters - Daniil Medvedev és Cristian Garin meccséről hoztunk egy őrületes pontot, ahol rendesen megfutatták egymást a főszereplők.
okt. 7
10:09
Ezért szenvedett Sainz a katari időmérő edzésen (Racing)
Csalódást keltő kvalifikációt zárt Carlos Sainz a Katari Nagydíjon. A Ferrari spanyol pilótája nagy meglepetésre már a Q2-ben kiesett, és szerinte ebben több tényező is szerepet játszott. Sainz nagyon jó formában indította a szezon második felét, miután Monzában és Szingapúrban is pole-pozíciót tudott szerezni. Utóbbi helyszínen még a győzelmet is
okt. 7
10:09
Az ezüstérmes a második ellen: "magyaros" presztízscsata a javából! (Sportal)
Szombat esti (meccs)ajánló: az előző idény ezüstérmese fogadja a jelenleg második helyen állót. Másként fogalmazva: Kecskemét–Paks találkozót rendeznek 20.30 órától a Széktói Stadionban. Csata, méghozzá "magyaros" presztízscsata a javából!
okt. 7
10:15
Alonso nagyon örül: Rég voltunk ilyen versenyképesek! (m4sport.hu)
Rég nem volt ennyire versenyképes az Aston Martin Fernando Alonso szerint, aki büszke az időmérős eredményére. Felkészült azonban arra, hogy a McLaren ezúttal is erősebb lesz náluk.
okt. 7
10:21
Csodafegyver vagy csalás? Egyszerre átkozzák és másolják a levédekezhetetlen rögbis trükköt (Eurosport)
A Philadelphia Eagles tavaly egy meglepő újítással forradalmasította a rövidyardos szituációk megoldását az NFL-ben, ami példátlanul hatékonnyá tette őket ilyen helyzetekben. Annyira, hogy a liga már a rögbire emlékeztető játék betiltásán is gondolkozott, a játékvezetők pedig szigorúbban nézik a hasonló helyzeteket. Közben persze a többi csapat elk

Keresés