Baczkó Bernadett

Cselgáncs: Baczkónak idén sem jött össze a 10. arany
2014 március 16.   NSO
Ahogyan tavaly, úgy idén sem sikerült megszereznie tizedik országos bajnoki aranyérmét Baczkó Bernadettnek, miután a KSI versenyzője harmadik lett vasárnap a Kecskeméten rendezett cselgáncs ob-n.
Cselgáncs: Baczkónak nem jött össze a 10. arany az ob-n
2013 október 5.   NSO
Nem sikerült megszereznie tizedik aranyérmét országos bajnokságokon Baczkó Bernadettnek, miután a KSI versenyzője csak harmadik lett szombaton a Kecskeméten rendezett cselgáncs ob-n. A világbajnoki bronzérmes dzsúdós a 63 kilogrammosok elődöntőjében kikapott a szintén vb-harmadik Karakas Hedvigtől, aki aztán a fináléban az idén ifjúsági világbajnok Gercsák Szabinát is legyőzte.
Cselgáncs Eb: Ungvári Miklós és Krizsán továbbment
2013 április 26.   NSO
Ungvári Miklós és Krizsán Szabolcs második mérkőzését is megnyerte, Baczkó Bernadett és Szabó Franciska viszont befejezte szereplését a budapesti cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
Cselgáncs Eb: négy magyar ippon, de Ungvári Attila kikapott
2013 április 26.   NSO
Ungvári Miklós, Baczkó Bernadett, Krizsán Szabolcs és Szabó Franciska is ippongyőzelemmel kezdte meg szereplését a 62. cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján, a budapesti Papp László Arénában, a folytatásban azonban Ungvári Attila vereséget szenvedett.
Cselgáncs-vk: Baczkó Bernadett a hetedik helyen végzett Almatiban
2011 szeptember 24.   NSO
Baczkó Bernadett a hetedik helyen végzett szombaton a 63 kilogrammosok kategóriájában a cselgáncsozók Almatiban zajló olimpiai kvalifikációs világkupaversenyén.
Az érmek közelébe sem kerültek a magyarok
2011 augusztus 26.   Népszava
Tegnap négy magyarért szoríthattunk a párizsi, olimpiai kvalifikációs cselgáncs világbajnokságon, ám ezúttal csak apró részsikerek jutottak számukra. A 81 kg-os Csoknyai László és a 63 kg-os Gáspár Eszter egy-egy győzelmét követően kiesett, míg a velük azonos súlycsoportban induló Nagysolymosi Sándor és Baczkó Bernadett már az első összecsapása után búcsúzott a további küzdelmektől.
Cselgáncs-vb: az összes magyar versenyző helyezetlenül zárt ma
2011 augusztus 25.   NSO
Baczkó Bernadett után a 81 kg-os Nagysolymosi Sándor és Csoknyai László, valamint a 63 kg-os Gáspár Eszter is búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
Cselgáncs-vb: Nagysolymosi Sándor és Gáspár Eszter is búcsúzott
2011 augusztus 25.   NSO
Baczkó Bernadett után a 81 kg-os Nagysolymosi Sándor és a 63 kg-os Gáspár Eszter is búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
Cselgáncs-vb: Csoknyai és Gáspár továbbjutott, Baczkó kiesett
2011 augusztus 25.   NSO
A 81 kg-os Csoknyai László és a 63 kg-os Gáspár Eszter bejutott a 32 közé, a szintén 63 kg-os Baczkó Bernadett viszont egy vereséggel búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
Cselgáncs: két hetedik hellyel nyitottunk a salvadori világkupán
2011 július 17.   NSO
Az 57 kg-os súlycsoportban szereplő Karakas Hedvig és a 63 kilós Baczkó Bernadett egyformán a hetedik helyen végzett a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozatának salvadori állomásán.
Magyar pontok Düsseldorfban
2011 február 19.   HírTV
Baczkó Bernadett pontot szerzett a düsseldorfi cselgáncs Grand Prix-n. 68 ország 497 versenyzőjének részvételével zajlik a verseny, melynek 11 magyar résztvevője van.
Cselgáncs: Baczkó Bernadett ötödik lett a düsseldorfi GP-n
2011 február 19.   NSO
Legjobb magyarként Baczkó Bernadett az ötödik helyen végzett a 63 kg-os súlycsoportban a düsseldorfi cselgáncs Grand Prix-n, amely az olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozat állomása.
Cselgáncs ob: Baczkó Bernadett vitatott körülmények között nyert
2009 szeptember 26.   NSO
Egyedül a 63 kg-osok döntője kavarta fel a kedélyeket a miskolci cselgáncs országos bajnokságon, amelyen a hazai elitből csak néhányan képviseltették magukat.
Cselgáncs: Baczkó és Karakas bronzérmes a tuniszi világkupán
2009 május 9.   NSO
Az egyaránt 57 kg-os Baczkó Bernadett és Karakas Hedvig bronzérmet nyert szombaton a tuniszi Grand Prix-n, amely a cselgáncs világkupa-sorozat afrikai állomása.
Cselgáncs: Baczkó és Karakas elődöntős a tuniszi világkupán
2009 május 9.   NSO
Az egyaránt 57 kg-os Baczkó Bernadett és Karakas Hedvig bejutott az elődöntőbe szombaton a tuniszi Grand Prix-n, amely a cselgáncs világkupa-sorozat afrikai állomása.
U23-as cselgáncs Eb: két magyar arany
2008 november 21.   Startlap
Két magyar szerzett aranyérmet a zágrábi U23-as cselgáncs Európa-bajnokságon. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a 48 kg-os Csernoviczki Éva és az 57 kg-os Baczkó Bernadett sem talált legyőzőre. A döntőben Csernoviczki a tavalyi...
Cselgáncs: olasz győzelem a nők 57 kg-os versenyében
2008 augusztus 11.   NSO
Az olasz Giulia Quintavalle nyerte a nők 57 kg-os cselgáncsversenyét, miután a döntőben felülmúlta a holland Deborah Gravenstijnt. A Baczkó Bernadettet legyőző két dzsúdós, az ausztrál színekben versenyző Pekli Mária és a francia Barbara Harel egyaránt az ötödik helyen végzett.
Peking 2008: Baczkó hetedik lett cselgáncsban
2008 augusztus 11.   Blikk
Baczkó búcsúzik az olimpiától
2008 augusztus 11.   HírTV
Baczkó Bernadett vereséget szenvedett a hétfői második vigaszágas mérkőzésén, és elbúcsúzott a pekingi olimpiától. A női cselgáncs 57 kilogrammos versenyében induló magyart a francia Barbara Harel győzte le.
Cselgáncs: Baczkó Bernadett kikapott, oda az éremesély
2008 augusztus 11.   NSO
Baczkó Bernadett a vigaszágon vereséget szenvedett a francia Barbara Hareltől a női cselgáncsozók 57 kg-os súlycsoportjában, így a hetedik helyen végzett.