Kiss Gergely

Kiss, Veréb és Wöller lemarad Londonról
2012 május 5.   Behaviour
Nem indulhat a londoni ötkarikás játékokon a 66 kilós Wöller Gergő, a 84 kg-os Veréb István és a 96 kilós Kiss Gergely, mivel egyikük sem jutott döntőbe pénteken a birkózók Helsinkiben zajló utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, amelynek nyitónapján hat szabadfogású súlycsoport küzdelmeit bonyolítták le.
Birkózás: Wöller a bronzéremig menetelt a vigaszágon Helsinkiben
2012 május 4.   She
Nem indulhat a londoni ötkarikás játékokon a 66 kilós Wöller Gergő, a 84 kg-os Veréb István és a 96 kilós Kiss Gergely, mivel egyikük sem jutott döntőbe pénteken a birkózók Helsinkiben zajló utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, melynek nyitónapján hat szabadfogású súlycsoport küzdelmeit bonyolították le.
Birkózás: nincs újabb kvóta, mindhárom magyar kiesett
2012 május 4.   She
Nem indulhat a londoni ötkarikás játékokon a 66 kilós Wöller Gergő, a 84 kg-os Veréb István és a 96 kilós Kiss Gergely, mivel egyikük sem jutott döntőbe pénteken a birkózók Helsinkiben zajló utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, melynek nyitónapján hat szabadfogású súlycsoport küzdelmeit bonyolítják le.
Birkózás: mindhárom magyar sikerrel kezdett az olimpiai selejtezőn
2012 május 4.   She
A pénteken érdekelt mindhárom magyar, a 66 kilós Wöller Gergő, a 84 kg-os Veréb István és a 96 kilós Kiss Gergely győzelemmel kezdett a birkózók Helsinkiben zajló utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, melynek nyitó napján hat szabadfogású súlycsoport küzdelmeit bonyolítják le.
Birkózás: Wöller, Veréb és Kiss a nyolc között a kínai selejtezőben
2012 április 27.   She
A pénteki négy magyar versenyzőből három már szőnyegre lépett, s valamennyien nyertek, így Wöller Gergő, Veréb István és Kiss Gergely is negyeddöntős a kínai Tajjüanban zajló olimpiai kvalifikációs birkózótorna nyitónapján, amelyen a szabadfogásúak minden kategóriájában három kvótát osztanak ki.
Birkózás: egy győzelem és két vereség az olimpiai selejtező rajtján
2012 április 20.   She
A 96 kg-os Kiss Gergely győzelemmel, az 55 kg-os Molnár Róbert és a 66 kilós Wöller Gergő pedig vereséggel kezdte a birkózók Szófiában zajló olimpiai selejtezőjét, amelynek első, pénteki napján hat szabadfogású súlycsoport küzdelmeit bonyolítják le.
Birkózó-vb - Kiss lemaradt a kvótáról
2011 szeptember 17.   ATV
A szabadfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában szereplő Kiss Gergely első meccsét ugyan megnyerte a vigaszágon, de a másodikon kikapott, így lemaradt az olimpiai kvótáról az isztambuli birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
Birkózó-vb: Kiss Gergely kikapott, lemaradt a kvótáról
2011 szeptember 17.   She
A szabadfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában szereplő Kiss Gergely első meccsét ugyan megnyerte a vigaszágon, de a másodikon kikapott, így lemaradt az olimpiai kvótáról az isztambuli birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
Kiss ellenfele továbbment, a magyar a vigaszágon szerezhet kvótát
2011 szeptember 17.   Agroinform
A szabadfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában szereplő Kiss Gergely kikapott ugyan a nyolcaddöntőben Reza Mohammad Ali Jazdamitól, de a vigaszágon tovább küzdhet az isztambuli birkózó-vb-n.
Kiss kikapott, a vigaszágban reménykedhet, Veréb már abban sem
2011 szeptember 17.   Agroinform
A szabadfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában szereplő Kiss Gergely kikapott nyolcaddöntős meccsén az isztambuli birkózó-vb szombati versenynapján.
Kiss Gergely a nyolcaddöntőbe jutott
2011 szeptember 17.   Agroinform
A szabadfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában szereplő Kiss Gergely győzelemmel kezdett, így a nyolcaddöntőbe jutott az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
Birkózó Eb: Hatos Gábor és Kiss Gergely is jól kezdett
2011 március 29.   She
Jól kezdtek a magyar versenyzők a dortmundi birkózó Európa-bajnokság keddi nyitónapján: a szabadfogásúak 74 kg-os kategóriájában érdekelt Hatos Gábor és a 96 kg-ban szereplő Kiss Gergely is fölényes győzelmet aratott az első meccsén.
Birkózás: Kiss Gergely és Aubéli Ottó is befejezte
2008 augusztus 21.   She
A 96 kg-os Kiss Gergely és a 120 kg-ban érdekelt Aubéli Ottó is befejezte szereplését a pekingi olimpia szabadfogású birkózóversenyeinek utolsó napján.
Elbúcsúzott Kiss és Aubéli
2008 augusztus 21.   Infostart
96 kilogrammos Kiss Gergely és a 120 kilogrammban érdekelt Aubéli Ottó is befejezte szereplését a pekingi olimpia szabadfogású birkózóversenyeinek utolsó napján.
Birkózás, szf., 96 kg: Kiss Gergely vereséget szenvedett
2008 augusztus 21.   She
Az első fordulóban moldovai ellenféllel szemben aratott siker után az üzbég világbajnoki harmadik Kurban Kurbanov várt Kiss Gergelyre, a magyar fiúnak nem sikerült a bravúr, kikapott a közép-ázsiai birkózótól.
Birkózás: Kiss Gergely sima győzelemmel kezdett
2008 augusztus 21.   She
Győzelemmel kezdte meg szereplését Kiss Gergely a férfi szabadfogású birkózók 96 kilogrammos súlycsoportjában, a magyar versenyző két menetben verte meg moldovai ellenfelét a selejtezőben.
Birkózás: Kiss 3.50-kor, Aubéli 4.40-kor meccsel először
2008 augusztus 21.   She
A birkózó versenyszámok utolsó napján, csütörtökön két szabadfogású versenyzőnk érdekelt, a 96 kilogrammosok között Kiss Gergely, míg a 120 kilós súlycsoportban Aubéli Ottóért szoríthatunk.
Olimpia: sorsoltak a szabdfogású birkózóknál
2008 augusztus 20.   HírTV
Kisorsolták a szabadfogású birkózók utolsó három súlycsoportjának párosításait a pekingi olimpián. A 96 kilogrammos Kiss Gergely könnyebb, a 120 kilogrammos Aubéli Ottó viszont kifejezetten nehéz ágra került.
Birkózó-vb: Kiss Gergely és Aubéli Ottó is búcsúzott Bakuban
2007 szeptember 21.   She
A szabadfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában Kiss Gergely és a 120 kilósok között Aubéli Ottó is elvesztette első mérkőzését, ezzel mindketten kiestek a bakui olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.