Mészáros Anett

Kaszkadőrként is dolgozik a korábbi klasszis magyar sportoló
2023 augusztus 6.   Sportal
Sokat változott a cselgáncs az elmúlt években a négy világbajnoki éremmel és egy Európa-bajnoki címmel visszavonult Mészáros Anett szerint, akinek nagyot fordult az élete az élsport óta.
„Filmekbe és sorozatokba is hívnak” – kaszkadőrként is dolgozik az Eb-győztes cselgáncsos
2023 augusztus 6.   m4sport.hu
Sokat változott a cselgáncs az elmúlt években a négy világbajnoki éremmel és egy Európa-bajnoki címmel visszavonult Mészáros Anett szerint, akinek nagyot fordult az élete az élsport óta.
Férjével készül a világbajnokságra Mészáros Anett
2015 január 28.   Blikk
Budaörs — Újra tatamin Mészáros Anett (27). Az Európa-bajnok és vb-ezüstérmes cselgáncsozó másfél esztendőnyi szünet után visszatért sportágába.
Magyar ezüstök és bronzok Bukarestben és Madridban
2013 június 1.   ATV
Szabó Franciska és Ungvári Miklós ezüst-, Mészáros Anett és Burján László pedig bronzérmet nyert a cselgáncsozók hétvégi madridi, illetve bukaresti Világkupa-versenyén.
Cselgáncs Vk: magyar ezüstök és bronzok
2013 június 1.   Metropol
Szabó Franciska és Ungvári Miklós ezüst-, Mészáros Anett és Burján László pedig bronzérmet nyert.
Videó: Álmatlan éjszakáim vannak - Mészáros Anett
2012 augusztus 6.   She
Az NSO Tv rövid interjút készített Mészáros Anett cselgáncsozóval, miután hazatért a londoni olimpiáról. A magyar dzsúdós a 16 között fejezte be szereplését a játékokon.
Gyurta világcsúccsal lett olimpiai bajnok, Csonka pontszerző helyen zárt - az ötödik nap magyar szemmel
2012 augusztus 1.   Agroinform
Női pólósaink bravúros győzelmet arattak, Mészáros Anett és Madarász Tamás cselgáncsozók búcsúztak.
Mészáros Anett legyőzője az ezüstéremig menetelt
2012 augusztus 1.   Infostart
Férfi 90 kg-ban a dél-koreai Szong Dae Nam, női 70 kg-ban pedig a francia Lucie Decosse győzött a londoni olimpia cselgáncstornájának szerdai versenynapján. A Mészáros Anettet legyőző Kerstin Thiele második lett.
Olimpia: Mészáros kiejtője kikapott a döntőben
2012 augusztus 1.   She
A háromszoros világbajnok és Európa-bajnok francia Lucie Decosse az olimpián is felért a csúcsra, miután a női cselgáncsozók 70 kg-os súlycsoportjában legyőzte a korábban Mészáros Anettet búcsúztató német Kerstin Thielét.
Videó: Mészáros Anett kikapott, így búcsúzott
2012 augusztus 1.   She
Amint arról beszámoltunk, Mészáros Anett bírói döntéssel kikapott a német Kerstin Thielétől a londoni olimpia női cselgáncstornáján a 70 kg-os súlycsoportban a legjobb 16 között.
Olimpia: Anett nem szereti a német stílusát, de nem is dzsúdózott jól - Toncs
2012 augusztus 1.   She
Mint arról hírt adtunk, a női cselgáncsozók 70 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntőjében bírói döntéssel kiesett Mészáros Anett a német Kerstin Thiele ellen – a magyar dzsudoka edzője, Toncs Péter értékelt a Nemzeti Sportnak Londonban.
Olimpia: Mészáros Anett búcsúzott 70 kg-ban
2012 augusztus 1.   She
Mészáros Anett bírói döntéssel kikapott a londoni olimpia női cselgáncstornáján a 70 kg-os súlycsoportban a legjobb 16 között.
Mészáros Anett bírói döntéssel kiesett
2012 augusztus 1.   Infostart
Madarász Tamás után Mészáros Anett is a vigaszágon való mérkőzés lehetőségének elérése nélkül búcsúzott a cselgáncsversenyektől. A 70 kg-os magyar versenyző bírói döntéssel kapott ki német ellenfelétől, Kerstin Thielétől.
Olimpia: Mészáros Anett korábbi Eb-ezüstérmessel kezd
2012 augusztus 1.   She
A német Kerstin Thiele lesz Mészáros Anett első ellenfele a londoni olimpiai cselgáncstornáján, a 70 kg-os súlycsoportban.
Gyurta Dániel olimpiai bajnok világcsúccsal! - percről percre
2012 augusztus 1.   ATV
Imre Géza megnyerte első mérkőzését férfi párbajtőrben, azonban a nyolcaddöntőben norvég ellenfele búcsúztatta. Cseh László, Balog Gábor és Dara Eszter megnyerték saját selejtezőfutamukat 200 vegyesen, 200 háton, illetve 100 gyorson, igaz, utóbbi versenyző ideje nem volt elég a továbbjutáshoz. Cseh a legjobb idővel továbbjutott az elődöntőbe, csakúgy, mint Balog (5. idővel) és Bernek (9.).…
Olimpia: Mészáros, Imre, női póló, Jakabos, Gyurta - sűrű szerdai program
2012 augusztus 1.   She
Magyar szempontból meglehetősen sűrű szerdai programnak nézünk elébe a londoni olimpián. Cselgáncsban a hölgyeknél Mészáros Anettnek, a férfiaknál pedig Madarász Tamásnak, férfi párbajtőrben Imre Gézának, az esti úszásdöntőkben Jakabos Zsuzsannának (200 pillangó) és Gyurta Dánielnek (200 mell) szurkolhatunk. Labdajátékokban pedig a Kína ellen játszó női vízilabdázóink révén leszünk érdekeltek –…
Vagy arany vagy bronz - Mészáros Anett
2012 június 12.   Agroinform
Európa-bajnok cselgáncsozónk az ezüstnek nem tudna örülni a londoni olimpián.
Cselgáncs-vk: Mészáros Anett ötödik lett Moszkvában
2012 május 27.   She
A 78 kg-osok között szereplő Mészáros Anett az ötödik helyen végzett vasárnap a cselgáncsozók világkupa-sorozatának moszkvai Grand Slam-versenyén.
Videó: cselgáncsozó és teniszező szépség egymás ellen a Bájosok Ligájában
2012 május 17.   She
A londoni olimpiára ráhangolódás jegyében útjára indult a Nemzeti Sport Bájosok Ligája és Sármosok Ligája szavazása. A második nyolcaddöntős párokban a cselgáncsozó Mészáros Anett és a teniszező Szávay Ágnes, valamint a kézilabdázó Ilyés Ferenc és a tornász Berki Krisztián csap össze. Az NSO Tv bemutatja a feleket.
Videó: Mészáros Anett a tatamin és az olimpián is nagyot dobna
2012 március 8.   She
Egyelőre a sérüléséből való felépülés útját rója Mészáros Anett cselgáncsozó. A londoni olimpián érmet remélő versenyző még csak a felkészülés elején jár, a neheze csak tavasz végén, nyár elején vár rá. Az NSO Tv-nek adott interjújában arról is  beszélt, hogy kiktől vár érmet Londonban.