Fodor Zoltán

Világjátékok: gyereket vár szumósunk, nem indul Caliban
2013 március 9.   She
Anyai örömök miatt Fábián Viktória nem utazik az idei világjátékokra, Caliba. A könnyűsúlyú szumós szeptemberre várja első gyermekét, aki igazi sportos közegbe érkezik majd. Az apa ugyanis nem más, mint az olimpiai ezüstérmes birkózó, Fodor Zoltán.
Visszavonul a Pekingben ezüstérmes birkózó, Fodor Zoltán
2013 január 18.   ATV
Bejelentette visszavonulását Fodor Zoltán, a pekingi olimpián a kötöttfogásúak 84 kilogrammos kategóriájában ezüstérmes birkózó.
Visszavonul a pekingi ezüstérmes birkózó
2013 január 18.   Agroinform
Fodor Zoltán az évek óta tartó, szinte hihetetlen sérüléssorozat miatt hozta meg a döntését.
Birkózás: visszavonul Peking magyar ezüstérmese
2013 január 18.   She
Bejelentette visszavonulását Fodor Zoltán, a pekingi olimpia ezüstérmes birkózója. A Ferencváros 28 éves kötöttfogású kiválósága az évek óta tartó, szinte hihetetlen sérüléssorozata miatt hozta meg a döntését. Nem tragédiaként éli meg, mint mondja: az ésszerűség diktálta a fájdalmas lépést. Sike András, az FTC szakosztályának vezetője edzői munkát ajánlott fel neki.
Háborút nyernének, nem csatákat
2012 július 25.   Behaviour
A küzdősportok magyar képviselői mindenképpen szeretnék feledtetni a négy évvel ezelőtti, sokak szerint kudarcként megélt pekingi szereplést, amikor a birkózó Fodor Zoltán (84 kg) ezüstérmén kívül "csak" pontszerző helyekre értek oda. A pénteken kezdődő londoni olimpián az azóta sikersportággá előlépett judo - nyolcan indulnak - képviselői, vagy az utóbbi olimpiákon mindig érmet szerző birkózók,…
Birkózás: Fodort gerincsérvvel műtik, ugrott a londoni olimpia
2012 február 22.   She
Fodor Zoltánnak nem maradt sok választása: ha nem műtik meg, lebénulhat. A Pekingben olimpiai ezüstérmet szerző birkózó gerincsérve miatt biztosan nem juthat ki Londonba, de a 2016-os olimpián mindenképpen ott akar lenni.
Birkózás: Fodor Zoltán már elkezdte az edzéseket
2012 január 29.   She
Fodor Zoltán már elkezdte az edzéseket tavalyi térdszalagszakadását követően, de még körülbelül másfél hónap kell a teljes felépüléséhez, így nem biztos, hogy az olimpiai ezüstérmes birkózó indul a londoni játékok április végi pótkvalifikációs versenyein.
Birkózás: teljes a magyar vb-keret, Fodor helyett Lőrincz V. indul
2011 szeptember 6.   She
A világbajnoki felkészülés hajrájában megsérült, s már műtéten is túlesett olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán helyén a tavalyi junior Eb aranyérmese, Lőrincz Viktor lép szőnyegre a hétfőn Isztambulban kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. A birkózószövetség elnöksége a mai ülésén döntött a vb-csapat összetételéről: egyhangúan fogadta el a szakágvezetők javaslatát.
Fodor Zoltánt megműtötték, nem lesz ott a birkózó vb-n
2011 szeptember 1.   Agroinform
A keresztszalag-szakadást szenvedett olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltánt csütörtök délelőtt a Sportkórházban megműtötték.
Birkózás: súlyos sérülést szenvedett olimpiai ezüstérmesünk
2011 szeptember 1.   She
Súlyos sérülést, térdkeresztszalag-szakadást szenvedett Fodor Zoltán, az FTC ötkarikás ezüstérmes kötöttfogású birkózója, akit ma délelőtt már meg is operáltak a Sportkórházban. Kizárható, hogy rajthoz álljon a szeptember 12-én rajtoló isztambuli – olimpiai kvalifikációs – világbajnokságon. A szövetség elnöksége az esetleges helyettesítőjéről a keddi csapatjelölő ülésén dönt.
Nem indulhat a birkózó vb-n Fodor
2010 szeptember 2.   Behaviour
Az olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán sérülés miatt nem vehet részt a jövő heti, moszkvai birkózó-világbajnokságon.
Birkózás: az olimpiai ezüstérmes Fodor nem indul a vb-n
2010 szeptember 1.   She
A kötöttfogásúak között a pekingi olimpián nyolcvannégy kilogrammban ezüstérmet szerző Fodor Zoltán nem épült fel combizom-szakadásából, így nem utazhat el szombaton a magyar válogatottal a hétfőn kezdődő moszkvai világbajnokságra. Helyére Dajka Zsolt fog beugrani, így lesz magyar induló a súlycsoportban.
Birkózás: két magyar siker Romániában, egy Lengyelországban
2010 augusztus 8.   She
A közelgő moszkvai világbajnokságra való felkészülés jegyében két jelentős nemzetközi versenyen indultak legjobb birkózóink a hét végén. A romániai Pitesti-ben kötöttfogásban dr. Kun Renátó és az olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán, míg a lengyelországi Spalában, szabadfogásban Hatos Gábor győzött.
Birkózás: Deák Bárdos negyeddöntőbe jutott, Fordor kikapott
2010 április 18.   She
Deák Bárdos Mihály győzött a baki kötöttfogású birkózó Európa-bajnokság 120 kg-os csoportjának nyolcaddöntőjében, Fodor Zoltán ugyanakkor első összecsapásán vereséget szenvedett – olvasható Magyar Birkózószüvetség hivatalos honlapján.
Medencében készülnek a birkózók
2010 március 31.   Blikk
TATA – Medencében készülnek a két hét múlva kezdődő azerbajdzsáni Európa-bajnokságra a kötöttfogású birkózóválogatott tagjai. Struhács György (51) szövetségi kapitány heti három alkalommal tart vizes edzéseket Fodor Zoltánnak (24) és társainak, hogy a kontinensviadalra hadra fogható állapotban legyenek.
Birkózó-vb: Fodor Zoltán vereséget szenvedett a vigaszágon
2009 szeptember 26.   She
A 84 kilós Fodor Zoltán kikapott az első vigaszági mérkőzésén, így befejezte a szereplését a dániai Herningben zajló birkózó-világbajnokság kötöttfogású versenyében.
Birkózó-vb: Kiss Balázs döntős, Fodor Zoltán a vigaszágon folytatja
2009 szeptember 26.   She
A 96 kg-os Kiss Balázs bejutott a döntőbe a dániai Herningben zajló birkózó-világbajnokság kötöttfogású versenyében.
Birkózó-vb: Kiss negyeddöntős, Fodor kikapott, Komáromi kiesett
2009 szeptember 26.   She
A 96 kg-os Kiss Balázs bejutott a negyeddöntőbe a dániai Herningben zajló birkózó-világbajnokság kötöttfogású versenyében, a 84 kilós Fodor Zoltán viszont kikapott a legjobb 16 között, míg Komáromi Ede (60) kiesett.
K and H Bank - Fodor, Huszár és Sors a díjazott
2009 április 16.   Behaviour
A birkózó Fodor Zoltán, a rövidpályás gyorskorcsolyázó Huszár Erika és a paralimpiai bajnok úszó Sors Tamás kapta meg a K and H Bank kártyatámogatási programjának ötödik alkalommal odaítélt díját, így fejenként egymillió forinttal gazdagodtak.
Birkózás: Fodor Zoltán kikapott a vigaszágon, és búcsúzott
2009 április 5.   She
Deák Bárdos Mihály megnyerte vigaszági mérkőzését, így a bronzéremért léphet szőnyegre a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában a vilniusi birkózó Európa-bajnokság záró napján.