Fodor Zoltán

Birkózás: Fodor és Deák Bárdos is kikapott a vilniusi Eb-n
2009 április 5.   She
Kiss Balázs után Fodor Zoltán és Deák Bárdos Mihály is kikapott a vilniusi birkózó Európa-bajnokság utolsó napján a kötöttfogásúak között.
Birkózás: Fodor győzelemmel kezdett az Eb utolsó napján
2009 április 5.   She
Az olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán győzelemmel kezdett, ugyanakkor Kiss Balázs a nyitó mérkőzésén kikapott a vilniusi birkózó Európa-bajnokság utolsó napján, a kötöttfogásúak küzdelmeiben.
Fodor nyert, Kiss kikapott a birkózó Eb-n
2009 április 5.   Metropol
Az olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán győzelemmel kezdett, ugyanakkor Kiss Balázs a nyitómérkőzésén kikapott a vilniusi birkózó Európa-bajnokság utolsó napján, a kötöttfogásúak küzdelmeiben.
Birkózás: Fodor Zoltán aranyérmes a kötöttfogású GP-n
2009 február 28.   She
Az olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán nyerte a 84 kg-osok versenyét szombaton a szombathelyi kötöttfogású birkózó Grand Prix-n. Fodor a döntőben a grúz David Karcavát múlta felül két menetben.
Birkózás: Fodor és Deák Bárdos is döntős Szombathelyen
2009 február 28.   She
A 84 kg-os Fodor Zoltán és a 120 kg-os Deák Bárdos Mihály bejutott a szombat esti döntőbe a szombathelyi kötöttfogású Grand Prix birkózóversenyen.
Vereséget szenvedett birkózó válogatottunk
2009 február 20.   HírTV
6-1-es vereséget szenvedett a magyar kötöttfogású birkózó válogatott a franciaországi világbajnokságon pénteken. Az egyetlen siker az olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán nevéhez fűződik.
Bárdosi Sándor: Fodor a középszerűek példaképe
2009 február 12.   BorsOnline
Új lendületet kapott a szócsata: Bárdosi Sándor ismét beszólt Fodor Zoltánnak, Peking olimpiai ezüstérmesének. A mostanság már a ringben és különböző tévéműsorokban vitézkedő korábbi birkózó úgy véli, az új szabályokkal sem lesz eladható a sportág, amely idehaza csak olyan unalmas versenyzőket képes kinevelni, mint Fodor. Nem késett soká a Ferencváros birkózószakosztályának válasza: „Bárdosi…
Peking 2008: Vajda Attila és Fodor Zoltán is a sportcsillagok falán
2009 január 23.   She
A pekingi olimpia újabb két magyar hőse, az aranyérmes Vajda Attila kenus és az ezüstérmes Fodor Zoltán birkózó helyezte el kézlenyomatát a Magyar Sportcsillagok Falán.
Birkózás: Fodor, Módos és Lőrincz nélkül készülnek a kötöttfogásúak
2009 január 16.   She
Három erőssége, az olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán, illetve az Európa-bajnoki bronzérmes Módos Péter és az Eb-győztes Lőrincz Tamás nélkül készül egyelőre a kötöttfogású birkózóválogatott, amely január 5-én kezdte meg a közös munkát az idei évre.
Bárdosi-tus másfél év után
2008 november 24.   Blikk
BUDAPEST — Győzelemmel tért vissza a birkózószőnyegre Bárdosi Sándor (31). A 2000es sydneyi olimpia ezüstérmese tavaly májusban vonult viszsza, miután Miskolcon a kötöttfogású országos bajnokság 84 kg-os súlycsoportjának döntőjében megütötte Fodor Zoltánt (23), az idei pekingi ötkarikás játékok ezüstérmesét.
Fodor: Bárdosinak feltűnési viszketegsége van
2008 augusztus 28.   BorsOnline
Vihart kavart Bárdosi Sándor minapi – ne szépítsük: kissé ünneprontó – nyilatkozata az origo.hu internetes portálon. Az egykori birkózó kijelentette, hogy unja saját sportágát. Saját bevallása szerint már szívesebben nézi a kajakozókat, vízilabdázókat, mint annak a sportágnak a küzdelmeit, amelyben Sydneyben olimpiai ezüstérmes lett. Szerinte, az új szabályok miatt röhej a birkózás. Ennél is…
Munkanélküliként tengeti életét Fodor
2008 augusztus 26.   BorsOnline
Az FTC birkózó-szakosztálya ünnepelhetne, elvégre Fodor Zoltán 2., Bácsi Péter pedig 5. lett az olimpián. Ám Sike András Fradi-edző tegnap tudatta lapunkkal: ha a klub nem rendezi a két olimpikon birkózó helyzetét, távoznak a Gyáli útról. Úgy tudjuk, a Sziget SC már ajánlatot tett Fodornak.
Deák Bárdos és Fodor a nyolc között, Virág Lajos kikapott
2008 augusztus 22.   Metropol
A három csütörtökön érdekelt magyar közül kettő - Deák Bárdos Mihály és Fodor Zoltán - megnyerte első mérkőzését a kötöttfogású birkózók pekingi olimpiai versenyében, ezzel mindketten bejutottak a negyeddöntőbe.
Fodor pecázással, Cseh alvással lazít
2008 augusztus 22.   BorsOnline
Túl van már a tiszteletére rendezett, pestszentimrei utcabálon Fodor Zoltán. A 84 kg-os súlycsoportban ezüstérmet szerző birkózó nagyon büszke a helyi klubtól kapott díszplakettjére. Tegnap jó fiú volt, besegített a családnak és a haveroknak.
Fodor Zoltán: Ha jó napot fogok ki, bármi összejöhet
2008 augusztus 19.   Infostart
A pekingi olimpián ezüstérmes Fodor Zoltán szerint jobb volt döntőbeli ellenfele, ezért nem sikerült megnyernie a magyar küldöttség első aranyérmét. A Ferencváros 84 kilogrammos kötöttfogású birkózója kedd reggel tért haza a kínai fővárosból; a Ferihegyi repülőtéren pedig népes szurkolótábor fogadta.
Itthon az "ezüstgép"! Cseh László és Fodor Zoltán hajnalban landoltak Ferihegyen
2008 augusztus 19.   hirado.hu
Hazaérkezett a magyar olimpiai küldöttség egy része, úszók, birkózók és vívók jöttek a pekingi géppel
Hazajött Pekingből az első csoport
2008 augusztus 19.   Behaviour
Kedden kora reggel megérkezett Budapestre a magyar olimpiai csapat első nagyobb csoportja, közte a pekingi játékok két magyar ezüstérmese, az úszó Cseh László és a birkózó Fodor Zoltán.
Megérkezett az olimpiai "ezüstgép"
2008 augusztus 19.   Infostart
Kedden kora reggel megérkezett Budapestre a magyar olimpiai csapat első nagyobb csoportja, közte a pekingi játékok két magyar ezüstérmese, az úszó Cseh László és a birkózó Fodor Zoltán.
Sastin éremről ábrándozik
2008 augusztus 16.   BorsOnline
A vb-ezüst-, Eb-bronzérmes Sastin Mariannak szárnyakat adott Fodor Zoltán ezüstérme. Egyetlen magyar birkózónőnk eddig is a dobogóról ábrándozott, most azonban fejébe vette, hogy a női szakág sem maradhat érem nélkül.
Fegyelmi eljárás indul az érmét elhajító olimpikon ellen
2008 augusztus 15.   HírTV
Fegyelmi eljárást indít a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) Ara Abrahamian svéd birkózó ellen, aki csütörtökön botrányt okozott a 84 kilogrammosok eredményhirdetésén a pekingi olimpián. A kategóriában Fodor Zoltán ezüstérmet szerzett.