Hatos Gábor

Strandbirkózás: Hatos Gábor szép jövőt jósol a sportágnak
2020 július 31.   She
Miután a nemzetközi szövetség (UWW) szándékai szerint a 2024-es párizsi ötkarikás játékokon bemutató sportágként ott lehet a strandbirkózás, a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) megálmodta az első, háromfordulós országos bajnoki sorozatát: a második állomásra augusztus 1-én, tehát most szombaton, Balatonfüreden a Füred Kemping & Üdülőfaluban kerül
Hatos főtörzs homokba vágja a fiatalokat
2020 július 21.   BorsOnline
Hatos Gábor korábbi olimpiai érmes birkózó lassan betölti a 37. életévét, edzőként dolgozik, miközben a homokban móresre tanítja a fiatalokat.
Birkózó-vb: Hatos Gábor a rutinban és a rengeteg munkában bízik
2018 október 17.   She
A budapesti világbajnokság mezőnyének egyik rangidőse lesz a visszatérő Hatos Gábor, aki 35 évesen és 92 kilósan szeretne újra bizonyítani a hazai közönségnek. (x)
Négy év kihagyás után vb-n tér vissza olimpiai bajnokunk
2018 október 3.   BorsOnline
Veterán vb-arannyal hangolódott az október 20-án rajtoló budapesti világbajnokságra az olimpiai bronzérmes szabadfogású birkózó, Hatos Gábor, aki visszavonulását követően idén újrakezdte a szakmát, hogy hazai közönség előtt megmérettesse magát. A sportoló – aki ma ünnepli 35. születésnapját – 2014-ben szerepelt utoljára felnőtt-világbajnokságon, az
Birkózás: Hatos Gábor vb-arannyal melegített a vébére
2018 október 1.   She
Két arany-, egy ezüst és két bronzérmet szerzett a szabadfogású veterán birkózó-világbajnokságon a magyar küldöttség. Szkopjéban Hatos Gábor is győzött, aki az októberi világbajnokságra szintén készül.
Birkózás: Hatos a 74 kiló után 97 kilóban is bajnok lett
2015 április 26.   She
Az olimpiai és világbajnoki bronzérmes Hatos Gábor eredeti súlycsoportjánál, a 74 kilogrammnál kettővel magasabb kategóriában, a 97 kilósok között indult, ám így is aranyérmet szerzett a szabadfogású birkózók Miskolcon rendezett országos bajnokságán.
Birkózás: négy magyar bronz a párizsi nagydíjon
2015 február 2.   She
Szabadfogásban Hatos Gábor és Ligeti Dániel, kötöttfogásban Szabó Martin, a nőknél pedig Barka Emese nyert bronzérmet a birkózók második alkalommal megrendezett párizsi Grand Prix-viadalán.
Birkózó-vb: Hatos Gábor és Szmik Attila kiesett
2014 szeptember 9.   She
Hatos Gábor és Szmik Attila is gyorsan kiesett a taskenti birkózó-világbajnokság keddi versenynapján, így a magyar szabadfogásúak számára véget ért a viadal.
Birkózó-vb: Hatos és Szmik is kikapott első meccsén
2014 szeptember 9.   She
A szabadfogásúak második napja is rosszul kezdődött magyar szempontból a taskenti birkózó-világbajnokságon, mivel mindkét magyar, Hatos Gábor és Szmik Attila is rögtön az első mérkőzésén kikapott.
Birkózó ob: Hatos és Sastin magasabb súlycsoportban is simán nyert
2014 április 26.   She
Az esélyesek sikereit hozta Kecskeméten a szabadfogású és női birkózók országos bajnoksága, amelyen az olimpiai bronzérmes Hatos Gábor eggyel, míg a világbajnok Sastin Marianna eredeti súlycsoportjánál kettővel feljebb is magabiztosan nyert.
Büszkék Hatos Gáborra a nevelőszülei
2013 szeptember 30.   BorsOnline
Apaszerepre készül Hatos Gábor birkózó, aki még nem tudja, vállalja-e az apás szülést. De egy biz- tos: szeretne olyan jó lenni gyermekéhez, mint amilyenek vele voltak a nevelőszülei.
Szerdán érem nélkül maradtak a magyarok
2013 szeptember 19.   Behaviour
Az olimpiai bronzérmes Hatos Gábor a negyeddöntőben óriási csatában kikapott üzbég ellenfelétől és kiesett a budapesti birkózó világbajnokság további küzdelmeiből. Hasonló sorsra jutott Kőrösi Kitti és Dénes Mercédesz is, így a szerdai versenynapon érem nélkül maradtak birkózóink.
Videó: „Kicsit igazán lejthetett volna a magyar pálya...”
2013 szeptember 18.   She
A budapesti birkózó-világbajnokság harmadik napján nem örülhettünk magyar éremnek. Olimpiai bronzérmesünk, Hatos Gábor a legjobb nyolc között, a hölgyeknél Kőrösi Kitti és Dénes Mercédesz egyaránt az 1. fordulóban búcsúzott. Az NSO Tv-nek a főszereplők értékeltek.
Birkózó-vb - Hatos nem jutott elődöntőbe
2013 szeptember 18.   Behaviour
Az olimpiai bronzérmes Hatos Gábor a negyeddöntőben óriási csatában kikapott üzbég ellenfelétől, így legjobb esetben is csak a vigaszágon folytathatja szereplését a szabadfogásúak 74 kilogrammos kategóriájában, a Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokság szerdai versenynapján.
Birkózó-vb - Hatos nem jutott elődöntőbe
2013 szeptember 18.   Infostart
Az olimpiai bronzérmes Hatos Gábor a negyeddöntőben óriási csatában kikapott üzbég ellenfelétől, így legjobb esetben is csak a vigaszágon folytathatja szereplését a szabadfogásúak 74 kilogrammos kategóriájában, a Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokság szerdai versenynapján.
Birkózó-vb: Hatos a nyolc között búcsúzott, nincs magyar érem
2013 szeptember 18.   She
Az üzbég Rashid Kurbanov a vártnál sokkal jobban bírta a Hatos Gábor által diktált iramot, és egy jogosnak tűnő intésnek köszönhetően 3:2-re legyőzte a magyar birkózót a szabadfogású 74 kilósok negyeddöntőjében a budapesti világbajnokságon. Kurbanov az elődöntőben kikapott iráni ellenfelétől, így Hatos Gábor nem jutott a vigaszágra.
Birkózó-vb - Hatos nyolc között, Dénes kiesett
2013 szeptember 18.   Behaviour
Az olimpiai bronzérmes Hatos Gábor második meccsét is megnyerte, ezzel bejutott a szabadfogásúak 74 kg-os kategóriájának negyeddöntőjébe a Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokság szerdai versenynapján.
Birkózó-vb: Hatos újabb sima sikerrel negyeddöntős
2013 szeptember 18.   She
Gondolkodásban és mozgásban is jóval gyorsabb volt a kínai Csang Csong-jaónál, és 5:1-es győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe Hatos Gábor a 74 kilogrammos szabadfogásúak között a budapesti birkózó-világbajnokságon
Birkózó-vb: Hatos sikerrel mutatkozott be, a hölgyek kikaptak
2013 szeptember 18.   She
A női versenyek szerdai nyitó napján érdekelt mindkét magyar, a 48 kg-os Dénes Mercédesz és az 51 kg-ban szereplő Kőrösi Kitti is kikapott első meccsén, így már csak a vigaszágban reménykedhet a Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokságon.Könnyed bemelegítést jelentett ugyanakkor Hatos Gábor első ellenfele, a görög Georgiosz Szavvulidisz, akit 4:28 perc alatt 7:0-val ejtett ki…
Birkózó-vb: ma három magyarnak szurkolhatunk
2013 szeptember 18.   She
Ma is 13 órakor kezdődik a program a budapesti birkózó-világbajnokságon, a döntők 19 órakor kezdődnek. A szabadfogásúak között ma Hatos Gáborért, Dénes Mercédeszért és Kőrösi Kittiért szoríthatnak a magyar szurkolók.