Borbás Rita

Női kézilabda NB I: vb-bronzérmes beállóssal erősít a Szekszárd
2011 július 12.   She
Borbás Rita személyében 2005-ben vb-bronzérmet szerző játékossal erősít a női kézilabda NB I-ben szereplő UKSE Szekszárd – adta hírül kedden a teol.hu.
Női kézilabda: Csáki Viktória felborult az autójával, de jól van
2010 október 16.   She
Túl van a kézműtéten a debreceni kézilabdázó, Borbás Rita, akinek a szerdai Bajnokok Ligája-meccsen tört el a kézközépcsontja, amelyet egy lemezzel és hat csavarral rögzítettek a Kenézy kórházban.
Női kézilabda: Borbás Rita ebben az évben már nem léphet pályára
2010 október 14.   She
A lipcsei, 31–25-re elveszített szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen megsérült Borbás Rita, a DVSC-Korvex női kézilabdacsapatának beállósa, akinek a kézközépcsonttörés miatt előreláthatólag egy hónapot kell kihagynia, azaz nagy valószínűség szerint ebben az évben már nem léphet pályára.
Női kézilabda: Borbás és Orbán is pihenőn Debrecenben
2009 október 13.   She
Továbbra is sok a hiányzó a DVSC női kézilabdacsapatában. Borbás Rita a múlt héten edzésen ütötte be a térdét, és még hét-nyolc napig nem edzhet.
Női kézilabda: Juhász Gabriella Debrecenbe igazol Brassóból
2009 június 3.   She
Triffa Ágnes és Borbás Rita után újabb hazatérő játékossal erősít a Debrecen női kézilabdacsapta, és hamarosan leigazolják a Brassóból távozó Juhász Gabriellát – olvasható a kezi.hu internetes szakportálon.
Női kézilabda: Borbás immár hivatalosan is a Debrecen játékosa
2009 május 21.   She
Hivatalossá vált, hogy Borbás Rita a Debrecen női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. Erről a DVSC honlapja számolt be.
Női kézilabda: Borbás és Mörtel Debrecenbe szerződhet
2009 május 20.   She
A Krim Ljubljanától hazatérő Mörtel Renáta és az elmúlt évben a román Valceát erősítő Borbás Rita a női kézilabda NB I-ben szereplő Debrecen csapatában folytathatja pályafutását.
Női kézilabda BL: fél lábbal már a döntőben a Viborg
2009 április 12.   She
A Kovacsicz Mónikával felálló dán Viborg hat góllal, 34–28-ra nyert Borbás Rita és Szűcs Gabriella alakulata, a román Valcea otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének vasárnapi első mérkőzésén. Egyik magyar játékos sem szerzett gólt.
Női kézilabda, BL: otthon nyert Zsiga Gyula csapata Borbásék ellen
2009 február 8.   She
A Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában a Zsiga Gyula edző irányította Buducnost Podgorica egy góllal verte a román Valceát. A hazaiaknál szerepel Kindl Gabriella, míg a vendégeknél Szűcs Gabriella és Borbás Rita játszik. A csoportot jelenleg a Győr vezeti jobb gólkülönbségével.
Kézilabda: súlyos anyagi gondok Újvárosban, de nincs kiárusítás
2009 január 6.   She
Több forrás szerint újra súlyos pénzügyi gondokra keres megoldást a játékosainak akadozva fizető Dunaferr NK női kézilabdacsapata, amely az előző évad végén, majd augusztusban hasonló okok miatt nem tudta megtartani több meghatározó játékosát (Berta Melinda, Borbás Rita, Lovász Zsuzsa, Mörtel Renáta, Pigniczki Krisztina, Sopronyi Anett, Paula Ungureanu).
Női kézilabda: Borbás Rita a Valceában folytatja pályafutását
2008 június 9.   She
Borbás Rita a Valcea kézilabdacsapatában folytatja pályafutását