Szűcs Gabriella

Franciaországba igazol a magyar válogatott beálló
2024 március 11.   Sportal
Szűcs Bence, a Balatonfüredi Kse kézilabdázója nyáron a francia élvonalbeli Usdk Dunkerque csapatába igazol.
A francia élvonalba igazol a kézilabdázó Szűcs Bence
2024 március 11.   m4sport.hu
Szűcs Bence, a Balatonfüredi KSE kézilabdázója nyáron a francia élvonalbeli USDK Dunkerque csapatába igazol.
Meghalt Kovács Lászlóné Szűcs Judit
2023 december 2.   Sportal
Nyolcvanhat éves korában elhunyt Kovács Lászlóné Szűcs Judit, aki tagja volt 1962-ben a romániai kispályás világbajnokságon ötödik magyar kézilabda-válogatottnak.
Gyász: Elhunyt Szűcs Judit
2023 december 2.   Metropol
Elhunyt a kézilabdázó Kovács Lászlóné Szűcs Judit.
Elhunyt a kézilabdázó Kovács Lászlóné Szűcs Judit
2023 december 2.   hirado.hu
Nyolcvanhat éves korában elhunyt Kovács Lászlóné Szűcs Judit, aki tagja volt 1962-ben a romániai kispályás világbajnokságon ötödik magyar kézilabda-válogatottnak.
Drámai értékelés a női kézilabda-válogatottról
2023 október 26.   Infostart
A magyar női felnőtt kézilabda-válogatottban jelenleg mindössze egyetlen olyan játékos van, aki minden felmérésből hozza az elvárt szintet - mondta Szűcs Martin, adatokat, eredményeket és az utánpótlást is érintő helyzetet ismertetve.
Egy hónappal a vb előtt csak egy olyan magyar női kézilabdázó van, aki minden felmérésből hozza az elvárt szintet
2023 október 26.   Telex
Szűcs Martin, a magyar válogatott erőnléti edzője szerint nagy a lemaradásunk a világ élvonalához képest.
Lehangoló szinten a női kéziválogatott: "Csak egy játékos van az elvárt állapotban"
2023 október 25.   Eurosport
A magyar női felnőtt kézilabda-válogatottban jelenleg mindössze egyetlen olyan játékos van, aki minden felmérésből hozza az elvárt szintet - mondta Szűcs Martin, a csapat erőnléti edzője szerdán, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) konferenciáján.
Döbbenetes kijelentés: "Csak egy játékos van az elvárt állapotban a magyar válogatottban"
2023 október 25.   Sportal
A magyar női felnőtt kézilabda-válogatottban jelenleg mindössze egyetlen olyan játékos van, aki minden felmérésből hozza az elvárt szintet – mondta Szűcs Martin, a csapat erőnléti edzője szerdán, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) konferenciáján.
Így búcsúzott a Szeged elnöke az edzői stábtól
2023 június 30.   Sportal
A szegedi kézilabdacsapat elnöke, Szűcs Ernő Péter búcsúzott levélben az együttes edzőjétől Juan Carlos Pastortól és segítőjétől Marko Krivokapicstól. Mint ismert, a 2022–2023-as idény végeztével távoznak mindketten.
Van egy eset, ami Rapporténál is sokkal cifrább
2022 május 27.   Magyar Nemzet
Szűcs Gabriella a romániai Nagybányán született, majd előbb a magyar, később a román válogatottban kézilabdázott.
Kézilabda: a Szeged elnöke regionális ligában gondolkodik
2020 június 26.   She
„Szerintem a koronavírus-járvány okozta kihagyás miatt, biztosan gyengülni fog a magyar bajnokság színvonala” – mondta el Szűcs Ernő Péter, a Mol-Pick Szeged elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. A klubvezető beszélt a játékosok vírushelyzet alatti fizetéscsökkentéséről és arról is, hogy szerinte érdemes lenne létrehozni egy regionális
Férfi kézilabda: a Szeged is július közepén kezd
2020 június 8.   She
Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn elmondta, hogy jelenleg egyéni edzéseket végeznek a játékosok, július közepén találkoznak ismét, majd a hónap második felében a szlovéniai Roglára utaznak magaslati edzőtáborba.
Férfi kézi Bl: a Szeged elnöke sajnálja; Mikler szerint felháborító
2020 április 24.   She
Mint arról beszámoltunk, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottságának döntése értelmében a Telekom Veszprém bejutott a férfi Bajnokok Ligája decemberre halasztott négyes döntőjébe, míg a csoportja harmadik helyén záró Mol-Pick Szeged elesett a lehetőségtől, hogy ott legyen a kölni final fourban. A döntést Szűcs Ernő Péter, a szeged
Kézi: „A játékosoknak túl sok súgójuk van” – Szegeden 25 százalékos bércsökkentés lehet
2020 április 4.   She
Csalódottságát fejezte ki a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának első embere, Szűcs Ernő Péter, miután a játékosok nem mentek bele a klub által javasolt 30 százalékos bércsökkentésbe.
Férfi kézi: a Veszprém kölcsönvette a Füred beállóját
2019 február 1.   She
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata fél évre kölcsönvette a Balatonfüred 19 éves beállóját, Szűcs Bencét.
Férfi kézi: „Nem válsághelyzet volt nálunk, hanem egy sikertelen időszak”
2018 október 26.   She
A Sport Tv Mai helyzet című műsorának vendége Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke volt, aki beszélt Jonas Källman szerződéshosszabbításáról, arról, hogyan jött ki tavaly decemberben a gödörből a csapat, és hogy milyen érzés az, hogy a szegediek százszázalékosak a BL-ben, és egyre gyakrabban megemlítik a final fourt is a c
Férfi kézi: meglepetés – Dean Bombac visszatér Szegedre
2018 június 19.   She
Két év után visszatér a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatába Dean Bombac. Kedd délután Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke jelentette be, hogy a korábbi közönségkedvenc szlovén irányító a nyártól érvényes hároméves szerződést írt alá.
Férfi kézi: a Szeged hosszabbított kulcsemberével
2017 május 1.   She
José Manuel Sierra szerződést hosszabbított a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával, így a következő szezonban is a Tisza-partiakat erősíti – árulta el Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában.
Rio 2016: Szűcs Gabriella érmet nyerne a román válogatottal
2016 augusztus 4.   She
Szűcs Gabriella egyedüli magyar kézilabdázóként vehet részt a pénteken kezdődő riói olimpián. A 2008 óta Romániában játszó, tavaly honosított 31 éves védekező specialista érmet nyerne a román válogatottal az ötkarikás játékokon.