Ferling Bernadett

Meglepetéscsapat lesz a magyar válogatott? – szakértői jóslatok a kézilabda-világbajnokságra
2023 november 30.   m4sport.hu
Öt kérdés, hat szakértő: Csapó Erika, Ferling Bernadett, Hornyák Ágnes, Danyi Gábor, Elek Gábor és Rosta István osztotta meg, mit vár a vb-től.
A hét csapata a férfi és női kézilabda NB I-ben: ismét remekül teljesített a Békéscsaba átlövője; Nedim Remili öt góllal mutatkozott be Veszpérmben
2023 február 13.   m4sport.hu
Az M4 Sport Kézilabda Magazinjának szakértői, Ferling Bernadett és Rosta István összeállította a hét csapatát a férfi, és női kézilabda NB I-ben.
Női kézi: „Szép volt, Detti!” – gálameccsel búcsúztatták el Ferlinget
2015 augusztus 28.   She
Elbúcsúztatták Ferling Bernadettet, a Dunaújváros női kézilabdacsapatának korszakos játékosát, aki 150 alkalommal öltötte magára a magyar válogatott címeres mezét. A helyi sportcsarnokban rendezett bemutató- és gálamérkőzésen sikeredzők és Bajnokok Ligája-győztesek is pályára léptek. A kétszer tizenöt perces meccset a rózsaszín mezben játszó csapat 22–20-ra megnyerte a „kékek” ellen, Ferling…
Pénteki műsor: El-sorsolás, Ferling-búcsúmérkőzés
2015 augusztus 27.   She
A csütörtöki Bajnokok Ligája-sorsolás után kialakult a főtábla mezőnye az Európa-ligában is, amelynek csoportjait pénteken készítik el – a sorsolást 13 órától tartják Monacóban. A német Bundesligában csemegét ígér a Wolfsburg–Schalke meccs, míg a spanyol élvonal második fordulója Villarreal–Espanyol összecsapással indul. A kézilabdások Dunaújvárosban nagyszabású gála keretében búcsúztatják el…
Női kézi: Radulovics, Pálinger, Mocsai is búcsúztatja Ferlinget
2015 augusztus 25.   She
Augusztus 28-án 16 órakor búcsúztatják a Dunaújvárosi Sportcsarnokban Ferling Bernadettet, a helyi női kézilabdacsapat korszakos játékosát. A bemutató- és gálamérkőzésre a szervezők fantasztikus időutazást ígérnek az egykori és jelenlegi kedvencekkel: sikeredzők, Bajnokok Ligája-győztesek, válogatottak jönnek össze önfeledt bolondozásra, a nézők szórakoztatására, Ferling köszöntésére –…
Kézi: Ferlingtől augusztusban búcsúznak el Dunaújvárosban
2015 július 13.   She
Megkezdte a felkészülést a következő idényre a Dunaújvárosi Kohász KA női kézilabdacsapata. A célokról egyelőre nem nyilatkoztak a vezetők. Amint az évadnyitó sajtótájékoztatón elhangzott, hétfőtől egy hétig napi két, majd később napi három edzés szerepel a programban. Az előző kiírásban negyedik csapat az első felkészülési mérkőzését július 31-én játssza, amikor a bajnoki ezüstérmes Győrt…
Videó: Ferling tréner lenne, de nem kézilabdaedző
2015 május 14.   She
Ferling Bernadett húsz évig szolgálta a dunaújvárosi kézilabdát, de úgy döntött, idén befejezi aktív sportolói pályafutását. A harminchét éves sportoló az NSO Tv-nek beszélt döntésének okairól, családjáról és jövőbeli terveiről is. Ferlinget vonzzák a kihívások, s edzőként szeretné folytatni, azonban nem a megszokott módon.
Óriási plusz a hazai közönség
2014 november 28.   Metropol
Ferling Bernadett, a Dunaújvárosi Kohász játékosa szerint 138-szoros válogatott kézilabdázó szerint nagy lökést ad majd a hazai közönség az Európa-bajnokságon.
Női kézi NB I: a Dunaújváros nyerte a megyei rangadót, győzött az FTC
2012 február 1.   She
A női kézilabda NB I 17. fordulójának megyei rangadóját a Dunaújváros nyerte meg az Alcoával szemben. Ferlingék a szünetben még kétgólos hátrányban voltak, a második félidőben azonban fordítani tudtak, és végül egy találattal győztek. Az Alcoa lejtmenetben van, az előző körben a Szekszárddal játszott döntetlent hazai pályán. Az FTC nyolcgólos győzelemmel melegített a hétvégi rosztovi KEK-…
Női kézi NB I: negyed óráig tartották a lépést Ferlingék az ETO-val
2011 december 2.   She
A Dunaújváros negyed óráig tudta tartani a lépést a több kulcsemberét nélkülöző Győri Audi ETO KC otthonában, a végén azonban simán, 37–24-re nyert a címvédő a női kézilabda NB I-ben. A másik mai találkozón a Siófok nehezen győzött Szekszárdon.
Ferling: család helyett kéziválogatott
2011 június 3.   Blikk
Tata - Kislánya, Virág (2) zokogása sem tudta otthon tartani Ferling Bernadettet (33), a női kézilabda-válogatott nagy visszatérőjét.
Ha magabiztosak leszünk, nem lehet gond a németek ellen - Ferling Bernadett
2011 június 2.   Agroinform
A magyar női kézilabda-válogatott tagjai a németek elleni, sorsdöntő világbajnoki selejtező előtt optimistán nyilatkoztak a mieink esélyeiről.
Videó: Nem találtuk a ritmust a brazilok ellen a Batta-kupán - Ferling
2011 április 24.   She
Mint arról beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott 32–25-re kikapott Brazíliától a Batta-kupa záró mérkőzésén Százhalombattán, így a tegnap Hollandiát megverő csapatunk a körbeverés után rosszabb gólkülönbségükkel a harmadik helyen végzett a hazai felkészülési tornán. A győzelmet a dél-amerikaiak szerezték meg. Az NSO Tv-nek a főszereplők értékelték a nagyarányú vereséget.
Női kézilabda: két újonc is lehetőséget kap Mátéfitól a Batta Kupán
2011 április 14.   She
Mátéfi Eszter szövetségi kapitány kijelölte a húsvéti hétvégén, Pest megye három városában sorra kerülő Batta Kupán szereplő magyar női válogatott 19 fős keretét. Kisfaludy Anett és Rédei-Soós Viktória személyében két újonc is lehetőséget kap a bizonyításra, míg Ferling Bernadett a pekingi olimpia óta először öltheti magára ismét a címeres mezt a legjobbak között – adta hírül a szövetség hivatalos…
Ferling visszatérne
2011 február 23.   HírTV
Két és fél év után visszatérhet a válogatottba Ferling Bernadett. A Dunaújváros kézilabdázója jelezte a szövetségi kapitánynak, amennyiben szükség van rá, vállalja a szereplést a nemzeti csapatban.
Női kézilabda: Pálinger marad, Ferling is vállalja a válogatottságot
2011 február 23.   She
Elfogadta a Magyar Kézilabda-szövetség Mátéfi Eszter női szövetségi kapitány programtervezetét a Németország elleni júniusi világbajnoki selejtezőkre. Válogatott keret még nincs, két örömhír már van: Pálinger Katalin továbbra is a válogatott rendelkezésére áll, és Ferling Bernadett is kész a nemzeti csapatban való szereplésre, ha a kapitány számít rá.
Női kézilabda: Ferling lesz a Dunaferr másodedzője
2009 július 1.   She
Az elmúlt szezonban jelentős anyagi gondokkal küzdő Dunaferr női kézilabda csapatánál jelenleg is támogatót keresnek, ám az már biztos, hogy az edző Rapatyi Tamás lesz, másodedzőként pedig nem más, mint a szülés után visszatérő Ferling Bernadett kezdi meg a munkát.
Kézilabda: Ferling egészséges lánygyermeknek adott életet
2009 május 6.   She
Hétfő délután még csapattársainak edzésén segédkezett, majd kedden egészséges lánygyermeknek adott életet Ferling Bernadett, a Dunaferr NK válogatott kézilabdázója.
Kismama a kispadon
2009 március 12.   Blikk
DUNAÚJVÁROS – Sugárzik a boldogságtól Ferling Bernadett (31), a válogatott és a Dunaferr egykori csillaga. A kézilabdázó boldogsága érthető: már csak két hónapot kell várnia arra, hogy világra hozza első gyermekét.
Kisbabát vár Ferling Bernadett
2008 október 1.   BorsOnline
Kevesen gondolták, hogy a hétvégi Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzés után hosszú ideig nem lép pályára Ferling Bernadett. Mint kiderült, nem sérülés miatt hiányzik majd a Dunaferr női kézilabda-csapatának kapitánya a meccsekről.