Vérten Orsolya

Cipőt kapott a példaképétől, később életet mentett a magyar klasszis
2022 augusztus 7.   Magyar Nemzet
Vérten Orsolya életét jelenleg az anyaság határozza meg, de idővel visszatérne a kézilabda közegébe.
Életmentő műtét után – Magor, a csodagyerek
2018 december 25.   She
Hetvenkét vérvétel alig három hét alatt, mesterséges altatás, háromórás életmentő műtét, ám hat hónappal később mégis gyönyörű, mosolygós és egészséges Vérten Orsolya kisgyermeke, aki mindennél értékesebb ajándék a korábbi kézilabdázó életében.
Női kézi: Vérten immár a Vasas sikereiért dolgozik
2017 május 31.   She
Vérten Orsolya ismét a Vasas kézilabda-szakosztályának sikereiért dolgozik: utánpótlásedzőként és csapatmenedzserként tér vissza az angyalföldi klubhoz – írja a vasassc.hu.
Kézilabda: Vérten Orsolya sikeres műtéten van túl
2014 november 14.   She
Vérten Orsolya, a Ferencváros női kézilabdacsapatának játékosa sikeres térdműtéten esett át.
Videó: mosolyogva - Vérten is együtt gyakorolt a kis fradisokkal
2014 április 2.   She
Közös edzéseken vettek részt a Ferencváros utánpótláskorú kézilabdázói és azok a felnőtt játékosok, akik jelenleg nem a nagyválogatottal készülnek. Többek között Vérten Orsolya is együtt gyakorolt a kisebbekkel, akik eleinte megilletődve, majd később felbátorodva vettek részt a munkában.
Videó: Tomori topklubokat utasított vissza a Fradi miatt
2014 február 7.   She
Három kulcsjátékos is szerződést hosszabbított a Ferencváros női kézilabdacsapatával. Tomori Zsuzsannát európai topklubok is megkeresték (Győri ETO, Vardar Szkopje), de az átlövő érzelmi és lelki okok miatt maradt a zöld-fehéreknél. Szucsánszki Zita és a már edzősködéssel is foglalkozó Vérten Orsolya szintén maradt a fővárosi csapatnál.
Női kézilabda: Tomori marad a Fradiban, Vérten és Szucsánszki is hosszabbított
2014 február 7.   Agroinform
A Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetése megegyezett három meghatározó játékosával a folytatásról.
Tomori, Szucsánszki és Vérten marad az FTC-nél
2014 február 7.   Alternatív Energia
Szerződést hosszabbított az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata.
Videó: Bulatovics és Tomori - „Csereszabatos páros az övék”
2014 január 29.   She
Mint arról már beszámoltunk, Tomori Zsuzsanna, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdcsapatának játékosa nem hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését a zöld-fehérrekkel és csapattársával, Vérten Orsolyával együtt visszatérhet a Győri Audi ETO-hoz. Az NSO Tv a Podgorica elleni hétvégi Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő győriek edzésén járt utána a híreknek.
Női kézi: Tomori és Vérten még tárgyalásban van a Fradival
2014 január 29.   She
Szörnyi Attila, a Ferencváros két kézilabdázójának, Tomori Zsuzsannának és Vérten Orsolyának a menedzsere a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta: mindkét játékos esetében folyamatban vannak a tárgyalások jelenlegi klubjukkal a hosszabbításról.
Női kézi: Tomori visszatérhet a Győri ETO-hoz - sajtóhír
2014 január 29.   She
Nem hosszabbítja meg szezon végén lejáró szerződését Tomori Zsuzsanna, az FTC-Rail Cargo Hungaria 26 éves átlövője, s akár visszatérhet a rivális Győri ETO női kézilabdacsapatához – írja a kisalfold.hu. A szintén ferencvárosi Vérten Orsolya pedig edzőként követheti csapattársát.
Videó: Vérten maga az ajándék, Pálinger és a mézeskalács
2013 december 23.   She
Karácsonyi bevásárlás terén már rutinos a magyar női kézilabda-válogatott. A csapat decemberben rendre világversenyen jár, így a játékosok pontosan tudják, mi szükséges ahhoz, hogy ne az utolsó napokon, rohamtempóban kelljen elintézni a dolgokat. Vérten Orsolya az internetes vásárlást kedveli, és bevallása szerint ő maga is karácsonyi ajándék lesz. A már visszavonult Pálinger Katalin a…
Videó: A csapat mellett voltam, tudom, mit kell tenni - Kovacsics
2013 december 16.   She
A magyar női kézilabda-válogatott sorsdöntő mérkőzést játszik ma Spanyolországgal a szerbiai vb nyolcaddöntőjében. Kovacsics Anikó, a magyar csapat frissen nevezett irányítója az NSO Tv-nek elmondta, cseppet sem fél attól, hogy egyből a mély vízbe dobja őt Hajdu János szövetségi kapitány, de Tomori Zsuzsanna és Vérten Orsolya is nagyon várja már a spanyolok elleni találkozót.
Női kézi: Tomori és Vérten nem játszik a brazilok ellen
2013 október 26.   She
Tomori Zsuzsanna és Vérten Orsolya nélkül lép pályára a női kézilabda-válogatott Brazília ellen a Provident-kupa második napján. A norvégok ellen hét gólt szerző átlövő fertőzéssel bajlódik, míg a szintén ferencvárosi balszélső combhúzódás miatt kénytelen kihagyni a meccset.
Női kézi: Semmi biztatót nem tudok mondani - Tomori
2013 október 7.   She
Mint ismeretes, a Ferencváros női kézilabdacsapata tegnap BL-mérkőzésen 32–23-ra kikapott a dán Midtjylland otthonában. A meccs után már idéztük Elek Gábor edző nyilatkozatát, aki szégyenteljes játékról beszélt. Az együttes két játékosa, Tomori Zsuzsanna és Vérten Orsolya sem tudott biztatót mondani.
Videó: „Baj volt a támadójátékkal és a visszarendeződéssel”
2012 december 15.   She
Az NSO Tv videójában Görbicz Anita, Vérten Orsolya, Kovacsics Anikó és Kark Erik Böhn elemzi a norvégoktól elszenvedett vereséget a női kézilabda Eb-n. Görbicz szerint gond volt a támadójátékkal, a visszarendeződéssel, erővel sem bírtuk és még szerencsénk sem volt. Kovacsics elmondta, tudtuk, hogy lerohanásban jók, de pont ezzel vertek meg minket.
Videó: „Innentől minden meccset meg akarunk nyerni!”
2012 december 11.   She
A magyar női kézilabda-válogatott parádés játékkal legyőzte Romániát, és bejutott a szerbiai Európa-bajnokság elődöntőjébe. Az NSO Tv-nek értékelő játékosok kiemelték a szenzációs védekezést. Görbicz Anita szerint nagybetűs Csapaként működtek együtt. Vérten Orsolya kijelentette: innentől kezdve minden meccset meg akarnak nyerni!
Aki aranyról álmodik
2012 november 29.   Behaviour
Tíz évet játszott Győrben, jelenleg pedig a Ferencváros női kézilabdázója, elmondhatja tehát magáról, hogy mindkét magyar élcsapatban szerepet kapott már. És Vérten Orsolya - hiszen róla van szó - ott lesz a jövő héten Szerbiában kezdődő Európa-bajnokságon is!
Női kézilabda BL: Lekics edzést hagyott ki, Vérten biztosan nem játszik
2012 május 12.   She
A női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének vasárnapi visszavágójára készülő Győri Audi ETO KC nem a legjobb előjelekkel várja a podgoricai mérkőzést. Hornyák Ágnes és Vérten Orsolya mellett Andrea Lekics sem teljesen egészséges.
Női kézilabda BL: Hornyák és Vérten játéka is kérdéses Podgoricában
2012 május 11.   She
A Kisalföld híre szerint kérdéses Hornyák Ágnes és Vérten Orsolya játéka a podgoricai kézilabda Bajnokok Ligája-döntő visszavágóján.