Hornyák Ágnes

Meglepetéscsapat lesz a magyar válogatott? – szakértői jóslatok a kézilabda-világbajnokságra
2023 november 30.   m4sport.hu
Öt kérdés, hat szakértő: Csapó Erika, Ferling Bernadett, Hornyák Ágnes, Danyi Gábor, Elek Gábor és Rosta István osztotta meg, mit vár a vb-től.
A hét csapata a férfi, és női kézilabda NB I-ben: Planéta egyre jobb formában, Lauge és Elísson brillírozott
2022 szeptember 26.   m4sport.hu
Az M4 Sport Kézilabda Magazinjának szakértői, Hornyák Ágnes és Katzirz Dávid összeállította a férfi, és női kézilabda NB I harmadik csapatát. A férfibajnokságban Szöllősi Balázs vezérletével győzött a Balatonfüred, míg a szegedi beálló, Rosta Miklós a Dabas ellen remekelt. A nők mezőnyében Farkas Johanna sérülés után, Tamara Mavsar pedig szülés utá
Női kézi: Hornyák Ágnes marad, és Pálos-Bognár is Budaörsön tervezi a jövőt
2020 május 1.   She
A klub fennmaradása érdekében tett lépésekről, illetve a felnőttcsapat várható összetételéről, a két sokszoros válogatott játékos, Hornyák Ágnes és Pálos-Bognár Barbara jövőjéről is beszélt Meló Ádám, a Moyra-Budaörs Handball ügyvezetője a női kézilabda NB I/B-ben szereplő klub honlapján.
Női kézi Nb I: Hornyák Ágnes nem hagyja el a kieső Budaörsöt
2019 június 19.   She
Hornyák Ágnes az NB I/B-ben is kitart a Budaörs női kézilabdacsapata mellett, amelynek egyértelmű célja, hogy azonnal visszakerüljön az élvonalba.
Női kézi NB I: „Döntsék el maguk között” – Hornyák Ágnes a Győr–Fradi véghajráról
2018 május 15.   She
Két fordulóval a női kézilabda-bajnokság zárása előtt még nyitva áll az aranyérem sorsa, a címvédő Győri ETO jobb gólkülönbségével előzi meg a Ferencvárost. Az immár négyszeres Bajnokok Ligája-győztes kisalföldiek vasárnap a Budaörs Handball otthonában lépnek pályára. A hazaiak részéről Hornyák Ágnes elmondta, nem tartja szerencsésnek, hogy a kiscs
Női kézilabda: az Érd legyőzte Hornyák Ágnes csapatát
2015 augusztus 12.   She
Lejátszotta első hivatalos felkészülési mérkőzését az Érd női kézilabdacsapata, amely az egy hetet az Érd Arénában edzőtáborozó francia OGC Nice Handballt verte meg 24–19-re.
Kézilabda - Térdműtét vár Hornyák Ágnesre
2014 szeptember 15.   Alternatív Energia
Porcszakadás miatt kell kés alá feküdnie.
Női kézi: térdműtét és 4-6 hét kihagyás vár Hornyák Ágnesre
2014 szeptember 15.   She
Térdsérülés miatt meg kell műteni Hornyák Ágnest, a Bajnokok Ligája-győztes és magyar bajnok Győri Audi ETO KC kézilabdázóját.
Női kézi BL: Felejthetetlen érzés, ezt át kell élni! - Bognár-Bódi
2014 május 4.   She
A Győri Audi ETO megvédte címét a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a budapest final four döntőjében 27–21-re legyőzte a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát. Az élete első BL-győzelmét ünneplő Bognár-Bódi Bernadett nem talált szavakat, Hornyák Ágnes pedig örült, hogy immár a pályán segíthette a győrieket a BL-serleghez.
Videó: külön kérésre - Bulatovics megy, vb-gólkirály érkezik Győrbe
2014 március 20.   She
Nyolc játékos szerződése jár le a szezon végén a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatánál. Közülük Herr Orsolya, Bognár-Bódi Bernadett, Hornyák Ágnes, Heidi Löke és Szepesi Ivett még egy évig biztosan a zöld-fehéreknél folytatja, Soós Viktória, Hornyák Dóra, Sirián Szederke és Katarina Bulatovics távozik a klubtól, Raphaälle Tervel pedig abbahagyja a játékot. A csütörtöki sajtótájékoztatón…
Hornyák Ágnes és Boczkó Gábor megmutatta fiát
2013 december 5.   Blikk
A győriek kézilabdázója és a világbajnok párbajtőröző élvezi, hogy szülő lett Győr — Kettős szerepben is sikeres Hornyák Ágnes (31) és férje, Boczkó Gábor (36).
Női kézi: Hornyák nem jött zavarba a szokatlan poszttól
2013 november 12.   She
A címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata vasárnap este némileg felforgatott felállással győzött 28–27-re az osztrák Hypo otthonában, amivel a korábban kiharcolt továbbjutása mellé az első helyet is megszerezte a Bajnokok Ligája A-csoportjában. Ambros Martín Eduarda Amorim játékát kisebb comb-, Heidi Lökéét pedig apróbb térdsérülés miatt nem kockáztatta meg, így olyan játékosoknak kellett…
Videó: keményebb ellenfelekre számított a bombaerős Győr
2013 augusztus 25.   She
A házigazda Győri Audi ETO nyerte a PwC Handball Fiesta elnevezésű nemzetközi női kézilabdatornát, miután a döntőben 29–21-re legyőzte a macedón Vardar Szkopjét. AZ NSO Tv-nek nyilatkozó Hornyák Ágnes keményebb ellenfelekre számított, és szerinte nem volt kérdés, hogy a Győr nyeri a tornát. Ana Djokics szerint hasznos volt a torna, de van még javítani való.
Hornyák Ágnes gyermeket vár
2012 szeptember 12.   Blikk
Győr - Anyai örömök elé néz Hornyák Ágnes (30), a magyar bajnok Győr kézilabdázója. A válogatott játékos néhány hét múlva szülés miatt egy időre visszavonul.
Női kézilabda: Hornyák Ágnes anya lesz, még pár hétig játszhat
2012 szeptember 12.   She
A női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC hivatalos honlapján tudatta, hogy a csapat átlövője, Hornyák Ágnes anyai örömök elé néz, így már nem sokáig játszhat.
Női kézi: az alapozásra felépülhet a megműtött Hornyák
2012 június 1.   She
Vállműtéten esett át Hornyák Ágnes. A női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC játékosa a Bajnokok Ligája-döntő első meccse után már fájdalmat érzett a jobb vállában, a szezon utáni alapos kivizsgálás pedig kiderítette, hogy műtétre van szükség. A beavatkozásra szerdán került sor, Hornyák az alapozás kezdetére készen állhat.
Megműtötték Hornyák Ágnest
2012 június 1.   Agroinform
A győri női kézilabdacsapat válogatott átlövője a BL-döntő első meccsén sérült meg.
Női kézilabda BL: Lekics edzést hagyott ki, Vérten biztosan nem játszik
2012 május 12.   She
A női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének vasárnapi visszavágójára készülő Győri Audi ETO KC nem a legjobb előjelekkel várja a podgoricai mérkőzést. Hornyák Ágnes és Vérten Orsolya mellett Andrea Lekics sem teljesen egészséges.
Női kézilabda BL: Hornyák és Vérten játéka is kérdéses Podgoricában
2012 május 11.   She
A Kisalföld híre szerint kérdéses Hornyák Ágnes és Vérten Orsolya játéka a podgoricai kézilabda Bajnokok Ligája-döntő visszavágóján.
Videó: A parádés védekezésünkkel nyertünk a Valcea ellen - Hornyák
2012 április 7.   She
Mint arról beszámoltunk, a Győri Audi ETO KC csapata bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe, az idegenbeli négygólos vereség után ugyanis hazai pályán 31–23-ra legyőzte a román Valceát. Az NSO Tv-nek Kovacsics Anikó és Hornyák Ágnes értékelt.