Tomori Zsuzsanna

Videó: egy visszacsapódó könyök eltörhette Tomori Zsuzsanna orrát az MK-elődöntőben
2024 március 9.   m4sport.hu
Tomori Zsuzsanna a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében szenvedett szerencsétlen sérülést az FTC–Mosonmagyaróvár összecsapás első félidejének hajrájában.
Videón Tomori rosszul időzített befutása, amiért a DVSC óvott az FTC elleni bajnokin
2024 január 30.   m4sport.hu
A Debrecen női kézilabdacsapata megóvta a Ferencváros elleni szombati bajnoki mérkőzést.
A Fradi sztárja a szerződéshosszabbítás után: Ha ezt tudom, korábban ide igazolok
2024 január 19.   Sportal
A Ferencváros a hét elején jelentette be, hogy hét kézilabdázója, Emily Bölk, Márton Gréta, Klujber Katrin, Tomori Zsuzsanna, Andrea Lekics, Angela Malestein, valamint Dragana Cvijics is meghosszabbította a szerződését a klubbal. A szerb beálló az FTC hivatalos honlapjának adott interjújában elmondta, egyetlen korábbi csapatánál sem akart még annyi
Óriási bejelentés a Fradinál: hét sztárjátékos is hosszabbított!
2024 január 15.   Sportal
Emily Bölk, Dragana Cvijics, Márton Gréta, Klujber Katrin, Tomori Zsuzsanna, Andrea Lekics és Angela Malestein is meghosszabbította a szerződését a Ferencváros női kézilabdacsapatánál jelentette be a klub a hivatalos honlapján.
Komoly hiányzók a vébére készülő női kéziválogatottnál
2023 október 21.   Infostart
Tomori Zsuzsanna és Planéta Szimonetta biztosan nem lesz tagja a magyar női kézilabda-válogatottnak a november 30-án kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Tomori és Planéta nélkül készül a vb-re a magyar női kézilabda válogatott
2023 október 20.   m4sport.hu
Tomori Zsuzsanna és Planéta Szimonetta biztosan nem lesz tagja a magyar női kézilabda-válogatottnak a november 30-án kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Megvan a magyar válogatott bő kerete a női kézilabda-vb-re
2023 október 20.   Sportal
Tomori Zsuzsanna és Planéta Szimonetta biztosan nem lesz tagja a magyar női kézilabda-válogatottnak a november 30-án kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Női kézi-vb: már a bő keretből is európai kupagyőztesek maradtak ki
2023 október 20.   Eurosport
Tomori Zsuzsanna és Planéta Szimonetta biztosan nem lesz tagja a magyar női kézilabda-válogatottnak a november 30-án kezdődő világbajnokságon.
Tomori Zsuzsanna: „A mai kézilabdában ledolgozható a hatgólos hátrány”
2023 április 29.   Sportal
Az FTC Rail Cargo Hungaria hazai pályán, illetve egészen pontosan Érden szenvedett hatgólos vereséget a francia Metz-től a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén. Tomori Zsuzsanna és Márton Gréta egyaránt amondó, nem lehetetlen küldetés a továbbjutás.
Ezekért a meccsekért szenvedsz 6-7 hónapot — ezúttal is bajnoki címről dönthet a Győr és a Fradi szuperrangadója
2023 március 31.   m4sport.hu
Szombaton este sorsdöntő mérkőzést játszik egymással a Győri Audi ETO KC és a Ferencváros a női kézilabda NB I-ben. A találkozó nagy valószínűséggel a bajnoki cím sorsáról dönt, így a tét nem kicsi, ezzel kapcsolatban Tomori Zsuzsanna és Yvette Broch is nyilatkozott, mindketten bizakodóan, erre pedig minden okuk meg is van.
Háfra és Szöllősi-Zácsik sérült, Tomori nem kapott meghívót – Golovin Vlagyimir keretet hirdetett az Eb-felkészülésre
2022 október 18.   m4sport.hu
A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Golovin Vlagyimir kihirdette a novemberi Európa-bajnokságra készülő bő keret, Tomori Zsuzsanna a két megsérült balátlövő hiányában sem kapott meghívót, Debreczeni-Klivinyi Kinga és Albek Anna azonban szerepel a huszonegy fős listán.
Golovin Vlagyimir bő keretet hirdetett az Eb-re, Tomori Zsuzsanna kimaradt
2022 szeptember 26.   m4sport.hu
Tomori Zsuzsanna nem került be a novemberi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott bő keretébe.
Golovin Vlagyimir elárulta, visszatér-e Tomori Zsuzsanna a válogatottba
2022 szeptember 22.   Infostart
Jövő héten együtt gyakorol magyar a női kézilabda-válogatott, amely két mérkőzésen lép pályára Szlovénia ellen, a csapat pedig ezzel is készül a novemberi Európa-bajnokságra. A célokról Golovin Vlagyimir szövetségi kapitányt kérdeztük, aki a lehetséges keretről is beszélt.
Történelmi vereség: a német bajnok kiütötte a Ferencvárost a Bl-ben
2022 szeptember 18.   Blikk
Szucsánszki Zita, Tomori Zsuzsanna és Dragan Cvijics nélkül lépett pályára a Ferencváros a német Bietigheim vendégeknét a női kézilabda-Bajnokok Ligájában, s megalázó, húsz gólos, kiütéses vereséget szenvedett (40–20).
Váratlan húzás: Tomori Zsuzsanna visszatér a Ferencvároshoz
2022 június 10.   Magyar Nemzet
A 35. életévét június 18-án betöltő sokoldalú kézilabdázó 2010 és 2015 között már szerepelt a Fradiban.
BL-győztest igazolt a Ferencváros
2022 június 10.   Demokrata
Az egykori közönségkedvenc, Tomori Zsuzsanna visszatér a Ferencváros női kézilabdacsapatához.
Tomori volt az egyetlen boldog magyar a Bl-döntő után
2022 június 6.   Blikk
Nem sikerült a trónfosztás a női kézilabda-Bajnokok Ligájában, a Győri Audi ETO 33-31-re kikapott a címvédő Vipers Kristiansandtól a BL-döntőben a budapesti MVM Dome-ban.
Tomori Zsuzsanna: erről nem is mertem volna álmodni
2022 június 6.   Infostart
A győri játékosok szerint megérdemelt a Vipers sikere a női kézilabda BL-ben. A norvég együttes többek között a hét a hat elleni eredményes játéknak és remek kapusteljesítménynek köszönhetően védte meg a címét.
A címvédő Vipers Kristiansand lesz a Győr ellenfele a BL-döntőben
2022 június 4.   m4sport.hu
A Győri Audi ETO KC után Tomori Zsuzsanna csapata, a címvédő Vipers Kristiansand jutott döntőbe a női kézilabda Bajnokok Ligájában, mivel 33-27-re legyőzte a Metz HB csapatát a szombati elődöntőben, a budapesti négyes döntő első játéknapján.
Győr-Vipers döntő lesz a női kézilabda BL-ben
2022 június 4.   Infostart
A Győri Audi ETO KC után Tomori Zsuzsanna csapata, a címvédő Vipers Kristiansand jutott döntőbe a női kézilabda Bajnokok Ligájában, mivel 33-27-re legyőzte a Metz HB csapatát a szombati elődöntőben, a budapesti négyes döntő első játéknapján.