Imre Géza

Kézilabda-szenzáció: négyszeres BL-győztes csapott le Imre Bencére
2024 március 5.   Sportal
A közelmúltban véget ért férfi kézilabda Eb legkellemesebb meglepetése a Ferencváros fiatal jobbszélsőjének, Imre Bencének az érett és gólerős játéka volt. Az olimpiai ezüstérmes kézilabdázó, Kökény Bea, és az olimpiai ezüstérmes vívó, Imre Géza gyerekének tehetsége a világ egyik legjobb csapatának is feltűnt
Bemutatkozás a női élvonalban és férfiválogatott meghívó – jó úton járnak Kökény Beatrix és Imre Géza gyermekei
2023 április 11.   m4sport.hu
Az olimpiai ezüstérmes vívó, Imre Géza és a szintén olimpiai ezüstérmes kézilabdázó, Kökény Beatrix gyermeke, Imre Szofi bemutatkozott a női kézilabda NB I-ben az FTC-Rail Cargo Hungaria színeiben. Idősebb gyermekük, Bence azonban szezonok óta stabil tagja az FTC férfi csapatának és hétről-hétre bizonyítja rátermettségét, s kiérdemelte a felnőtt vá
PlayIT Budapest - sportolók is lesznek a Lenovo Legion színpadán
2018 május 16.   GameStar
Az e-sportolók számára a hagyományos sport is fontos. A vívást a világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó, Imre Géza társaságában próbálhatjátok ki, de lehet majd lézerpisztollyal lőni is.
Vívás: Valójában még nem hangzott el, hogy visszavonultunk – Imre Géza
2018 március 27.   She
„Ha a kapitány hív és Géza ott lesz, én is jövök" – hogy Boczkó Gábor ezt mennyire gondolja komolyan, az a jövő zenéje. Az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok párbajtőröző sejtelmesen csak ennyit válaszolt a felvetésre, visszatérne-e a pástra, miután Imre Géza az NSO Tv-nek elmondta, hivatalosan egyikőjük sem vonult vissza. Sőt, a rió
Vívás: Imre Géza riói legyőzője másodszor sem bírt a 18 éves Koch Mátéval
2018 március 25.   She
Egyedül Koch Máté hagyhatta el a magyarok közül elégedetten a pástot a budapesti párbajtőr Grand Prix-versenyen. A 18 éves vívó két junior-világverseny között tett látogatást a felnőttek között, s egészen a nyolcaddöntőig menetelt. A riói olimpiai döntőjében Imre Gézát legyőző Pak Szang Jungnak már-már mumusa lesz Halla Péter tanítványa, ugyanis ah
Imre Géza tudathasadásos állapotba került
2017 június 15.   Infostart
A már szinte megnyert, mégis elvesztett riói olimpiai döntőre utalva Fehérarany címmel jelent meg Imre Géza olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok párbajtőröző önéletrajzi kötete. A vívó az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy folytatja-e pályafutását.
Elárulta a titkait a riói olimpia magyar hőse
2017 június 8.   Ripost
Vívósztárunk, Imre Géza a tapasztalatait, élményeit, tanácsait gyűjtötte csokorba a könyvében.
Nehéz letenni a fegyvert
2017 június 8.   Azenpenzem
Könyv jelent meg Imre Gézáról, és a címe – Fehér arany – két szóban visszaadja, hogy a riói olimpia ezüstérmese a négytusos előnyről elveszített döntője után sem dőlt a párbajtőrébe. A Honvéd vívója az ötkarikás játékok óta nem lépett pástra, ám ez nem jelenti azt, hogy végérvényesen letette a fegyvert.
Vívás: így élte meg a riói döntő utáni napot Imre Géza – megjelent a Fehérarany
2017 június 7.   She
„Évtizedeken át arra készültem, hogy egyszer olimpiai bajnok leszek. És tessék, 2016. augusztus 9-én, negyvenegy évesen ott álltam a páston az egyéni verseny döntőjében. Percekkel később 14:10-re vezettem, karnyújtásnyira voltam az aranytól, vagy még annál is közelebb. Többször azonban már nem találtam el Parkot, 15:14-re kikaptam. Egyből tudtam, mi úszott el. Hogy még egy olimpiai döntőm már nem…
Imre Géza: Mintha pszichológusnak meséltem volna
2017 június 7.   m4sport.hu
Az olimpiai ezüstérmes vívó önéletrajzi könyve a napokban jelenik meg.
Vívás: derékfájdalmai miatt továbbra sem edz Imre Géza
2017 január 20.   She
Imre Géza olimpiai ezüstérmes, világbajnok párbajtőröző elképzelhetőnek tartja, hogy deréksérülése eldönti azt a kérdést: folytatja-e a pályafutását.
Sztáredzőnek tartják a gyerekek Imre Gézát
2016 október 27.   Blikk
Budapest — Hogy egy sikeres olimpia mit jelent, azt Imre Géza (41) akkor is tapasztalhatja, amikor a vívóterembe megy edzést tartani.
Rio 2016: „Nem edzői hiba volt Imre Géza veresége”
2016 augusztus 26.   She
Csampa Zsolt, a Magyar Vívószövetség (MVSZ) elnöke szerint nem edzői hiba volt a párbajtőröző Imre Géza döntőbeli veresége a Rio de Janeiró-i olimpián.
Rio 2016: Szilágyi Áron karddal kaszabolta (volna) saját magát
2016 augusztus 19.   She
A riói kardvívó aranyérmes, Szilágyi Áron készséggel válaszolt a Nemzeti Sport szerkesztőségében munkatársaink kérdéseire, illetve megmutatta nekünk azt a kardot, amellyel a finálét vívta az ötkarikás játékokon. Arról is beszélt, hogy milyen eséllyel lépne pástra az ezüstérmes Imre Géza ellen párbajtőrben – és még meglepetésajándékot is kapott.
Imre Géza: valószínűleg nem hagyom abba
2016 augusztus 17.   Alternatív Energia
"Ne sajnáljanak engem, jó életem van, boldog vagyok" - nyilatkozta a vívó Ferihegyen.
Rio 2016: Imre Géza valószínűleg nem hagyja abba a vívást
2016 augusztus 17.   She
Imre Géza, a riói olimpián egyéniben ezüst-, csapatban bronzérmes párbajtőrvívó hazaérkezése után úgy nyilatkozott, valószínűleg nem hagyja abba a versenyzést.
Rio 2016: elképesztő magyar teljesítmény, itt a vívók éremtáblája!
2016 augusztus 15.   She
A magyar vívók két arannyal (Szász Emese, Szilágyi Áron), egy ezüsttel (Imre Géza), valamint egy bronzzal (férfi párbajtőrcsapat) zártak a riói olimpián. Azt, hogy ez valójában milyen nagy eredmény, remekül mutatja a vívók külön éremtáblázata, amelyen egyedül Oroszország tudott a mieink előtt végezni!
Kikapott és bronzéremért vívhat a férfipárbajtőr-csapat
2016 augusztus 14.   Blikk
Rio de Janeiro – A Boczkó Gábor (39), Imre Géza (41) Rédli András (31) összetételű gárda 45-40-es vereséget szenvedett Franciaországtól az elődöntőben.
Bosszút állt a párbajtőrcsapat Imre Géza vereségéért
2016 augusztus 14.   Blikk
Rio de Janeiro – Bejutott az elődöntőbe a magyar férfi párbajtőr-válogatott a riói olimpia vívóversenyeinek utolsó napján.
Vélemény: Vívó(dáso)k az érinthetetlenség mítoszáról
2016 augusztus 11.   Agroinform
Szilágyi Áron isteni érintés nélkül is fent tudott maradni a világ tetején, Imre Gézát viszont leterítette a végzet.