Varga Gabriella

Vívó Eb - Mohamed és Varga negyeddöntős
2015 június 8.   Infostart
Varga Gabriella és Mohamed Aida is bejutott a legjobb nyolc közé női tőrben a montreux-i vívó Európa-bajnokság hétfői versenynapján.
Vívó Eb - Mohamed Aida már biztosan érmes
2015 június 8.   Infostart
Mohamed Aida a hatszoros olimpiai bajnok Valentina Vezzali legyőzésével bejutott a legjobb négy közé női tőrben, ezzel már biztosan érmes a montreux-i vívó Európa-bajnokságon. A hétfői versenynapon Varga Gabriella kikapott a negyeddöntőben.
Vívó Eb - Három magyar is nyolcaddöntős női tőrben
2015 június 8.   Infostart
Varga Gabriella, Knapek Edina és Mohamed Aida is bejutott a legjobb 16 közé női tőrben a montreux-i vívó Európa-bajnokság hétfői versenynapján.
Vívó-vk: Varga Gabriella negyeddöntőig jutott Torinóban
2014 november 29.   NSO
Varga Gabriella a hetedik helyen végzett a női tőrözők torinói Grand Prix-viadalán.
Vívó-vb: Varga sorozatban 11 tust kapott a címvédőtől
2014 július 19.   NSO
A magyarok közül Varga Gabriella szerepelt a legjobban a női tőrözők versenyében a kazanyi vívó-világbajnokságon: egy asszót nyert, majd kikapott a címvédőtől, így a 28. helyen végzett. Knapek Edina, Kreiss Fanny és Jeszenszky Szilvia az első fordulóban vereséget szenvedett.
Vívás: Gémesi ezüstérmes Madridban, Szász 3. Lipcsében
2014 február 8.   NSO
Gémesi Csanád a második helyen végzett a kardozók madridi világkupaversenyén, miközben Szász Emese harmadikként zárt a női párbajtőrözők lipcsei viadalán. A budapesti WestEnd női tőr egyéni világkupaversenyen ellenben csupán két magyar vívó, Varga Gabriella és Jeszenszky Szilvia tudott asszót nyerni.
Vívó-vb: nincs magyar a nyolc között, Knapek és Mohamed is búcsúzott
2013 augusztus 7.   NSO
A nyolcaddöntő jelentette a végállomást Knapek Edina és Mohamed Aida számára a Budapesten zajló vívó-világbajnokságon. A női tőr egyéni küzdelmeiben Knapek az olasz Carolina Erbától kapott ki 14:13-ra, míg Mohamedet szintén egy olasz rivális, Elisa di Francisca győzte le, méghozzá imponáló fölénnyel, 15:3-ra. Korábban Varga Gabriella az első körben kikapott, a 32 között Varga Katalin pont…
Vívó-vb: Varga Gabriella nem bírt Vezzalival
2013 augusztus 7.   NSO
Három magyar női tőröző maradt versenyben a 64-es tábla első fordulóját követően a budapesti vívó-világbajnokságon.
Vívó Eb - Bronzérmes a magyar női tőrcsapat
2013 június 18.   Népszava
Bronzérmet nyert a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Varga Katalin összeállítású magyar női tőrcsapat.
Vívó Eb: férfi párbajtőrcsapatunk ezüst-, női tőrcsapatunk bronzérmes
2013 június 18.   NSO
Bronzérmet nyert a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Varga Katalin összeállítású magyar női tőrcsapat kedden, a zágrábi vívó Európa-bajnokságon. Nem sokkal később ezüstérmet szerzett a Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András, Szényi Péter összeállítású férfi párbajtőrcsapatunk.
Vívó Eb: a bronzéremért küzdhet a női tőrcsapat
2013 június 18.   NSO
Az elődöntőben kikapott az esélyesebb olaszoktól, így a harmadik helyért vívhat a Knapek Edina, Varga Gabriella, Mohamed Aida, Varga Katalin összeállítású női tőrválogatott a zágrábi vívó Európa-bajnokságon.
Vívó Eb: elődöntőben a magyar női tőrcsapat is
2013 június 18.   NSO
A férfi párbajtőrcsapathoz hasonlóan a Knapek Edina, Varga Gabriella, Mohamed Aida, Varga Katalin összeállítású női tőrválogatott is bejutott a legjobb négy közé a zágrábi vívó Európa-bajnokságon.
Vívó Eb: Knapek bejutott a legjobb nyolc közé
2013 június 16.   NSO
Knapek Edina bejutott a legjobb nyolc közé, Varga Katalin és Varga Gabriella viszont a legjobb 16 között búcsúzott női tőrben a Zágrábban zajló vívó Európa-bajnokság vasárnapi nyitónapján.
Vívó Eb: három győzelem, Mohamed Aida kiesett
2013 június 16.   NSO
A négyből három magyar, Varga Katalin, Varga Gabriella és Knapek Edina is győzelemmel kezdett a női tőrözők 32-es főtábláján, így ők hárman bejutottak a nyolcaddöntőbe. Mohamed Aida viszont búcsúzott a Zágrábban zajló vívó Európa-bajnokság vasárnapi nyitó napján.
Vívó ob: Szilágyi Áron újra bajnok, Kulcsár 41 évesen első
2012 december 15.   NSO
Kardban Benkó Réka és Szilágyi Áron, tőrben Varga Gabriella és Szabados Kristóf, párbajtőrben Révész Júlia és Kulcsár Krisztián győzött a vívók budapesti országos bajnokságán, amelyen ketten védték meg a címüket.
Vívás: a 18. Mohamed Aida a legjobb magyar a női tőr vk-versenyen
2012 február 11.   NSO
Három magyar szerepelhetett a főtáblán a női tőrözők németországi világkupa-versenyén, amelyet Mohamed Aida a 18., Kreiss Fanni a 32., Varga Gabriella a 37. helyen fejezett be.
Vívó-vb: ötödik a női tőrcsapat, hatodikak a férfi kardozók
2011 október 14.   NSO
Utolsó mérkőzését megnyerte a franciák ellen, ezzel az ötödik helyen végzett a Mohamed Aida, Varga Gabriella, Knapek Edina, Kreiss Fanny összeállítású tőrcsapat pénteken a cataniai vívó-világbajnokságon.
Vívás: a negyedik helyen végzett a női tőrcsapat az Eb-n
2011 július 18.   NSO
A negyedik helyen végzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.
Vívó Eb: bronzéremért mérkőzhet veresége után a női tőrcsapat
2011 július 18.   NSO
A harmadik helyért léphet pástra a magyar női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokság hétfő esti programjában. A Mohamed Adia, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású válogatott ellenfele a bronzéremért a német csapat lesz.
Vívó Eb: elődöntős a lengyeleket legyőző női tőrcsapat
2011 július 18.   NSO
A lengyelek bravúros legyőzésével bejutott a legjobb négy közé a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású magyar női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.