Knapek Edina

IceBlueBird kérdéseire válaszolt Knapek Edina vívóbajnok
2017 október 16.   GameStar
A Chio Mozdulj Gamer szeptemberi nagykövete Knapek Edina, Európa-bajnok magyar tőrvívó olimpikont faggatta.
Férjhez ment
2016 augusztus 26.   Habostorta
A csinos magyar vívó az olimpia előtt mondta ki az igent   KnapekEdina tőrvívó olimpikon ugyan nem szerzett érmet a riói olimpián, a 2016-osötkarikás játékok mégis emlékezetes marad számára, hiszen egy héttel előttement férjhez. Áprilisban szerették volna kimondani a boldogító igent, de mivela párja - aki egyben az edzője is - portugál állampolgár, rengeteg engedélyre voltszükségük.  …
Korán búcsúztak a női tőrözők Algírban
2016 február 6.   Infostart
Nem jutott magyar vívó a legjobb 32 közé az algíri női tőr világkupaversenyen, ezzel együtt - a szövetség honlapjának beszámolója szerint - az utolsó, havannai olimpiai kvalifikációs vk-forduló előtt Mohamed Aida és Knapek Edina továbbra is riói kvótát érő helyen áll a ranglistán.
Vívó vk: búcsúztak a női tőrözők, de még van esély a kvótára
2016 február 6.   She
Nem jutott magyar vívó a legjobb 32 közé az algíri női tőr világkupaversenyen, ezzel együtt – a szövetség honlapjának beszámolója szerint – az utolsó, havannai olimpiai kvalifikációs vk-forduló előtt Mohamed Aida és Knapek Edina továbbra is riói kvótát érő helyen áll a ranglistán.
Knapek Edina nyolcadik a vívó-vébén
2015 július 16.   Blikk
Vívó-vb: Knapek a nyolcadik helyet végzett Moszvkában
2015 július 16.   She
Knapek Edina a nyolcadik helyen végzett a moszkvai vívó-világbajnokság női tőrversenyében, miután vereséget szenvedett a negyeddöntőben.
Vívó-vb - Knapek Edina nyolcadik
2015 július 16.   Infostart
Knapek Edina a nyolcadik helyen végzett a moszkvai vívó-világbajnokság női tőrversenyében, miután vereséget szenvedett a negyeddöntőben.
Vívó-vb: Knapek kiverte a hatszoros olimpiai bajnokot
2015 július 16.   She
Valentina Vezzali sem tudta megállítani Knapek Edinát a moszkvai vívó-világbajnokságon, ezzel a magyar tőröző bejutott a negyeddöntőbe, akárcsak a férfi kardválogatott.
Vívó-vb - Knapek Edina negyeddöntős
2015 július 16.   Kripto Akadémia
Az elődöntőbe jutásért, azaz a biztos éremért az orosz Aida Sanajevával mérkőzik majd.
Vívó-vb - Vezzali legyőzésével negyeddöntős Knapek Edina
2015 július 16.   Infostart
Valentina Vezzali sem tudta megállítani Knapek Edinát a moszkvai vívó-világbajnokságon, ezzel a magyar tőröző bejutott a negyeddöntőbe.
Vívó Eb - Három magyar is nyolcaddöntős női tőrben
2015 június 8.   Infostart
Varga Gabriella, Knapek Edina és Mohamed Aida is bejutott a legjobb 16 közé női tőrben a montreux-i vívó Európa-bajnokság hétfői versenynapján.
Vívó-vb: Varga sorozatban 11 tust kapott a címvédőtől
2014 július 19.   She
A magyarok közül Varga Gabriella szerepelt a legjobban a női tőrözők versenyében a kazanyi vívó-világbajnokságon: egy asszót nyert, majd kikapott a címvédőtől, így a 28. helyen végzett. Knapek Edina, Kreiss Fanny és Jeszenszky Szilvia az első fordulóban vereséget szenvedett.
Vívó Eb - Legjobb magyar tőrözőként Knapek a 16.
2014 június 10.   Infostart
Knapek Edina a 16. helyen végzett a strasbourgi vívó Európa-bajnokságon, ezzel a női tőrözők keddi versenyében ő volt a legjobb magyar.
Vívó Eb: legjobb magyarként Knapek a 16. lett női tőrben
2014 június 10.   She
Knapek Edina a 16. helyen végzett a strasbourgi vívó Európa-bajnokságon, ezzel a női tőrözők keddi versenyében ő volt a legjobb magyar.
Vívó ob - egyetlen számban sem volt címvédés
2013 december 15.   Infostart
Kardban Lontay Balázs és Márton Anna, tőrben Szabados Gábor és Knapek Edina, párbajtőrben pedig az öttusázó Marosi Ádám, illetve Szász Emese győzött a vívók budapesti országos bajnokságán, melyen így egyetlen számban sem volt címvédés.
Vívó ob: az öttusázó Marosi minden párbajtőrözőt legyőzött
2013 december 14.   She
Kardban Lontay Balázs és Márton Anna, tőrben Szabados Gábor és Knapek Edina, párbajtőrben pedig az öttusázó Marosi Ádám, illetve Szász Emese győzött a vívók budapesti országos bajnokságán, amelyen így egyetlen számban sem volt címvédés.
Három magyar női tőröző maradt versenyben
2013 augusztus 10.   Metropol
Knapek Edina és Varga Katalin két, Mohamed Aida pedig egy tussal verte első ellenfelét a vívó-vb-n.
Vívó-vb: nincs magyar a nyolc között, Knapek és Mohamed is búcsúzott
2013 augusztus 7.   She
A nyolcaddöntő jelentette a végállomást Knapek Edina és Mohamed Aida számára a Budapesten zajló vívó-világbajnokságon. A női tőr egyéni küzdelmeiben Knapek az olasz Carolina Erbától kapott ki 14:13-ra, míg Mohamedet szintén egy olasz rivális, Elisa di Francisca győzte le, méghozzá imponáló fölénnyel, 15:3-ra. Korábban Varga Gabriella az első körben kikapott, a 32 között Varga Katalin pont…
Vívó-vb: Knapek Edina és Mohamed Aida nyolcaddöntős
2013 augusztus 7.   She
Knapek Edina Varga Katalint, míg Mohamed Aida a német Anne Sauert legyőzve bejutott a legjobb 16 közé a női tőrözők szerdai egyéni versenyében a budapesti MOL vívó-világbajnokságon.
Vívó Eb - Bronzérmes a magyar női tőrcsapat
2013 június 18.   Behaviour
Bronzérmet nyert a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Varga Katalin összeállítású magyar női tőrcsapat.