Knapek Edina

Férjhez ment
2016 augusztus 26.   Habostorta
A csinos magyar vívó az olimpia előtt mondta ki az igent   KnapekEdina tőrvívó olimpikon ugyan nem szerzett érmet a riói olimpián, a 2016-osötkarikás játékok mégis emlékezetes marad számára, hiszen egy héttel előttement férjhez. Áprilisban szerették volna kimondani a boldogító igent, de mivela párja - aki egyben az edzője is - portugál állampolgár, rengeteg engedélyre voltszükségük.  …
Korán búcsúztak a női tőrözők Algírban
2016 február 6.   Infostart
Nem jutott magyar vívó a legjobb 32 közé az algíri női tőr világkupaversenyen, ezzel együtt - a szövetség honlapjának beszámolója szerint - az utolsó, havannai olimpiai kvalifikációs vk-forduló előtt Mohamed Aida és Knapek Edina továbbra is riói kvótát érő helyen áll a ranglistán.
Vívó vk: búcsúztak a női tőrözők, de még van esély a kvótára
2016 február 6.   NSO
Nem jutott magyar vívó a legjobb 32 közé az algíri női tőr világkupaversenyen, ezzel együtt – a szövetség honlapjának beszámolója szerint – az utolsó, havannai olimpiai kvalifikációs vk-forduló előtt Mohamed Aida és Knapek Edina továbbra is riói kvótát érő helyen áll a ranglistán.
Knapek Edina nyolcadik a vívó-vébén
2015 július 16.   Blikk
Vívó-vb: Knapek a nyolcadik helyet végzett Moszvkában
2015 július 16.   NSO
Knapek Edina a nyolcadik helyen végzett a moszkvai vívó-világbajnokság női tőrversenyében, miután vereséget szenvedett a negyeddöntőben.
Vívó-vb - Knapek Edina nyolcadik
2015 július 16.   Infostart
Knapek Edina a nyolcadik helyen végzett a moszkvai vívó-világbajnokság női tőrversenyében, miután vereséget szenvedett a negyeddöntőben.
Vívó-vb: Knapek kiverte a hatszoros olimpiai bajnokot
2015 július 16.   NSO
Valentina Vezzali sem tudta megállítani Knapek Edinát a moszkvai vívó-világbajnokságon, ezzel a magyar tőröző bejutott a negyeddöntőbe, akárcsak a férfi kardválogatott.
Vívó-vb - Knapek Edina negyeddöntős
2015 július 16.   Népszava
Az elődöntőbe jutásért, azaz a biztos éremért az orosz Aida Sanajevával mérkőzik majd.
Vívó-vb - Vezzali legyőzésével negyeddöntős Knapek Edina
2015 július 16.   Infostart
Valentina Vezzali sem tudta megállítani Knapek Edinát a moszkvai vívó-világbajnokságon, ezzel a magyar tőröző bejutott a negyeddöntőbe.
Vívó Eb - Három magyar is nyolcaddöntős női tőrben
2015 június 8.   Infostart
Varga Gabriella, Knapek Edina és Mohamed Aida is bejutott a legjobb 16 közé női tőrben a montreux-i vívó Európa-bajnokság hétfői versenynapján.
Vívó-vb: Varga sorozatban 11 tust kapott a címvédőtől
2014 július 19.   NSO
A magyarok közül Varga Gabriella szerepelt a legjobban a női tőrözők versenyében a kazanyi vívó-világbajnokságon: egy asszót nyert, majd kikapott a címvédőtől, így a 28. helyen végzett. Knapek Edina, Kreiss Fanny és Jeszenszky Szilvia az első fordulóban vereséget szenvedett.
Vívó Eb - Legjobb magyar tőrözőként Knapek a 16.
2014 június 10.   Infostart
Knapek Edina a 16. helyen végzett a strasbourgi vívó Európa-bajnokságon, ezzel a női tőrözők keddi versenyében ő volt a legjobb magyar.
Vívó Eb: legjobb magyarként Knapek a 16. lett női tőrben
2014 június 10.   NSO
Knapek Edina a 16. helyen végzett a strasbourgi vívó Európa-bajnokságon, ezzel a női tőrözők keddi versenyében ő volt a legjobb magyar.
Vívó ob - egyetlen számban sem volt címvédés
2013 december 15.   Infostart
Kardban Lontay Balázs és Márton Anna, tőrben Szabados Gábor és Knapek Edina, párbajtőrben pedig az öttusázó Marosi Ádám, illetve Szász Emese győzött a vívók budapesti országos bajnokságán, melyen így egyetlen számban sem volt címvédés.
Vívó ob: az öttusázó Marosi minden párbajtőrözőt legyőzött
2013 december 14.   NSO
Kardban Lontay Balázs és Márton Anna, tőrben Szabados Gábor és Knapek Edina, párbajtőrben pedig az öttusázó Marosi Ádám, illetve Szász Emese győzött a vívók budapesti országos bajnokságán, amelyen így egyetlen számban sem volt címvédés.
Vívó-vb: nincs magyar a nyolc között, Knapek és Mohamed is búcsúzott
2013 augusztus 7.   NSO
A nyolcaddöntő jelentette a végállomást Knapek Edina és Mohamed Aida számára a Budapesten zajló vívó-világbajnokságon. A női tőr egyéni küzdelmeiben Knapek az olasz Carolina Erbától kapott ki 14:13-ra, míg Mohamedet szintén egy olasz rivális, Elisa di Francisca győzte le, méghozzá imponáló fölénnyel, 15:3-ra. Korábban Varga Gabriella az első körben kikapott, a 32 között Varga Katalin pont…
Vívó-vb: Knapek Edina és Mohamed Aida nyolcaddöntős
2013 augusztus 7.   NSO
Knapek Edina Varga Katalint, míg Mohamed Aida a német Anne Sauert legyőzve bejutott a legjobb 16 közé a női tőrözők szerdai egyéni versenyében a budapesti MOL vívó-világbajnokságon.
Vívó Eb - Bronzérmes a magyar női tőrcsapat
2013 június 18.   Népszava
Bronzérmet nyert a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Varga Katalin összeállítású magyar női tőrcsapat.
Vívó Eb: férfi párbajtőrcsapatunk ezüst-, női tőrcsapatunk bronzérmes
2013 június 18.   NSO
Bronzérmet nyert a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Varga Katalin összeállítású magyar női tőrcsapat kedden, a zágrábi vívó Európa-bajnokságon. Nem sokkal később ezüstérmet szerzett a Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András, Szényi Péter összeállítású férfi párbajtőrcsapatunk.
Vívó Eb: a bronzéremért küzdhet a női tőrcsapat
2013 június 18.   NSO
Az elődöntőben kikapott az esélyesebb olaszoktól, így a harmadik helyért vívhat a Knapek Edina, Varga Gabriella, Mohamed Aida, Varga Katalin összeállítású női tőrválogatott a zágrábi vívó Európa-bajnokságon.