Knapek Edina

Vívó Eb: férfi párbajtőrcsapatunk ezüst-, női tőrcsapatunk bronzérmes
2013 június 18.   She
Bronzérmet nyert a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Varga Katalin összeállítású magyar női tőrcsapat kedden, a zágrábi vívó Európa-bajnokságon. Nem sokkal később ezüstérmet szerzett a Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András, Szényi Péter összeállítású férfi párbajtőrcsapatunk.
Vívó Eb: a bronzéremért küzdhet a női tőrcsapat
2013 június 18.   She
Az elődöntőben kikapott az esélyesebb olaszoktól, így a harmadik helyért vívhat a Knapek Edina, Varga Gabriella, Mohamed Aida, Varga Katalin összeállítású női tőrválogatott a zágrábi vívó Európa-bajnokságon.
A legjobb négy között a női tőrcsapat is
2013 június 18.   Agroinform
A Knapek Edina, Varga Gabriella, Mohamed Aida, Varga Katalin összeállítású tőrválogatott is éremért vívhat.
Vívó Eb: elődöntőben a magyar női tőrcsapat is
2013 június 18.   She
A férfi párbajtőrcsapathoz hasonlóan a Knapek Edina, Varga Gabriella, Mohamed Aida, Varga Katalin összeállítású női tőrválogatott is bejutott a legjobb négy közé a zágrábi vívó Európa-bajnokságon.
Knapek Edina nyolcadikként zárt női tőrben
2013 június 16.   Agroinform
Knapek Edina a nyolcadik helyen zárt női tőrben a Zágrábban zajló vívó Európa-bajnokság vasárnapi nyitónapján.
Knapek Edina a nyolc között jár
2013 június 16.   Agroinform
Varga Katalin és Varga Gabriella a legjobb 16 közöt búcsúzott női tőrben a Zágrábban zajló vívó Európa-bajnokságon.
Vívó Eb: Knapek bejutott a legjobb nyolc közé
2013 június 16.   She
Knapek Edina bejutott a legjobb nyolc közé, Varga Katalin és Varga Gabriella viszont a legjobb 16 között búcsúzott női tőrben a Zágrábban zajló vívó Európa-bajnokság vasárnapi nyitónapján.
Vívó Eb: három győzelem, Mohamed Aida kiesett
2013 június 16.   She
A négyből három magyar, Varga Katalin, Varga Gabriella és Knapek Edina is győzelemmel kezdett a női tőrözők 32-es főtábláján, így ők hárman bejutottak a nyolcaddöntőbe. Mohamed Aida viszont búcsúzott a Zágrábban zajló vívó Európa-bajnokság vasárnapi nyitó napján.
Vívó-vb: ötödik a női tőrcsapat, hatodikak a férfi kardozók
2011 október 14.   She
Utolsó mérkőzését megnyerte a franciák ellen, ezzel az ötödik helyen végzett a Mohamed Aida, Varga Gabriella, Knapek Edina, Kreiss Fanny összeállítású tőrcsapat pénteken a cataniai vívó-világbajnokságon.
Mohamed a 32 között női tőrben
2011 október 11.   Metropol
A négy magyar női tőröző közül egyedül Mohamed Aidának volt oka az örömre a 64-es tábla első fordulója után a cataniai vívó-világbajnokságon, a másik három induló - Knapek Edina, Varga Gabriella és Kreiss Fanny - kiesett.
Rédli András és Knapek Edina is ott lehet Cataniában
2011 szeptember 26.   Agroinform
Egyelőre nem kizárt, hogy a párbajtőröző Rédli András sérülése ellenére elindul a jövő szombaton kezdődő olaszországi vívó-világbajnokságon.
Vívó-vb: elképzelhető, hogy indul a sérült Rédli, Knapek is lábadozik
2011 szeptember 26.   She
Nincs kizárva, hogy a párbajtőröző Rédli András sérülése ellenére elindul a jövő szombaton kezdődő olaszországi vívó-világbajnokságon.
Negyedik a női tőrcsapat
2011 július 18.   Metropol
A negyedik helyen végzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon. A négy közé kerülés jól jött a szakág hazai képviselői számára az olimpiai kvalifikáció szempontjából.
Női tőrcsapatunk a negyedik helyen végzett
2011 július 18.   Agroinform
A negyedik helyen végzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.
Vívás: a negyedik helyen végzett a női tőrcsapat az Eb-n
2011 július 18.   She
A negyedik helyen végzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.
Vívó Eb: bronzéremért mérkőzhet veresége után a női tőrcsapat
2011 július 18.   She
A harmadik helyért léphet pástra a magyar női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokság hétfő esti programjában. A Mohamed Adia, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású válogatott ellenfele a bronzéremért a német csapat lesz.
Vívó Eb: elődöntős a lengyeleket legyőző női tőrcsapat
2011 július 18.   She
A lengyelek bravúros legyőzésével bejutott a legjobb négy közé a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású magyar női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.
Knapek Edina bronzérmes
2011 július 15.   Metropol
A tőröző Knapek Edina bronzérmet szerzett a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon. Mohamed Aida a hatodik, Varga Gabriella a 12., Kreiss Fanny pedig a 24. helyen végzett.
Vívó Eb: Knapek Edina bronzérmet szerzett Sheffieldben
2011 július 15.   She
A tőröző Knapek Edina bronzérmet szerzett a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.
Knapek Edina bronzérmes az Eb-n
2011 július 15.   Infostart
A tőröző Knapek Edina bronzérmet szerzett a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.