Deák-Bárdos Mihály

Marad a szőnyegen Deák Bárdos Mihály
2014 március 2.   Blikk
Európa-bajnok kötöttfogású birkózónk, Deák Bárdos Mihály 39 évesen sem tud elszakadni a szőnyegtől. Noha edzői visszavonulást javasolnak neki, ő még egy évet mindenképpen vállal, a szombathelyi tornán például bronzmeccsig jutott.
Birkózás: az örökifjú Deák-Bárdos éremért mehet
2014 március 1.   She
A Golden Grand Prix-sorozat első 2014-es versenyén Deák-Bárdos Mihály (130 kilogramm) és Lőrincz Viktor (85 kg) is elődöntőbe jutott, vereségük után azonban csak bronzéremért küzdhetnek az esti programban.
Birkózás: Kiss Balázs győzött Bakiban, az edzője is jól járt
2013 november 22.   She
Kiss Balázs első, Lőrincz Viktor és Deák Bárdos Mihály harmadik lett Bakiban, az egész évben folyó Golden Grand Prix-versenysorozat döntőjének első, kötöttfogású napján.
Videó: Csoda, hogy ennyire bírtam - Deák-Bárdos Mihály
2013 szeptember 22.   She
Az ötödik helyen végzett Deák-Bárdos Mihály a budapesti birkózó-világbajnokságon a kötöttfogásúak 120 kilogrammos mezőnyében, miután a bronzmérkőzésen vereséget szenvedett. A 38 éves korábbi Európa-bajnok elmondta, inkább fizikálisan fáradt el, mint fejben, mert ennyi idősen már nem lehet bírni ezt a tempót. A jövőt illetően sejtelmesen csak annyit mondott, előbb pihen, aztán dönt...
Birkózó-vb - Deák Bárdos Mihály ötödik
2013 szeptember 22.   Infostart
Deák Bárdos Mihály az ötödik helyen végzett a kötöttfogásúak 120 kilogrammos kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
Deák Bárdos bronzéremért küzdhet, Lőrincz kiesett
2013 szeptember 22.   Infostart
A hatszoros világbajnoki második Deák Bárdos Mihály az elődöntőben kikapott, így a bronzéremért léphet majd szőnyegre a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában, míg az olimpiai ezüstérmes Lőrincz Tamás a negyeddöntőben vereséget szenvedett és kiesett a 66 kg-osok között a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
Birkózó-vb: Deák-Bárdos kikapott, este a bronzért mehet
2013 szeptember 22.   She
Az olimpiai ezüstérmes észt Heiki Nabi 6:0-ra legyőzte Deák-Bárdos Mihályt a nehézsúlyú kötöttfogásúak elődöntőjében a budapesti világbajnokságon.
Birkózó-vb: Deák Bárdos elődöntős
2013 szeptember 22.   Metropol
A hatszoros világbajnoki ezüstérmes Deák Bárdos Mihály nagy hátrányt ledolgozva, tussal győzött második mérkőzésén.
Birkózó-vb - Deák Bárdos elődöntős
2013 szeptember 22.   Infostart
A hatszoros világbajnoki ezüstérmes Deák Bárdos Mihály nagy hátrányt ledolgozva, tussal győzött második mérkőzésén és bejutott az elődöntőbe a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
Birkózó-vb - Deák Bárdos a nyolc között
2013 szeptember 22.   Infostart
A hatszoros világbajnoki ezüstérmes Deák Bárdos Mihály magabiztos győzelemmel bejutott a legjobb nyolc közé a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
Birkózó-vb: Deák-Bárdos a 8 között, ahol jó esélye van
2013 szeptember 22.   She
A birkózó-világbajnokságon utolsó magyarként Deák-Bárdos Mihály is bemutatkozott, ráadásul magabiztos győzelemmel.
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás és Deák Bárdos a záró napon
2013 szeptember 22.   She
A Budapesten zajló birkózó-világbajnokság vasárnapi záró napján három magyarért (Lőrincz Tamás, Deák Bárdos Mihály, Korpási Bálint) szoríthatunk. Íme, a program.
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás és Deák Bárdos a záró napon
2013 szeptember 22.   She
A Budapesten zajló birkózó-világbajnokság vasárnapi záró napján három magyarért (Lőrincz Tamás, Deák Bárdos Mihály, Korpási Bálint) szoríthatunk. Íme, a program.
Birkózás: három aranyérmet szereztek a magyarok Varsóban
2013 augusztus 4.   She
Kiemelkedő sikerrel szerepeltek kötöttfogású birkózóink Varsóban, az 56. Pytlansinski-emlékversenyen. A hét súlycsoportból háromban született magyar győzelem a három földrész harminc országának 194 versenyzőjét felvonultató viadalon. Lőrincz Tamás (66 kg) és Lőrincz Viktor (84 kg) szombaton szerzett aranya mellé ma a világbajnok Kiss Balázs (96 kg) tette le a harmadikat a szeptemberi budapesti…
Deák-Bárdos a Diósgyőrnél vállalna munkát
2013 július 9.   Agroinform
A Diósgyőr labdarúgócsapatánál vállalna munkát Deák Bárdos Mihály Európa-bajnok birkózó.
Igazgató lesz Deák-Bárdos
2013 július 8.   BorsOnline
A diósgyőri stadion létesítményvezetőjeként dolgozhat a jövőben Deák-Bárdos Mihály birkózó, ám a 38 éves sportoló a szeptemberi vb után sem kíván végleg búcsúzni a szőnyegtől.
Deák Bárdos 14. sikere vb-indulást ér
2013 április 28.   Agroinform
A 38 éves Deák Bárdos Mihály megnyerte a 120 kg-osok küzdelmét a kötöttfogású birkózók országos bajnokságán.
Birkózás, ob: Deák Bárdos 14. sikere vb-indulást ér
2013 április 28.   She
A 38 éves Deák Bárdos Mihály vasárnap megnyerte a 120 kg-osok küzdelmét a kötöttfogású birkózók Cegléden rendezett országos bajnokságán, s ezzel tulajdonképpen biztosította helyét a szeptemberi, budapesti világbajnokságon induló magyar csapatban.
Birkózás: Lőrincz és Deák Bárdos harmadik a Magyar GP-n
2013 február 23.   She
A 84 kg-ban Lőrincz Viktor, a 120 kg-osok között pedig Deák Bárdos Mihály bronzérmet szerzett, míg Szabó Martin (74 kg) és Nunajev Juszup (120 kg) ötödik helyen zárt szombaton a kötöttfogású birkózók szombathelyi Golden Grand Prix-viadalán, a Magyar Nagydíjon.
Birkózás: Deák Bárdos és Szabó is bronzért birkózhat
2013 február 23.   She
Mindkét vigaszágra került hazai versenyző, a nehézsúlyú Deák Bárdos Mihály és a 74 kilogrammban érdekelt Szabó Martin is győzött a vigaszágon, így a harmadik helyért léphetnek szőnyegre szombaton a kötöttfogású birkózók szombathelyi Golden Grand Prix-viadalán, a Magyar Nagydíjon.