Sastin Marianna

Sastin Marianna bronzérmes a bukaresti birkózó Eb-n
2019 április 12.   m4sport.hu
Hatodszor dobogós, ötödször bronzérmes kontinensviadalon.
Birkózás: Barka Emese az első magyar női Európa-bajnok
2019 április 12.   She
Barka Emese a magyar birkózósport első női Európa-bajnoki címét nyerte Bukarestben. A Vasas 29 esztendős sportolója az ukrán Tetjana Kitet győzte le az 57 kilogrammos kategória döntőjében. Sastin Marianna egy súlycsoporttal feljebb, a 62 kilogrammosok között lett bronzérmes.
Birkózó Eb: Sastin a bronzért küzdhet, Szabó kikapott
2019 április 12.   She
A 62 kilós Sastin Marianna megnyerte vigaszágas mérkőzését a bukaresti birkózó Európa-bajnokság pénteki napján, így az esti programban a bronzéremért küzdhet, míg a kötöttfogásúak 87 kilogrammos kategóriájában szereplő Szilvássy Erik győzött nyolcaddöntős meccsén, viszont a 77 kilós Szabó László a 16 között kikapott.
Sastin Marianna bronzéremért birkózhat
2019 április 12.   m4sport.hu
Szilvássy Erik bejutott a nyolc közé.
Birkózó Eb: Sastin és Dénes kikapott a negyeddöntőben
2019 április 11.   She
A 62 kilós Sastin Marianna és az 53 kilogrammos Dénes Mercédesz is kikapott a negyeddöntőben a bukaresti birkózó Európa-bajnokság csütörtöki napján.
Birkózó Eb: Barka tussal negyeddöntős, Sastin is a nyolc között
2019 április 11.   She
Az 57 kilós Barka Emese győzött, míg a 65 kilogrammos Sleisz Gabriella kikapott a nyolc közé jutásért a bukaresti birkózó Európa-bajnokság csütörtöki napján. Barkához hasonlóan a 62 kilós Sastin Marianna is negyeddöntőbe jutott.
Birkózás: női világbajnokunk tavasszal Indiába költözik
2019 január 22.   She
Sastin Marianna, Magyarország eddigi egyetlen világbajnok női birkózója tavasszal Indiába költözik, ahol edző-férje, Wöller Ákos februártól az ázsiai ország egyik legjobb versenyzőjével dolgozik majd együtt.
Remek visszatérés: gyermeke születése után ötödikként zárt a budapesti birkózó-vb-n Sastin Marianna
2018 október 26.   Blikk
– Sastin Marianna 2-0-ra elveszítette bronzmérkőzését, így ötödik helyen zárt a nők 62 kilogrammos kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság csütörtöki napján.
Birkózó-vb: két japán, egy kínai és egy bolgár arany
2018 október 25.   She
A hatodik versenynap meghozta a budapesti birkózó-vb első magyar érmét: Barka Emese a harmadik helyen végzett 57 kilogrammban. Szintén helyosztón lépett szőnyegre Sastin Marianna (62 kg), aki végül ötödikként zárt. A nők csapatversenyét négy aranyéremmel a japán válogatott nyerte.
Birkózó-vb: „Alszunk egy párat, aztán kitaláljuk, lesz-e folytatás”
2018 október 25.   She
Barka Emese taktikus és precíz birkózással legyőzte román ellenfelét az 57 kg-os súlycsoportban, így megszerezte a magyar válogatott első érmét a budapesti birkózó-világbajnokságon! A 62 kilósok mezőnyében Sastin Marianna elvesztette a bronzérmérkőzést az ukrán Julija Tkacs ellen, így az ötödik helyen zárt. Mindketten az NSO Tv kamerája elé ál
Birkózó-vb: Barka Emese bronzérmes, Sastin ötödik lett
2018 október 25.   She
A magyar lány taktikus és precíz birkózással legyőzte román ellenfelét az 57-kg-os súlycsoportban, így megszerezte a magyar válogatott első érmét a budapesti birkózó-világbajnokságon! A 62 kilósok mezőnyében Sastin Marianna elvesztette a bronzérmérkőzést az ukrán Julija Tkacs ellen, így az ötödik helyen zárt.
Sastin Marianna bronzéremért küzdhet a budapesti birkózó-vb-n
2018 október 25.   m4sport.hu
Az utolsó másodpercben győzte le indiai ellenfelét.
Birkózó-vb: Korpási Bálint és Bácsi Péter elődöntőbe jutott
2018 október 25.   She
A kötöttfogásúak is elkezdték szereplésüket a budapesti birkózó-világbajnokságon, s Korpási Bálint, valamint Bácsi Péter az elődöntőbe jutott. Váncza István a negyeddöntőig menetelt, de ott kikapott, míg Andrási József a selejtezőben szenvedett vereséget – a délutáni elődöntő során mindketten bízhatnak a vigaszágas szereplésben. A nőknél Sastin Mar
Sastin vigaszágas a birkózó-világbajnokságon
2018 október 24.   m4sport.hu
Még nem ment el egy bronzérem megszerzésének lehetősége.
Birkózó-vb: Barka bronzmeccses, Sastin vigaszágas, Németh nem tudja vállalni
2018 október 24.   She
Az 57 kg-ban versenyző Barka Emese az elődöntőben 6:2-re alulmaradt a kategória Európa-bajnokával, a bolgár Biljana Dudovával szemben, így csütörtökön a bronzéremért birkózhat majd. Jó hír ugyanakkor, hogy a Sastin Mariannát roppant véleményes meccsen legyőző japán Kavai Jukako bejutott a döntőbe, így világbajnokunk a vigaszágon folytathatja – eldő
Barka és Sastin győzelemmel kezdett a birkózó-világbajnokságon
2018 október 24.   m4sport.hu
Mindketten a nyolcaddöntőben folytathatják a Papp László Sportarénában.
Birkózó-vb: Barka elődöntős; Sastin nehezen értelmezhető veresége
2018 október 24.   She
Mindkét, a legutóbbi hazai világbajnokságon dobogós női klasszisunk 5:2-es sikerrel rajtolt a szerdai versenynapon. Az 57 kilogrammos kategóriában Barka Emese az elődöntőbe jutott, a 60 kilogrammosoknál viszont Sastin Mariann nem jutott túl a nyolcaddöntőn, miután japán ellenfelével szemben nehezen értelmezhető vereséget szenvedett.
Birkózás: Sastin megnyerte a minszki vb-főpróbát
2018 szeptember 16.   She
Sastin Marianna megnyerte a nők 62 kg-os súlycsoportját a birkózók minszki Alekszandr Medvegy-emlékversenyén
Birkózás: „Elmondhatatlan érzés, ha itthon játsszák a magyar himnuszt”
2018 május 30.   She
Az októberi budapesti világbajnokságra készül a birkózó Sastin Marianna, aki szülés után másfél hete bajnoki aranyéremmel tért vissza.
A szülés után visszatérő Sastin nem tartja értékmérőnek az ob-győzelmét
2018 május 30.   m4sport.hu
A birkózó ali várja az októberi hazai vb-t.