Kammerer Zoltán

Kammerer Zoltán lezárta profi pályafutását
2022 december 15.   Eurosport
Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakos bejelentette, hogy lezárja profi pályafutását. Kammerer klubja, a Graboplast Győri Vízisport Egyesület évzáróján ugyanakkor hozzátette azt is, hogy nem teszi le végleg a lapátot, és a magyar bajnokságon, valamint kisebb versenyeken még részt fog venni.
Kammerer Zoltán bejelentette profi pályafutása lezárását
2022 december 15.   m4sport.hu
A háromszoros olimpiai bajnok kajakos a magyar bajnokságon, valamint kisebb versenyeken még azért el fog indulni.
Itt a vége: nagy bejelentést tett Kammerer Zoltán
2022 december 15.   Life
Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakos bejelentette, hogy lezárja profi pályafutását.
Erre készül Kammerer Zoltán, képtelen kihívás nélkül élni
2022 augusztus 3.   BorsOnline
Miközben a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kammerer Zoltán készül az ebben a hónapban rendezendő magyar bajnokságra, természetesen szurkol a magyar válogatottnak.
Olimpiai és világbajnok magyar kajakosok döntötték meg a korábbi magyar világcsúcsot az Egyesült Államokban
2022 július 2.   rtl.hu
A magyar férfi kajak válogatott 3 tagja – Tótka Sándor, Nádas Bence és Kuli István – az Egyesült Államokba utazott, hogy megdöntsék a magyar világrekordot, amit még Kammerer Zoltán, Kalifai Zoli és Dávid Zoltán két évvel ezelőtt állítottak fel. Ők 1 óra 24 perc 47 másodperc alatt evezték végig a 18 kilométeres távot a Colorado folyó heves sodrásába
Evezős és egyéb sportversenyek Fadd-Domboriban 2022 évben
2022 március 31.   Fadd-Dombori
2022. május 7 - 8.Fadd-Dombori vagy Sukoró — 6. Outrigger Sárkányhajó Magyar Bajnokság és Rangsoroló 150 méteres futamok2022. június 4.Fadd-Dombori — Csay Renáta Regionális Akadémiai Kupa (kajak) / Csay R.- és Kammerer Z. Reg. Akadémiai Kupa (kenu)2022. június 5.Fadd-Dombori — Kammerer Zoltán Regionális Akadémiai Kupa (kajak)2022. június 11 - 12.Fa
Kammerer Zoltánnak két gyermeke van két anyától, de az igazit még nem találta meg
2021 december 14.   Life
Bár nem él a gyerekeivel, nagyon jó kapcsolatban van velük, állítja Kammerer Zoltán háromszoros olimipiai- és világbajnok kajakozó, aki azt is elárulta, hogy bár két gyermeke van két anyától, eddig még nem sikerült eljutnia a házasságig.
A magánéletéről vallott Kammerer Zoltán: két nő, két gyerek, házasság nélkül
2021 december 14.   Blikk
Kammerer Zoltánt, a háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozót hétköznap jelenleg a Farm VIP-ben láthatjuk, a műsor egyik nagy meglepetéseként. Most a családi ügyeiről vallott őszintén.
Az olimpia helyett a Farm VIP-ben fog szerepelni Kammerer Zoltán
2021 július 27.   SzMo
A világ- és olimpiai bajnok kajakozónak pont jól jött a TV2 felkérése, egyfajta „lelki Caminoként” éli meg a kalandrealityben való szereplést.
Kiderült: Népszerű sportoló lesz a Farm VIP második évadának egyik szereplője
2021 július 27.   BorsOnline
Elképesztően eredményes és hosszú sportpályafutást tudhat maga mögött Kammerer Zoltán. A híres kajakos most szándékosan elvonult a Tv2 Farm Vip második évadának forgatására, hogy az olimpiától távol, a világtól teljesen elzárva végleg elengedje a mögötte álló 34 évet és felkészüljön a sport karrier utáni életre.
Tokió helyett a farmot választotta a sportoló
2021 július 27.   Metropol
Eredményes és hosszú sportpályafutást tudhat maga mögött Kammerer Zoltán. A híres kajakos most szándékosan elvonult a TV2 Farm VIP második évadának forgatására, hogy az olimpiától távol, a világtól teljesen elzárva elengedje a mögötte álló 34 évet.
Biztos a győzelmükben, Kammerer Zoltán rájuk fogad az olimpián
2021 július 14.   Ripost
Szokás szerint számos éremmel számolhatunk a magyar kajak-kenusoktól az július 23-án kezdődő olimpián. A háromszoros ötkarikás győztes korábbi kajakos, Kammerer Zoltán az esélyeket elemezte.
Kammerer Zoltán elárulta: befejezi-e azzal, hogy a tokiói játékokra nem jutott ki
2021 június 8.   BorsOnline
Kemény fából faragták Kammerer Zoltánt. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos a tokiói játékokra ugyan nem jutott ki, de a szeptemberi koppenhágai vb-részvételért hajóba száll.
Ez ám a kitartás! A 43 éves Kammerer újra csatát vállal az olimpiai rajtjogért
2021 május 29.   BorsOnline
Az első pótkvalifikáló kajakviadalon Béke Kornél és Varga Ádám szerezte meg a kettesek 1000 m-es távján a magyar részvételi jogot a tokiói olimpiára, viszont a háromszoros ötkarikás bajnok klasszis kajakos, Kammerer Zoltán még nem adta fel részvételi álmát.
Utolsó töltényig harcol Janics és Kammerer
2021 május 7.   BorsOnline
Úgymond tájékoztató és pótkvalifikációs viadalt írt elő Hüttner Csaba, a kajak-kenu válogatott kapitánya, aki aztán sorozatban láthatta a meglepő eredményeket.
Béke vele: Varga Ádám jól tudja, mi kell az olimpiai sikerhez
2021 május 5.   Magyar Nemzet
Ahogy korábban Janics Natasa, Kammerer Zoltán sem jutott döntőbe a kajakosok válogatóversenyén.
Kammerer Zoltán: még egyszer felállnék a dobogóra
2021 április 13.   Infostart
Nagyon örülne gazdag éremgyűjteménye további bővítésének a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán. A Győr 43 éves kajakozója az elmúlt hónapokban szinte edzőtáborból edzőtáborba járt, az ugyanakkor még nem dőlt el, hogy kivel megy párosban a szezonnyitón.
Kammerer Zoltán bejelentése: Idén nyáron tényleg abbahagyom
2021 február 10.   Metropol
A 42 éves kajakos a hatodik helyet szeretné megszerezni a magyar olimpiai csapatban. Akár sikerül, akár nem, utána nincs tovább.
20 éves aranyat ünnepeltek Kammererék
2020 október 9.   BorsOnline
Húszéves barátság után végre ismét randevúztak a 2000-es, sydney-i olimpián a férfi kajak négyesben aranyérmes együttes tagjai, Horváth, Kammerer, Storcz és Vereckei.
Kajak-kenu: Adolf és Fejes Szolnokon bejelentkezett Tokióért
2020 augusztus 24.   She
Élt a kajak-kenu országos bajnokság adta lehetőséggel az idén berobbanó kenupáros, Adolf Balázs és Fejes Dániel jövőre már Tokióért harcolhat. Kammerer Zoltánék téthelyzetben is bizonyítottak Szolnokon.