Kammerer Zoltán

Kajak-kenu: Jövőre még jobb párost alkothatunk
2020 augusztus 17.   She
A hatodik olimpiájára készülő Kammerer Zoltán kajakos szerint jövőre még jobb párost alkothatnak Varga Ádámmal.
Új sikerpáros alakul?
2020 július 23.   BorsOnline
Közös kajakba ült két klasszisunk, Kammerer Zoltán és Dombvári Bence, és agyonverte a tesztfutam mezőnyét.
Kajak-kenu: Szijjártó Pétert is meglepték a Kammererről szóló könyvvel
2020 július 3.   She
A Magyar Sportújságírók Szövetségének tagfelvételi bizottsági elnöke, Pálfalvi Gábor – a Nagy Béla-program támogatásával – könyvet írt Kammerer Zoltánról. Többek között ennek a dedikált példányát is átadták a héten Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek, amikor a könyv alanyával a minisztériumban jártak – számolt be a szövetség Fac
Keverni kell a kártyákat, hogy kiderüljön, ki ül a kajakos királyhajóba
2020 május 26.   Infostart
Dombvári Bence és Noé Zsombor egyelőre jobbnak tűnik, mint Kammerer Zoltán és Varga Ádám, de mindenki mindenkivel és mindenki ellen versenyezni fog még.
Kammerer párostársa szeptemberig nem versenyezhet
2020 május 20.   Infostart
Az Infostart.hu is beszámolt korábban arról, hogy Gál Péter kajakozót – aki Kammerer Zoltánnal párban készült a tokiói olimpiára – a kijelölt gyalogátkelőhelyen elütötte egy személyautó. A sportoló Borsnak nyilatkozott állapotáról.
Kajak-kenu: Gál Pétert elütötte egy autó, nincs súlyos sérülése
2020 május 20.   She
Baleset miatt párcserére kényszerült Kammerer Zoltán (Graboplast Győr); a háromszoros olimpiai bajnok a jövő keddi edzésversenyen a KSI-s Varga Ádámmal indul K–2 1000 méteren. Kammerer páros társát, Gál Pétert – a duó épphogy lemaradt az olimpiai kvótáról a tavalyi világbajnokságon – a hónap elején elütötte egy autó, a szolnoki kajakos azóta otthon
Gál Péter kajakost elgázolták a zebrán
2020 május 20.   BorsOnline
Kénytelen volt új társ után nézni Kammerer Zoltán. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos párját, Gál Pétert ugyanis elütötte egy autó.
Gál Péter kajakost elgázolták a zebrán
2020 május 20.   BorsOnline
Kénytelen volt új társ után nézni Kammerer Zoltán. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos párját, Gál Pétert ugyanis elütötte egy autó.
„Sok minden ki fog derülni augusztus végére” – Hatodjára is szeretne elindulni az olimpián Kammerer Zoltán
2020 május 9.   Blikk
Várja a május végén kezdődő "edzésversenyeket" és hatodik olimpiáján is szeretne elindulni a háromszoros ötkarikás aranyérmes kajakos Kammerer Zoltán, aki az elmúlt hetekben is folyamatosan tréningezett.
Tokió 2020: továbbra is nagy a motivációja Kammerer Zoltánnak
2020 május 8.   She
Várja a május végén kezdődő „edzésversenyeket” és hatodik olimpiáján is szeretne elindulni a háromszoros ötkarikás aranyérmes kajakos Kammerer Zoltán, aki az elmúlt hetekben is folyamatosan tréningezett.
Kammerer Zoltán komoly döntést hozott, ekkor vonul vissza
2020 április 16.   Ripost
Tokióban a hatodik olimpiáján állhatna rajthoz Kammerer Zoltán, a háromszoros ötkarikás bajnok kajakos. A 42 esztendős sportoló az év végén visszavonult volna, ha a koronavírus-járvány miatt nem halasztják el a viadalt.
Tokió 2020: Kammerer Zoltán vihetné a magyar zászlót a megnyitón
2020 április 14.   She
Ha részt vehet a 2021-re halasztott olimpián, akkor Kulcsár Krisztián MOB-elnök ígérete szerint Kammerer Zoltán viheti a magyar zászlót a tokiói ötkarikás játékok megnyitóünnepségén, ezzel az első magyar sportolóvá válna, aki kétszer is ebben a megtiszteltetésben részesülne – ezt maga a 42 éves, háromszoros olimpiai és világbajnok kajakos árulta el
Kammerer Tokióra kettesben lát esélyt
2020 április 5.   BorsOnline
Pokoli jó erőben van, de napközben azért már jólesik a kétórás alvás Kammerer Zoltánnak. A kajakosnak, egyéves halasztás ide vagy oda, továbbra is a fő célja, hogy kijusson az ötkarikás játékokra.
Bájos edzőnővel zárta a felkészülést a magyar olimpiai bajnok
2020 február 11.   Ripost
A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kammerer Zoltán pályafutása 33. téli felkészülésén van túl.
Kép: Kammerer Zoltán fitneszversenyzővel edzett
2020 február 11.   She
Rendhagyó tréninggel ért véget Kammerer Zoltán pályafutásának harmincharmadik – de talán nem utolsó – téli alapozása. A győriek háromszoros olimpiai bajnokát Kiss Anna bikinifitnesz-versenyző hívta vendégségbe, hogy együtt teljesítsék a kajakos klasszis napi edzésadagját.
Kajak-kenu: Kammererék rekordot döntöttek Amerikában
2020 január 6.   She
Kammerer Zoltán, Kulifai Tamás és Dávid Zoltán kajakozta minden idők eddigi legjobb idejét a Colorado folyó kijelölt szakaszán – adta hírül a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) hivatalos honlapján.
Könyvajánló: Kammerer Zoltán pályafutásáról jelent meg könyv
2019 november 21.   She
Kamera címmel könyv jelent meg a háromszoros olimpiai bajnok, 41 évesen is még aktív kajakozó, Kammerer Zoltán eddigi pályafutásáról.
Televízió: olimpiai bajnokok ragadnak fakanalat
2019 november 9.   She
Életében először felkészülés nélkül áll rajthoz egy viadalon Kammerer Zoltán, a háromszoros olimpiai bajnok kajakos klasszis ezúttal fakanállal a kezében méreti meg magát az RTL Klub Konyhafőnök VIP című műsorában.
Kammerer Zoltán lemond
2019 szeptember 28.   Infostart
Lehet építeni arra, hogy a szegedi világbajnokságon kis híján 1000 m kajak kettesben is sikerült kvótát szerezni - mondta az InfoRádiónak Kammerer Zoltán. A háromszoros olimpiai bajnok 41 és fél évesen is nekikezd az őszi alapozásnak.
Kajak-kenu vb: Jó a kártyaparti, benne van a pakliban a kvóta is – Kammerer
2019 augusztus 24.   She
A középfutamokkal folytatódott szombat délután a szegedi kajak-kenu világbajnokság. Olimpiai távon az ötszörös olimpiai bajnok Kozák Danuta mellett a Kammerer Zoltán, Gál Péter István alkotta kajakpáros is döntőbe jutott, és a férfi kajaknégyes is érdekelt lesz a vasárnapi fináléban. A férfi kenusok 200 méteres döntőjében Hajdu Jonatán lesz érdekel