Kucsera Gábor

Kajak-kenu: Befejezem, ha szélmalomharcot vívok – Kucsera
2017 október 26.   She
Újra lapátot fogott Kucsera Gábor: a világbajnok kajakos kétéves eltiltása letelt, így gőzerővel készül a visszatérésre. Ugyanakkor elmondta: ha azt érzi, hogy szélmalomharcot vív, akkor nem folytatja a versenyszerű sportot.
Kucsera Gábor vallomása: "Nincs veszíteni valóm"
2017 október 26.   Blikk
Kucsera Gábornak fordulóponthoz ért az élete, hiszen újra kajakozik. A jövőt illetően komoly célokat tűzött ki, ám ezért áldozatokat kell hozni.
Azonnal kajakba pattant: alighogy lejárt az eltiltása, már visszatérésén gondolkodik Kucsera Gábor
2017 szeptember 8.   Blikk
A világ- és Európa-bajnok kajakos Kucsera Gábor eltiltása augusztus 27-én véget ért, és már egyből a visszatérést fontolgatja.
Kucsera Gábor erre várt, végre ünnepelhet
2017 augusztus 18.   Ripost
A kétszeres világbajnok kajakos, Kucsera Gábor sokáig várt erre a pillanatra.
Letelt a kétéves eltiltása: újra kajakozhat Kucsera Gábor
2017 augusztus 17.   Blikk
Tegnap letöltötte kétéves eltiltását a doppingvétségen ért Kucsera Gábor (34), így nincs akadálya, hogy visszatérjen sportágába. A kétszeres világbajnok kajakos elkezdheti az edzéseket, s jövőre versenyezhet is.
Kucsera Gáborék újabb gyermeket szeretnének
2017 július 28.   Habostorta
Még egy gyermeket szeretne vállalni Kucsera Gábor és felesége, Tápai Szabina. A kajakozónál és feleségénél mindennapos téma egy újabb gyermek vállalása – írja a hot! ... The post Kucsera Gáborék újabb gyermeket szeretnének appeared first on Habostorta.hu.
Edzeni kezdett Kucsera! Állítja, hogy megváltozott a kokainozó kajakos
2016 szeptember 29.   Blikk
Ismét elkezd edzeni Kucsera Gábor kajakos, aki tavaly nyáron kokainnal bukott meg a doppingvizsgálaton.
Kucsera csalódott több olimpikonban - Videó!
2016 augusztus 10.   Blikk
Budapest - Szerdán a Mokka alkalmi műsorvezetője, Kucsera Gábor (33), korábbi világbajnok kajakozó értékelte a riói olimpián látottakat.
Kisfia rá sem tud nézni Kucsera Gáborra!
2016 augusztus 5.   Blikk
Kucsera Gábor szakállával eddig sem voltak sokan kibékülve, most azonban az egykori kajakos úgy döntött, megszabadul dús arcszőrzetétől.
Cáfolja a molesztálási vádakat a kajak-kenu edző, a rendőrség nyomoz
2016 május 31.   ATV
Cáfolja a vádakat a nagykanizsai kajak–kenu klub elnöke. Az edzőről a Blikk írta azt, hogy fiatal lányokat zaklatott az interneten. A férfi most a Facebook-on tett közzé egy bejegyzést, amiben reagált a vádakra. Az állítólagos zaklatási ügyről egyébként eddig nem csak az edző, de a szülők sem beszéltek. "Ez csak valami rossz vicc lehet", ezt már Kucsera Gábor mondta az edző a molesztálási ügyéről.…
Szüleik hozták össze Kucsera Gábort és Tápai Szabinát
2016 május 26.   Blikk
Összefogott a két anyuka, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra egymásra találjon. A kézilabdázó és a kajakos 2009-ben szakított, de szüleik mindent elkövettek, hogy újra összejöjjenek.
Kocsmában szedte össze férjét
2016 április 26.   Habostorta
Kucsera Gáborék kapcsolatáról érdekes dolgok derültek ki A Showtime Hajdú Péterrel első adásában az ismertmagyar sportoló házaspár, Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolatába isbepillantást nyerhettek a nézők.   A gyönyörű kézilabdás többek között elárulta, hogy asármos kajakossal volt egy első és jelenleg van egy második fejezete azéletüknek.       „Az első az miattam ért véget. Az elsőt…
Erotikus fotókkal hozzák egymást lázba Kucseráék
2016 április 21.   BorsOnline
Kiteregette a „szexszennyest” Tápai Szabina. Kucsera Gábor szexi asszonya a Showtime-ban beszélt arról is, hogy egy időben vadul nyomozott a kajakos után. Azóta inkább egymásnak küldözgetnek képeket.
Kucsera a háziasszonyok kedvence
2016 április 13.   BorsOnline
Már a Nagy Duett első adásban szívükbe zárták a nézők a kajakos Adoniszt. Higanymozgását és jókedélyű előadásá Kucsera Gábor kisfia, Bence is díjazta.
Felére csökkentették a kokainozó Kucsera eltiltását
2016 január 7.   Blikk
Eredetileg négy év eltiltást kapott a Nemzeti Doppingellenes Szövetségtől Kucsera Gábor (33). A kajakos tavaly bukott meg a doppingteszten: szervezetében kokaint találtak. Most két évre csökkentették a büntetését.
Kajak-kenu: kétéves eltiltást kapott Kucsera Gábor
2016 január 7.   She
Kétéves eltiltást kapott a kajakos Kucsera Gábor, aki július közepén megbukott a magyar szövetség (MKKSZ) drogtesztjén. A vizeletében kokaint találtak.
Kétéves eltiltást kapott Kucsera Gábor
2016 január 7.   Infostart
Kétéves eltiltást kapott a kajakos Kucsera Gábor, aki július közepén megbukott a magyar szövetség (MKKSZ) drogtesztjén. A vizeletében kokaint találtak.
Kokainügy: megfelezték Kucsera eltiltását
2016 január 7.   BorsOnline
A tavaly kokainhasználattal megbukott kajakos, Kucsera Gábor két évig nem sportolhat. Jól járt, hiszen eredetileg négy esztendőre meszelték el.
Visszatérése miatt fellebbezett a kokainbotrányba keveredett Kucsera?
2015 október 28.   Blikk
Budapest — A drogfogyasztáson kapott, s ezzel a doppingszabályokat is megsértő Kucsera Gábor (33) tovább harcol eltiltása mérsékléséért, s ebből akár az a következtetés is levonható: a világ- és Európa-bajnok kajakos még nem tett le arról, hogy a büntetés letöltése után folytassa versenyzői karrierjét.
Ötmillióért passzolja el Kucsera a Roverjét
2015 szeptember 18.   BorsOnline
Nem tudni, hogy megy a Tápai–Kucsera família fitneszvállalkozása, mindenesetre a kokainélvezeten kapott kajakos, Kucsera Gábor árulja a Range Roverjét.