Kucsera Gábor

Titokban tárgyaltak Kucsera kokainügyéről
2015 szeptember 16.   Blikk
Budapest — Megszületett a döntés a világ- és Európa-bajnok kajakos, Kucsera Gábor (33) drogügyében.
Jövő héten tárgyalják Kucsera kokainvétségét
2015 szeptember 9.   BorsOnline
Jövő kedden első fokon tárgyalja a doppingbizottság Kucsera Gábor kajakos ügyét, akinek július 18-án elkövetett kokainvétségéért kell felelnie.
Itt dolgozhat a kokainozáson kapott Kucsera
2015 augusztus 15.   Blikk
Budapest — Kínos ügy főszereplője lett a világ- és Európa-bajnok kajakos, Kucsera Gábor (32). Fennakadt egy doppingellenőrzésen, kokaint fogyasztott – évekre eltilthatják, ez pályafutása végét jelentheti. Gondolnia kell arra, miből él meg, és tartja el szeretteit – akár szerencsésnek is mondhatja magát, hogy erről korábban gondoskodott…
Szécsi: nem mindegy, hogyan élnek az élsportolók
2015 augusztus 15.   ATV
Egy sportolónak példát kell mutatnia – ezt mondta a Heteknek a Kucsera-ügy kapcsán Szécsi Zoltán. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó szerint azonban bár Kucsera felkészülési időszakban bukott le, mégsem doppingügyként kellene kezelni az esetet. Az elmúlt évtized legendás hálóőre a Heteknek beszélt a kajakos lebukásának tanulságairól és az utóbbi idők doppingbotrányairól.
Dopeman kiállt a kokainozó Kucsera mellett! - Videó
2015 augusztus 10.   Blikk
Budapest – Kucsera Gábor világbajnok kajakosról a múlt héten derült ki, hogy a szolnoki vb-válogató utáni doppingtesztje pozitív lett.
Világsztárok is buktak már kokainnal!
2015 augusztus 8.   Blikk
Budapest – Sokkolta a közvéleményt a hét botránya: a világ- és Európa-bajnok kajakos, Kucsera Gábor (32) fennakadt a doppingvizsgálaton, kokaint fogyasztott. Tettének következtében lemarad a vébéről, s mindez karrierjének a végét is jelenti.
A kokaibotrány ellenére is kitartanak a szponzorok
2015 augusztus 8.   BorsOnline
Nem rendíti meg a kajak-kenus támogatók bizalmát, hogy Csipes Tamara és Dombvári Bence után Kucsera Gábor is kokainozott.
Kucsera felpörgette magát a kokainnal
2015 augusztus 7.   Blikk
Budapest — Nemcsak a kedélyállapot javítására, hanem a teljesítmény fokozására is jó a kokain – vajon melyik okból nyúlt kábítószerhez Kucsera Gábor (32), s korábban még két kajakos társa?
Kajak-kenu: Kucsera ügyében nyomoz a megyei rendőrség
2015 augusztus 7.   She
Kucsera Gábor kábítószerügyében nyomoz a Szolnok megyei rendőr főkapitányság, mivel az ellenőrzés és a mintavétel egyaránt Szolnokon, július 18-án, a második vb-válogatót követően történt. A rendőrség az ügyben feljelentéskiegészítést rendelt el. Erről a szoljon.hu számolt be.
Szégyelli magát Kucsera Gábor
2015 augusztus 7.   Spa Trend Online
" A legrosszabb utat választottam "- közölte a doppingon ért világ- és Európa- bajnok kajakos.
Négyéves eltiltást is kaphat Kucsera
2015 augusztus 7.   ATV
Akár négyéves eltiltást is kaphat Kucsera Gábor. A Magyar Antidopping Csoport vezetője az ATV-nek azt mondta, Kucsera tisztában kellett legyen azzal, hogy a kokainfogyasztással mit kockáztat. A világbajnok kajakos azt nyilatkozta, hogy egész életen át szégyellni fogja magát. Valószínűleg Kucsera pályafutása ezzel a botránnyal ér véget.
Kucsera volt edzője: Ha valaki hülye, akkor hülye
2015 augusztus 7.   Blikk
Budapest — Mélyütést vitt be a tavasszal már egy kokainbotránnyal megsebzett magyar kajak-kenu sportnak Kucsera Gábor (32), aki úgy érezte kokain nélkül nem lett volna esélye kijutni az augusztusi milánói világbajnokságra.
Havi 1 milliót bukik a kokain miatt Kucsera
2015 augusztus 7.   BorsOnline
Nem csak lelkileg, anyagilag is megszenvedi a doppingügyet a felelőtlen kajakos.
Kucsera Gábor: egy életen át szégyellni fogom magam
2015 augusztus 6.   Infostart
Tisztában van azzal, hogy mekkora károkat okozott a kajak-kenu sportágnak, és egy életen át szégyellni fogja magát Kucsera Gábor, akinek pozitív lett a július közepén elvégzett drogtesztje.
Kucsera: Egy életen át szégyellni fogom magam
2015 augusztus 6.   BorsOnline
Tisztában van azzal, hogy mekkora károkat okozott a kajak-kenu sportágnak, és egy életen át szégyellni fogja magát Kucsera Gábor, akinek pozitív lett a július közepén elvégzett drogtesztje.
Kajak-kenu: Egy életen át szégyellem magam! – Kucsera
2015 augusztus 6.   She
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség tájékoztatása szerint Kucsera Gábor fennakadt egy szúrópróbaszerű doppingteszten. A sportoló elismerte vétségét.
Újabb kajakos drogügy
2015 augusztus 6.   Alternatív Energia
Kucsera Gábor szervezetében kokaint találtak, nem utazhat a milánói világbajnokságra.
A kokainnal bukott kajakos Kucsera: Egy életen át szégyellni fogom magam
2015 augusztus 6.   Blikk
Budapest — Újabb drogbotrány a magyar kajak-kenu sportban.
Újabb drogbotrány! Kucsera kokainnal bukhatott meg
2015 augusztus 5.   Alternatív Energia
A kajakos kerettagságát azonnali hatállyal megszüntették.
Véget vet Kucsera pályafutásának a kokainbotrány!
2015 augusztus 5.   Blikk
Budapest – Újabb drogbotrány a magyar kajak-kenu sportban. Ezúttal a kétszeres világbajnok Kucsera Gábor (32) bukott meg kokainnal, akárcsak tavasszal Csipes Tamara (25) és Dombvári Bence (22).