Kucsera Gábor

Jótékonykodás: Vajdáék több mint hárommillió forintot fociztak össze
2009 november 30.   She
Vajda Attila és Kucsera Gábor vezetésével a negyedik helyet szerezte meg felnőtt-gyerek vegyes kajak-kenus csapat a KUL-alapítvány által szervezett „Sportolók az állami gondozottakért" focitornán.
Két arany és egy ezüst 500 m-en
2009 augusztus 16.   Metropol
A kajakos Kovács Katalin és a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duó arany-, míg a férfiak hasonló számában versenyző Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kettős ezüstérmet nyert a kanadai Dartmouth-ban zajló kajak-kenu világbajnokság utolsó, vasárnapi versenynapján.
Kajak-kenu vb: ezüstérmes lett a Kammerer, Kucsera kajak páros
2009 augusztus 16.   She
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 500 méteres döntői során ezüstérmes lett a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor összeállítású magyar kajak páros.
Kovács Katalin már két aranynál tart
2009 augusztus 15.   Infostart
A hölgyek mentették meg a kajak-kenu világbajnokságon a magyar csapat "becsületét": a női négyes olimpiai távon, négy ezreddel megelőzve a német hajót aranyérmet nyert. Alig egy óra múlva Kovács Katalin megnyerte az ezres egyest! Kucsera Gábor a hetedik, Vajda Attila, a táv olimpiai bajnoka a nyolcadik helyen végzett a dartmouth-i világbajnokság ezer méteres versenyeiben. Dobogóközelben, de érem…
Kajak-kenu vb: Kucsera Gábor hetedik lett K-1 1000 méteren
2009 augusztus 15.   She
Kucsera Gábor a hetedik helyen végzett a kajak egyesek 1000 méteres távján a kanadai Dartmouth-ban zajló kajak-kenu világbajnokságon.
Kajak-kenu vb: Vajda és Kucsera is döntőbe jutott
2009 augusztus 14.   She
Kucsera Gábor és Vajda Attila is döntőbe jutott a dartmouthi kajak-kenu világbajnokságon.
Kajak-kenu Eb: Kammerer és Kucsera ezüstérmes
2009 június 28.   She
Ezüstérmet szerzett a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajak kettes ötszázon a brandenburgi Európa-bajnokságon. A finálét a Roman Pjatrusenko, Vagyim Maknov fehérorosz egység nyerte.
Kajak-kenu Eb: Kucserán kívül minden magyar döntős 1000-en
2009 június 27.   She
A négy magyar hajóból három vette sikeresen a szombat délelőtti középfutamot 1000 m-en a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon, s ez azt jelenti, hogy a táv délutáni döntőiben hét egységnek szoríthatnak a szurkolók. Egyedül Kucsera Gábor (K–1) nem tudta beverekedni magát a fináléba.
Kajak-kenu: a Kovács, Janics kettőst nem tudták legyőzni
2009 június 20.   She
Az olimpiai bajnok Kovács Katalin, Janics Natasa, valamint a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor és a Varga Dávid, Széles Gábor duó sikerét hozták az 500 m-es párosküzdelmek szombat délutáni döntői a szegedi Maty-éren zajló kajak-kenu HP-kupa Eb- és vb-válogatón.
Kajak-kenu: 1000 m-en Kucsera, Vajda és Kovács győzött egyesben
2009 június 19.   She
A leghosszabb távon Kucsera Gábor, Vajda Attila és Kovács Katalin nyerte meg az egyes küzdelmeit a szegedi Maty-éren zajló kajak-kenu HP-kupa válogatóversenyen.
Kajak-kenu-vk: három győzelemmel zártak a magyarok 500m-en
2009 június 7.   She
A szegedi MOL kajak-kenu világkupa 500m-es döntőiben három magyar siker is született: a férfiaknál kenu egyesben Vajda Attila, kajak kettesben a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor páros, a nőknél kajak kettesben a Kovács Katalin, Janics Natasa duó végztett az élen.
Kucsera csak B döntős 1000 m-en
2009 június 6.   Metropol
Kucsera Gábor a negyedik legjobb idővel is csak a B döntőbe tudta kvalifikálni magát K-1 1000 m-en a szegedi MOL kajak-kenu Világkupa-versenyen, s mivel a másik hazai induló sem végzett középfutamában az első három között, a szám szombat délutáni fináléjában nem lesz magyar hajó.
Kajak-kenu: Kucsera Gábor nem jutott döntőbe 1000 méteren
2009 június 6.   She
Középdöntős futamában a negyedik helyen végzett, így nem jutott tovább Kucsera Gábor a szegedi Mol világkupa férfi kajak egyes 1000 méteres számában.
Újra együtt az álompár?
2009 május 20.   Blikk
Bár állítják, szakítottak, a kézis Tápai Szabina kajakversenyen szurkolt Kucsera Gábornak.
Újra együtt az álompár?
2009 május 20.   Blikk
Bár állítják, szakítottak, a kézis Tápai Szabina kajakversenyen szurkolt Kucsera Gábornak.
Kajak-kenu: Kucsera és Benedek duplázott, Vajda javított
2009 május 16.   She
Kucsera Gábor, Vajda Attila és Benedek Dalma győzelmét hozták a második napi döntők a kajak-kenusok idei első versenyén, a Szolnokon vasárnapig tartó úgynevezett rangsorolón.
Paul McCartney is vár a "Nagy Bummra"
2009 május 4.   Blikk
A nehéz helyzetben lévő termelőkre hívja fel a figyelmet a Fair Trade Világnap, amely mottója idén Egy Nagy Bumm a Fair Trade-ért! A május 9-ei eseménysorozatot támogatói között van Paul McCartney és Annie Lennox is, a Magyarországi rendezvény fővédnöke Kucsera Gábor kajak világbajnok.
Kucsera Gábor: állandó lendületben
2009 február 26.   Blikk
A kajakos A sztárok a fejükre estek című műsornak lett a győztese
Kucsera: nem akarok celeb lenni
2009 február 22.   BorsOnline
Lassan lecsendesedik a médiaérdeklődés Kucsera Gábor iránt, a világbajnok kajakozó ugyanis mostantól elsősorban az edzésekre koncentrál. Az olimpia óta több szórakoztató műsorban is feltűnt, amelyekről úgy gondolja, néhány pletyka miatt sem mondott volna le.
"Kammererrel élek" - Szakított Kucsera Gábor és barátnője!
2009 február 18.   hirado.hu
A kajakos tévéműsorban vallotta be: Tápai Szabinával nem működött a kapcsolatuk