Kucsera Gábor

Kucsera a Claudia-affér miatt szakított szerelmével
2009 február 14.   BorsOnline
Szakított Kucsera Gábor és Tápai Szabina. A világbajnok kajakozó és Dániában élő kézilabdás kedvese képtelen volt megbirkózni a távkapcsolatból adódó nehézségekkel. Az amúgy is nehéz helyzetben lévő pár életét bizonyosan tovább mérgezték a kajakos és Liptai Claudia futó kalandjáról szóló pletykák.
Összeboronálták Liptait Kucserával
2009 január 27.   BorsOnline
Úgy hírlik, válásban van Claudia és Gesztesi Károly házassága. Mi több: a vörös dívát hírbe hozták a világbajnok kajakossal, állítólag A sztárok a fejükre estek afrikai felvételein melegedtek össze. Kucsera barátnője úgy véli: csak a Jóban Rosszban egyik félreérthető jelenete miatt indult meg a pletyka
Csúnyán beszóltak Kucsera Gábornak!
2009 január 13.   hirado.hu
Csősz Bogi szerint a kajakos úgy akar jószolgálati nagykövet lenni, hogy még angolul sem tud beszélni
Sztárok a fejükre estek: Kucsera Gábor nyert
2008 december 1.   BorsOnline
Eldőlt a verseny a TV2 A sztárok a fejükre estek című produkciójában. A győztes, és ezzel Afrika jószolgálati nagykövete a kajakkirály, a nők kedvence, Tápai Szabina kedvese, Kucsera Gábor lett.
Összejött Voksán Virág és Kucsera Gábor?
2008 november 21.   Blikk
Kalahári sivatag — Bár a világbajnok kajakos folyamatosan tagad, mégis egyre erőteljesebb a „suttogó propaganda”, hogy Voksán Virág (25) és Kucsera Gábor (25) nem bírtak tovább ellenállni vágyaiknak, és a bátorságpróbán – rendhagyó módon egy luxusszállodában kellett eltölteniük egy éjszakát – egymásba feledkeztek.
Sári: Nem engedem el Kovács Katiék kezét
2008 október 18.   Infostart
Vezetőváltásra van szükség a Magyar Kajak-kenu Szövetségben - mondta az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában Sári Nándor, a Kőbánya SC edzője, Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor trénere. A szakember arról is beszélt, hogy kapcsolatban marad Kovács Katalinékkal.
Ezer méteren szakít a Kammerer-Kucsera páros
2008 október 15.   HírTV
Csak 500 méteren versenyez együtt a jövőben a Kammerer-Kucsera kajakpáros. A hosszabb, 1 kilométeres távon Kucsera Gábor a jövőben az egyes szereplésre szeretne koncentrálni, Kammerer pedig a négyesre kíván összpontosítani.
A Kammerer, Kucsera kajak páros is előre léphet
2008 szeptember 7.   Infostart
A Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajak páros előrébb végezhet a Pekingben 1000 méteren elért olimpiai ötödik helyénél, ugyanis a negyedik lengyel duó egyik tagjának pozitív lett a doppingtesztje, amit a B próba is megerősített.
Olimpia: Kammererék egy hellyel előrébb léphetnek
2008 szeptember 7.   HírTV
A Kammerer-Kucsera páros is előreléphet az olimpián - az ötödik helyről a negyedikre. A kajak 1000 méteres szám döntőjében a negyedik helyen végzett lengyel páros egyik tagjának ugyanis pozitív lett a doppingtesztje.
Kammerer és Kucsera elégedettek teljesítményükkel
2008 augusztus 23.   HírTV
Érmet várt, de elégedett teljesítményével a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor páros, a magyar kajak kettes versenyzői - mondták el a szombati 500 méteres döntő után, amelyen negyedikként értek célba.
Kajak-kenu: Kammerer: „Mélyről kellett visszajönnünk”
2008 augusztus 23.   She
A Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kettős 28 század másodperccel maradt le a dobogóról a K-2-esek 500 méteres döntőjében, és a tegnapi ötödik hely után érem nélkül térnek haza Pekingből. Nem csoda, hogy csalódottan nyilatkoztak a Magyar Rádió munkatársának.
Kajak-kenu, férfi K2 500 m: a magyar egység negyedik
2008 augusztus 23.   She
A Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor összetételű magyar egység a negyedik helyen végzett a férfi kajakosok 500 méteres versenyén. Meglepetésre a spanyolok nyertek.
Érem nélkül maradt a Kammerer, Kucsera páros
2008 augusztus 23.   Infostart
Negyedik lett a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajak páros 500 méteren a pekingi olimpián. A számot a spanyol kettős nyerte.
Aranyérmes a Kovács-Janics páros - A női kézisek lemaradtak a bronzról
2008 augusztus 23.   HírTV
Kovács Katalin és Janics Natasa nyerte a második magyar aranyérmet a pekingi olimpián. A kajak kettes ötszázon diadalmaskodó páros végig vezetve, magabiztosan utasította maga mögé a mezőnyt. Sajnos más magyar érem nem termett ezen a napon: a Kammerer-Kucsera páros és Kovács Kati egyesben is negyedik lett, és női kéziseink is alulmaradtak a bronzmeccsen.
Angyal Zoltán: "Kozmann Gyuri egy hős"
2008 augusztus 22.   Infostart
Pekingben olimpiai bajnok lett kenu egyesben 1000 méteren Vajda Attila. A magyar női kajak négyes 500 méteren ezüstérmet szerzett, míg a Kozmann György-Kiss Tamás kenus duó 1000 méteren bronzérmes lett. A Kammerer Zoltán-Kucsera Gábor kajak kettes 700 méterig vezetett, de a hajrára elfáradt, és csak az ötödik helyen zárt. Az eredményeket az InfoRádióban Angyal Zoltán, a magyar válogatott…
Arany, ezüst, bronz - három a magyar igazság
2008 augusztus 22.   Infostart
Vajda Attila megnyerte a kenu egyesek 1000 méteres döntőjét a pekingi olimpián, ezzel megszerezte a magyar küldöttség első aranyérmét. A női kajak négyes ezüstérmet szerzett a németek mögött, míg a Kozmann György, Kiss Tamás kenu kettes harmadikként zárt remek hajrájának köszönhetően. A Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajak kettes, valamint a kajak négyes is ötödikként ért célba.
Kajak-kenu, férfi K2 1000 m: a magyar egység az ötödik
2008 augusztus 22.   She
A Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor összeállítású férfi párosunk mindössze az ötödik helyet szerezte meg a kajak kettesek 1000 méteres versenyében a pekingi olimpián. Német aranyérem, dán ezüst, olasz harmadik hely.
Ötödik a Kammerer, Kucsera kajakkettes 1000 méteren
2008 augusztus 22.   Behaviour
Az ötödik helyen végzett a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajakkettes 1000 méteren a pekingi olimpián.
Ötödik a Kammerer-Kucsera-páros
2008 augusztus 22.   Infostart
Ötödik lett a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor páros a férfi kajak kettesek 1000 méteres versenyében. A versenyt a németek nyerték a dánok és az olaszok előtt, a negyedik a lengyel duó lett.
Kiélezett aranycsatákra számít a kajakosok kapitánya
2008 augusztus 21.   Infostart
Három számban is aranyesélyes pénteken a magyar kajak-kenu válogatott - mondta az InfoRádiónak Angyal Zoltán szövetségi kapitány. Hozzátette: 1000 méteren kenu egyesben Vajda Attila, kajak kettesben a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor duó és a női kajak négyes 500 méteren lehet harcban az első helyért.