Kucsera Gábor

Kajak-kenu vb: bronzérmes lett Kammerer és Kucsera
2007 augusztus 11.   She
A férfi kajak-kettesek 1000 méteres számában a világ- és Európa-bajnoki címvédő Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor képviselte a magyar színeket.
Kórházba került Kucsera Gábor
2007 július 1.   HírTV
A Kammerer-Kucsera kettős így nem indul a mai, 500 méteres kajak döntőben.
Kucsera kórházban
2007 július 1.   Behaviour
Kucsera Gábor kórházba került, így nem indul el vasárnap a K-2-esek 500 m-es versenyében Kammerer Zoltánnal a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. "Kucsi végighányta az egész éjszakát és 38,6 fokos láza volt, ezért úgy döntöttünk, hogy bevisszük a helyi klinikára, ahol most infúziót kap. Valószínűleg valamilyen vírusos fertőzésről van szó" - mondta Schmidt Gábor, a…
Kucsera verseny helyett kórházban
2007 július 1.   Infostart
Kucsera Gábor kórházba került, így nem indul el vasárnap a kajak kettesek 500 méteres versenyében Kammerer Zoltánnal a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
Kajak-kenu Eb, 500 m: Kucsera kórházban, nem indulnak vasárnap
2007 július 1.   She
Kucsera Gábor kórházba került, így nem indul el vasárnap a K-2-esek 500 m-es versenyében Kammerer Zoltánnal a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
Kammerer és Kucsera verhetetlen
2007 július 1.   Blikk
Pontevedra - Szenzációsan kezdődtek a spanyolországi kajak-kenu-Európa-bajnokság döntői. Az 1000 méteres finálék során minden magyar egység felállhatott a dobogóra. A kajakpárost, Kammerer Zoltánt (28) és Kucsera Gábort (23) két esztendeje nem tudja legyőzni a világ.
Kammerer és Kucsera aranyérmes
2007 június 30.   Behaviour
Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor aranyérmet nyert K-2 1000 m-en a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
Kajak-kenu Eb, 500 m: háromból három a magyar mérleg
2007 június 29.   Metropol
Az 1000 méterhez hasonlóan a vasárnapi 500 méteres döntőkben is mind a kilenc számban lesz magyar induló a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon, ugyanis Vajda Attila (C-1), Vereckei Ákos (K-1) és a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor duó (K-2) is sikerrel vette a pénteki középfutamot a rövidebbik távon.
Kajak-kenu: világbajnokok sikere a Raab Karchen Kupán
2007 május 11.   She
A férfiaknál Bozsik Gábor, a nőknél pedig a papírformának megfelelően Kovács Katalin nyerte a K-1 1000 m döntőjét a szegedi kajak-kenu Raab Karchen Kupán, a jövő heti, ugyanitt sorra kerülő Mol Világkupa válogatóján. C-1-ben Sáfrán Mihály lett az első. A férfiak K-2-es és C-2-es számát a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor, illetve a Kozmann György, Kolonics György duó nyerte.