Kucsera Gábor

Vízen még mindig erős a magyar virtus
2008 augusztus 21.   Behaviour
Nagyon úgy tűnik, hogy a kajak-kenu válogatott megmenti a magyarok becsületét Pekingben. Az ezer méteres távokon valamennyi egységünk bekerült a fináléba, míg ötszázon Kovács Kati, a Kovács-Janics duó, valamint a Kammarer-Kucsera páros szintén döntős, míg három egységünk - kajak egyesben Vereckei Ákos, kenuban Vajda Attila, illetve a Sáfrán Mihály, Sáfrány Mátyás duó - ma a középfutamból juthat…
500-on is döntős a Kammerer, Kucsera duó
2008 augusztus 19.   Behaviour
A rövidebb távon, 500 m-en is bejutott a döntőbe a hétfői teljesítménye nyomán 1000 m-en már finalista Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajakos duó a pekingi olimpián, miután keddi előfutamában a harmadik helyen zárt.
Döntős a Kammerer-Kucsera páros
2008 augusztus 19.   HírTV
Bejutott a férfi kajak kettesek 500 méteres döntőjébe a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor páros, miután a kedd délutáni második előfutamban a harmadik helyen végzett. A magyar duó 1:30.099 perc alatt teljesítette a távot. Ebben a számban a két előfutam első három helyezettje automatikusan a fináléba került.(FH)
Kajak-kenu, ffi K2-500: Kammererék bejutottak a döntőbe
2008 augusztus 19.   She
Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor a harmadik helyen végzett a férfi kajak kettesek 500 méteres versenyszámának második előfutamában, így a magyar egység automatikusan bejutott a döntőbe.
Olimpiai hírek magyar fronton
2008 augusztus 18.   Habostorta
Kajak-kenu: Vajda Attila döntős C-1 1000 méteren; döntőben a Kammerer, Kucsera K-2-es egység 1000 méteren
Kajak-kenu, férfi K2 1000 m: döntős a magyar egység
2008 augusztus 18.   She
Közvetlenül döntőbe került a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajak kettes, miután megnyerte előfutamát. Ezzel az övék a harmadik, egyből a döntőbe került magyar egység Vajda Attila és a női kajak négyes után. Az első előfutamot a németek nyerték, a svéd Oscarsson-Gustavsson kettőst diszkvalifikálták, miután leálltak a futam közben.
"Ez a győzelem feldobott minket"
2008 augusztus 12.   Behaviour
A kajakos Kucsera Gábor pályafutása első olimpiáján vesz részt Pekingben, s a zászlóvivő, immár háromszoros ötkarikás aranyérmes Kammerer Zoltánnal párosban 1000 és 500 méteren is az aranyért száll vízre.
„Magyar” pályán lapátolnak Kovácsék
2008 augusztus 8.   BorsOnline
Sári Nándor, aki Kovács Katalinnal, Janics Natasával, Kozák Danutával, Szabó Gabriellával, Kammerer Zoltánnal, Kucsera Gáborral és Benkő Zoltánnal utazott el a kínai fővárosba, elmondta: mivel a Sunjiban lévő kajakos-kenus pályát magyarok építették, szinte hazai vízeken készülhetnek a rajtig, majd versenghetnek az érmekért.
Kammerer: "A magyar aranyérmek fele a kajak-kenusok kezében lesz"
2008 augusztus 7.   Infostart
Hét aranyérmet vár a magyar küldöttségtől Pekingben a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó Kammerer Zoltán. A Kucsera Gáborral 500 és 1000 párosban induló versenyző viszi majd a magyar zászlót a holnapi nyitóünnepségen.
Még bizonytalan kik lesznek a férfi kajak négyesben
2008 július 5.   Behaviour
Tizennégy versenyzővel utazik a pekingi ötkarikás játékokra a magyar kajak-kenu csapat. A szövetség (MKKSZ) elnöksége pénteki ülésén tartotta magát a vízen elért eredményekhez, ez alapján jelölte ki a keretet, de az egy hiányzó kvóta miatt a férfi K-4 1000 m-rel kapcsolatban még egy szétlövést rendeznek. A grémium a már korábban eldöntött kérdésekkel nem foglalkozott, vagyis női K-1 500 m-en…
Harmadik babáját várja Gillian Anderson
2008 július 2.   Blikk
A csütörtökön megjelenő Blikk TV-magazinban Gillian Andersonon kívül Kucsera Gábor kajakozóról is olvashatnak
Kajak-kenu Vk: Kammereréket is a csapatba javasolja a kapitány
2008 június 7.   She
A szegedi Világkupán 500-on és 1000 m-en is győztes Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajakos duót és az 1000 m-en már biztos induló kenus Vajda Attilát 500 m-en is javasolja - további válogatózás nélkül - a pekingi olimpián induló magyar csapatba Angyal Zoltán szövetségi kapitány.
Benedek arany-, Kucsera ezüstérmes 1000 m-en
2008 május 17.   Behaviour
Benedek Dalma K-1-ben arany-, a férfiak hasonló számában versenyző Kucsera Gábor ezüstérmes, a címvédőként indult Vajda Attila (C-1) pedig csupán nyolcadik lett 1000 m-en a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon.
Két ezüstöt nyertek a kajaknégyeseink
2008 május 17.   Metropol
A női és a férfi kajaknégyes is ezüstérmes lett 500 m-en a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon. A nőknél Paksy Tímea, Kozák Danuta, Benedek Dalma, Fazekas Krisztina, a férfiak hasonló számában a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor, Benkő Zoltán és Kadler Viktor alkotta magyar hajó küzdött.
Kajak-kenu Eb: Benedek arany-, Kucsera ezüstérmes 1000 m-en
2008 május 17.   She
Benedek Dalma K-1-ben arany-, a férfiak hasonló számában versenyző Kucsera Gábor ezüstérmes, a címvédőként indult Vajda Attila (C-1) pedig csupán nyolcadik lett 1000 m-en a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon.
Benedek Dalma egyesben győzött
2008 május 17.   Infostart
Ezüstérmet szerzett az olimpiai számban, 500 méteren a Paksy Tímea, Kozák Danuta, Benedek Dalma, Fazekas Krisztina és a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor, Benkő Zoltán, Kadler Viktor összeállítású kajak négyes is a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon. 1000 méteren egyesben Benedek Dalma, kettesben pedig a Medveczky Erika, Faldum Bereniké páros győzött. A férfiaknál Kucsera…
Kajak-kenu, válogató: Kucsera egyesben és négyesben is nyert
2008 május 9.   She
A kajakos Kucsera Gábor egyesben és négyesben is nyert 1000 m-en a kajakosok és kenusok idei első válogatóján, Szegeden.
Kajak-kenu olimpiai tesztverseny: Kammererék győztek
2007 augusztus 25.   She
A két héttel ezelőtti duisburgi világbajnokságon bronzérmes Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor duó nyerte a férfi K-2-esek 1000 m-es versenyét a jövő évi pekingi olimpia kajak-kenu tesztversenyén, a Sunji (Shunyi) regattaközpontban.
Kajak-kenu vb: német arany, magyar bronz K2-ben
2007 augusztus 12.   She
Kammerer és Kucsera bronzérmet szerzett 500 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnokság K2-es versenyében. A győzelmet a német egység szerezte meg, az ezüst a fehéroroszokélett.
Bronzérmes a Kammerer, Kucsera duó
2007 augusztus 11.   Behaviour
Bronzérmet szerzett a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajakos kettős a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.