Hornyák Ágnes

Összeházasodott Hornyák Ágnes és Boczkó Gábor
2012 január 16.   Blikk
Győr — Meglepte az ismerőseit Hornyák Ágnes (29) és Boczkó Gábor (34). A Győri Audi ETO kézilabdázója, valamint az olimpiai ezüstérmes párbajtőröző a nyilvánosság előtt titkolja, hogy most már hivatalosan is egy párt alkot, ám az egyik közösségi oldalon a barátaikkal már megosztották a jó hírt. A két kiváló sportoló december végi bejegyzéséből kiderül, hogy összeházasodtak.
Női kézilabda: Hornyák Ágnest újra behívta a keretbe Mátéfi Eszter
2011 március 17.   She
A Győri Audi ETO KC balátlövőjére, Hornyák Ágnesre ismét számíthatnak a németek elleni kézilabda-vb-selejtezőre készülő legjobbak.
Egy telefon elég volna a béküléshez?
2011 február 12.   HírTV
Görbicz Anita szerint szükség lenne rá a válogatottban, nem csak védekezésben, támadásban is. A női kézilabda-válogatott többi, az ügyben megszólaló tagja viszont felettébb diplomatikusan, már-már suttogva mondta el korábban véleményét Hornyák Ágnessel kapcsolatban. Mire fel ez a visszafogottság? Egyáltalán létezik Hornyák-ügy? – tette fel a kérdést az MNO Mátéfi Eszter szövetségi kapitányna...
Női kézilabda NB I: az ETO 21 góllal nyert a nyitányon az újonc ellen
2010 szeptember 2.   She
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata 21 gólos győzelmet aratott a 2010–2011-es bajnokság nyitó mérkőzésén. A kisalföldiek a hétgólos Hornyák Ágnes és Orbán Adrienn vezetésével 42–21-re nyertek az újonc UKSE Szekszárd vendégeként.
Állatmenhelynek gyűjt a kézicsapat
2010 április 30.   Blikk
GYŐR —  Állatmenhelyen járt Görbicz Anita (képünkön), a Győri Audi ETO KC klasszisa. A kézilabdázó csapattársával, Hornyák Ágnessel azért kereste fel a győri menhelyet, mert segíteni akar.
Jótékonyság: Görbicz és Hornyák állatoknak gyűjt adományokat
2010 április 29.   She
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának két játékosa, Görbicz Anita és Hornyák Ágnes gyűjtést szervez az Emberek az Állatokért Alapítvány javára – olvasható a kisalfold.hu-n.
Női kézilabda: Hornyák számított arra, hogy nem hívják a válogatottba
2010 március 23.   She
A női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Mátéfi Eszter hétfőn kijelölte 28 fős keretét az áprilisi, Svédország elleni Eb-selejtezőkre. A bő keretben nem szerepel Hornyák Ágnes, a győriek átlövője, aki tavaly ősszel a tanulmányai miatt lemondta a vb-szereplést és az arra való felkészülést.
Női kézilabda: Mátéfi kerete, Görbicz, Pálinger és Tomori igen, Hornyák nem
2010 március 22.   She
A női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Mátéfi Eszter kihirdette bő, egyelőre 28 főből álló keretét az Európa-bajnoki selejtezősorozat Svédország elleni, április eleji két mérkőzésére. A keretben ott találjuk a kínai világbajnokságot kihagyó Pálinger Katalint, valamint az egyelőre sérülés miatt hiányzó Görbicz Anitát, illetve Tomori Zsuzsannát, akit Győrben egy héttel ezelőtt kitettek az…
Hornyák lemondta a vb-t - inkább tanul
2009 november 11.   HírTV
Lemondta a világbajnoki részvételt Hornyák Ágnes Győr kézilabdázója. A női válogatott keret tagja főiskolai tanulmányai, nyelvvizsgája miatt nem tudja vállalni a szereplést a decemberi kínai vb-n.
Női kézilabda: Hornyák lemondta a szereplést a világbajnokságon
2009 november 11.   She
Hornyák Ágnes, a Győr átlövője bejelentette Mátéfi Eszter szövetségi kapitánynak, hogy a világbajnokságon nem kíván szerepelni a válogatottban.
Női kézilabda: Hornyák és Mayer játékra kész, Tomori is elkezdi az edzéseket
2009 szeptember 29.   She
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a sérüléséből felépülő Hornyák Ágnes és Mayer Szabina is pályára léphet a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának pénteki bajnokiján.
Kézilabda: négy-hat hét pihenő vár a győri Hornyák Ágnesre
2009 augusztus 21.   She
Megsérült a Győri Audi kézilabdacsapatának két játékosa, Eduarda Amorim és Hornyák Ágnes.
Női kézilabda: június elsejéig eltiltották Hornyák Ágnest
2009 május 27.   She
A szövetség június elsejéig eltiltotta a Győri Audi ETO KC válogatott átlövőjét, Hornyák Ágnest.
Kézilabda: Hornyák Ágnes két évvel hosszabbított Győrben
2008 február 5.   She
Hornyák Ágnes meghosszabbította szerződését Győri Audi ETO-va. A zöld-fehér klub hivatalos honlapján, a gyorietokc.hu-n megjelent információk szerint az átlövő 2010-ig kötelezte el magát a legutóbbi bajnokság ezüstérmeséhez.