Szűcs Gabriella

Női kézi: Szűcs könnyes búcsúja – irány a BL-győztes?
2016 május 23.   She
A női kézilabda Román Kupa négyes döntője után széthullik a HCM Baia Mare együttese, a játékosok a győztes bronzmeccs után a könnyeikkel küszködve ölelgették egymást. Több kézilabdázó sorsa már eldőlt, Szűcs Gabriella esetében azonban még csak lehetőségekről ír a román sajtó.
Női kézi BL: négyből négy – Lundéék legyűrték Szűcséket
2015 november 7.   She
A Rosztov-Don negyedik mérkőzését is megnyerte a női kézilabda Bajnokok Ligájában: Katrine Lunde együttese azt követően, hogy Nagybányán két góllal nyert, hazai pályán eggyel gyűrte le ellenfelét.
Románra cseréli a válogatott mezt a magyar kézilabdázó
2015 szeptember 17.   Blikk
Bukarest – A román nő kézilabda-válogatott sikereiért küzd a továbbiakban Szűcs Gabriella, a Debrecen egykori magyar válogatott játékosa.
Női kézilabda: Szűcs Gabriella román válogatott lesz
2015 szeptember 17.   She
Októbertől a román női kézilabda-válogatottban szerepel Szűcs Gabriella, a magyar nemzeti csapat korábbi tagja, aki évek óta a román bajnokságban játszik.
Férfi kézi: kulcsemberével hosszabbított a Szeged
2015 szeptember 14.   She
Szűcs Ernő Péter, a szegedi férficsapatot működtető Pick Kézilabda Zrt. igazgatósági elnöke a Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában hivatalosan bejelentette, hogy Jonas Källman 2019. június 30-ig meghosszabbította szerződését a Mol-Pick Szegeddel.
Női kézi BL: Szűcsék az utolsó percekben fordítottak otthon
2015 április 4.   She
A Larvik 29–26-ra nyert a Thüringer HC otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A norvég csapatban Nora Mörk 12 gólt szerzett.
Női kézi BL: Korsós, Kovacsics és Szűcs is All-Star-jelölt
2015 április 1.   She
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) szavazásra invitálja a szurkolókat, amelyen a női Bajnokok Ligája All-Star-csapatára lehet szavazni. Az álomcsapat jelöltjei között három magyar játékos van: a győri Korsós Dorina és Kovacsics Anikó, illetve a Nagybányán játszó Szűcs Gabriella.
A román kézilabda-válogatottba hívják Szűcs Gabriellát
2015 március 23.   Infostart
A Román Kézilabda Szövetség felajánlotta a nagybányai HCM csapatában szereplő Szűcs Gabriellának, hogy legyen a román válogatott tagja.
Női kézi: a román válogatottba hívják Szűcs Gabriellát
2015 március 23.   She
A Román Kézilabda-szövetség felajánlotta a nagybányai HCM csapatában szereplő Szűcs Gabriellának, hogy legyen a román válogatott tagja.
A román kézilabda-válogatottba hívják Szűcs Gabriellát
2015 március 23.   Metropol
A 30 éves, korábbi magyar válogatott átlövő kettős állampolgár, és több mint három év telt el azóta, hogy nem jutott szóhoz a magyar válogatottban.
Női kézilabda BL - Nyert a Nagybánya
2015 február 16.   Infostart
Szűcs Gabriella csapata, a Baia Mare értékes győzelmet aratott a dán Viborg otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében.
Női kézilabda BL - Győzött a Győr Nagybányán
2015 február 8.   Infostart
A címvédő Győri Audi ETO KC 26-18-ra nyert a Szűcs Gabriellával felálló Baia Mare (Nagybánya) otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, és ezzel óriási lépést tett negyeddöntőbe jutás felé.
Győzött a Győr a BL-ben
2015 február 8.   Metropol
A címvédő Győri Audi ETO KC 26-18-ra nyert a Szűcs Gabriellával felálló Baia Mare (Nagybánya) otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, és ezzel óriási lépést tett negyeddöntőbe jutás felé.
Női kézi: egy év elég Romániából a norvég szélsőnek
2014 november 2.   She
Meglepő nyilatkozatot tett a Larvik elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportmeccs előtt Camilla Herrem, a HCM Baia Mare balszélsője. A 28 éves játékos alig pár hónapnyi romániai légióskodás után úgy érzi, a szezon végén nem folytatja Szűcs Gabrielláéknál.
Női kézi BL: a Larvik nagy skalpja; megszórták a Hypót
2014 október 31.   She
Sokba került a HCM Baia Marénak a sok kimaradt hétméteres, ugyanis a Larvik 24–23-ra tudott nyerni Nagybányán a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában. Szűcs Gabriella, aki miatt Németh András szövetségi kapitány is Romániába utazott, egy gólt szerzett a találkozón, és begyűjtött két kétperces büntetést. A HC Leipzig klubcsúcsot jelentő 42 gólt dobott a Hypónak az…
Női kézi BL: Szűcsék a szünet után fordítottak a Hypo ellen
2013 október 19.   She
A Szűcs Gabriellával felálló HCM Baia Mare hazai pályán 24–23-ra nyert a Hypo ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában.
Női kézi BL: Még a lépcsőkön is álltak - Szűcs Gabriella
2013 szeptember 18.   She
Az egy dolog, hogy lesz két magyar csapat a női kézilabda Bajnokok Ligájában, de lesz még egy extra magyar játékos is, merthogy Szűcs Gabriella és a romániai HCM Baia Mare is feljutott a főtáblára a hétvégi selejtezőkben – éppen a Győr csoportjába. Szűcs szerint még a lépcsőkön is álltak a Holstebro elleni döntőben.
Női kézi BL: Szűcsék a Győrt is elkapnák a csoportkörben
2013 szeptember 17.   She
Mint korábban beszámoltunk róla, a HCM Baia Mare női kézilabdacsapata két dán együttest is legyőzve megnyerte a Bajnokok Ligája nagybányai selejtezőcsoportját, és feljutott főtáblára, ahol a Győri ETO csoportjában folytatja. A Szűcs Gabriellát is foglalkoztató romániai csapatnál nem elégszenek meg ennyivel, a csoportban a címvédő győrieket is elkapnák.
Női kézi BL: bravúr - Szűcsék búcsúztatták a Viborgot a selejtezőben!
2013 szeptember 14.   She
A házigazda román Baia Mare nagy bravúrt végrehajtva 26–25-re legyőzte, és ezzel búcsúztatta a  Viborgot a női kézilabda Bajnokok Ligája nagybányai selejtezőjében. Ezzel eldőlt, hogy a dánokkal már nem kerül egy csoportba a címvédő Győri ETO a főtáblán.
Női kézi: Szűcséket virággal köszöntötték Nagybányán - fotó
2013 július 6.   She
Virággal köszöntötte új játékosait a Valcea helyén a Bajnokok Ligájában induló HCM Baia Mare női kézilabdacsapata. Ada Nechita, Luciana Marin és Szűcs Gabriella egyaránt úgy nyilatkozott, reméli, hogy sikeres éveket tölthetnek Nagybányán.