Vérten Orsolya

Videó: meghatóra sikerült Pálinger búcsúja a győri szurkolóktól
2012 május 10.   She
A Győri Audi ETO KC hazai pályán 37–33-ra nyert a Ferencváros ellen a női kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén, ezzel 1–0-ra vezet a két győzelemig tartó párharcban. A meccs végén elbúcsúztatták Ana Grost, Vérten Orsolyát, végül Pálinger Katalint is, aki az idény végén nemcsak az ETO-tól, hanem az aktív játéktól is elköszön.
Női kézilabda: Vérten Orsolya a Ferencvárosban folytatja - sajtóhír
2012 május 10.   She
A Győri Audi ETO női kézilabdázója, Vérten Orsolya a rivális Ferencvárosban folytatja pályafutását – írja a kisalfold.hu.
Hetekre kidőlt a Győr válogatott szélsője
2012 március 13.   ATV
Combizomsérülés miatt két-három hétig nem játszhat Vérten Orsolya, a női kézilabda Bajnokok Ligájában elődöntős Győri Audi ETO KC és a magyar válogatott szélsője.
Vérten két-három hétig nem játszhat
2012 március 13.   Infostart
Combizomsérülés miatt két-három hétig nem játszhat Vérten Orsolya, a női kézilabda Bajnokok Ligájában elődöntős Győri Audi ETO KC és a magyar válogatott szélsője.
Videó: Amikor elfáradtunk, a közönség segített át a holtponton - Görbicz
2012 február 19.   She
Ahogy arról beszámoltunk, a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában csúcsrangadót rendeztek Győrben: az ETO a címvédő norvég Larvikot fogadta. A magyar csapat nagy fölénybe került már rögtön az elején, a félidőre nyolcgólos előnyt harcolt ki (17–9), a norvégok mínusz ötnél később sem tudtak közelebb zárkózni. A 31–22-es magabiztos győzelemmel a továbbra is veretlen…
Női kézi: a visszatérő Vérten BL-serlegre vágyik, a jövőjéről még nem beszél
2012 január 3.   She
A Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatának szélsője, Vérten Orsolya hosszú sérülése után egészségesnek érzi magát, és a mai kupameccsen már szeretne pályára lépni.
Női kézilabda: a válogatott Vérten Orsolya felépült, és újra edz
2012 január 1.   She
A válogatott és a női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO világklasszis balszélsője, Vérten Orsolya néhány napon belül ismét játszhat klubcsapatában.
Vérten Orsolya két-három hónapig nem játszhat
2011 október 25.   Metropol
Az előzetesen gondoltnál hosszabb, két-három hónapos kihagyás vár Vérten Orsolyára, a Győr és a magyar női kézilabda-válogatott szélsőjére.
Női kézilabda: nem kell megműteni Vértent, de idén már nem játszhat
2011 október 25.   She
Nem kell megműteni Vérten Orsolyát, a Győri Audi ETO KC kézilabdázóját. A győri kórházban elvégzett részletes vizsgálatok szerint azonban idén már aligha lép pályára a válogatott szélső – olvasható a csapat hivatalos honlapján, a gyorietokc.hu-n.
Vérten Orsolyára egy hónap pihenő vár
2011 október 25.   Agroinform
Minimum egy hónapig nem léphet pályára Vérten Orsolya, a Győr és a magyar női kézilabda-válogatott szélsője.
Kézilabda: Vérten egy hónapig biztos nem játszhat, a műtét is felvetődött
2011 október 25.   She
Minimum egy hónapig nem léphet pályára Vérten Orsolya, a Győr és a magyar női kézilabda-válogatott balszélsője. A handball.hu-nak nyilatkozó dr. Balogh Péter csapatorvos szerint hamarosan kiderül, hogy szükséges-e a műtéti beavatkozás, ami a kényszerpihenő automatikus meghosszabbítását jelentené.
Kézilabda: Vértent a klubja vizsgálja meg, Pálinger is megsérült
2011 október 24.   She
A válogatott orvosai nem tudtak pontos diagnózist felállítani a Fehéroroszország elleni női kézilabda-mérkőzésen megsérülő Vérten Orsolyáról, csak az derült ki, hogy a jobb térde sérült meg. Az Eb-selejtezőről  hétfőn az esti órákban hazaérkező csapat balszélsőjét az ETO honlapja szerint Győrben várja dr. Balogh Péter csapatorvos, aki majd végrehajtja a részletes vizsgálatokat.
Sok játékosnak még túl nagy volt a tét - Görbicz Anita
2011 június 11.   Agroinform
A magyar-német női kézilabda vb-selejtező után a mieink közül Görbicz Anita, Vérten Orsolya és Pálinger Katalin értékelte a találkozót a Hathárom TV-nek.
Videó: A második félidőben teljesen összezuhant a csapat - Vérten
2011 június 11.   She
Mint arról beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott hazai pályán is kikapott Németországtól – 27–22-re – a világbajnoki selejtező visszavágóján. Csapatunk így nemcsak a decemberi vb-ről maradt le, hanem a jövő évi olimpiáról is. Az NSO Tv kamerája előtt Herr Orsolya és Vérten Orsolya nyilatkozott.
Női kézilabda: Bódi Bernadett megsérült, Vérten a derekát fájlalja
2011 június 1.   She
Hasznosnak minősítette az osztrákok elleni, keddi tesztmérkőzést Mátéfi Eszter, a németekkel szembeni vb-selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A tatai edzőtáborban rendezett, kizárólag gyakorlásra felhasznált összecsapáson mindkét kapitány olyan védekezési formát alkalmazott, amilyet a rivális edző kért.
Videó: A bajnokság és a BL mellett a kupa is fontos állomás - Kovacsics
2011 április 3.   She
Mint arról beszámoltunk, a Győri Audi ETO megvédte címét, és ismét megnyerte a női kézilabda Magyar Kupát. Görbiczék a félidőben még kétgólos hátrányban voltak a DVSC elleni döntőben, aztán Vérten Orsolya hét és Aurelia Bradeanu hat góljának is köszönhetően 29–21-re megnyerték a mérkőzést. A Győr ezzel sorozatban hetedszer győzött a kupában, ez a bravúr még egyetlen csapatnak sem sikerült. Az NSO…
Női kézi-vb: ebben a csapatban még több lehetőség van - Vérten
2009 december 17.   She
Mint arról korábban már beszámoltunk, a Kínában zajló női kézilabda-világbajnokság 9. helyéért vívott mérkőzésén a magyar válogatott fölényesen, 41–25-re legyőzte Ausztriát. A magyar válogatott csapatkapitánya, az 5 gólig jutó Vérten Orsolya elmondta, hogy még mindig nincs százszázalékos állapotban, és véleménye szerint ebben a csapatban rengeteg fejlődési lehetőség van.
Női kézilabda-vb: valószínűleg Vérten sem játszik a spanyolok ellen
2009 december 12.   She
A magyar női kézilabda-válogatott már megkezdte a bemelegítést a spanyolok ellen 14.15 órakor kezdődő vb-mérkőzésre, de Vérten Orsolya nem készül a többiekkel – korábbi izomhúzódása miatt valószínűleg nem vállalhatja a játékot.
Vérten lesz a vezérünk
2009 december 5.   Blikk
Szucsou - Több kiválóságát nélkülöző, meglehetősen tartalékos magyar válogatott kezdi meg szereplését a kínai női kézilabda-világbajnokságon, amelyet december 5. és 20. között rendeznek meg.
Kézilabda: Vérten és Nagy László az év magyar játékosa
2009 november 24.   She
A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége a testület 2009. november 24-i ülésén hozott határozatával a nőknél Vérten Orsolyát, a férfiaknál pedig Nagy Lászlót tüntette ki Az év kézilabdázója címmel – olvasható a szövetség honlapján.