Decsi Tamás

Hatalmas magyar siker: Szilágyi Áronék legyőzték az ukránokat
2022 június 20.   Blikk
Aranyérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat az Antalyában zajló vívó Európa-bajnokság hétfői napján, miután a kora esti döntőben nagy csatában, 45-39-re legyőzte az ukrán együttest.
Kondricz Kata nyolcaddikként zárt a vívó-Eb-n, Decsi Tamás főtáblára jutott
2022 június 17.   m4sport.hu
Kondricz Kata nyolcadik helyen végzett a női tőrözők egyéni versenyében az Antalyában zajló a vívó Európa-bajnokság nyitónapján, miután elveszítette negyeddöntőjét.
Az olimpiai bronzérmes kardcsapatunk is utazik az Eb-re, kijelölték a teljes magyar csapatot
2022 június 9.   Eurosport
A magyar szövetség elnöksége elfogadta az antalyai vívó Európa-bajnokságra utazó válogatott összeállítását. A jövő pénteken kezdődő és június 22-ig tartó kontinensviadalra a tartalékokkal együtt 30 fős névsort véglegesített a szövetség vezető testülete. Köztük van a Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András, Szilágyi Áron olimpiai bronzérmes férd
Szilágyi Áron ötödik lett a madridi vívó-világkupán
2022 május 7.   m4sport.hu
Gémesi Csanád egy mérkőzést nyert, Decsi Tamás pedig a főtábla első fordulójában kikapott.
Negyvenesek csúcsformában: Mohamed Aida, Decsi Tamás és Mikler Roland is megcélozza a párizsi olimpiát
2022 április 20.   m4sport.hu
A két vívó 48, illetve 41, a kézis 39 éves lesz 2024-ben.
Tarolt a magyar kardvívás: a férfi kardcsapatunk is aranyérmet nyert a budapesti világkupán!
2022 március 21.   Mandiner
A Decsi Tamás, Iliász Nikolász, Szatmári András, Szilágyi Áron összetételű kardcsapatunk aranyérmes lett nagyszerű vívással a budapesti világkupán a BOK Csarnokban. Ezzel Szilágyi Áron egyéni győzelme után újabb csodálatos eredményt értek el a magyar kardozók.
Magyarországon sportolót még nem ért ekkora megtiszteltetés
2022 március 16.   Magyar Nemzet
A 2019-es budapesti vívó-világbajnokság óta először lép pástra nézők előtt nemzetközi versenyen az immár háromszoros egyéni olimpiai bajnok Szilágyi Áron, s a hét végén vele együtt a tavalyi tokiói ötkarikás játékokon bronzérmes férfi kardcsapatunk további három tagja – Szatmári András, Decsi Tamás és Gémesi Csanád – is megméreti magát a Gerevich–
Titkuk a kiismerhetetlenség
2021 november 22.   Demokrata
Decsi Tamás olimpiai bronzérmes vívó bejelentette, folytatja a versenyzést, így Párizsban nagy valószínűséggel ugyanabban a felállásban szállhat majd harcba.
Magyar Vívó Szövetség: Együtt marad az olimpiai bronzérmes kardcsapat
2021 október 19.   Mandiner
Decsi Tamás nem sokkal a 39. születésnapját követően bejelentette, hogy Párizsig folytatja pályafutását.
Szilágyi Áronék végre megünnepelték az olimpiát
2021 augusztus 14.   BorsOnline
Elképesztő vívással verte meg a magyar férfi kardcsapat a németeket az olimpia bronzmérkőzésén. Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András 25 év után állhatott ismét dobogóra ötkarikás játékokon. Ünnepelhettek a fiúk.
Szilágyi Áron nyolcaddöntős, a többi magyar kardozó gyorsan kiesett Tokióban
2021 július 24.   Blikk
Három magyar kardozóval és nagy reményekkel indult el Tokióban a vívás. Aztán sajnos a reményekből gyorsan hidegzuhany lett. Szatmári András és Decsi Tamás is gyorsan kiesett, az első meccsét elveszítette mindkét magyar.
Nem mutogatnak senkire: bírózás helyett inkább a szurkolóknak hálálkodtak a vb-ezüstérmes Szilágyi Áronék
2019 július 23.   Blikk
Sorozatban negyedik világbajnokságán állhatott dobogóra a magyar férfi kardcsapat: a Decsi Tamás (36), Gémesi Csanád (32), Szilágyi Áron (29), Szatmári András (26) alkotta egység ezüstérmet szerzett a budapesti vívó-vb-n.
Thriller után ezüstérmesek Szilágyi Áronék
2019 július 21.   Infostart
A Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összetételű magyar kardcsapat egyetlen tussal kikapott Dél-Koreától a budapesti vívó-világbajnokság döntőjében.
Vívó-vb: ezüstérmes lett férfi kardcsapatunk Budapesten
2019 július 21.   She
Ezüstérmes lett a Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András, Szilágyi Áron alkotta férfi kardcsapat a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, miután a döntőben nagyon izgalmas mérkőzésen 45:44-re kikapott Dél-Koreától.
Vívó-vb: Magyarország–Dél-Korea – élőben az Nso-n!
2019 július 21.   She
Döntőbe jutott a Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András, Szilágyi Áron alkotta férfi kardcsapat a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon miután 45:38-ra legyőzte a 2018-ban, vuhsziban ezüstérmet szerző olasz válogatottat. A Dél-Korea elleni finálé 19.00-kor kezdődik.
Vívó-vb: Samele az, aki ellen pont nem akartam vívni – Decsi Tamás
2019 július 21.   She
Döntőt vív a magyar férfi kardcsapat a budapesti vívó-világbajnokságon, miután az elődöntőben 45:38-ra legyőzte az olaszokat. Fontos mozzanata volt a mérkőzésnek, hogy Decsi Tamás Gémes Csanádot váltva kiválóan szállt be az utolsó körre, s megtartotta a korábban kiharcolt három tus előnyt.
Vívó-vb: olaszveréssel döntős a férfi kardcsapat Budapesten
2019 július 21.   She
Döntőbe jutott a Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András, Szilágyi Áron alkotta férfi kardcsapat a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon miután 45:38-ra legyőzte a 2018-ban, vuhsziban ezüstérmet szerzett olasz válogatottat. A Dél-Korea elleni döntő 18.50-kor kezdődik. A férfi párbajtőrcsapat Chile legyőzésével kezdett, de a nyolc kö
Remekeltek a magyar férfi kardozók a budapesti vívó-vb-n
2019 július 15.   Azenpenzem
A 2017-ben világbajnok Szatmári András, valamint Gémesi Csanád és Decsi Tamás remekelt az öt tusra menő asszókban, mindhárman mind a hat ellenfelüket legyőzték a csoportjukban.
Vívó-vb: mindhárom magyar férfi kardozó feljutott a főtáblára
2019 július 15.   She
Mindhárom magyar kardozó száz százalékot nyújtott a páston a világbajnokság első napján: Gémesi Csanád, Decsi Tamás és Szatmári András egyaránt megnyerte mind a hat csoportmérkőzését, így egyből feljutott a 64-es táblára.
Ezüstérmet szerzett a magyar férfi kardcsapat a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon
2019 június 22.   Azenpenzem
Ezüstérmes lett a Szatmári András, Szilágyi Áron, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású magyar férfi kardcsapat szombaton a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon.