Kulcsár Krisztián

Vívás: Kulcsár Krisztián bejelentette visszavonulását
2009 január 29.   She
Befejezi pályafutását világbajnok párbajtőrözőnk, Kulcsár Krisztián – ezt a klubjának, a Honvédnak címzett levelében jelentette be a sportoló. Az egyesület elnöke, Molnár Imre a hírt hivatalosan is megerősítette a Nemzeti Sport Online érdeklődésére.
Kulcsár Krisztián visszavonult
2009 január 29.   Metropol
Bejelentette visszavonulását Kulcsár Krisztián, többszörös világbajnok párbajtőröző. A csapatban 1992-ben és 2004-ben is olimpiai ezüstérmet szerzett vívó levélben tudattadöntését a szövetséggel.
Aliser Uszmanov lett a vívók első embere
2008 december 6.   Behaviour
A Nemzetközi Vívó Szövetség (FIE) párizsi tisztújító kongresszusán a küldöttek Aliser Uszmanovot választották meg elnöknek. A bizottsági választások során mindhárom magyar jelölt - Mincza-Nébald Ildikó, Kamuti Jenő és Kulcsár Krisztián - sikerrel járt.
Vívás: Kulcsár Győző elhagyhatja klubját, a Honvédot
2008 szeptember 12.   She
A hét derekán látott napvilágot a hír, hogy Kulcsár Győző, a párbajtőrvívók edzője otthagyja klubját, a Honvédot. Nagy Tímea, Szász Emese, Boczkó Gábor és Kulcsár Krisztián mesterét szabadságán, Szlovéniában értük utol.
Ötödik lett a férfi párbajtőrcsapat Pekingben
2008 augusztus 15.   HírTV
Az ötödik helyen végzett a magyar férfi párbajtőrcsapat. A Boczkó Gábor, Imre Géza, Kulcsár Krisztián, Kovács Iván összeállítású együttes az ukránok legyőzése után Venezuelával vívott a helyosztón.
Vivó Eb: ezüstérmet szerzett a férfi párbajtőr válogatott
2008 július 10.   HírTV
Ezüstérmet szerzett a magyar férfi párbajtőr válogatott a kijevi vívó Európa-bajnokság zárónapján, csütörtökön. A Boczkó Gábor, Imre Géza, Kulcsár Krisztián, Kovács Iván által alkotott magyar csapat a döntőben 45:33-ra kikapott az olimpiai és világbajnok Franciaországtól és így második lett.
Vívó Eb: ezüstérmes a magyar férfi párbajtőrcsapat Kijevben
2008 július 10.   She
Ezüstérmet szerzett az Imre Géza, Kulcsár Krisztián, Boczkó Gábor, Kovács Iván összeállítású párbajtőrcsapat a kijevi vívó Európa-bajnokságon.
Vívó Eb: Imre és Boczkó nyolcaddöntős, Kulcsár kiesett
2008 július 7.   She
Imre Géza és Boczkó Gábor bejutott a nyolcaddöntőbe a kijevi vívó Európa-bajnokság férfi párbajtőr egyéni versenyében, a szám világbajnoka, Kulcsár Krisztián ugyanakkor kiesett.
Vívás: Mincza-Nébald hatodik, Kulcsár hetedik a Világkupán
2008 június 1.   She
Mincza-Nébald Ildikó a hatodik, Kulcsár Krisztián pedig a hetedik helyen végzett egyéniben a párbajtőrözők Világkupa-versenyén, Montrealban.
Rédli és Tóth nyerte a Metro Kupát
2008 április 27.   Metropol
Kulcsár Krisztián (jobbról) harmadik lett a Metro Kupáért kiírt férfi párbajtőr tájékoztató versenyen. A győzlemet végül a 91 induló közül Rédli András szerezte meg Szényi Péter előtt. A nők ugyancsak a Metro Kupáért vívtak, ebben a versenyben Tóth Hajnalka nyert Antal Edina előtt.
Vívó ob: egy kivétellel érvényesült a papírforma
2007 december 14.   She
A válogatottak többsége a papírformát igazolva bejutott a legjobb 16 közé a gödöllői vívó országos bajnokság első napján. Az egyetlen kivétel az idén világbajnok párbajtőröző Kulcsár Krisztián volt, aki a 32-ből a 16-ba kerülésért vívott asszóban 11-10-re kikapott Losonczi Dávidtól.
Közelebb az olimpia női tőrben, férfi párbajtőrben és kardban
2007 október 8.   Metropol
A magyar csapat két-két arany- illetve bronzéremmel zárta a szentpétervári vívó-világbajnokságot: győzött a párbajtőröző Kulcsár Krisztián és a Nemcsik Zsolt, Szilágyi Áron, Lontay Balázs, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat, míg harmadik lett a tőröző Mohamed Aida, továbbá a Kulcsár Krisztián, Boczkó Gábor, Imre Géza, Kovács Iván alkotta párbajtőr együttes.
Vívó-vb: négy érem
2007 október 8.   Behaviour
A magyar csapat két-két arany- illetve bronzéremmel zárta a szentpétervári vívó-világbajnokságot: győzött a párbajtőröző Kulcsár Krisztián és a Nemcsik Zsolt, Szilágyi Áron, Lontay Balázs, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat, míg harmadik lett a tőröző Mohamed Aida, továbbá a Kulcsár Krisztián, Boczkó Gábor, Imre Géza, Kovács Iván alkotta párbajtőr együttes.
Vívó-vb, Szentpétervár: bronzérmes a férfi párbajtőrcsapat
2007 október 7.   She
A Kulcsár Krisztián, Boczkó Gábor, Imre Géza, Kovács Iván összeállítású férfi párbajtőrcsapat bronzérmet nyert a szentpétervári vívó-világbajnokságon, miután a harmadik helyért rendezett mérkőzésen 45-40-re legyőzte a spanyol együttest.
A magyar férfi kardcsapat 1998 után újra a világ legjobbja lett
2007 október 6.   She
Kilenc év után ismét világbajnok lett a magyar férfi kardválogatott, amely a szentpétervári vb döntőjében 45-43-ra legyőzte a francia csapatot. A magyar vívósportnak ezen a világbajnokságon Kulcsár Krisztián győzelme után ez a második aranyérme.
Megvan az első érem a vívó-vébén
2007 október 3.   Metropol
Az ötödik éremosztó napon a bravúrosan szereplő párbajtőröző Kulcsár Krisztián révén megszerezte első érmét – mégpedig aranyat – a magyar csapat a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
Kulcsár aranyérmes!
2007 október 3.   Metropol
Kulcsár Krisztián 15-12-re legyőzte a döntőben a francia Eric Boisse-t, ezzel aranyérmet szerzett a férfi párbajtőrözők versenyében, a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
Kulcsár aranyérmes!
2007 október 3.   Behaviour
Kulcsár Krisztián 15-12-re legyőzte a döntőben a francia Eric Boisse-t, ezzel aranyérmet szerzett a férfi párbajtőrözők versenyében, a szentpétervári vívó-világbajnokságon. Ezt megelőzően férfi párbajtőr egyéniben 1982-ben született magyar diadal világbajnokságon, akkor Pap Jenő bizonyult a legjobbnak.
Kulcsár Krisztián világbajnok
2007 október 3.   HírTV
Világbajnoki aranyérmet szerzett Kulcsár Kriszitán a szentpétervári vívó világbajnokságon, a férfi párbajtőrözők között. Kulcsár egész nap szenzációsan vívott, majd a döntőben a francia Eric Boisse-t verte 15-12-re. Kulcsár mellett három másik magyar is indult: Kovács Iván a 15., Imre Géza a 19., Boczkó Gábor pedig a 33. helyen fejezte be a küzdelmeket.
Kulcsár az elsőségért játszhat
2007 október 3.   Metropol
Kulcsár Krisztián 15-14-re győzött az elődöntőben az olasz Diego Confalonieri ellen, ezzel bejutott a fináléba a férfi párbajtőrözők versenyében, a szentpétervári vívó-világbajnokságon.