Mohamed Aida

Összeállt az olimpiai vívócsapat kerete
2021 május 26.   m4sport.hu
Amennyiben pástra lép Tokióban, az olimpiai szerepléseket tekintve csúcstartó lesz Mohamed Aida.
Ilyenre még nem volt példa: Mohamed Aida magyar olimpiai rekorder lesz, hetedszer indul az ötkarikás játékokon
2021 május 26.   Blikk
Az éjszakába nyúló keddi elnökségi ülésen véglegessé vált a tokiói olimpiára utazó magyar vívóválogatott összeállítása.
Összeállt a vívóválogatott: Mohamed Aida hetedik olimpiáján indulhat
2021 május 26.   Infostart
A hat fegyvernemből négyben szerepelhet magyar Tokióban, háromban az egyéni mellett csapat is.
Vívás: Mohamed Aida a halasztás ellenére sem mond le a 7. olimpiájáról
2020 május 1.   She
A tőrvívó Mohamed Aida számára annak ellenére nem okoz nehézséget a tokiói olimpia egyéves elhalasztása, hogy 44 esztendősen az idő már nem neki dolgozik.
Vívás: Mohamed Aida küzd az álmáért, a hetedik olimpiáért
2020 március 4.   She
Az UTE 43 éves vb-ezüstérmes, Európa-bajnok tőrvívója szeretne megharcolni az álmáért, a hetedik olimpiájáért – idei eredményei alapján úgy véli, helye van a csapatban.
Még várhatnak rájuk a veteránok
2019 december 23.   Azenpenzem
A riói olimpián bronzérmes férfipárbajtőr-csapatunkból „elfelejtett” Somfai Péter 39 évesen győzött a vívók országos bajnokságán, míg a női tőrcsapatunkból kiszorult Mohamed Aida 43 esztendősen lett ezüstérmes.
Vívó-vb: mind a négy női tőrözőnk sikerrel vette a selejtezőt
2019 július 16.   She
A nő tőrözők egyéni selejtezőjével folytatódott a vívók budapesti világbajnoksága. A csapat legfiatalabb tagja, Kondricz Kata öt győzelemmel és egy verséggel egyből a főtáblára jutott, a Bp. Honvéd vívója így duplán ünnepelhetett, miután éppen a verseny napján töltötte be a 21. életévét. Kreiss Fanninak, Mohamed Aidának és Lupkovics Dórának egy mér
"Csak az számít, hogy az adott pillanatban ki koncentrál jobban" - Mohamed Aida úgy készül a vb-re, mintha olimpia lenne
2019 július 14.   Blikk
A világbajnoki ezüstérmes magyar tőrvívó, Mohamed Aida (43) amolyan korelnökként készül a hétfőn kezdődő budapesti vívó-világbajnokságra.
Vívó Eb: Mohamed Aida a nyolcaddöntőben búcsúzott
2019 június 18.   She
Mohamed Aida a nyolcaddöntőben fejezte be szereplését kedden a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon.
Vívás – Mohamed Aida bevezetett minket a szappanfőzés rejtelmeibe
2019 május 12.   She
.
Vívás: Mohamed Aida bevezetett minket a szappanfőzés rejtelmeibe
2019 május 12.   She
A hatszoros világbajnoki és nyolcszoros Európa-bajnoki érmes Mohamed Aida minden délutánja az óvodában kezdődik, majd az iskolában folytatódik, hogy aztán két kislányával a játszótéren játszanak egy nagyot, mielőtt elkezdődne a napi edzés. Lássuk tehát a fantasztikus tőrvívó és anyuka, valamint két kislánya vidám kalandjainak második részét! Cukisá
Vívás – kulcskeresés, kocsikázás, móka a játszótéren – így telik Mohamed Aida napja
2019 május 11.   She
.
Vívás: kulcskeresés, kocsikázás, móka a játszótéren – így telik Mohamed Aida napja
2019 május 11.   She
A hatszoros világbajnoki és nyolcszoros Európa-bajnoki érmes Mohamed Aida minden délutánja az óvodában kezdődik, majd az iskolában folytatódik, hogy aztán két kislányával a játszótéren játszanak egy nagyot, mielőtt elkezdődne a napi edzés. Lássuk tehát a fantasztikus tőrvívó és anyuka, valamint két kislánya vidám kalandjainak első részét! Cukiságfa
Mohamed Aida 16 éves énjét keresi a páston - interjú
2018 június 17.   BorsOnline
Élete sokadik, de talán legnehezebb Európa-bajnokságára készül a 42 éves világbajnoki ezüstérmes tőrvívó, Mohamed Aida. Az UTE versenyzője 16 éves „csitriként” szerepelt először kontinensbajnokságon és ezüstérmet szerzett, most Újvidéken pedig kétgyermekes anyaként próbál bizonyítani. Változatos idény van mögöttem, az elején még jól ment a vívás,
Egyiptom: 1 millióan szavaztak Szalahra az elnökválasztáson!
2018 március 31.   She
Parádés teljesítményt nyújt első liverpooli szezonjában Mohamed Szalah, a „vörösök” egyiptomi labdarúgója. Ráadásul nem csak futballszakmai körökben vív ki magának egyre komolyabb elismerést…
Vívó-vk: Szatmári 5. Algírban, Mohamed Aida 8. St-Maurban
2017 november 4.   She
Szatmári András ötödik lett a férfi kardozók idénynyitó világkupaversenyén Algírban, míg Mohamed Aida ugyancsak a negyeddöntőig jutva nyolcadikként végzett a női tőrözők franciaországi vk-fordulóján, St-Maurban.
Vívó-vb: a 32-ig jutottak a magyarok női tőrben
2017 július 21.   She
Négy magyar vágott neki a főtáblán a női tőrözők versenyének a lipcsei vívó-világbajnokságon. Lupkovics Dóra és Kondricz Kata a 64, Kreiss Fanni és Mohamed Aida a 32 között búcsúzott.
Vívó Eb: Kreiss nyolcig, Rédli és Mohamed tizehatig jutott
2017 június 13.   She
Nem sikerült a négy közé jutás Kreiss Fanninak a női tőrözők versenyében a tbiliszi vívó Európa-bajnokságon. Az UTE vívója a negyeddöntőben 15:9-re kapott ki a francia Ysaora Thibustól. A férfi párbajtőrözők közül Rédli András jutott a legtovább, a nyolcaddöntőben búcsúzott.
Vívó Eb: Kreiss a nyolcban, Rédli és Mohamed búcsúzott
2017 június 13.   She
Kreiss Fanni fordulatos mérkőzésen múlta felül a női tőrözők nyolcaddöntőjében a lengyel Walczykot 15:11-re, Mohamed Aida ugyanebben a körben búcsúzott. A férfi párbajtőrözők versenyében a nyolcaddöntőben már csak Rédli András volt érdekelt, de nem bírt a kétszeres világbajnok észt Nikolai Novosjolovval, aki 15:11-re győzte le.
NB I: óriási Baki! Szenzációs gólt tekert – 25. forduló, videók
2017 április 10.   She
Eseménydús meccseket vívtak a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A Videoton–Vasas találkozó nem csak a gólokról marad emlékezetes, a Budapest Honvéd nagyon szerencsés végjátékban győzött a Haladás ellen. A Fradi otthon bukott pontokat a DVTK ellen. Baki Ákos az MTK-ban, Remili Mohamed a Vasasban villogott. Összefoglalók.