Szász Emese

Vívás: Szász-Kovács visszatér és még az olimpiai pótkvalifikációra is odaérthet
2020 március 5.   She
Húsz hónap kihagyás után versenyez újra a Vasas olimpiai bajnok párbajtőrözője, Szász-Kovács Emese: a 37 éves klasszis a hazai GP-versenyen teheti meg az első lépést Tokió felé.
Vívás: Szeretnék még egy esélyt adni magamnak – Szász-Kovács Emese
2020 január 11.   She
Augusztusban világra hozta Maja Magdolnát és Levente Győzőt, a szíve azonban visszahúzta a pástra – a 2016-os olimpiai bajnok Szász-Kovács Emese megragadná az utolsó esélyt, hogy ott legyen Tokióban is.
Vívás: Szász-Kovács Emese márciusban visszatér a pástra
2020 január 8.   She
Az olimpiai címvédő Szász-Kovács Emese a női párbajtőrözők márciusi, budapesti Grand Prix-versenyén visszatér és megcélozza a tokiói részvételt.
Ikrei születtek a magyar olimpiai bajnok vívónak
2019 augusztus 20.   ATV
Ikrei születtek Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok párbajtőrvívónak.
Vívás: megszülettek Szász-Kovács Emese ikrei
2019 augusztus 20.   She
Nagyszerű hírt közölt olimpiai bajnok vívónk, Szász-Kovács Emese: megszülettek ikrei, Maja Magdolna és Levente Győző. A 2016-os riói játékok aranyérmesének közlése szerint minden rendben van, a gyermekek egészségesek.
Vívás: csúcsra ért Rióban, kerekké válik a magánélete is
2019 május 27.   She
Meseszerű volt minden az életében – persze csak utólag. Mert az évek során Szász-Kovács Emese megjárta a mennyet és poklot, s bizony volt idő, amikor hosszabb ideig volt gödörben, mint fent. De minden egyes nap haladt a csúcs felé, egy nagyszerű mester, Kulcsár Győző irányításával. Az álom, kettejük álma a riói olimpián vált valóra, a „pótapa” pedi
Ns Hosszabbítás: Szász Emese kezét nem engedi el a Mester
2019 május 24.   She
A Rio de Janeiróban olimpiai aranyérmes Szász-Kovács Emesét az utóbbi időben alig-alig foglalkoztatja a vívás, bár már elkezdődött a világranglistapontok gyűjtésének időszaka. A kiváló párbajtőrvívó a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletének adott interjújában mondja el először a családi körön kívül: ikreket vár, egy kisfiút és egy k
Gólyahír: babát vár az olimpiai bajnok magyar sportolónő
2019 március 1.   Blikk
Anyai örömök elé néz, ezért egy ideig szünetelteti a vívást Szász-Kovács Emese, de a tokiói olimpia kvalifikációs időszakának vége felé már ismét rendelkezésre állna, amennyiben szükség lenne rá.
Az élet elvesz és ad is - megszólalt a babát váró Szász-Kovács Emese
2019 február 28.   Infostart
Gyermeket vár augusztusra Szász-Kovács Emese, a Vasas olimpiai bajnok vívója, így ki kell hagynia a budapesti budapesti vívó-világbajnokságot. A 2020-as olimpia viszont még nyitott kérdés.
Örömhír: kisbabát vár az olimpiai bajnok vívó, Szász-Kovács Emese
2019 február 28.   SzMo
Augusztusban érkezik a pici. Ezt Facebookon egy tündéri poszttal is hírül adta.
Gratulálunk! Babát vár Szász-Kovács Emese
2019 február 28.   BorsOnline
Jó hírt osztott meg az újságírókkal a Magyar Vívószövetség sajtótájékoztatóján Szász-Kovács Emese. Noha a vívónő nem indul az idei budapesti vébén, ezt a lehető legjobb indokkal teszi: ugyanis babát vár. Azt is bejelentette: noha most az anyaságra koncentrál, a jövő évi olimpián már ott szeretne lenni.
Gyermeket vár a magyar olimpiai bajnok
2019 február 28.   Infostart
Anyai örömök elé néz, ezért egy ideig szünetelteti a vívást Szász-Kovács Emese, de a tokiói olimpia kvalifikációs időszakának vége felé már ismét rendelkezésre állna, amennyiben szükség lenne rá.
Vívás: babát vár, nem indul a budapesti vébén Szász-Kovács Emese
2019 február 28.   She
Gyermeket vár, ezért biztosan nem indul az idei budapesti világbajnokságon, de a jövő évi tokiói ötkarikás játékokon újra versenyezni szeretne a riói olimpia egyéni párbajtőrversenyének győztese, Szász-Kovács Emese.
Szász-Kovács Emese nélkül lett vk-ötödik a női párbajtőrcsapat
2019 február 10.   m4sport.hu
A magyarok Budai Dorina, Kun Anna, Muhari Eszter, Nagy Kinga összeállításban vívtak.
Vívás: „Szerencsére ültem” – olimpiai bajnokunk új edzővel készül
2019 január 24.   She
Kölcsönös tanítási-tanulási folyamatot remél a Szász-Kovács Emesével közös munkától Peterdi András, akit baráti, edzőtársi és üzleti kötelék is fűz Rio olimpiai bajnokához.
Kulcsár tanítványa edzi Szász Emesét
2019 január 18.   Blikk
Szomorú esztendőn van túl az olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Szász-Kovács Emese (36). A sportolónő tavaly szeptemberben elvesztette mesterét, a négyszeres ötkarikás aranyérmes Kulcsár Győzőt (†77), aki 18 éven keresztül edzette őt. Az elmúlt időszak nagyon fájdalmas volt számára, ugyanakkor még komoly céljai vannak a vívásban, így új tréner mellett
Vívás: Peterdi András lesz Szász-Kovács Emese edzője
2019 január 16.   She
Peterdi András irányításával készül az idei versenyekre Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok párbajtőrvívó.
Nagy bejelentésekre készül az olimpiai bajnok
2018 december 10.   Infostart
Továbbra sem vív, de folytatja a felkészülést a következő hetekben is Szász-Kovács Emese, a Vasas olimpiai bajnok párbajtőrözője.
Nagy bejelentésekre készül az olimpiai bajnok
2018 december 10.   Infostart
Továbbra sem vív, de folytatja a felkészülést a következő hetekben is Szász-Kovács Emese, a Vasas olimpiai bajnok párbajtőrözője.
Kulcsár Győző halála miatt kihagyja a nemzetközi szezont Szász-Kovács Emese
2018 november 9.   m4sport.hu
A hétvégén indul a vívók világkupa-szezonja.