Varga Gabriella

Vívás: a 18. Mohamed Aida a legjobb magyar a női tőr vk-versenyen
2012 február 11.   She
Három magyar szerepelhetett a főtáblán a női tőrözők németországi világkupa-versenyén, amelyet Mohamed Aida a 18., Kreiss Fanni a 32., Varga Gabriella a 37. helyen fejezett be.
Vívó-vb: ötödik a női tőrcsapat, hatodikak a férfi kardozók
2011 október 14.   She
Utolsó mérkőzését megnyerte a franciák ellen, ezzel az ötödik helyen végzett a Mohamed Aida, Varga Gabriella, Knapek Edina, Kreiss Fanny összeállítású tőrcsapat pénteken a cataniai vívó-világbajnokságon.
Mohamed a 32 között női tőrben
2011 október 11.   Metropol
A négy magyar női tőröző közül egyedül Mohamed Aidának volt oka az örömre a 64-es tábla első fordulója után a cataniai vívó-világbajnokságon, a másik három induló - Knapek Edina, Varga Gabriella és Kreiss Fanny - kiesett.
Negyedik a női tőrcsapat
2011 július 18.   Metropol
A negyedik helyen végzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon. A négy közé kerülés jól jött a szakág hazai képviselői számára az olimpiai kvalifikáció szempontjából.
Női tőrcsapatunk a negyedik helyen végzett
2011 július 18.   Agroinform
A negyedik helyen végzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.
Vívás: a negyedik helyen végzett a női tőrcsapat az Eb-n
2011 július 18.   She
A negyedik helyen végzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.
Vívó Eb: bronzéremért mérkőzhet veresége után a női tőrcsapat
2011 július 18.   She
A harmadik helyért léphet pástra a magyar női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokság hétfő esti programjában. A Mohamed Adia, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású válogatott ellenfele a bronzéremért a német csapat lesz.
Vívó Eb: elődöntős a lengyeleket legyőző női tőrcsapat
2011 július 18.   She
A lengyelek bravúros legyőzésével bejutott a legjobb négy közé a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Kreiss Fanny összeállítású magyar női tőrcsapat a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon.
Knapek Edina bronzérmes
2011 július 15.   Metropol
A tőröző Knapek Edina bronzérmet szerzett a sheffieldi vívó Európa-bajnokságon. Mohamed Aida a hatodik, Varga Gabriella a 12., Kreiss Fanny pedig a 24. helyen végzett.
Vívó vk: Varga Gabriella hetedik helyen végzett Szöulban
2011 május 22.   She
Varga Gabriella a hetedik helyen végzett a női tőrözők szöuli Grand Prix-versenyén.
Vívó ob: Varga Gabriella és Bíró Péter sikere a tőrözőknél
2010 december 13.   She
Varga Gabriella és Bíró Péter nyerte hétfőn a tőrözők egyéni versenyét a vívók országos bajnokságának harmadik napján.
Vívó-vb: Kínát legyőző női tőrcsapatunk a 9. helyen végzett
2010 november 10.   She
A Mohamed Aida, Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Gabriella összetételű női tőrcsapatunk utolsó mérkőzésén 45:37-re győzött Kína ellen, így a kilencedik helyen végzett a Párizsban zajló vívó-világbajnokságon.
Vívó-vb: a Kínát legyőző női tőrcsapatunk a 9. helyen végzett
2010 november 10.   She
A Mohamed Aida, Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Gabriella összetételű női tőrcsapatunk utolsó mérkőzésén 45–37-re győzött Kína ellen, így a kilencedik helyen végzett a Párizsban zajló vívó-világbajnokságon.
Vívó-vb: a brazilokat legyőző női tőrcsapatunkra a britek várnak
2010 november 10.   She
A Mohamed Aida, Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Gabriella összeállítású női tőrcsapatunk 45:28-ra nyert Brazília ellen a párizsi vívó-vb-n a 9–16. helyért zajló helyosztón. A mieink következő ellenfele a Kanadát legyőző Nagy-Britannia lesz.
Vívó Eb: női tőrben sem lesz magyar a dobogón
2010 július 17.   She
A férfi kardozókhoz hasonlóan női tőrben sem került magyar vívó dobogóközelbe szombaton, a lipcsei Európa-bajnokság első napján. Knapek Edina a 15., Mohamed Aida a 18., Varga Katalin a 26., Varga Gabriella pedig a 31. helyen végzett a 40 fős mezőnyben.
Vívás: Varga Gabriella ötödik a budapesti női tőr vk-n
2010 március 14.   She
Akárcsak a korábbi idei női tőrversenyeken, a hétvégi budapesti Eximbank világkupán is Varga Gabriella jutott a legtovább a magyarok közül, ezúttal az ötödik helyen végezve.
Vívás: a tőröző Varga Gabriella hatodik az olaszországi Grand Prix-n
2010 március 6.   She
Legjobb magyarként Varga Gabriella hatodik helyen végzett szombaton a női tőrözők torinói Grand Prix-viadalán.
Vívó ob: Szabados Gábor és Varga Gabriella megvédte címét
2009 december 10.   She
A tőröző Szabados Gábor és Varga Gabriella megvédte címét a vívók budapesti országos bajnokságának első napján, a MOL Kupáért rendezett csütörtöki versenyben.
Vívó-vb: aranyérmet szerzett az olasz női tőrcsapat
2009 október 7.   She
Az Antalyában zajló vívó-világbajnokságon a női tőrözők csapatversenyét az olasz válogatott nyerte meg, amely a döntőben 45-33-ra verte Oroszországot. A Varga Gabriella, Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Katalin összeállításban pástra lépő magyar együttes a tizedik helyen végzett.
A negyedik magyar is búcsúzott női tőrben
2009 október 4.   Metropol
Két szép győzelem után harmadik asszóját elvesztette vasárnap Varga Gabriella a törökországi Antalyában zajló vívó-világbajnokságon, így nem jutott be a negyeddöntőbe a női tőrözők egyéni versenyében.