2007. május 19. szombat

máj. 19
0:06
Az íreknél is van egy Rooney (Blikk)
Rooneyt kell távol tartania a magyar U19-es labdarúgó-válogatottnak ma (20 óra) Somodi Bence (18) kapujától.
máj. 19
0:06
Tenisz: Federer után Nadal, Moya és Hewitt az elődöntőben (She)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két játszmában legyőzte az ötödikként rangsorolt chilei Fernando Gonzalezt a 2,45 millió dollár összdíjazású hamburgi férfi tenisztorna negyeddöntőjében, a Mestersorozat ötödik állomásán.
máj. 19
0:10
Bérháború a Chelsea-nél (Blikk)
LÁll a bál a Chelsea labdarúgócsapatánál a mai, az új Wembleyben lejátszandó Manchester United elleni FA-kupa-döntő előtt.
máj. 19
0:14
Kiengesztelte drukkereit a Roma (Blikk)
Tizenhat év után újra kupagyőzelmet ünnepeltek az AS Roma futballszurkolói.
máj. 19
0:18
Maradona: csak a futball, semmi alkohol (Blikk)
Amikor kiengedték a kórházból, az argentin futballsztár megesküdött, nem iszik többé, újra a sport veszi át a főszerepet az életében.
máj. 19
0:22
50 évesen is ütős a ringben (Blikk)
Az olimpiai bajnok birkózó és világbajnok kick-boxos ezért is döntött úgy, hogy visszatér a ringbe.
máj. 19
0:26
Újra itt van a nagy csapat! (Blikk)
Angyalföldön, ahogy most, 25 éve is Mocsai Lajos (53) ült a női kézilabdacsapat kispadján.
máj. 19
0:30
Összeomlott a világbajnok (Blikk)
Elmaradt az 1000 méteres párharc Kovács Katalin (31) és Benedek Dalma (25) között.
máj. 19
0:34
Talmácsi nyerte az első időmérőt (Blikk)
Le Mans - Talmácsi Gábor (25) már a helyszínen készül a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Francia Nagydíjára. A vb összetett második helyén álló versenyző nem szereti a legendás pályát, de tegnap így is megnyerte az első időmérőt!
máj. 19
6:45
Leleplező kötet készülhet német futballbírókról (Behaviour)
Könyvet írt kollégái kicsapongásairól a labdarúgó-mérkőzések végeredményének manipulálásáért két év öt hónap börtönbüntetésre ítélt Robert Hoyzer német játékvezető. "A kézirat elkészült, de még nem döntöttem el, hogy ki akarom-e adatni" - mondta Hoyzer. "A botrány kirobbanása után kezdtem el írni, név szerint szerepelnek az anyagban azok a játékvezetők, akikkel a meccsek előtti éjszakát különböző…
máj. 19
7:25
NBA: továbbjutott a Cleveland Cavaliers és a San Antonio Spurs (She)
Hiába dobott Amare Soudemire harmincnyolc pontot, hiába ért el majdnem tripla-duplát Jason Kidd, ez sem segített csapataikon, a Phoenix Suns, illetve a New Jersey Nets csapatán. A hatodik összecsapáson mind a Cleveland Cavaliers, mind a San Antonio Spurs diadalt aratott és kiharcolta a továbbjutást.
máj. 19
10:02
Ruhaeladással segíti a szegényeket a Liverpool házi gólkirálya (Infostart)
Egy halászfaluból származik. Apja halász, miként a sógorai is. Azt gondolta, ő is az lesz, de a futball jobban érdekelte. Az athéni BL-döntő előtt az InfoRádio honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Liverpool csatára, Dirk Kuyt a "soros".
máj. 19
11:03
Búcsút intett a francia csatárzseni? (Infostart)
Angol lapértesülések szerint Thierry Henry, az Arsenal történetének legeredményesebb gólszerzője, szabadságra menetele előtt végleg elbúcsúzott játékostársaitól - noha futó szerződése van a londoni klubbal. Állítólag sejtetni engedte, hogy Barcelonába tart.
máj. 19
11:14
NBA: elküldték Van Gundyt, a Houston Rockets edzőjét (She)
Négy év után menesztették Jeff Van Gundyt, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának nyitókörében kiesett Houston Rockets edzőjét.
máj. 19
12:58
Tenisz: Andy Murray kihagyja a Roland Garrost (She)
A brit Andy Murray (képünkön) csuklósérülés miatt nem indul el a május 28-án kezdődő francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 19
13:20
Franciaország: Vieira kihagyja a júniusi Eb-selejtezőket (She)
Kihagyja a júniusi Európa-bajnoki selejtezőket Patrick Vieira, a francia labdarúgó-válogatott csapatkapitánya (képünkön).
máj. 19
14:25
Duatlon-vb, Győr: Tóth Zsófia aranyérmes a junioroknál (Metropol)
Magyar sikerrel kezdődött a győri duatlon Európa-bajnokság: a junior nők versenyét Tóth Zsófia nyerte meg, míg a harmadik helyen klubtársa, Kostyál Ágnes végzett.
máj. 19
14:29
A Milan klasszisa hajlandó lett volna váltságdíjat fizetni mégis megölték az öccsét (Infostart)
Talán soha nem bocsátja meg magának, hogy világhírű futballista, gazdag ember lett. Ha tehetségtelen és szegény lenne, az öccse még mindig él. Az athéni BL-döntő előtt az Inforádio honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Milan védője, a grúz Kahaber Kaladze a "soros".
máj. 19
14:30
Sors Tamás világcsúccsal győzött (Behaviour)
Sors Tamás világcsúccsal nyert a mozgáskorlátozott úszók paralimpiai kvalifikációs viadalán az angliai Sheffieldben. A Magyar Paralimpiai Bizottság tájékoztatása szerint a pécsi ANK sportolója az S9 sérültségi kategóriában 100 m pillangón 1.01,30 perces rekorddal ért célba.
máj. 19
14:46
Duatlon-vb, Győr: Tóth Zsófia aranyérmes a junioroknál (She)
Magyar sikerrel kezdődött a győri duatlon világbajnokság: a junior nők versenyét Tóth Zsófia nyerte meg, míg a harmadik helyen klubtársa, Kostyál Ágnes végzett.
máj. 19
15:23
Chelsea: Ricardo Carvalho 2012-ig elkötelezte magát a klubhoz (She)
Szerződést hosszabbított az angol Chelsea-vel Ricardo Carvalho, a portugál válogatott futballistája. A 2004-ben a Portótól érkezett, 29 éves hátvéd 2012-ig írt alá a londoni klubhoz.
máj. 19
15:55
Atlétika: Kővágó és Pars második Halléban (She)
Kővágó Zoltán diszkoszvetésben, míg Pars Krisztián kalapácsvetésben második lett a Hallében rendezett dobó viadalon.
máj. 19
16:06
Tenisz, Hamburg: Federer már a döntőbeli ellenfélre vár (She)
A világranglistán éllovas Roger Federer három játszmában nyert a korábbi világelső spanyol Carlos Moyá ellen a 2,45 millió dollár összdíjazású hamburgi férfi tenisztornán, a Mestersorozat ötödik állomásán és ezzel bejutott a fináléba.
máj. 19
16:12
Vívó Világkupa: Ujlaky Virginie bronzérmes Tokióban (She)
Ujlaky Virginie bravúros teljesítménnyel bronzérmet szerzett a női tőrözők tokiói Grand Prix-viadalán.
máj. 19
16:17
Tenisz, Zágráb: Szávay Ágnes egyéni tornagyőzelme (She)
Szávay Ágnes egyesben megnyerte a 75 ezer dollár összdíjazású zágrábi salakpályás női tenisztornát, miután a döntőben két játszmában győzött a hazai közönség előtt szereplő Nika Ozegovic ellen.
máj. 19
16:28
Tenisz, Róma, Jelena Jankovics az első finalista (She)
máj. 19
16:39
Tizenhét évesen már apa volt a botrányhős futballsztár (Infostart)
Igazi botrányhős - de még akik utálják, azok sem vitatják, hogy remek futballista. Az athéni BL-döntő előtt az Inforádio honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Liverpool csatára, Craig Bellamy a "soros".
máj. 19
17:18
Duatlon-vb, Győr: Fernandes sikere, Csomor Erika bronzérmes (She)
Csomor Erika bronzérmet nyert a győri rövidtávú duatlon-világbajnokságon, a győzelmet - a papírformának megfelelően - a triatlon Világkupában toronymagasan élen álló portugál Vanessa Fernandes szerezte meg.
máj. 19
17:45
A VfB Stuttgart nyerte a német bajnokságot (Infostart)
Nagy izgalmakat hozott a német labdarúgó-bajnokság utolsó fordulója. A VfB Stuttgart, 0-1-ről fordítva, csak a 63. percben szerezte meg a vezetést Szélesi Zoltán csapata, az Energie Cottbus ellen, addig éltek a Schalke reményei. Végül a VfB Stuttgart kétpontos előnnyel megnyerte a bajnokságot.
máj. 19
18:44
Drogba nyert még egy kupát a Chelsea-nek (Infostart)
Óriási, 120 perces csatában a Chelsea 1-0-ra megnyerte az angol FA-kupa döntőjét. A találkozó egyetlen gólját a szezon chelsea-s hőse, Didier Drogba szerezte meg, a 115. percben. José Mourinho és csapata így két kupagyőzelemmel zárta a 2006-2007-es idényt, megnyerte a Ligakupát és a sokkal nagyobb presztízsű FA-kupát.
máj. 19
19:17
Cselgáncs Világkupa: Braun Ákos bronzérmes Bukarestben (She)
A 73 kg-os Braun Ákos bronzérmet nyert a férfi cselgáncs Világkupa bukaresti viadalán.
máj. 19
19:28
Tenisz, Hamburg: Federer és Nadal álomdöntője következik (She)
A teniszvilág jelenlegi két legjobbja, a világelső Roger Federer és a sorozatban 81. diadalát arató Rafael Nadal játssza a döntőt Hamburgban a Mestersorozat ötödik állomásán, a 2,45 millió dollár összdíjazású tornán.
máj. 19
19:54
Férfi vízilabda OB I, az 5-8. helyért: FTC-siker a vasutasok ellen (She)
Küzdelmes mérőzésen az FTC-Aprilia két góllal legyőzte a BVSC-t a férfi vízilabda-bajnokság rájátszásában, az 5-8. helyért. Így a zöld-fehérek már 6-0-ra vezetnek a párharcban, egy sikerre járnak a ?végső? győzelemtől.
máj. 19
19:56
Arany nélkül maradtak a magyarok 500 méteren (Behaviour)
Aranyérem nélkül maradt a magyar csapat a szombat délutáni 500 m-es döntők során a Szegeden zajló Mol kajak-kenu Világkupán; három ezüst és egy bronz volt a hazaiak mérlege. Női K-1-ben sem Kovács Katalin, sem Benedek Dalma nem fért fel a dobogóra. A kajak egyesek versenyei nem tartogattak túl sok örömet a lelátón lelkesen szurkoló nézők számára. A férfiaknál Vereckei Ákos csupán hatodik lett. Az…
máj. 19
20:01
Csak pletyka, hogy Angyal Janics edzője lesz (Behaviour)
Angyal Zoltán, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya határozottan cáfolta azt a sajtóban megjelent értesülést, mely szerint a jövőben a kétszeres olimpiai bajnok Janics Natasa edzőjeként fog tevékenykedni. A szakember szerdán közölte, hogy felajánlotta lemondását, miután a Világkupára nem sikerült egy hajóba ültetnie Kovács Katalinnal Janicsot, aki néhány hete távozott Fábiánné…
máj. 19
20:05
Férfi kézilabda NB I, a 9-12. helyért: egyenlített a Százhalombatta (She)
Magabiztos, hat gólos különbséggel nyert a vendéglátó Százhalombatta a Gyöngyösi Főiskola ellen a férfi kézilabda-bajnokság rájátszásában, a 9-12. helyért zajló párharcban. Az állás: 1-1.
máj. 19
20:43
Férfi vízilabda OB I: otthon nyert az OSC együttese (She)
Hazai pályán nyert az OSC együttese a férfi vízilabda-bajnokságban, a rájátszás 9-12. helyéért folyó mérkőzésen. Az 5-8. helyért folyó mérkőzésen a PVSK otthon nyert.
máj. 19
20:54
Röplabda, City Line NB I: a BSE szerezte meg a harmadik helyet (She)
máj. 19
21:10
Férfi kézilabda NB I: idegenben nyert a Debrecen együttese (She)
Idegenben nyert a Debrecen együttese a férfi kézilabda NB I ötödik helyéért zajló rájátszásában, és már csak egy győzelemre van a végső sikertől.
máj. 19
21:12
Női vízilabda ob I: az ELTE szerezte meg a hetedik helyet (She)
Az ASI-REHAU-ELTE együttese szerezte meg a hetedik helyet a női vízilabda-bajnokságban, miután másodszor is legyőzte a Győr együttesét.
máj. 19
21:14
Férfi vízilabda: a Szolnok újra megverte a Neptunt (She)
máj. 19
21:16
Férfi kosárlabda NB I: hazai pályán fölényes vásárhelyi siker (She)
Fölényes sikert aratott a Bodrogi-Bau Vásárhelyi KS együttese a férfi kosárlabda-bajnokság rájátszásában. A hódmezővásárhelyiek a 9-14. helyért folyó csatározásban 67 pontos különbséggel győzték le a Debreceni Vadkakasokat.
máj. 19
22:00
Megmenekült a Tatabánya és a Sopron (Infostart)
A Kaposvár meglepő győzelmet aratott Pécsett a labdarúgó NB I szombati játéknapján.
máj. 19
23:27
NHL: az Ottawa nyerte meg a keleti főcsoport döntőjét (She)
Negyedszer is legyőzte a Buffalót, így az Ottawa Senators jutott az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) nagydöntőjébe.
máj. 19
23:43
Serie B: a Juventus együttese visszajutott az élvonalba (She)
A Juventus 5-1-re legyőzte idegenben az Arezzo csapatát az olasz labdarúgó másodosztályban, s ezzel három fordulóval a bajnokság vége előtt biztosította helyét az élvonalban.
máj. 19
23:59
Bundesliga: Augenthalert kirúgták, Frontzeck lemondott (She)
A német labdarúgó Bundesliga 2006/2007-es szezonjának utolsó fordulója után azonnal menesztették posztjáról Klaus Augenthalert, a Wolfsburg vezetőedzőjét, míg Michael Frontzeck, az Alemannia Aachen trénere lemondott.

Keresés