2007. május 24. csütörtök

máj. 24
0:02
Gyerekkori álma valósulna meg, ha bemutatkozna az NHL-ben (She)
Vas János öt évet töltött Svédprszágban, hogy azután az amerikai Dallas Stars csapatához szerződjön. Türelmesen vár arra, hogy be is mutatkozzon az NHL-ben, hiszen akkor megvalósulna gyerekkori álma.
máj. 24
0:07
MTK: A nyáron játékoskiárusítás lesz a Hungária körúton (She)
A bajnokság után nagy változások várhatóak az MTK keretében. A klubvezetők ugyanis eladnának minden olyan játékost, akiért jó ajánlat érkezik külföldről.
máj. 24
0:07
Távozik a T-Mobile? (Blikk)
Jú­ni­us 16-án le­jár a T-Mobile és az FTC kö­zöt­ti szpon­zo­ri szerződés, és elképzel­hető, hogy az öt­éves kap­cso­lat meg­sza­kad.
máj. 24
0:11
A múlt arról tanúskodik, hogy Monte-Carlóban bárki nyerhet (She)
Bár Monte-Carlóban van a legnagyobb jelentősége az első rajtkockának, ha elered az eső, megjósolhatatlan, ki végez az élen. Márpedig az időjósok szerint nagy esély van arra, hogy elered az égiáldás vasárnap délután
máj. 24
0:11
25 milliárdot kaszált a BL-győztes (Blikk)
A szpon­zo­ri bevételek­ből, a te­le­ví­zi­ós jog­dí­jak­ból és a növekvő nézőszám­ból elképesztő ha­szon­nal szá­mol­hat a nyer­tes.
máj. 24
0:13
Csomor Erika és az oroszlányi junior lányok voltak a főszereplők (She)
Rendkívül sikeres volt a győri rövid távú duatlon világbajnokság. A szervezés a magyar rendezésű világversenyekhez méltó színvonalú volt, pontos időbeosztás, gazdag program, és alapos tájékoztatás jellemezte a Rába-parti rendezvényt. A sikeres rendezés mellett az eredmények is dicséretet érdemelnek.
máj. 24
0:15
Zidane is ott volt Athén­ban (Blikk)
Athén - Fut­ball­kar­ne­vál volt a gö­rög főváros­ban. Nyü­zsög­tek a sztá­rok Athén­ban, töb­bek kö­zött Zine­dine Zidane (34) is tisz­te­le­tét tet­te a labdarúgó-Bajnokok Li­gá­ja fi­ná­lé hely­szí­nén.
máj. 24
0:17
Magyar futballistát tesztel a katalán sztárcsapat, a Barcelona (She)
Fiatal, tehetséges magyar labdarúgóra figyelt fel az FC Barcelona, a tizenegy éves Hoós Patrikot kéthetes próbajátékra várják a katalán klubnál. A futballistának az edzések mellett különböző vizsgálatokon is helyt kell állnia.
máj. 24
0:19
Sevc­senkót vis­­sza­vár­ja a Milan (Blikk)
Berlusconi nem ér­te be egy kö­zös meccs­né­zés­sel, győzködte Sevát, tér­jen vis­­sza Mi­lá­nó­ba.
máj. 24
0:23
A Red Bull tiltott szárnyakat ad? (Blikk)
A For­ma-1-es is­tál­ló ri­vá­li­sai sze­rint David Coulthard és Mark Web­ber au­tó­já­nak sza­bály­ta­lan a hát­só szár­nya.
máj. 24
0:27
Niedermayer döntős (Blikk)
máj. 24
0:31
Szá­vay diadallal kez­dett Párizsban (Blikk)
Ági vé­gig irá­nyí­tot­ta a mec­­cset, már az elsőben lehenger­lő volt.
máj. 24
0:35
Janics nem békül (Blikk)
Hi­á­ba fogadta vol­na vissza az edzőnője, Fábiánné az olim­pi­ai baj­nok kajakost.
máj. 24
0:39
Fazekas Róbert újra a dobókörben (Blikk)
Fa­ze­kast az athé­ni bot­rány után kü­lön­le­ges fi­gye­lem­mel kí­sé­rik a doppingellenőrök.
máj. 24
0:43
Bővül Várhidi Péter légiója (Blikk)
Rajczi hi­á­ba je­lent meg a Nép­li­ge­ti Sport­cent­rum­ban, az Új­pest nem en­ge­dé­lyez­te, hogy a csa­pat­tal ké­szül­jön.
máj. 24
0:47
Rutinos focistákkal vergődik a Győr, a REAC és a Pécs (Blikk)
A Vác már ki­pottyant a ho­ni fut­ball el­ső osz­tá­lyá­ból, ám a má­sik ki­eső he­lyért öl­dök­lő harc vár­ha­tó szom­ba­ton
máj. 24
0:51
Kupagyőztes az U21-es együttes (Blikk)
Bu­da­pest - Jól si­ke­rült a fő­pró­ba az U21-es vá­lo­ga­tott szá­má­ra. A csa­pat ugyan­is ku­pa­si­ker­rel han­golt az Eu­ró­pa-baj­no­ki se­lej­te­zők­re.
máj. 24
0:55
Éger szíve Paksra húz (Blikk)
Paks - El­kép­zel­he­tő, hogy ne­ve­lő­egye­sü­le­té­ben, Pak­son foly­tat­ja pá­lya­fu­tá­sát a lab­da­rú­gó Éger Lász­ló (29).
máj. 24
5:11
Janics fityiszt mutatott Fábiánnénak (Behaviour)
Noha sokan bíztak abban, hogy a józan ész diadalmaskodik a magyar kajak-kenu sportot néhány hete izgalomban tartó Fábiánné Rozsnyói Katalin kontra Janics Natasa szappanopera zárófejezetében, ám csalódniuk kellett. A kétszeres olimpiai bajnok Janics ugyanis nem tér vissza egykori edzőjéhez, és ezzel végleg bevágta maga mögött a sportág vezetői által nyitva hagyott kiskaput.
máj. 24
7:30
Kerékpár: újabb volt telekomos vallotta be, hogy doppingolt (She)
Újabb volt telekomos kerékpáros vallotta be, hogy versenyzőként tiltott szereket kapott.
máj. 24
9:13
NBA: Rick Adelman a Houston Rockets új edzője (She)
Rick Adelmant nevezték ki az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets vezetőedzőjének.
máj. 24
9:15
Libertadores Kupa: két brazil és egy kolumbiai csapat már elődöntős (She)
A kolumbiai Cucuta, valamint a brazil Gremio és Santos bejutott a labdarúgó Libertadores Kupa elődöntőjébe.
máj. 24
9:19
Real Madrid: jótékonysági mérkőzés a békéért Izraelben (She)
máj. 24
9:42
Biciklis doppingbotrány: vallott két doppingdoktor (Behaviour)
Bevallotta a német T-Mobile két orvosa, Adreas Schmid és Lothar Heinrich, hogy az 1990-es évek közepétől doppingszereket adtak a csapat kerékpárosainak. "Beismerem, hogy részese voltam a doppingolásnak. A hivatásos kerekesek tőlem kapták a tiltott szereket, elsősorban az EPO-t" - írta közleményében Schmid, akihez aztán csatlakozott kollegája, Heinrich is. Egészen mostanáig mindketten kategorikusan…
máj. 24
9:48
Kerékpár, Németország: vallomást tett két doppingdoktor (She)
Bevallotta a német T-Mobile két orvosa, Adreas Schmid és Lothar Heinrich, hogy az 1990-es évek közepétől doppingszereket adtak a csapat kerékpárosainak.
máj. 24
10:47
Copa America, Venezuela: késések a stadionépítésekben (She)
A Dél-amerikai Labdarúgó Szövetség (CSF) aggodalmának adott hangot annak kapcsán, hogy az egy hónap múlva kezdődő Copa America rendező országában, Venezuelában csúsznak a stadionfelújításokkal, -építésekkel. Eugenio Figueredo, a szervezet alelnöke a legutóbbi, egyhetes szemle után bejelentette, június elején visszatérnek, hogy lássák, mennyit haladtak a munkálatok.
máj. 24
11:01
Késsel döfött a Bosszúálló - videó (Infostart)
Az angol lapok szinte egyöntetűen a balszerencsét okolják a Liverpool szerda esti, Bajnokok Ligája-döntőbeli vereségéért, bár többen emlékeztetnek arra is, hogy az angol együttes jelenlegi kerete nem alkalmas a magasabb célok elérésére. Angol lapszemle a szerda esti döntőről, melyen a Milan 2-1-re nyert a Liverpool ellen.
máj. 24
11:03
NOB, doppingbotrány: egymillió dollárra büntették Ausztriát (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) csütörtökön egymillió dollárra büntette ausztriai tagszervezetét a tavalyi torinói téli olimpia doppingbotránya miatt.
máj. 24
11:04
Egymillió dolláros büntetés (Behaviour)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) csütörtökön egymillió dollárra büntette ausztriai tagszervezetét a tavalyi torinói téli olimpia doppingbotránya miatt. A NOB tájékoztatása szerint a végrehajtó bizottság egyhangúlag hozta meg döntését. Az osztrákoknak ugyanakkor nem kell befizetniük a pénzt a szervezet kasszájába, hanem a NOB levonja majd az összeget a nekik járó támogatásaiból.
máj. 24
11:07
Paolo Maldini világcsúcstartó lett (Infostart)
A Milan legendája, csapatkapitánya, szimbóluma masírozott fel az athéni stadion díszpáholyába. Várta őt Michel Platini, az UEFA éppen húsz évvel ezelőtt az aktív játéktól visszavonult, új elnöke. Amikor Platini átadta az érmet Maldininek, kedélyesen megölelte, baráti, gratuláló szavak kíséretében. Jól ismerik egymást - hiszen még játszottak is egymás ellen.
máj. 24
11:42
Libertadores Kupa: két brazil és egy kolumbiai csapat már elődöntős (Metropol)
A kolumbiai Cucuta, valamint a brazil Gremio és Santos bejutott a labdarúgó Libertadores Kupa elődöntőjébe.
máj. 24
12:01
McLaren uralom nyitott Monacóban (Infostart)
A tradícióknak megfelelően már a csütörtöki napon megkezdődött a Forma-1-es világbajnokság monacói hétvégéje. Az első szabadedzésen a világbajnoki címvédő Fernando Alonso volt a leggyorsabb, megelőzve csapattársát, Lewis Hamiltont. Az idei négy versenyből hármat nyerő Ferrarik az ötödik és nyolcadik helyen végeztek.
máj. 24
12:27
"Nem rossz kis krízis, nemde?" (Infostart)
Ünnepelnek az olaszok: a Milan játékosai egytől egyig eufóriában úsznak. A Liverpool ellen 2-1-re megnyert Bajnokok Ligája-döntő után csak nagyon kevesen térnek ki arra - mint Seedorf -, hogy a mutatott játék nem volt tökéletes. Szinte mindenki egyetért Rino Gattusóval: egy ilyen döntőben nem szépen játszani, hanem győzni kell.
máj. 24
12:34
Asztalitenisz-vb: negyeddöntős a Póta-Tóth páros (She)
A Póta Georgina, Tóth Krisztina kettős bejutott a legjobb nyolc közé a női párosok között a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon. A Lovas Petra, Pergel Szandra duónak ugyanakkor nem sikerült ez a bravúr.
máj. 24
12:50
NBA: távozik Brian Hill, az Orlando vezetőedzője (She)
Távozik posztjáról Brian Hill, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Orlando Magic vezetőedzője.
máj. 24
12:56
Atlétika, Hengelo: Gebrselassie újra pályán versenyez (She)
Közel három év után ismét rajthoz áll pályaversenyen Haile Gebrselassie, az etiópok legendás hosszútávfutója, aki szombaton kedvenc versenyén, a hengelói atlétikai Grand Prix-n 10 000 méteren szerepel.
máj. 24
13:10
Edzőt keres klubja Janics Natasa mellé (Infostart)
A Démász-Szeged Vízisport Egyesület edzőt keres Janics Natasa kétszeres olimpiai bajnok kajakozóhoz - mondta az InfoRádiónak az egyesület igazgatója. Petrovics Kálmán kiemelte: hajlandóak kompromisszumra is, hogy ismét összeálljon a Kovács-Janics páros. A kétszeres olimpiai bajnok kajakos a múlt heti Világkupa előtt egy nézeteltérés miatt hagyta el Fábiánné Rozsnyói Katalin csapatát, amelybe…
máj. 24
13:30
Dakar-rali budapesti rajttal két-három év múlva? (Behaviour)
Budapesten népszerűsítették a szervezők a jövő évi Dakar-ralit, amely a világhírű sportesemény történetének 30. versenye lesz: a viadal rendezői április 20-tól június 14-ig a világ nyolc nagyvárosában tartanak sajtótájékoztatókat. Az eseményen elhangzott: szeptemberben várható a döntés arról, hogy 2010-ben - szerencsés esetben akár 2009-ben - a magyar fővárosból rajtolhat-e a világszerte ismert…
máj. 24
14:49
Tenisz, Roland Garros: Szávay egy győzelemre a főtáblától (She)
A világranglista 101 helyén álló Szávay Ágnes második mérkőzését is megnyerte a selejtezőben a francia nyílt teniszbajnokságon. A magyar tehetség 50 perc alatt múlta felül Margalita Csaknasvilit.
máj. 24
15:00
Fővárosi Ítélőtáblánál is vesztett a MOB, a testület nem kommentál (She)
A Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön helybenhagyta a Fővárosi Bíróság első fokú ítéletét, amely megsemmisítette a Magyar Olimpiai Bizottság szeptemberi rendkívüli közgyűlésén született, a Schmitt Pált 69-69-es szavazataránnyal elnöki tisztségében meghagyó határozatot.
máj. 24
15:26
BL: Magyarországon csaknem egymillióan nézték a döntőt (She)
Magyarországon csaknem egymillióan követték nyomon a televízió képernyője előtt a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai döntőjét, amelyet az AC Milan nyert meg 2-1-re az FC Liverpool ellen.
máj. 24
15:38
Vízilabda: a Szintez Kazany nyerte a LEN Kupát (She)
Jóllehet a szerda esti visszavágón kikapott, mégis az orosz Kazanyé lett a férfi vízilabda LEN Kupa.
máj. 24
16:08
Hamilton összetörte a McLarent (Infostart)
A második szabadedzéssel folytatódott a Forma-1-es Monacói Nagydíj programja. A második csütörtöki gyakorlás, és egyben az egész nap legjobb idejét a világbajnoki címvédő Fernando Alonso érte el, megelőzve Kimi Raikkonent. A másik McLraenes, Lewis Hamilton összetörte autóját.
máj. 24
16:10
Ökölvívás: címvédés helyett műtét vár Kovács Attilára (She)
Kovács Attilát (képünkön), a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nagyváltósúlyú világbajnokát hamarosan megműtik, így nem tudja elfogadni az ausztrál Sam Soliman kihívását.
máj. 24
16:21
Olaszország: megérkezett Milánóba a BL-győztes (She)
máj. 24
16:35
"Ezt a csatát nem én nyertem" (Infostart)
A kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya sajnálja, hogy a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó, Janics Natasa nem tért vissza korábbi edzője, Fábiánné Rozsnyói Katalin csapatába. Angyal Zoltán hozzátette, a szövetség szeptemberben kidolgoz egy olyan szabályrendszert, amely mindenkor érvényes lesz a versenyzőkre, edzőkre és a szövetségi kapitányra, hogy ne fordulhasson elő mégegyszer olyan…
máj. 24
16:37
Asztalitenisz-vb: Tóth Krisztina kiesett egyesben (She)
Két párosmérkőzés fáradtságával a kezében és a lábában, Tóth Krisztinának nem sok esélye volt a hollandok európai ranglistavezetőjével, a kínai születésű Li Jiaóval szemben a zágrábi asztalitenisz-világbajnokságon, a női egyes harmadik fordulójában.
máj. 24
18:07
Asztalitenisz-vb: utolsó magyarként Jakab János is búcsúzott (She)
Az utolsó, még versenyben maradt magyar induló, Jakab János is befejezte szereplését a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, miután a férfi egyes harmadik fordulójában egy tajvani versenyző megoldhatatlan feladat elé állította.
máj. 24
18:09
Vb-2010: gondok a dél-afrikai stadionépítéseknél (She)
Jabu Moleki dél-afrikai pénzügyminiszter-helyettes elismerte, hogy akadnak nehézségek a 2010-es labdarúgó-világbajnokság stadionjainak építéseinél, illetve felújításainál, de kijelentette: a létesítmények időben elkészülnek.
máj. 24
18:59
Női öttusa Vk, Budapest: tíz magyar a döntőben (Metropol)
Tíz magyar résztvevője lesz a székesfehérvári női öttusa Világkupa-verseny szombati döntőjének. A 62 induló - köztük 12 hazai öttusázó - két csoportban küzdött a továbbjutásért a csütörtöki selejtezőben.

Keresés