2007. május 17. csütörtök

máj. 17
0:07
Kézilabda: egymillió eurót kínál Ivano Balicért a Ciudad Real (She)
A világ talán legerősebb férfi klubcsapata, a spanyol Ciudad Real mindenáron meg akarja szerezni a világ legjobb játékosának tartott Ivano Balicot.
máj. 17
0:07
Elúszott az EB-döntő? (Blikk)
Dublin - Második mérkőzésén is döntetlent játszott a magyar U19-es labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezőn. A Bulgária elleni 1-1 után minimálisra csökkentek az esélyeink az EB-döntőbe való jutásra.
máj. 17
0:07
50 éves a TeleSport (Blikk)
A TeleSport név fogalom lett az elmúlt fél évszázadban. A magyar televíziózás zászlóshajója.
máj. 17
0:07
Blatter szerint Németország léphetne Dél-Afrika helyére (Blikk)
Zürich - Joseph S. Blatter (71) újra bizalmatlan Dél-Afrikával szemben. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke nemrég azt mondta, mivel siralmas állapotokat tapasztalt, a 2010-es futball-világbajnokság előkészületei sehol sem tartanak, gondolkodni kell, hol rendezzék a következő világeseményt.
máj. 17
0:07
Bekeményít a szövetség (Blikk)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága elsőként vont le pontokat egy klubcsapattól a szurkolói raszszista megnyilvánulások miatt.
máj. 17
0:07
Soproni ászok (Blikk)
Pezsgővel és rózsákkal ünnepelte negyedik bajnoki aranyérmét a Sopron női kosárlabdacsapata.
máj. 17
0:07
Folytatódik a kajakháború (Blikk)
Angyal Zoltán hiába szerette volna, hogy Janics Natasa a hét végi szegedi Világkupán újra együtt induljon Kovács Katalinnal.
máj. 17
0:07
Indul a Fradi-suli (Blikk)
Bár jelenleg csak a másodosztályban gyűjti a pontokat a Fradi, még mindig a gyerekek álma a zöld-fehér futballcsapat.
máj. 17
0:12
Jégkorong: Az idén is lesz Pannon-kupa, ezúttal Miskolcon (She)
A ljubljanai divízió 1-es vb-n három és fél hete ezüstérmet szerző magyar válogatottat köszöntötte a szövetség hűséges szponzora, a Pannon. A cég laptopot és egy évig ingyenes internetszolgáltatást ajándékozott a Pannon Mobil Internet 3 csomaggal és a használathoz szükséges adatkártyával a huszonkét hokisnak, ráadásul a támogató jóvoltából új mobilkészülékkel is gazdagabbak lettek az urak.
máj. 17
7:15
NBA: idegenben aratott győzelmet a New Jersey Nets (She)
Ismét Jason Kidd volt a kulcsembere a tegnap esti Cleveland Cavaliers ? New Jersey Nets mérkőzésnek, és a vendégek győzelmének, akik így összesítésben 3-2-re feljöttek. Ugyancsak idegenben nyert - bár jóval szorosabb mérkőzésen - a San Antonio Spurs, mely így a két csapat közti kemény küzdelemben ugyancsak előnyre tett szert, és szintén 3-2-re vezet.
máj. 17
7:25
A világklasszis futballista titka: 18 évesen majdnem megbénult (Infostart)
Csapata kiemelkedően legjobb játékosa volt a Manchester United elleni párharcban: az Old Traffordon két, a San Siróban egy gólt szerezve járult hozzá a továbbjutáshoz. Az athéni BL-döntő előtt az Inforádio honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Milan legjobb játékosa, Kakà a "soros".
máj. 17
7:25
A világklasszis futballista titka: 18 évesen majdnem megbénult (Infostart)
Csapata kiemelkedően legjobb játékosa volt a Manchester United elleni párharcban: az Old Traffordon két, a San Siróban egy gólt szerezve járult hozzá a továbbjutáshoz. Az athéni BL-döntő előtt az Inforádio honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Milan legjobb játékosa, Kakà a "soros".
máj. 17
7:31
NHL: három vereség után szépített a Buffalo Sabres (She)
Chris Drury góljával idegenben szépített a buffalói gárda, amely már 0-3-ra is elhúzott a második negyedben. Az összetett állása ezzel 3-1 az Ottawa Senators javára.
máj. 17
7:35
Kikapott a Cleveland (Infostart)
A Cleveland hazai pályán kiharcolhatta volna a döntőbe jutást az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság Keleti-főcsoportjában, de 83-72-re kikapott a New Jerseytől, így tovább folytatódik az egyik fél negyedik sikeréig tartó csata.
máj. 17
7:56
Rákban hunyt el az olimpiai érmes (Infostart)
Rákos betegségben elhunyt Jean Saubert olimpiai érmes síelő.
máj. 17
8:20
Nem akart táncolni, de "ha az embert a leendő király kéri..." (Infostart)
Eleinte le akarták ordítani a pályáról, majd "cult hero" lett. Még ma is sokan vitatják képességeit, de az elmúlt másfél évben ő az angol válogatott legeredményesebb játékosa - aki a testmagasságához képest kiválóan bánik a labdával. Az athéni BL-döntő előtt az Inforádio honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Liverpool csatára, Peter Crouch a "soros".
máj. 17
9:41
Kajak-kenu: Baráth Etele, a szövetség elnöke békét akar (She)
Baráth Etele (képünkön), a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke úgy véli: az elmúlt napokban kialakult konfliktushelyzetet mindenképpen békésen kell megoldani, s ebben az ügy minden szereplőjének részt kell vennie. Ahogy fogalmazott: az MKKSZ vezetősége mindent el fog követni annak érdekében, hogy az ellenségeskedés véget érjen.
máj. 17
10:08
Premier League: Didier Drogba lett a Chelsea újabb gólkirálya (She)
A bajnoki címről ugyan lemaradt, de egy egyéni elismeréssel, méghozzá az angol ?aranycipővel? gazdagította eredményeit Didier Drogba (képünkön), az angol Chelsea elefántcsontparti támadója. A góllövőlistát 20 találattal nyerte meg a kékek légiósa, megelőzve a második Benni McCarthyt és a harmadik Cristiano Ronaldo.
máj. 17
10:41
Fiorentina: a Münchenbe készülő Toni nem játszhat a Messina ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az UEFA-kupa indulásért hajt a Fiorentina, amely a hétvégi, a bajnokság utolsó előtt fordulójában a Messina vendégeként lép pályára. A firenzeiek a számukra oly? fontos találkozón nélkülözni kényszerülnek elsőszámú, gólerős támadójukat, Luca Tonit (képünkön).
máj. 17
10:41
Úszás: Libby Lenton küzd a világcsúcsáért (She)
Az ausztrál Libby Lenton (képünkön) nem törődik bele abba, hogy a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) nem hitelesítette az április elején 100 m gyorson elért 52.99 másodperces világcsúcsát.
máj. 17
11:08
Juventus: az Arezzo ellen biztosíthatják feljutásukat a torinóiak (She)
A bundabotrány miatt bajnoki címétől megfosztott, az olasz másodosztályba száműzött, ott végül a szezont mínusz kilenc pontos büntetéssel letudó Juventus a hétvégi, 39. fordulóban bebiztosíthatja feljutását az élvonalba, ha idegenben legyőzik a 20., hátulról a harmadik helyen álló Arezzo csapatát.
máj. 17
11:30
Bajnokok Ligája: a Milan-tartalék fut ki az Udinese ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi, utolsó előtti, 37. fordulójában az Udinese a San Siróban vendégeskedik. A találkozó abszolút háromesélyes, már csak azért is, hiszen a piros-feketék a jövő heti BL-döntőre készülve minden bizonnyal második sorukat dobják be.
máj. 17
12:02
Chelsea: Claude Makelele után több külföldi klub is érdeklődik (She)
Claude Makelele (képünkön) ügynöke szerinte ideje beszélni az illetékesekkel a játékos jövőjével kapcsolatban, mert egyre több a találgatás azzal kapcsolatban, vajon elmegy-e, vagy marad Londonban.
máj. 17
12:17
Négygólos hátránnyal kezd az Inter a második felvonásban (Infostart)
Az AS Roma az Olasz Kupa döntőjének első mérkőzésén 6-2-re legyőzte az Intert. Ez volt minden idők legnagyobb különbségű győzelme a sorozat fináléjában - okkal gondolhatjuk, hogy a visszavágó már lefutott. Mégis: a leginkább érdekeltek azt állítják, nem dőlt el semmi.
máj. 17
12:40
Libertadores-kupa: előnyt szerzett a Defensor és a Cucuta (She)
Hazai pályán kétgólos előnyre tett szert az uruguayi Defensor Sporting, illetve a kolumbiai Cucuta Deportivo a Libertardores-kupa negyeddöntőjének első mérkőzését követően, a mexikói América viszont nem bírt ellenfelével.
máj. 17
14:03
Tenisz, Hamburg: Davigyenko is bejutott a nyolcaddöntőbe (She)
Az amerikai James Blake két játszmában nyert a francia Arnaud Clément ellen, ezzel bejutott a legjobb 16 közé a 2,45 millió dollár összdíjazású hamburgi salakpályás férfi tenisztornán, a Mestersorozat ötödik állomásán.
máj. 17
14:58
Plusz egy csapat a kevés szabálytalanság miatt (Behaviour)
Svédország végzett az élen az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fair play-táblázatán, így az északiak plusz egy csapatot delegálhatnak a 2007/08-as UEFA Kupa-sorozatra. Az előző szezonban is a skandinávok nyerték a sportszerűségi versenyt, így a Gefle IF indulhatott a második számú kontinentális kupában.
máj. 17
15:08
Megvédte címét az FC Köbenhavn (Behaviour)
A szerdai fordulóban 1-0-ra nyert a városi rivális Bröndby ellen, ezzel bebiztosította újabb elsőségét a dán labdarúgó-bajnokságban az FC Köbenhavn csapata.
máj. 17
15:18
Roberto Carlos elhagyja a Ral Madridot (Behaviour)
Spanyol lapértesülés szerint a Red Bull Salzburgban folytatja pályafutását Roberto Carlos, a Real Madridtól az idény végén távozó brazil futballsztár.
máj. 17
15:28
Az angol bajnokságban az arany és az ezüst már elkelt, kiadó még egy bronz (Behaviour)
Vasárnap 16 órától az utolsó fordulóra kerül sor az angol labdarúgó Premier League-ben, ahol a legtöbb kérdés már eldőlt. Az élbolyban már korábban biztossá vált a Manchester United első és a Chelsea második helye, valamint, hogy rajtuk kívül a Liverpool és az Arsenal szerepelhet még a Bajnokok Ligájában, csupán az a kérdés, hogy utóbbiak közül melyik állhat fel a bajnokság képzeletbeli…
máj. 17
15:38
Szavazás előtt visszaléptek a magyarok (Behaviour)
Finnország rendezheti a 2012-es jégkorong-világbajnokságot - döntött a nemzetközi szövetség (IIHF) Moszkvában tartott kongresszusa. A szintén kandidáló magyarok a szavazás előtt visszaléptek. Eldőlt, hogy a jövő évi, magyar érdekeltségű divízió I-es vb-t Japánban, Szapporóban bonyolítják le április 13. és 19. között. Itt a magyar és a házigazda japán mellett az ukrán, az észt, a litván és a horvát…
máj. 17
15:41
Bolton: szlovákiai magyar játékos hároméves szerződése (She)
Hároméves szerződést kötött a Bolton Wanderers csapatával Harsányi Zoltán, a szlovák U21-es válogatott csatára.
máj. 17
15:48
Matolcsi az első menetben kiütötte ellenfelét (Behaviour)
Matolcsi József öt hónapon belül harmadszor védte meg nagyváltósúlyú világbajnoki címét a Boksz Világalapítványnál (WBF). A pénteki, skóciai gálán a magyar öklöző - klubja, a Polish Boxing Promotion tájékoztatása szerint - már az első menetben kiütötte az argentin Ignácio Lucero Fragát, akit eddigi riválisai legfeljebb pontozással tudtak megverni. A 9 veresége mellett immár 26 győzelemnél tartó…
máj. 17
15:53
"A válogatott érdeke is Janics Natasa visszatérése" (Infostart)
A Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke szerint a szövetség vezetése, Fábiánné Rozsnyói Katalin edző, és Angyal Zoltán, a válogatott szövetségi kapitánya is felel a hétvégi Világkupa előtt kialakult feszültségért. A szövetség elnöke hozzátette: Szegeden, a világkupa három napja alatt megpróbálja kibékíteni egymással a feleket.
máj. 17
15:58
Schumacher szerint a Ferrarinál folytatódik a sikersorozat nélküle is (Behaviour)
Sokat kellett várnia a Forma-1-es rajongóknak arra, hogy ismét Forma-1-es versenyt lássanak, de a barcelonai ringen tegnap végre valahára elkezdődött a száguldó cirkusz európai hadjárata. Eddig minden a hazai pályán repesztő címvédő, Fernando Alonso szája íze szerint történt, a kis spanyol megnyerte a tegnapi második szabadedzést, ráadásul csapattársa, Lewis Hamilton is szédületes gyorsaságról…
máj. 17
16:08
Massa indul az élről Barcelonában (Behaviour)
Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája indulhat az első helyről az 58. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság negyedik futamán, a Spanyol Nagydíjon, vasárnap. A szombati időmérő edzésen Massa mögött a vb-címvédő spanyol Fernando Alonso lett a második, míg a finn Kimi Ra:ikkönen a harmadik.
máj. 17
16:08
Tenisz, Hamburg: Rafael Nadal továbbra is verhetetlen salakon (She)
Megszakítás nélkül 79. győzelmét aratta salakon Rafael Nadal, aki ezúttal az orosz Igor Andrejev ellen nyert a nyolcaddöntőben a 2,45 millió dollár összdíjazású hamburgi férfi tenisztornán, a Mestersorozat ötödik állomásán.
máj. 17
16:18
Gólzáporos FTC-győzelem (Behaviour)
Eredményes második félidei játékával fölényes győzelmet aratott Jászberényben a Ferencváros a labdarúgó NB II 25. fordulójában. Eredmény, 25. forduló: Keleti csoport:Jászberény-FTC 2-7; a félidőben még 2-2-es döntetlenre állt a mérkőzés.
máj. 17
16:28
Kovács legyőzte Janicsot (Behaviour)
Kovács Katalin legyőzte Janics Natasát K-1 500 méteren a szegedi kajak-kenu Raab Karcher Kupán, a jövő heti, ugyanitt sorra kerülő Mol Világkupa válogatóján. A férfiak hasonló számában a favorit Vereckei Ákos diadalmaskodott, míg a kenu egyesek versenyét szoros csatában Sáfrán Mátyás nyerte.
máj. 17
16:38
Boczkó Gábor aranyérmes Párizsban (Behaviour)
Boczkó Gábor nyerte a párizsi férfi párbajtőr Grand Prix-viadalt. Az egyéniben háromszoros Európa-bajnok magyar vívó remekül szerepelt a kiemelt versenyen, a hazai szövetség tájékoztatása szerint a negyeddöntőben a francia Eric Boisse, az elődöntőben a holland Bas Verwiljen, a fináléban pedig a spanyol Jose Luis Abajo ellen nyert. Fekete Attila 14., Imre Géza 15., Pádár Tamás 66., Kovács Iván 67.,…
máj. 17
16:48
Börtön vár az olimpiai bajnok atlétára (Behaviour)
Börtönbüntetés vár a korábbi kiváló atlétára, Steve Riddickre, aki az amerikai 4x100-as váltóval aranyérmet nyert az 1976-os montreali olimpián. A sportembert adócsalással valamint több százezer dolláros pénzmosással vádolják, és ha bebizonyosodik bűnössége, letöltendő szabadságvesztést kap. Riddick pályafutása befejeztével edzői karriert kezdett, ő irányította a két sprintsztár, Tim Montgomery és…
máj. 17
16:58
Jobb, mint Schwarzenegger! (Behaviour)
Először látogat Magyarországra Ronnie Coleman, Mr.Olympia, IFBB pro testépítő. Egyedülálló teljesítményt tudhat magáénak, ugyanis nyolcszor egymás után nyerte meg a világ legnagyobb testépítő versenyét, a Mr. Olympiát. Arnold Schwarzeneggernek csak hétszer sikerült ugyanez. A Mr. Olympiát minden ősszel Las Vegasban rendezik meg, a testépítő sportban a Forma 1-nek felel meg. A több mint 130 kilós…
máj. 17
17:08
Csúcstámadás vasárnap (Behaviour)
Vasárnap indul a Mount Everest csúcsára Klein Dávid és Várkonyi László hegymászó, az Ahico Everest Expedíció 2007 tagja, az eredetileg tervezett csütörtök helyett. Az expedíció tagjai azért döntöttek így, mert az időjárás előrejelzés erős szelet jelzett csütörtökre és péntekre, mely várhatóan hétvégére lecsökken.
máj. 17
17:14
Bochum: Dariusz Wosz is pályára léphet az utolsó fordulóban (She)
Marcel Koller, a VfL Bochum labdarúgócsapatának edzője nevezte a hétvégi utolsó fordulóra a csapat veterán középpályását, Dariusz Woszt is.
máj. 17
17:18
Zakatol a Loki: három év, három arany (Behaviour)
A vidéki csapatok közül elsőként a Debrecen írt futballtörténelmet: zsinórban harmadszor nyert bajnokságot, ami korábban még egyetlen Budapesten kívüli csapatnak sem sikerült.
máj. 17
17:28
Az emberség nagyobb eredmény az olimpiai aranynál (Behaviour)
"Ha valóban megtörténik, amit a szövetségi kapitány tervez, el sem megyek a szegedi Világkupára. Sőt: azon nyomban felhagyok az edzősködéssel!" - jelentette ki Fábiánné Rozsnyói Katalin, akinél az csapta ki a biztosítékot, hogy Angyal Zoltán egy hajóba akarja ültetni Janics Natasát és Kovács Katalint 200 méteren, jóllehet előbbivel Fábiánné csúnyán összekülönbözött nemrégiben.
máj. 17
17:38
Brazil-Török nem sokára (Behaviour)
A magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő törökökkel is felkészülési mérkőzést vív a Copa America előtt a brazil labdarúgó-válogatott. A dél-amerikai sztárcsapat június 5-én, Dortmundban csap össze Fatih Terim együttesével.
máj. 17
17:47
Giro d'Italia: Förster sprintgyőzelme, Di Luca őri az összetett első helyet (Metropol)
A német Robert Förster nyerte a Giro d'Italia kerékpáros körverseny 5. szakaszát, míg az olasz Danilo Di Luca őrzi az összetett első helyezettnek járó rózsaszín trikót.
máj. 17
17:48
Javul a magyar foci (Behaviour)
Továbbra is Olaszország vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáját. A legfrissebb rangsorban Magyarország - egy pozíciót javítva - az 57. helyen található. A magyarok Eb-kvalifikációs ellenfelei közül a görögök a 16., a törökök a 19., a bosnyákok a 48., a norvégok a 49. helyen állnak, Moldova a 90., Málta pedig a 112. a rangsorban.
máj. 17
17:58
Még egy évet ráhúz a veterán sztár (Behaviour)
Paolo Maldini, az AC Milan veterán futballsztárja újabb egy esztendővel meghosszabbította szerződését a milánói együttessel. Ezt Carlo Ancelotti, a Bajnokok Ligája-döntős csapat vezetőedzője jelentette be. A 39 éves hátvéd korábban több alkalommal is elmondta: elképzelhető, hogy az idei lesz az utolsó idénye.

Keresés