2007. május 21. hétfő

máj. 21
0:04
Negyedik lett, mégis boldog (Blikk)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriájában versenyző klasszis motorja gyengélkedett a Francia Nagydíjon.
máj. 21
0:08
Visszavonult újabb balhéja után Bárdosi (Blikk)
Miskolc - Csúfos véget ért Bárdosi Sándor (30) pályafutása. Az olimpiai ezüstérmes birkózó a hét végi magyar bajnokság 84 kilogrammos súlycsoport döntőjében képtelen volt sportemberhez méltó módon tudomásul venni, hogy kikapott Fodor Zoltántól.
máj. 21
0:12
Az egyiknek vesznie kell! (Blikk)
Nincs tovább, ezen a héten eldől, a Vác mellett melyik csapat búcsúzik a labdarúgó-NB I-től.
máj. 21
0:16
Szalma kapus összeesett a pályán (Blikk)
A Budapest Honvéd-Diósgyőr (1-1) NB I-es találkozón Szalma Pál, összeütközött a kispesti Koós Gáborral.
máj. 21
0:20
Várhidi: Gyengék voltunk! (Blikk)
Az U19-es labdarúgó-válogatottunk utolsó mérkőzésén sem tudott győzni az Európa-bajnoki selejtezőn.
máj. 21
0:24
Növényi 50 évesen is verhetetlen (Blikk)
Növényi Norbert 50 esztendősen is lehengerlő. Ezt már tudja Szasa Mucsnjak (26) horvát dzsiu-dzsicu- bajnok is.
máj. 21
0:28
Janics bizonyított (Blikk)
Szeged - Janics Natasa (24) mentette meg a magyar női kajakosok becsületét. A kétszeres olimpiai bajnok nem foglalkozott a személyét érintő vitákkal, világklaszszishoz méltó teljesítménynyel iskolázta le az ellenfeleket a Világkupa tegnapi, 200 méteres versenyében. Első helyének értékét tovább növeli, hogy az előző két napon a másik két hazai kiválóság, az olimpiai bajnok Kovács Katalin és a…
máj. 21
0:32
Veszélyben az ausztrál F1-nagydíj (Blikk)
Melbourne - Amennyiben nem lesz esti futam a Forma-1-es Ausztrál Nagydíj, akkor törölhetik a versenynaptárból.
máj. 21
6:31
Feljutott a Juventus (Behaviour)
A Juventus 5-1-re legyőzte idegenben az Arezzo csapatát az olasz labdarúgó másodosztályban, s ezzel három fordulóval a bajnokság vége előtt biztosította helyét az élvonalban. A tavalyi bundabotrány miatt a Serie B-be száműzött torinói gárda, amely kilenc pont hátránnyal kezdte a szezont, jelenleg 82 pontjával vezeti a bajnokságot, s már biztosan nem végezhet a második helynél hátrébb, ami egyenes…
máj. 21
6:47
Ballack és Sevcsenko maradhat a Chelsea-nél (Behaviour)
Nem küldik el a Chelsea-től sem Michael Ballackot, sem Andrij Sevcsenkót, jóllehet a német és az ukrán futballsztár első szezonja nem igazán volt sikeres az angol élcsapatnál. A két kiválóság ilyen-olyan okból többször is hiányzott az idény közben, s egyikük sem játszott például a szombati FA Kupa-döntőben, amelyet nélkülük nyert meg a Chelsea 1-0-ra a bajnoki címétől őt megfosztó Manchester…
máj. 21
7:12
Drámai telefon a Mount Everestről: "a csúcstámadást feladjuk" - hallgassa meg! (Infostart)
Nem sikerült a Mount Everest megmászása Klein Dávidnak és Várkonyi Lászlónak. A magyar hegymászók vasárnap éjfélkor kezdték meg a 8850 méteres csúcs meghódítását oxigénpalack nélkül, ám vissza kellett fordulniuk.
máj. 21
7:46
NBA: otthon nyert a San Antonio a nyugati főcsoport döntőjében (She)
Hazai pályán nyert a San Antonio, ezzel előnyt szerzett a nyugati főcsoport döntőjében az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
máj. 21
7:48
NHL: idegenben szerzett előnyt az Anaheim Ducks együttese (She)
Hosszabbítás után verte meg a Detroitot, így vezetést szerzett az Anaheim Ducks az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL), a nyugati főcsoport döntőjében.
máj. 21
9:28
Romario ezredszer is betalált (Infostart)
Megszerezte pályafutása ezredik gólját Romario, a brazilok 41 éves futballistája.
máj. 21
9:28
Kerékpár: Dér és Haiszer pontokat szerzett, Kusztor versenyt nyert (She)
Remek hétvégét zártak az első magyar kontinentális klub, a P-Nívó-Betonexpressz 2000 versenyzői: Dér Zsolt és Haiszer Ákos ranglistapontokat szerzett az Europe Tour szerbiai viadalán, míg Kusztor Péter megnyerte a Tour de Pécs versenysorozat negyedik futamát, a Club Orfű Nagydíjat. Ez volt az egyesület idei 13. diadala.
máj. 21
9:56
Romario: megvan az ezredik gól! (Behaviour)
Megszerezte pályafutása 1000. gólját Romario, a brazilok 41 éves futballsztárja. A Vasco da Gama 1994-ben világbajnok csatára a Recife ellen 3-1-re megnyert bajnoki 48. percében, 11-esből érte el a történelmi találatot. A mérkőzés negyedórára félbe is szakadt, miután a klasszis édesanyja, rokonai és újságírók özönlöttek a gyepre.
máj. 21
10:35
Hegymászás - Egyelőre nem sikerült a csúcstámadás (Metropol)
"Nos, ezt a csúcstámadást feladjuk" - mondta telefonon hétfőn reggel Klein Dávid. A hegymászó gyomorproblémákkal küzd, társa Várkonyi László lehet, hogy még egyszer megpróbálja elérni a Mount Everest csúcsát.
máj. 21
10:49
Bundesliga: tömegverekedés a rostocki futballünnepen (She)
Tömegverekedésbe torkollott a német Bundesliga élvonalába feljutott Hansa Rostock futballszurkolóinak az örömünnepe.
máj. 21
10:52
Tömegverekedésbe torkollott a rostocki örömünnep (Metropol)
Tömegverekedésbe torkollott a német Bundesliga élvonalába feljutott Hansa Rostock futballszurkolóinak az örömünnepe.
máj. 21
11:06
Bajnokok Ligája: Herbert Fandel dirigálja a szerdai finálét (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) játékvezetői bizottsága a német Herbert Fandelra bízta a szerdai Bajnokok LIgája-döntő dirigálását. Bár az UEFA hivatalos oldala ezt még nem erősítette meg, az AC Milan oldalán már közzétették a játékvezető nevét.
máj. 21
12:27
Női kézilabda BL: a dán Slagelse együttese nyerte a finálét (She)
A korábban a Győrt is elbúcsúztató dán Slagelse együttese nyerte a női kézilabda Bajnokok Ligáját, miután az idegenbeli döntetlen után hazai pályán nyolc góllal verte az orosz Lada Toljattit.
máj. 21
13:06
Ejtőernyőstől kaptak labdát a mérkőzésre (Blikk)
Teljesült a papírforma, a Zala Predators hazai pályán győzte le a Pécs Gringos csapatát.
máj. 21
13:10
Megkeztük a felkészülést a görögök ellen (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott légiósai Várhidi Péter szövetségi kapitány vezetésével hétfőn a Népligetben elkezdték a felkészülést a június 2-i Görögország, illetve a négy nappal későbbi Norvégia elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőkre.
máj. 21
13:26
Büntetőeljárás indult Forma-1 volt főnöke (Behaviour)
Büntetőeljárás indult a kínai Forma-1 volt főnöke ellen korrupciós ügyek miatt - közölték hétfőn a sanghaji hatóságok. Jü Csi-fej (Yu Zhifei), a sanghaji Forma 1-es pálya volt igazgatója a vád szerint közpénzeket sikkasztott el, hogy személyes adósságait rendezze és házat vásároljon magának még abban az időben, amikor a helyi futballcsapat, a Sanghaj Senhua (Shanghai Shenhua) elnöke volt.
máj. 21
13:32
"Mások ellen magától is működik a dolog" (Behaviour)
Eltökélten és felkészülten vág neki az egy hét múlva kezdődő francia nyílt teniszbajnokságnak Roger Federer, a férfi világranglista éllovasa.
máj. 21
13:55
Rögbi, Extraliga: az Esztergomi Vitézek nyerték az alapszakaszt (She)
A rögbi Extraliga utolsó fordulójában a két éllovas: az Esztergom és a Kecskemét találkozott egymással. A mérkőzés tétje az volt, hogy az alapszakasz győzteseként ki jut azonnal a bajnoki döntőbe. A Kecskék a hazai pályán minimális vereséget szenvedtek. Ez azt jelenti, hogy a Százhalombattával elődöntőt kell játszaniuk a fináléba kerülésért.
máj. 21
14:12
Skócia: Kasper Schmeichel tovább maradna a Falkirk együttesénél (She)
Meghosszabbítaná kölcsönszerződését a skót Falkirk csapatával a legendás dán kapus, Peter Schmeichel fia, Kasper.
máj. 21
14:44
WNBA: megint kikapott a Lynx, győzelemmel kezdett a Liberty (She)
A WNBA, az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság alapszakaszában hazai pályán nyert a New York Liberty, míg idegenben bizonyult jobbnak ellenfelénél a Sacramento Monarchs.
máj. 21
14:50
Atlétika: Meseret Defar világcsúcsa két mérföldön (She)
Az etióp Meseret Defar 9:10.47 perccel világcsúcsot futott női két mérföldön a carsoni atlétikai gálán, a régi rekordot 9:11.97-tel az amerikai Regina Jacobs tartotta 1999 óta.
máj. 21
15:33
Spanyolország: feljutott az élvonalba az Almería és a Murcia is (She)
A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, 38. fordulóját követően már mind a három hely elkelt a dobogón: a már korábban feljutott Valladolid mellett az Almería és a Murcia váltotta meg első osztályú tagságát a 2007-2008-s szezonra.
máj. 21
15:39
Kézilabda: 750 ezres nyereséggel zárták a németek a vb-rendezést (She)
A házigazda Német Kézilabda-szövetség (DHB) 750 ezer eurós nyereséget könyvelhetett el a január végi-február eleji férfi világbajnokság után. A vb összköltségvetése 6,9 millió euró volt.
máj. 21
16:59
Egyedül a Világ tetejére - 550 méter 10 óra alatt! (Behaviour)
Várkonyi László, hegymászó az Ahico Everest Expedíció egyik tagja úgy döntött, hogy közép-európai idő szerint öt, vagy nyolc óra tájban egyedül indul neki újra a Mount Everest csúcsának. Társa, Klein Dávid lefelé halad a hegyen. A két hegymászó vasárnap éjfélkor kezdte meg az utat a Mount Everest 8850 méter magas csúcsa felé, azonban Klein Dávid nem tudta folytatni a mászást, mert gyomorproblémái…
máj. 21
17:01
Kerékpár: Horrilo tisztázta magát a doppingvádak alól (She)
Tisztázta magát a doppingvádak alól Pedro Horillo spanyol profi országúti kerékpáros.
máj. 21
17:03
Torna: Tokióban lesz a 2011-es világbajnokság (She)
Tokió rendezheti a 2011-es szertorna-világbajnokságot, miután az nemzetközi szövetség orlandói szavazásán jobbnak bizonyult Moszkvánál és Prágánál.
máj. 21
17:12
Hegymászás: Várkonyi egyedül indul a Mount Everest csúcsára (She)
Várkonyi László, hegymászó az Ahico Everest Expedíció (2007) egyik tagja úgy döntött, hogy közép-európai idő szerint öt, vagy nyolc óra tájban egyedül indul neki újra a Mount Everest csúcsának. Társa, Klein Dávid lefelé halad a hegyen.
máj. 21
17:24
NFL: a liga legjobb visszahordó játékosát letartóztatták (Metropol)
Letartóztatták Justin Millert, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) legjobb kezdőrúgás utáni labdavisszahordó játékosát.
máj. 21
17:39
NFL: letartóztatták a liga legjobb visszahordó játékosát (She)
Letartóztatták Justin Millert, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) legjobb kezdőrúgás utáni labdavisszahordó játékosát.
máj. 21
17:41
Emléktáblát avattak Puskás Ferenc egykori házánál (She)
Hétfőn Weinek Leonárd, Budapest XIV. kerületének polgármestere emléktáblát avatott fel a tavaly november 17-én elhunyt legendás labdarúgó, Puskás Ferenc egykori házánál.
máj. 21
17:44
NHL: Johan Holmqvist hosszabbított a Tampával (She)
Egy évvel meghosszabbította szerződését az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Tampa Bay Lightninggal Johan Holmqvist.
máj. 21
19:10
NHL: egy kisfiú halála árnyékolja be az Ottawa sikerét (She)
Egy hároméves kisfiú tragédiája árnyékolta be az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Ottawa Senators csapatának Stanley-kupa döntőjébe jutását.
máj. 21
19:15
Tenisz: az amerikai és a spanyol csapat is kikapott Düsseldorfban (She)
Győzelemmel kezdte szereplését a düsseldorfi férfi tenisz csapat-világbajnokságon a chilei és a cseh válogatott: előbbi az Egyesült Államok, míg utóbbi a spanyolok felett diadalmaskodott. A vb összdíjazása 1,5 millió euró, a körmérkőzések után a kvartettek első helyezettjei jutnak a fináléba.
máj. 21
20:31
Férfi kézilabda-NB1: Komlón nyert a Nyíregyháza együttese (She)
A pályaválasztói jogáról lemondott Nyíregyháza két góllal legyőzte a Komló együttesét a Budapest Bank férfi kézilabda liga 11. helyéért kiírt párharcban, amelyben így 2-1-re vezet.
máj. 21
20:43
Sima fehérvári siker Újpesten (Infostart)
A Fehérvár magabiztos, 2-0-ás győzelmet aratott az Újpest otthonában a labdarúgó NB I 29. fordulójában.
máj. 21
20:45
Miért éneklik a liverpooli szurkolók a Speedy Gonzálezt? (Infostart)
Dél-Afrikában született, chilei szülők gyermekeként, Benítez már 2005-ben megvette, de kénytelen volt átengedni az Albacetének, mert a szélvészgyors balszélső nem kapott Angliában munkavállalási engedélyt. Aztán visszavette! Az athéni találkozó előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Vörösök balszélsője, Mark González a "soros".
máj. 21
20:58
Labdarúgó NB II: nem kapja vissza pontjait a Haladás (She)
A Sport Állandó Választott Bíróságának hétfői határozata szerint az NB II Nyugati csoportjában szereplő Haladás labdarúgócsapata nem kapja vissza a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) által levont tizenegy pontot.
máj. 21
21:10
A Chelsea is hajt az argentin szupersztárra (Infostart)
A Real Madrid mellett a Chelsea is élénken érdeklődik az argentin Carlos Tévez iránt. Az argentin csatár jövőjét várhatóan az határozza meg, mekkora összeget mer érte kérni a játékjogával rendelkező cég.
máj. 21
21:20
Miért éneklik a liverpooli szurkolók a Speedy Gonzálezt? (Infostart)
Dél-Afrikában született, chilei szülők gyermekeként, Benítez már 2005-ben megvette, de kénytelen volt átengedni az Albacetének, mert a szélvészgyors balszélső nem kapott Angliában munkavállalási engedélyt. Aztán visszavette! Az athéni találkozó előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Vörösök balszélsője, Mark González a "soros".
máj. 21
21:26
Melyik Milan-sztárt nevezték el egy Walt Disney-figuráról? (Infostart)
Mindenki Pippónak becézi - a Filippóból. Ám az idők során Superpippo is lett, ez a név megegyezik az egyik legismertebb Walt Disney-figura, Goofy olasz nevével. Az athéni találkozó előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Liverpool és a Milan 15-15 játékosát. Ezúttal a Milan csatára, Filippo Inzaghi a "soros".
máj. 21
21:59
Hogyan jutott a Milan a BL-döntőbe? - Videók, gólparádé (Infostart)
A Milan az olasz bundabotrány miatt először kizárással bűnhődött a Bajnokok Ligájából. A fellebbezés után azonban legalább arra jogot szerzett, hogy a selejtezőben elindulhasson. Minden őszi nehézsége ellenére magabiztosan jutott tovább a csoportjából, majd az egyenes kieséses szakaszban kiejtette a Celticet, a Bayern Münchent és a Manchester Unitedet. "Döntőbe jutni egy ilyen szezon után…
máj. 21
22:27
Birkózás: vajon miért ütött Bárdosi Sándor? (She)

Keresés