2008. március 3. hétfő

márc. 3
0:05
Még a tizenegyes sem kellett Zalayetának az Inter legyőzéséhez (Infostart)
Az Inter elveszítette a veretlenségét az olasz bajnokságban, s kikapott a Juve is otthon, a Fiorentinától. Miként elbukott az Atlético ellen a Barcelona is, hiába ollózott Ronaldinho csodagólt (nézze meg videón!. Angliában az Arsenal a 90. percben menekült meg a hazai vereségtől. A hétvége meglepetései a futballpályákon - összefoglaló.
márc. 3
5:01
Szégyenteljes körülmények az első osztályúnak nevezett labdarúgó bajnokságban (Behaviour)
Európában alighanem egyedülálló a magyar labdarúgó-bajnokság: szinte kizárt, hogy van még egy olyan ország a kontinensen, ahol olyannyira próbálják komolyan venni a futballt, mint itt, mégis ennyire komolytalan.
márc. 3
6:26
Reflektorfényben Talma (Blikk)
A címvédés a célja Talmácsinak
márc. 3
6:28
Csúcsközelben a manchesteriek (Blikk)
Csak egy ponttal vannak az Arsenal mögött
márc. 3
6:30
Szávay Ági újra pályán Indiában (Blikk)
Megszakadhat a hetek óta tartó rossz sorozat
márc. 3
6:32
Dzsudzsák a holland fociparadicsomban (Blikk)
Hétről hétre remek teljesítményt nyújt a bajnokcsapatban
márc. 3
7:23
Alonso: még sok a dolog (Behaviour)
Fernando Alonso, a Forma-1-es Renault spanyol pilótája szerint még sok a tennivaló, mert a csapat egyelőre messze van a legjobbaktól. "Nagyon sokat kell dolgozni ahhoz, hogy igazi vetélytársai lehessünk a McLarennek és a Ferrarinak" - nyilatkozta Alonso a L,Equipe című sportnapilapnak. "Ráadásul még meggyűlhet a bajunk a BMW-vel, a Red Bull-lal és a Williamsszel is."
márc. 3
7:25
McLaren: Dennis lemond? (Behaviour)
Brit lapértesülés szerint még a szezonkezdet előtt távozik Ron Dennis, a Forma-1-es McLaren-Mercedes csapatfőnöke. A The Sunday Times úgy tudja, hogy a 61 éves szakember családi gondjai miatt távozik posztjáról. A McLaren emblematikus irányítója huszonkét évi házasság után, három hete jelentette be, hogy elválik feleségétől. A Forma-1-es világbajnokság március 16-án kezdődik Melbourne-ben.
márc. 3
7:53
Tiszeker: Óriási üzlet a doppingellenőrzés (Infostart)
Óriási üzlet a doppingellenőrzés, de maga a mintavétel nem hajt jelentősebb hasznot - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Magyar Antidopping Csoport ügyvezető igazgatója. Tiszeker Ágnes kiemelte: akár hatszor is kérhetnek mintát a doppingellenőrök augusztus elejéig a pekingi olimpiára készülő magyar sportolóktól.
márc. 3
8:36
Fradi-csoda (Blikk)
Emberhátrányban, 1-3-ról győztek a zöld-fehérek
márc. 3
12:42
Atlétika: Bogár János a második helyen végzett Hollandiában (She)
Bogár János a második helyen végzett a hollandiai Steinben rendezett Világkupa-versenyen, melyen a résztvevők hat órán keresztül futottak.
márc. 3
14:20
Rebrov Oroszországban folytatja (Behaviour)
A Dinamo Kijev ukrán válogatott támadója, Szerhij Rebrov Oroszországba, a kazanyi Rubinhoz igazolt át. A 33 éves csatárkiválóság két évre szóló szerződést kötött a tatárföldi klubbal. Az orosz hírügynökség némiképpen váratlannak nevezi Rebrov klubváltását, már csak azért is, mert a futballista a kijevi fehér-kékek szimbólumának, a klub vezéregyéniségének számított.
márc. 3
14:35
Még tíz magyar olimpiai indulása kétséges (Metropol)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) összesítése alapján a jelenlegi hivatalos állás szerint 111 magyar versenyző indulhatna a pekingi nyári olimpián.
márc. 3
14:37
Robinhót 2013-ig szerződtetné a Real Madrid (Behaviour)
Robinhónak 2013-ig szeretné meghosszabbítani szerződését a Real Madrid - írta hétfői számában a Marca. A madridi sportújság értesülése szerint a fővárosiak brazil csatárklasszisának ügynöke, Wagner Ribeiro már meg is kezdte ez ügyben a tárgyalásokat a királyi gárda sportigazgatójával, Predrag Mijatoviccsal.
márc. 3
16:19
Chip jelzi a gólt (Blikk)
A gól jelzésére alkalmas labdával játszanak majd a 2009-es férfi kézilabda-világbajnokságon. A nemzetközi szövetség (IHF) az egyik dán cég fejlesztését elfogadva alkalmazza majd az intelligens játékszert, amelyet iBallnak kereszteltek el.
márc. 3
16:21
Hajnal Tamás, a karmester (Blikk)
Valódi kutyaszakértő lett Karlsruhéban a Bundesliga újoncából
márc. 3
16:26
Tenisz: kiesett a tavalyi döntős Mihail Juzsnyij Dubajban (She)
Meglepetéssel kezdődött a Dubajban zajló 1,4 millió dolláros összdíjazású férfi tenisztorna.
márc. 3
16:42
Kézilabda: a 2009-es vb-n góljelző chip lesz a labdában (She)
A gól jelzésére alkalmas labdával játszanak majd a 2009-es férfi kézilabda-világbajnokságon.
márc. 3
16:46
Hajós Alfréd a legendák közé úszott (Blikk)
Bemutatjuk azokat a csodás pillanatokat, amelyeket átélhettek hazánk szülöttjei az Olimpiai játékokon
márc. 3
17:08
Távozik a Formula-1 emblematikus alakja? (Infostart)
Sajtóértesülések szerint a Forma-1-es McLaren-istálló vezetője, Ron Dennis még a jövő heti szezonkezdet előtt távozik posztjáról. Az angol üzletember irányításával a McLaren a sorozat második legsikeresebb csapatává vált.
márc. 3
17:10
Szocsi 2014: síelő delfin lesz az olimpia kabalafigurája (She)
Egy síelő delfin lesz a 2014-es, Szocsiban sorra kerülő téli olimpia kabalafigurája.
márc. 3
17:23
A síelő delfin legyőzte a télapót (Metropol)
Egy síelő delfin lesz a 2014-es, Szocsiban sorra kerülő téli olimpia kabalafigurája. Ezt a Fekete-tenger partján lévő 270 ezres üdülőváros lakosai szavazáson döntötték el. Szocsi polgárai négy lehetőség közül választhattak: a delfin mellett a fehér medvére, hópehelyre és a télapóra lehetett voksolni.
márc. 3
17:59
Real Madrid: Arjen Robben nem játszhat a Bajnokok Ligájában (She)
Sérülés miatt több hétig nem játszhat Arjen Robben, a Real Madrid holland labdarúgója. A válogatott futballista a szombati, Recreativo Huelva (3-2) elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett bokasérülést Quique Alvarez kemény belépője nyomán.
márc. 3
18:54
Serie A: öt meccses eltiltás a hétvégén kiállított Cassanónak? (She)
Akár öt meccsre is eltilthatja az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága Antonio Cassanót, a Sampdoria fenegyerekét. A zabolázhatatlan, ám annál tehetségesebb futballista vasárnap a Torino ellen 2-2-es döntetlennel zárult mérkőzés hajrájában megkapta második sárga lapját, majd a pirosat is.
márc. 3
18:58
Világszenzáció: kiesett a világelső! (Infostart)
Az első fordulóban kiesett a címvédő Roger Federer az 1,4 millió dollár összdíjazású dubaji férfi tenisztornán: a svájci világelsőt a brit Andy Murray győzte le három játszmában.
márc. 3
19:04
Atlétika: Justin Gatlin eltiltását megduplázhatja a CAS (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) arra kérte a nemzetközi Sportdöntőbíróságot (CAS), hogy duplázza meg Justin Gatlinnek, a férfi 100 méteres síkfutás olimpiai bajnokának négyéves eltiltását. A 25 éves amerikai vágtázót januárban 2010. május 24-ig tiltotta el egy háromtagú bizottság, melynek határozatát a CAS-nál támadta meg az atléta.
márc. 3
19:26
Afrikai BL: Madagaszkáron szétvertek egy stadiont (She)
A két csapat nem tudott megegyezni az asszisztens kilétéről, ezért elmaradt egy afrikai labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés Madagaszkáron, a feldühödött nézők pedig szétverték az ország legnagyobb stadionját. A botrány azért tört ki, mert a madagaszkári Ajesaia és a mozambiki Costa Do Sol meccsére a játékvezető mellett csak egy asszisztens érkezett meg.
márc. 3
19:38
Valencia: David Albelda pert vesztett saját klubja ellen (She)
Elvesztette a saját klubja ellen indított pert David Albelda, az FC Valencia labdarúgója. A 30 éves középpályás azért fordult a bírósághoz, mert a klub nem hajlandó felbontani 2011-ig szóló szerződését azt követően, hogy Ronald Koeman, az együttes október végén kinevezett vezetőedzője decemberben kitette őt az első csapat keretéből és azóta egyetlen mérkőzésen sem léphetett pályára.
márc. 3
19:44
AC Milan: Kaká felépült sérüléséből és játszhat az Arsenal ellen (She)
Felépült sérüléséből, így játszhat az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján Kaká, az AC Milan brazil labdarúgója. A 25 éves aranylabdás klasszis az előző két bajnokit térdproblémái miatt kihagyta, így kérdéses volt a keddi játéka az angol listavezető ellen.
márc. 3
19:53
Távozik a Formula-1 emblematikus alakja? (Infostart)
Sajtóértesülések szerint a Forma-1-es McLaren-istálló vezetője, Ron Dennis még a jövő heti szezonkezdet előtt távozik posztjáról. Az angol üzletember irányításával a McLaren a sorozat második legsikeresebb csapatává vált.
márc. 3
20:36
Síugró Vk: Happonen sikere (Metropol)
A hazai közönség előtt szereplő Janne Happonen nyerte a síugrók Világkupa-sorozatának finnországi versenyét.
márc. 3
22:13
Sakk, Morelia-Linares: Lékó Péter legyőzte Magnus Carlsent (She)
Nagyszerű eredményt ért el Lékó Péter a linaresi szupertorna hétfői játéknapján, legyőzte Magnus Carlsent.
márc. 3
22:45
Férfi kézilabda: Marko Vujin újra a szerb válogatott keretében (She)

Keresés