2008. március 11. kedd

márc. 11
4:38
Valenciában véget ért a fedett pályás atlétikai világbajnokság (Behaviour)
Volt, aki bombameglepetést okozott, akadt, akit az oltári pech fosztott meg a vb-aranytól, született egy világ-és megszámlálhatatlan kontinenscsúcs, a pontversenyt meg Amerika nyerte, egy szó mint száz: lehúzták a redőnyt a 12. fedett pályás atlétikai világbajnokság rendezői. Milyen volt a nívó Valenciában, hova sorolható az olimpiai előtti vb és hol voltak a magyarok? Kérésünkre Gyulai Miklós, a…
márc. 11
4:44
Az angolok a 100 százalékos mutatójukat, az olaszok az Inter 100. születésnapját ünnepelnék (Behaviour)
Az angolok ünnepelhetik a 100 százalékot vagy az olaszok a 100. születésnapot? A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának első körét valamennyi angol gárda túlélte eleddig, hozzájuk csatlakozna most a Liverpool, amely azzal az Internazionaléval meccsel a nyolc közé jutásért, amelyet, noha sérülések zaklatnak, földobott állapotban várja a mai találkát: vasárnap ünnepelte centenáriumát!
márc. 11
6:06
Nincs baj, Talma! (Blikk)
Javít a motoron a világbajnok csapata
márc. 11
6:08
Újabb orosz sztárcsapat vár a Győrre (Blikk)
Bosszankodnak a megszakadt győzelmi sorozat miatt a lányok
márc. 11
6:10
Dzsudzsák a nyírgelsei pályán (Blikk)
A PSV-sztár édesapja ismét futballozikA PSV-sztár édesapja ismét futballozik
márc. 11
6:12
Pontot hozott Sebők (Blikk)
Jól döntött Sebők Vilmos, amikor a Diósgyőr focicsapatához igazolt
márc. 11
6:14
Távol az aranytól a Barca (Blikk)
Nyolc pontra van az első helytől a csapat
márc. 11
7:21
NHL: Gomez góljával, büntetők után nyert a Rangers (She)
Az NHL legutóbbi, 152. játéknapján a New York Rangers hosszabbítás után, büntetőkkel nyert Buffalóban. A mindent eldöntő gólt Scott Gomez szerezte. A Calgary gólzáporos meccsen 7-3-ra verte a St. Louis-t, míg a Vancouver hosszabbítás után nyert a ligautolsó Los Angeles Kings ellen.
márc. 11
8:41
Alonso többet keres a világbajnoknál is (Blikk)
A legolcsóbb Forma 1-es versenyző csak 106 milliót keres
márc. 11
8:52
Az Inter azzal próbálkozik, ami még senkinek sem sikerült (Infostart)
Ma este az Inter a Liverpoolt fogadja a Bajnokok Ligája utolsó nyolcaddöntőjében. Semmi kétség: a vasárnap a 100. születésnapját ünnepelt milánói klub számára csak akkor lenne szép a centenárium, ha sikerül 0-2-ről fordítani az utóbbi három sorozatból kétszer is a döntőig jutó angolok ellen.
márc. 11
9:20
Tenisz: Czink és Arn továbbjutott, Nagy kiesett Indian Wellsben (She)
A három magyar induló közül kettő sikerrel vette az első akadályt a 2,1 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna női selejtezőjében.
márc. 11
9:41
Tenisz: Roger Federer szoros meccsen nyert Pete Sampras ellen (She)
Roger Federer három játszmában legyőzte Pete Samprast a múlt és a jelen két kiválóságának New York-i bemutató teniszmérkőzésen.
márc. 11
11:36
Labdarúgás: Ribéry minden címet be szeretne gyűjteni (She)
Franck Ribéry, a Bayern München francia válogatott labdarúgója mindent meg akar nyerni, amit csak lehet, beleértve az Aranylabdát is.
márc. 11
11:57
Alpesi sí, Világkupa: Didier Cuche a bajnok lesiklásban (She)
A kedvezőtlen időjárási körülmények miatt nem rendezik meg a férfi lesikló futamot a bormiói alpesi sí Világkupa-döntőben, így a szakági pontversenyt az eddig vezető svájci Didier Cuche nyerte meg.
márc. 11
13:40
Labdarúgás, Spanyolország: az Eb után Del Bosque-é a kispad? (She)
A júniusi labdarúgó Európa-bajnokság után Vicente del Bosque, a Real Madrid volt edzője lesz a spanyol válogatott szövetségi kapitánya - értesült a Marca.
márc. 11
14:40
Kora legjobb vívója volt Fuchs Jenő (Blikk)
Az angol királyt is lenyűgőzte tudományával
márc. 11
15:35
A Honvéd legendáival mérkőzik meg az 1994-es világbajnok brazil csapat (Infostart)
A Budapest Honvéd bajnokcsapataiból összeállított együttes Lothar Matthäus korábbi magyar szövetségi kapitánnyal kiegészülve április 26-án a Bozsik Stadionban megmérkőzik az 1994-es labdarúgó-világbajnokságon győztes brazil válogatott számos játékosát felvonultató Brazil Masters94 elnevezésű gárdával. A találkozó nyereségét a kispesti klub utánpótlásközpontja, a Magyar Futballakadémia kapja.
márc. 11
16:02
Keresik a legszexisebb Diósgyőr-szurkolót (Blikk)
A DVTK futballcsapatának szurkolói mostanában nem csak a pályát kell, hogy nézzék, ha szépet akarnak látni
márc. 11
16:25
A Honvéd bajnokai a brazil világbajnokokkal mérkőznek (Behaviour)
A Budapest Honvéd bajnokcsapataiból összeállított együttes Lothar Mattha:us korábbi magyar szövetségi kapitánnyal kiegészülve április 26-án a Bozsik Stadionban megmérkőzik az 1994-es labdarúgó-világbajnokságon győztes brazil válogatott számos játékosát felvonultató Brazil Masters94 elnevezésű gárdával.
márc. 11
16:31
Magyarázatot várnak a manchesteri edzőpárostól (Infostart)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) magyarázatot vár a Manchester United menedzserétől és segítőjétől a játékvezetőket kritizáló kijelentéseik miatt.
márc. 11
16:31
Anglia: az FA magyarázatot követel Fergusontól és Queiroztól (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) arra kéri a Manchester United vezetőedzőjét, Sir Alex Fergusont és segítőjét, Carlos Queirozt, magyarázzák meg szombati kirohanásukat a játékvezető ellen.
márc. 11
16:36
London 2012: hamarabb kezdik a központi stadion építését (She)
Az eredetileg tervezettnél három hónappal korábban, már májusban megkezdhetik a 2012-es londoni olimpia központi stadionjának építését - jelentette be a szervezőbizottság. A brit fővárosban tavaly júliusban indultak meg a munkálatok a kiszemelt terület megtisztításával, s miután a reméltnél gyorsabban sikerült alkalmassá varázsolni a területet, az építést is előbb lehet indítani.
márc. 11
16:38
Curling: magyar győzelem a finnországi világbajnokságon (She)
A Szekeres Ildikó, Nagy György duó 8-7-re nyert a japánok ellen a finnországi Vierumäkiben zajló vegyes curling-világbajnokságon. A viadal honlapja szerint így három győzelemmel és két vereséggel áll a páros, amely korábban 7-5-re maradt alul az észtekkel szemben, majd az angolokat 9-2-re, az olaszokat pedig 10-7-re verte, ezt követően pedig 10-5-re kapott ki a svédektől.
márc. 11
16:42
Görögország: menesztették az Olympiakosz vezetőedzőjét (She)
A görög Olimpiakosz labdarúgócsapatának vezetősége menesztette Takisz Lemonisz vezetőedzőt.
márc. 11
17:30
Dzsudzsák elköltözött (Behaviour)
A rendőrség sztrájkja miatt a hétvégén elmaradt a holland bajnokság rangadója PSV-Ajax. Arról, hogy mikor pótolják a találkozót még nem döntöttek, de a hazai együttes magyar légósa bízik abban, hogy mire sor kerül a találkozóra, csapata már bajnok lesz, így tulajdon képen tétnélküli lesz a mérkőzés. Dzsudzsák Balázs erről blogjában ír, valamint beszámol arról is, hogy jelenleg kizárólag a…
márc. 11
17:39
Asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligája: kikapott a Kecskemét (Metropol)
A Kecskemét női együttese a visszavágón is vereséget szenvedett osztrák riválisától, így nem jutott be a döntőbe az asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligájában.
márc. 11
18:13
Olaszország: Hector Cúper lehet a Parma új vezetőedzője (She)
Domenico Di Carlót hétfőn menesztették a Parmától, az olasz klub holnap mutathatja be az edző utódját, Hector Cúpert.
márc. 11
18:19
Asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligája: kikapott a Kecskemét (She)
A Kecskemét női együttese a visszavágón is vereséget szenvedett osztrák riválisától, így nem jutott be a döntőbe az asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligájában.
márc. 11
18:36
Vízilabda: két érem a cél a pekingi olimpián (She)
Március 11-én, kedden a vízilabdázók vendégeskedtek a Magyar Olimpiai Bizottságnál, hogy az olimpiai konzultációs sorozat részeként számot adjanak a pekingi felkészülésről.
márc. 11
18:41
Magyar válogatott, U17: Zsivoczky Gyula keretet szűkített (She)
U17-es együttesünk szombat óta Tatán készül az Eb-selejtezők elitkörére. Zsivoczky Gyula szövetségi edző kedd délután hirdette ki a Hollandiába utazó játékosok névsorát. A bő keretből Nagy Patrik (Austria Wien), Makai István (Nyírsuli), Szurkos Bence (MTK) és Margitics Andor (Vác) maradt ki.
márc. 11
19:35
Műugrás: két kvóta már van, de négy is lehet (She)
Négyet terveztek, jelenleg két biztos utazójuk van, de két csatlakozóban még reménykednek a műugrón ? derült ki a műugrókkal folytatott olimpiai konzultáción. Barta Nóra, az egyetlen, aki megfelelő körülmények között készült, simán kiharcolta a részvételt, Kormos Villő ? akinek az esélyeit a leghaloványabbnak ítélték a szakemberek ? pedig nemrég, egy visszalépést követően csatlakozhatott a pekingi…
márc. 11
19:57
Kézilabda: magabiztos sikert arattak a debreceni férfiak (She)
Utolsó felsőházi mérkőzésén hazai pályán kilenc góllal verte a Békés csapatát a Debrecen a férfi bajnokságban.
márc. 11
20:03
Brazília: kihirdette Dunga a svédek ellen készülő keretet (She)
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Carlos Dunga megnevezte azt a huszonkét játékost, akikre számít a Svédország elleni felkészülési mérkőzésen. A találkozóra március 26-án kerül sor Londonban, az Emirates Stadionban.
márc. 11
20:20
AC Milan: Ronaldo jövő héten kezdi a rehabilitációt (Behaviour)
Huszonhat nappal operációját követően visszatért az AC Milanhoz Ronaldo, az együttes brazil labdarúgója. A 31 éves klasszis térdszalagszakadása után feküdt kés alá, most pedig a milánói orvosok szakvéleményére vár, hogy ezt követően szülőhazájában megkezdje a rehabilitációt, amely várhatóan 8-9 hónapot vesz majd igénybe.
márc. 11
20:46
Kézilabda: női kalózligát szerveznek az európai élklubok (She)
A legjobb 24 európai férfi élklub (köztük a rendszeres BL-szereplő Veszprém és a Szeged) után a női sztárcsapatok is szervezkednek, hogy minél több pénzt lássanak egymás elleni mérkőzéseikből.
márc. 11
20:48
Labdarúgás: Ferguson a nyáron visszatérhet Aberdeenbe (She)
Az Aberdeen FC a Manchester United elleni gálameccsel ünnepelné KEK-győzelmének 25. évfordulóját.
márc. 11
20:51
Ligue 1: a Lille nyerte a Lens elleni kiesési rangadót (She)
A Lille idegenből, a Lens otthonából hozta el a három pontot a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 19. fordulójából elmaradt mérkőzésén.
márc. 11
22:38
A Liverpool simán kiejtette az Intert (Infostart)
Utolsóként a Liverpool került be a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. Az angol együttes hazai 2-0-ás sikere után a San Siro Stadionban 1-0-ra győzött az Inter ellen. A visszavágón Fernando Torres szerezte a gólt.

Keresés