2008. március 5. szerda

márc. 5
1:26
Hollandia: Vadócz Krisztiánnal már most hosszabbítottak (She)
Szokatlan módon a NEC Nijmegen vezérkara már március elején bejelentette, hogy él opciós jogával, és két évvel meghosszabbítja Vadócz Krisztián idény végén lejáró szerződését.
márc. 5
2:09
Anglia: a Plymouth és a West Brom is nyert a másodosztályban (She)
Kedd este rendezték meg az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 36. fordulóját. A magyar érdekeltségű csapatok közül a Plymouth és a West Brom nyert, előbbi ezzel feljött a hetedik helyről a hatodikra.
márc. 5
6:24
Matrózoktól tanult úszni első olimpiai aranyérmesünk (Blikk)
Hajós egy nap alatt nyert két aranyérmet
márc. 5
6:26
A Real ászai a túlélésért fociznak (Blikk)
Ha nem sikerül nyerniük, könnyen bajba kerülhet a királyi gárda
márc. 5
6:28
Szávay Ági feltámadt (Blikk)
Négy vereség után újra győzni tudott
márc. 5
8:04
NBA: Kobe Bryant 34 pontjával idegenben győzött a Lakers (She)
Nyolc mérkőzést játszottak le az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság legutóbbi játéknapján. Az élcsapatok közül a San Antonio, az Orlando és a Los Angeles Lakers is pályára lépett, s mindhárom gárda az esélyeknek megfelelően győzni is tudott, utóbbi ráadásul idegenben.
márc. 5
8:15
NHL: ezúttal az Islanders nyerte a New Yorki házi rangadót (She)
Tíz mérkőzést játszottak le az észak-amerikai jégkorong bajnokság legutóbbi játéknapján, amelyek közül hét helyszínen a vendégcsapatok örülhettek. Így New Yorkban is, igaz itt a látogatóknak kellett sokat utazniuk, hiszen az Islanders volt a Rangers ellenfele a New Yorki rangadón.
márc. 5
8:59
Tenisz: az olimpiai bajnok Gonzalez továbbjutott Las Vegasban (She)
Az első helyen kiemelt chilei Fernando Gonzalez két játszmában nyert az izraeli Dudi Sela ellen a 436 ezer dollár összdíjazású Las Vegas-i férfi tenisztorna első fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.
márc. 5
10:04
Szávay Ágnesnek ezúttal a második kör volt a végállomás (Infostart)
Szávay Ágnes kikapott a nyolcaddöntőben az indiai Bangaloréban zajló 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán, így búcsúzott.
márc. 5
10:15
Kézilabda: Oleg Velyky ismét rákos beteg, de nem adja fel (She)
Ismét bőrrákban szenved Oleg Velyky válogatott német kézilabdázó.
márc. 5
10:26
Schuster szerint csak továbbjutni nem elég (Infostart)
Három mérkőzéssel (Real Madrid-AS Roma, Porto-Schalke, Chelsea-Olympiakosz) folytatódik szerda este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője. Eldől, melyik három csapat csatlakozhat a már továbbjutott kvartetthez, az Arsenalhoz, a Manchester Unitedhez, a Barcelonához és a Fenerbahcéhoz. A nyolcadik párban az Inter és a Liverpool jövő kedden játssza a visszavágót.
márc. 5
10:37
Németország: élő internetes közvetítés Dárdaiék edzéséről (She)
Minden szerdán élő közvetítést láthatnak az interneten a futballszurkolók Dárdai Pál csapatának, a Hertha BSC-nek az edzéséről.
márc. 5
11:27
Ők a Fradi új légiósai (Blikk)
Egyenesen Kevin McCabe kínai csapatából érkeztek
márc. 5
12:01
Mégsem jönnek Budapestre az argentin sztárok (Infostart)
Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) keddi bejelentése szerint a világranglistán éllovas válogatott június 4-én Mexikó ellen lép pályára. Ugyanakkor erre az időpontra volt lekötve a magyarok elleni budapesti fellépés is.
márc. 5
12:12
Válogatott: a magyarok helyett Mexikóval játszanak az argentinok? (She)
Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) keddi bejelentése szerint a világranglistán éllovas válogatott június 4-én Mexikó ellen lép pályára. Ugyanakkor erre az időpontra volt lekötve a magyarok elleni budapesti fellépés is.
márc. 5
12:57
Anglia: Jay-Jay Okocha befejezi a szezon végén a futballt (She)
A szezon végén befejezi pályafutását Jay-Jay Okocha, a Hull City nigériai középpályása.
márc. 5
13:04
Peking 2008: önkéntes-csúcsot döntöttek a kínaiak (Metropol)
Eddig több mint 1 millióan jelentkeztek önkéntesnek az idei pekingi olimpiára és paralimpiára, s már az 1,2 milliót is meghaladja a „városi segítőként” közreműködni akarók száma. A kínai hírügynökség összegzéséből kitűnik, hogy a március 31-ig tartó toborzás elérte célját, s minden korábbi hasonló olimpiai csúcsot megdöntöttek a jelentkezési lapokat az ötkarikás játékokat szervező bizottsághoz…
márc. 5
14:47
Teljesen széteshet a Fradi (Infostart)
Továbbra is komoly anyagi gondok vannak a tavalyi bajnok Ferencváros női kézilabda-csapatánál - mondta az InfoRádiónak Zsiga Gyula. Az együttes vezetőedzője kiemelte: játékosait több klubhoz csábítják, és attól fél, ha nem érkezik meg időben a labdarúgóklubot megvásárló angol befektető pénze, már nem lesz csapat.
márc. 5
15:38
Futsal: Ukrajnával játssza válogatottunk a vb-pótselejtezőt (She)
A ma délután Nyonban az UEFA székházban megtartott sorsoláson Magyarország futsal válogatottja Ukrajnát kapta ellenfélként a VB selejtezők lezárását jelentő rájátszásra ? adta hírül a www.futsal-hungari.hu honlap.
márc. 5
16:40
Ligakupa: kétgólos előnyt szerzett a Siófok a Zalaegerszeg ellen (She)
A Siófok hazai környezetben 2-0-ra nyert a Zalaegerszeg ellen a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 5
17:01
Klubvilágranglista: élen a Chelsea (Blikk)
A 350 legjobb együttes között két magyar gárda található
márc. 5
17:03
Juhásznak a barátnője a legfőbb támasza (Blikk)
Az Anderlecht focistája sokat köszönhet élete párjának
márc. 5
17:18
Nem jön nyáron az argentín válogatott (Blikk)
Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) keddi bejelentése szerint a világranglistán éllovas válogatott június 4-én Mexikó ellen lép pályára. A probléma csak az, hogy erre az időpontra volt lekötve a magyarok elleni budapesti fellépés is.
márc. 5
17:23
Ferencváros: két afrikai légiós győztes bemutatkozása (She)
Egygólos győzelmet aratott a Ferencváros a Szigetszentmiklós elleni felkészülési mérkőzésen.
márc. 5
17:29
Klubvilágranglista: a Chelsea áll az élen a Milan előtt (She)
Az angol Chelsea vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) klubvilágranglistáját.
márc. 5
19:06
Tenisz, Dubai: Novak Djokovic megverte Fabrice Santorót (She)
A szerb Novak Djokovic bejutott a legjobb nyolc versenyző közé az 1,4 millió dollár összdíjazású dubai férfi tenisztornán. A viadal harmadik kiemeltje, az Australian Open idei győztese 1 óra 36 perc alatt, két játszmában győzte le a francia Fabrice Santorót.
márc. 5
19:54
Budapest Bank férfi kézilabda liga: döntetlen a rangadón (She)
A Dunaferr hét másodperccel a vége előtt dobott góllal 27-27-es döntetlent játszott a vendég címvédő Pick szeged ellen a férfi kézilabda NB I-ben.
márc. 5
20:48
Kosárlabda, férfi Magyar Kupa: a Paks továbbment a negyeddöntőben (She)
A Paks hazai mérkőzésén is nyert a Kecskemét ellen, így bejutott az elődöntőbe a férfi Magyar Kupában.
márc. 5
21:09
Jégkorong, OB I: Ismét nyerni tudott az Alba Volán csapata (She)
A címvédő Alba Volán megint nyert az SC Csíkszereda otthonában, így már csak egyetlen siker választja el, hogy bejusson a jégkorong ob I döntőjébe.
márc. 5
21:20
Torna: Berki Krisztián és Böczögő Dorina negyedik Dohában (She)
Berki Krisztián lólengésben, Böczögő Dorina pedig ugrásban a negyedik helyen végzett a katari torna Világkupa-viadalon.
márc. 5
21:33
Erdei mégis április 26-án bokszol (Metropol)
Mégis április 26-án lép kötelek közé Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka.
márc. 5
21:59
Vízilabda, férfi bajnokság: nyolcgólos Újpest-győzelem (She)
A férfi vízilabda-bajnokság élvonalában magabiztos győzelmet aratott az Újpest a Fehérvár ellen. Petrovics Mátyás csapata hazai medencében már a félidőben négy góllal vezetett, s végül 13-5-re nyert.
márc. 5
22:50
Berki és Böczögő negyedik Dohában (Behaviour)
Berki Krisztián lólengésben, Böczögő Dorina pedig ugrásban a negyedik helyen végzett a katari torna Világkupa-viadalon. A magyar szövetségtől kapott információ szerint az idényben új gyakorlattal versenyző Berki mellett a szer másik esélyese, a kínai Csang hung-tao (Chang Hongtao) is rontott, és csak második lett. Böczögő az ugrás selejtezőjében még a hetedik volt, ám a fináléban jelentősen…
márc. 5
22:53
Kiesett a Real Madrid a BL-ből (Infostart)
Ismét nem jutott túl a Real Madrid a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjén, erősen oszlik az ősszel jó szerepléssel alapozgatott Schuster-legenda. A királyi klub játékosai kifejezetten ötletszegény futballt mutattak, a Roma nagyon okos játékkal, simán továbbjutott. A Chelsea érvényesítette a papírformát az Olympiakosz ellen, míg a Porto és a Schalke csatája tizenegyes-párbajban dőlt el, a németek javára
márc. 5
23:01
Erdei mégis április 26-án bokszol (Behaviour)
Mégis április 26-án lép kötelek közé Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka. A 28 mérkőzéséből 28-at megnyerő magyar ökölvívó Drezdában védheti meg címét - írta a monokli.com internetes szaklap. Korábban szó volt arról, hogy május 31-én lesz az ütközet.
márc. 5
23:10
Búcsúzott a Real Madrid, magabiztosan lépett tovább a Chelsea (Metropol)
A Real Madrid hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett az AS Roma együttesétől, így búcsúzott a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Keresés