2008. május 11. vasárnap

máj. 11
0:05
Jégkorong-vb: laza tízessel mosta le Kanada a németeket (She)
Meghökkentő különbségű győzelmet arattak a házigazdák a québeci jégkorong-világbajnokságon: Kanada borzalmas méretű, 10?1-es verést adott a tanácstalan németeknek.
máj. 11
6:13
Nagypályásoknak tilos a futsal? (Blikk)
Irigykednek a teremfoci sikereire a profik?
máj. 11
6:15
Massa legyőzhetetlen (Blikk)
Harmadszor indul az élről a brazil pilóta Isztambulban
máj. 11
6:17
A melbourne-i pólós hősök (Blikk)
A 69. magyar olimpiai aranyérem
máj. 11
6:19
Már az angolok diktálnak a Fradiban (Blikk)
Robinson a zöld-fehérek új focifőnöke
máj. 11
7:45
Jégkorong-vb: Szlovákia és Franciaország a bennmaradt (She)
Szlovákia és Franciaország is második alkalommal tudott nyerni ellenfelével szemben a jégkorong-világbajnokság osztályozó mérkőzésein.
máj. 11
7:47
NBA: a Pistons újabb győzelmével már 3?1-re vezet a Magic ellen (She)
A Detroit Pistons egy ponttal verte meg a az Orlando Magicet, így már 3?1-re vezet összesítésben. A Cleveland Cavaliers nagyarányú győzelmet aratott a Boston Celtics ellen, ezzel elérte első sikerét a bostoniak ellen a két csapat harmadik találkozóján.
máj. 11
8:00
NHL: a Red Wings már 2?0-ra vezet a Stars ellen összesítésben (She)
A Detroit Red Wings másodszor is nyert hazai pályán a Nyugati főcsoport döntőjében, ezúttal 2?1-re győzték le a Dallas Starst, így már 2?0-ra vezetnek összesítésben.
máj. 11
9:48
Internazionale: a milánóiak 40 millió eurót adnának Eto?óért (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Inter 40 millió eurót sem sajnálna Samule Eto?o megvásárlására.
máj. 11
10:18
Kulcsár Győző: Biztos, hogy megint lesznek doppingvétségek (Infostart)
Több előírás is alaposan megnehezíti a versenyzők olimpiai felkészülését és szereplését - mondta Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, a magyar válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádió Aréna című műsorában.
máj. 11
10:22
Megszakadt a Vasas győzelmi sorozata (Metropol)
A Vasas hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Kaposvártól a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában.
máj. 11
10:49
Vörös ördög a magyar határ mellől (Infostart)
Bár nagyon nehezen indult manchesteri pályafutása, rövid idő alatt nagy karriert futott be az Old Traffordon. Senki nem állítja, hogy ő a United legértékesebb játékosa, de példakép lehet. Nekünk, a Lajtán innen születettek számára. A moszkvai BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Chelsea és a Manchester United 17-17 játékosát. Ezúttal a szerb hátvéd, Nemanja Vidics pályafutásával…
máj. 11
11:21
Asztalitenisz, világselejtező: Póta a négy közé jutott (She)
Remek győzelemmel folytatta szereplését az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén Póta Georgina, aki újabb sikerével bejutott a legjobb négy közé és már csak egy meccset kell nyernie ahhoz, hogy a magyar női csapatot kvalifikálja a pekingi játékokra.
máj. 11
11:43
Kerékpár: Árvai Attila hetedik hegyi ob-győzelmét hozta (She)
Magyarország legmagasabb pontjának meghódítására írta ki a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség a 2008. évi Hegyi Bajnokságot. A Sirok ? Kékestető közötti 31 kilométeres országúti távnak négy kategória, mintegy 70 kerekese vágott neki. A tavalyi győztes Kusztor Péter ezúttal Olaszországban versenyzett, az akciók azonban idén is okoztak izgalmat. Az elit férfiak versenyét Árvai Attila nyerte, a…
máj. 11
12:31
Asztalitenisz, világselejtező: nyert Jakab, szinte biztos a kvóta (She)
Jakab János megnyerte első mérkőzését a férfi verseny főtáblájának alsó ágán az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén, s így már biztosan nem végez a tizenkettediknél rosszabb helyen. A magyar szövetség számításai szerint ez a pozíció már pekingi kvótát ér.
máj. 11
14:15
MLS: Beckhamék 2?1-re kikaptak a New York Red Bullstól (She)
David Beckham csapata, a Los Angeles Galaxy 2?1-re kikapott a New York Red Bullstól hazai pályán.
máj. 11
15:10
Flamini a hiányzó bajnoki cím miatt hagyta el az Arsenalt (She)
Mathieu Flamini elmondta, hogy múlt nyáron meg akarta hosszabbítani szerződését az ágyúsokhoz, de várt még vele egy évet. Az elbukott bajnoki cím annyira elkeserítette, hogy nem tudott nemet mondani az olaszok ajánlatára.
máj. 11
15:12
Kajak-kenu válogató: Kolonicsék nyertek 200 méteren (She)
A Kozmann György, Kolonics György kenu kettes magabiztosan nyerte a 200 m-es párosok versenyét a kajakosok és kenusok idei első válogatóján, Szegeden.
máj. 11
15:26
Championship: szinte kilátástalan helyzetben a Watford (She)
Pokoli nehéz helyzetbe került a Watford a Championshipből a Premier League-be való feljutásért folytatott harcban, miután hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett a Hull Citytől. A két találatot Nick Barmby és Dean Windass szerezte. Priskin Tamás a 74. percben lépett pályára a Watford színeiben.
máj. 11
16:02
Hamilton meghiúsította az újabb kettős Ferrari-győzelmet (Infostart)
A Ferrari brazil pilótája, Felipe Massa nyerte a Forma-1-es Török Nagydíjat. A második helyen az angol Lewis Hamilton, a harmadikon a címvédő finn Kimi Raikkönen ért célba hatalmas taktikai csata után.
máj. 11
16:06
Asztalitenisz: Póta drámai csatában kapott ki (She)
Póta Georgina drámai csatában kikapott az elődöntőben a hongkongi Tie Janától az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén, így egyelőre nem kvalifikálta a női csapatot a pekingi játékokra.
máj. 11
16:09
Torna: Berki Krisztián Európa-bajnok lólengésben (She)
Berki Krisztián megvédte Európa-bajnoki címét lólengésben a tornászok lausanne-i kontinensviadalán.
máj. 11
16:17
Bundesliga 2: Torghelle Sándor gólt lőtt a Jenában (She)
A német másodosztályban a sereghajtó és már biztos kieső Carl Zeiss Jena csapata hazai pályán 2?2-es döntetlent játszott a Kaiserslautern csapatával. A Jena első gólját Torghelle Sándor szerezte a mérkőzés 6. percében.
máj. 11
16:24
Berki megvédte címét lólengésben (Metropol)
Berki Krisztián megvédte Európa-bajnoki címét lólengésben a tornászok lausanne-i kontinensviadalán. A magyar versenyző 16.025 ponttal, ezen a szinten hatalmasnak számító négy tizednyi előnnyel végzett az élen a horvát Filip Ude, és 0.475 ezreddel a szintén horvát Robert Seligman előtt.
máj. 11
17:06
Tenisz: Dinara Szafina nyerte a berlini tornát (She)
Dinara Szafina honfitársa, Jelena Gyementyjeva legyőzésével koronázta meg egész heti remek szereplését, és mivel ezt a döntőben tette, ő nyerte meg a Berlinben megrendezett WTA-versenyt.
máj. 11
17:57
Az Inter újabb esélyt szalasztott el (Infostart)
A listavezető Inter 2-2-es döntetlent játszott a vendég Sienával az olasz labdarúgó-bajnokság 37. fordulójában. A Roma hazai pályán 2-1-re nyert az Atalanta ellen, így az utolsó fordulóban dől el a bajnoki cím sorsa.
máj. 11
18:01
Tenisz: a szerb Djokovics nyerte a tornát a római salakon (She)
A szerb Novak Djokovics nyerte a 2,27 millió euró összdíjazású római salakpályás férfi tenisztornát, miután a döntőben három játszmában legyőzte a svájci Stanislas Wawrinkát. Djokovics, aki ebben az évben megnyerte az Australian Opent, idei harmadik, pályafutása tizedik ATP-tornagyőzelmét szerezte meg egyesben. A viadal a Mestersorozat negyedik állomása volt.
máj. 11
18:57
Megvédte címét a Manchester United (Infostart)
Megvédte címét a Manchester United az angol labdarúgó-bajnokságban. Sir Alex Ferguson menedzser együttese a záró fordulóban 2-0-ra győzött a Wigan otthonában, ezzel a tabella élén maradt.
máj. 11
19:00
Vívás Világkupa: ezüstérmes lett a női tőr válogatott Tokióban (She)
Ezüstérmes lett a Knapek Edina, Mohamed Aida, Varga Gabriella, Ujlaky Virgine összeállítású magyar válogatott a tokiói női tőr Világkupa csapatversenyében.
máj. 11
19:01
Férfi párbajtőr Vk: Kulcsár Krisztián bronzérmes Párizsban (She)
Kulcsár Krisztián bronzérmes lett a párizsi párbajtőr Világkupa-versenyen.
máj. 11
19:02
Ezüstérmes a magyar női csapat (Metropol)
Ezüstérmes lett a Knapek Edina, Mohamed Aida, Varga Gabriella, Ujlaky Virgine összeállítású magyar válogatott a tokiói női tőr Világkupa csapatversenyében.
máj. 11
19:05
Asztalitenisz: Póta kikapott, nincs csapatkvóta (She)
Póta Georgina kikapott a bronzmérkőzésen az asztaliteniszezők Budapesten rendezett olimpiai világselejtezőjén, így a magyar női csapat nem kvalifikálta magát a pekingi játékokra.
máj. 11
19:07
Triatlon Eb: aranyérmes a magyar junior női váltó (She)
Aranyérmes lett a Szalay Szandra, Horváth Gréta, Tóth Zsófia összeállítású magyar junior női váltó a lisszaboni triatlon Európa-bajnokságon.
máj. 11
19:13
Tenisz: Roddick visszalépett a hamburgi versenytől (She)
A római elődöntőben szerzett hátsérülése miatt lemondta a részvételt a hamburgi mesterversenyen Andy Roddick.
máj. 11
19:54
Női kézilabda: két fordulóval a vége előtt bajnok lett a Győri ETO (She)
A nagy tét meglehetősen rányomta a bélyegét a mérkőzésre, avagy a DVSC játéka meglepte a Győri ETO csapatát, nem tudni, ám tény, hogy a bajnoki cím sorsáról döntő meccs sokáig nem az ETO-nak állt. A hazaiak aztán az utolsó tíz percben jobban koncentráltak és megnyerték a találkozót, ami a bajnoki aranyérmet is bebiztosította számukra, mivel két fordulóval a vége előtt négy pont az előnyük, és…
máj. 11
19:54
Giro d'Italia: Ricco nyerte a második szakaszt (Metropol)
Az olasz Riccardo Ricco nyerte a Cefalú és Agrigento közötti, 207 kilométeres második szakaszt a 91. Giro d'Italia profi országúti kerékpáros körversenyen, amelyet hatalmas tömegbukás zavart meg.
máj. 11
20:02
Motorcsónak: balesetben életét vesztette Feil János (She)
Halálos balesetet szenvedett vasárnap a motorcsónakosok F 350-es kategóriájában versenyző Feil János.
máj. 11
20:04
Jégkorong vb: Lettország 4?1-re legyőzte Norvégiát (She)
A kanadai jégkorong vb középdöntőjének F csoportjában Lettország 4?1-re legyőzte Norvégiát, ezzel megszerezte első pontjait a csoportban.
máj. 11
20:55
Halálos balesetet szenvedett Feil János (Infostart)
Halálos balesetet szenvedett vasárnap a motorcsónakosok F 350-es kategóriájában versenyző Feil János. Az Eb-érmes magyar, aki a sportági országos szakszövetség elnöke is volt, Olaszországban veszítette életét, amikor az Európa-bajnoki sorozat borettói nyitóviadalán egy vaspontonnak csapódott.
máj. 11
20:56
Kosárlabda, férfi NB I: a Szolnok és az Alba jutott tovább (She)
A férfi kosárlabda NB I negyeddöntőjének ötödik mérkőzésein a Szolnok és az Albacomp csapata hagyta el győztesen a pályán, ezzel bejutott a bajnoki elődöntőbe.
máj. 11
20:57
Az elnyűhetetlen Bölény sztrájkolni is kész volt a Chelsea-ért (Infostart)
Megállíthatatlan és univerzális - talán ez Michael Essien két legnagyobb erénye. Ifistaként csábította a Manchester United is, de elutasította az ajánlatot. Később sztrájkolni is hajlandó volt, csakhogy a Chelsea-hez igazolhasson a Lyonból. Első idánye még közepes volt, a másodikban már a szurkolók is az idény legjobbjának választották. A moszkvai BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a…
máj. 11
21:01
Három magyar kvótás az ITTF listáján (Metropol)
A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) ígéretéhez híven közzétette azoknak a listáját, akik a budapesti világselejtezőről kvalifikálták magukat a pekingi olimpiára: a névsorban ott van Póta Georgina, Lovas Petra és Jakab János neve is.
máj. 11
21:47
Jégkorong-világbajnokság: Svájc öt góllal verte Dániát (She)
A Kanadában zajló jégkorong-világbajnokság középdöntőjének E-csoportjában Svájc 7-2-re verte Dániát, amely így továbbra is pont nélkül szerénykedik a csoport utolsó helyén. A svájciak győzelmükkel megőrizték harmadik helyüket a csoportban.
máj. 11
21:52
Bajnok lett a Győr (Infostart)
A Győr megnyerte a női kézilabda-bajnokságot, miután 33-31-re győzött a vendég Debrecen ellen és két fordulóval a zárás előtt behozhatatlan előnyre tett szert.
máj. 11
21:54
Kajak-kenu Eb: nem indul a Kovács, Janics páros (She)
A hétvégi válogatón győztes, olimpiai címvédő Kovács Katalin, Janics Natasa páros helyett a Szegeden második, fiatal Kozák Danuta, Szabó Gabriella duó indul a nők 500 m-es versenyében a csütörtökön kezdődő, milánói olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon - döntött a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöksége.
máj. 11
21:56
Triatlon Eb, férfi junior váltó: 12. a magyar csapat (She)
Ahogy a nőknél, a férfiaknál is Svájc csapata nyerte a váltóversenyt a lisszaboni triatlon Európa-bajnokságon. A magyar trió a junioroknál 12. lett.
máj. 11
22:44
Fábiánnét Janics beépítésére kérte az MKKSZ elnöksége (Infostart)
A Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöksége vasárnap megtárgyalta az Angyal Zoltán szövetségi kapitány által előterjesztett Eb-csapatot. Az egyeztetésen egyetlen vitás kérdés alakult ki - a női párosok ügyében. A kapitány meghallgatta az elnökségi tagok véleményét, és végül az a döntés született, hogy az 500 méteren második helyen befutó Kozák Danuta, Szabó Gabriella egység indul a jövő heti…
máj. 11
22:44
Hollandia: Vadócz gólt lőtt, a NEC idegenben is győzött (She)
A holland bajnokság UEFA-Kupás helyezéséért folyó rájátszásában Vadócz Krisztián csapata, a NEC a hazai 1?0-s győzelem után idegenben is megverte a Groningen gárdáját, így bejutott a mini-sorozat döntőjébe. A magyar középpályás szerezte csapata második gólját.
máj. 11
22:57
Kézilabda BL: a Ciudad Real idegenben hódította el a serleget (She)
A döntőben a címvédő német THW Kiel idegenbeli legyőzésével nyerte meg a férfi kézilabda Bajnokok Ligáját a spanyol Ciudad Real csapata.
máj. 11
23:36
Primera Divisón: kikapott a Barca, bajban a Zaragoza (She)
A spanyol bajnokság 37. fordulójában a Zaragoza hazai pályán nem tudta megverni a Real Madridot, és mivel a vetélytársai győztek, kieső helyre csúszott vissza. A Barcelona kikapott a Mallorcától, így már a harmadik helye is komoly veszélybe került.

Keresés