2008. május 13. kedd

máj. 13
0:21
Nyomdahiba miatt kapta nevét a Chelsea csodagyereke (Infostart)
Az elmúlt évek legbonyolultabb átigazolási históriája John Obi Mikelé, a nigériai futball legújabb csodagyereke csak hosszas huzavona után igazolhatott a Chelsea-hez. A középpályás kis híján a Manchester United labdarúgója lett, még a klub mezében is pózolt egy sajtótájékoztatón. A moszkvai BL-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a Chelsea és a Manchester United 17-17 játékosát. Ezúttal…
máj. 13
0:21
Chelsea: José Bosingwa átment az orvosi vizsgálatokon (She)
A Porto játékosa megfelelt az orvosi vizsgálatokon is, így már biztosra vehető, hogy a Chlesea-ben folytatja pályafutását.
máj. 13
0:23
Szávay sima győzelemmel kezdett Rómában (Metropol)
A 10. helyen kiemelt Szávay Ágnes két sima játszmában nyert a kínai Jen Ce (Yan Zi) ellen, s ezzel bejutott a 2.fordulóba, azaz a 32 közé az 1,34 millió dollár összdíjazású római salakpályás női tenisztornán.
máj. 13
0:23
Jövőre nem lesz Francia Nagydíj (Behaviour)
Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője egy interjúban azt mondta: jövőre már nem rendezik meg a Francia Nagydíjat a Magny-Cours-i pályán. "A 2008-as futamban már korábban megegyeztünk, de jövőre biztosan nem tartjuk meg. Francois Fillon miniszterelnökkel abban maradtunk, hogy Párizsban esetleg folytatódhat majd a dolog, de ez 2009-re még nem jön össze, inkább egy évvel később" -…
máj. 13
0:25
Jégkorong vb: kétgólos orosz győzelem Svájc ellen (She)
Oroszország 5?3-ra legyőzte Svájc csapatát a Kanadában zajló jégkorong-világbajnokságon.
máj. 13
0:26
Serie A: menesztették Hector Cúpert Parmából (She)
Az utolsó forduló előtt menesztették posztjáról Hector Cúpert, az olasz élvonalbeli Parma labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
máj. 13
0:29
Parma: az utolsó bajnoki előtt menesztették Hector Cúpert (She)
Az utolsó forduló előtt menesztették posztjáról Hector Cúpert, az olasz élvonalbeli Parma labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. Az argentin trénernek - aki csak március elején vette át az együttes irányítását - a vasárnapi, Fiorentina elleni 3-1-es vereség után kellett felállnia a kispadról.
máj. 13
1:14
Tenisz: Szávay az olasz Erranival fog játszani (She)
Szávay Ágnes ellenfele Sara Errani lesz a római WTA-torna második fordulójában, miután az olasz teniszező három játszmában legyőzte a kínai Penget.
máj. 13
9:22
Giggs mennybe vitte a MU-t (Blikk)
A 10. bajnoki címét szerezte a Manchester Uniteddel
máj. 13
9:24
Formula-1: bemutatót terveznek a moszkvai Kreml körül (She)
Formula-1-es bemutatót láthatnak az orosz nézők július 13-án a moszkvai Kreml körül.
máj. 13
9:24
Tiltás visszavonva, mindenki úgy szurkol, ahogy akar (Behaviour)
Mégsem tiltja meg az osztrák rendőrség az autósoknak, hogy nemzeti zászlóval díszítsék gépkocsijukat a június 7-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság idején. Az illetékesek korábban bejelentették, hogy bármilyen tárgy elhelyezése kívül az autón a közlekedés biztonságát veszélyezteti, szabálysértésnek számít, amelyért 5000 eurós büntetés is kiszabható.
máj. 13
9:24
Davison csalódott a focistáiban (Blikk)
Kínos beszélgetés vár ma az FTC labdarúgóira
máj. 13
9:25
Mutu nélkül Törökországban a románok (Behaviour)
Adrian Mutu nélkül, Törökországban folytatja felkészülését a júniusi, osztrák-svájci Európa-bajnokságra a román labdarúgó-válogatott. A Fiorentina csatára - aki 16 találattal negyedik a góllövőlistán - később csatlakozik társaihoz, mivel felesége hamarosan világra hozza második gyermeküket, ráadásul csapatával az olasz bajnokság utolsó fordulójában is érdekelt.
máj. 13
9:26
Hősök lettek a veszprémiek (Blikk)
Szerb szokás szerint örültek, ruhájukat tépték a veszprémiek
máj. 13
9:27
NBA: egyenlített a Cleveland Cavaliers a Boston Celtics ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-liga (NBA) legutóbbi játéknapján hazai pályán 88?77-re nyert a Cleveland Cavaliers a Boston Celtics ellen. A LeBron James vezette alakulat ezzel a sikerrel 2?2-re módosította az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állását.
máj. 13
9:28
Isztambul szultánja (Blikk)
Háromszor indult, háromszor nyert Felipe Massa
máj. 13
9:30
Feil János tragédiája az EB nyitó viadalán (Blikk)
A versenypályán lelte halálát a motorcsónakos
máj. 13
9:31
NHL: továbbra is megállíthatatlan a Detroit Red Wings (She)
Már 3?0-ra vezet a Detroit Red Wings együttese a Dallas Stars ellen. Az észak-amerikai profi jégkorong-liga (NHL) rájátszásának legutóbbi játéknapján az alapszakaszgyőztes együttes 5?2-re nyert idegenben, így mindössze egy győzelemre van már csak szüksége ahhoz, hogy megnyerje a Nyugati főcsoportot.
máj. 13
9:32
Szávay győzelemmel jubilált (Blikk)
Szávay Ágnes lemosta a pályáról a kínai Jen Cét
máj. 13
9:38
Jégkorong-vb: Németország kisegítette Norvégiát (She)
A Kanadában zajló jégkorong-világbajnokság magyar idő szerint kedd hajnalban rendezett mérkőzésén eldőlt, hogy a középdöntők F-csoportjából Norvégia jut be a legjobb nyolc csapat közé, miután a lett válogatott 5?3-as vereséget szenvedett Németországtól. A másik hajnali mérkőzésen Dánia hosszabbításban verte 3?2-re a fehéroroszokat.
máj. 13
13:27
Kovács-Janics: távol az EB-től (Blikk)
Az elnökség nem szavazta meg indulásukat
máj. 13
13:27
Plymouth Argyle: Tímár Krisztián elhagyhatta a kórházat (She)
Két nappal koponyaműtéte után vasárnap délután elhagyhatta a kórházat Tímár Krisztián, a Plymouth Argyle magyar játékosa.
máj. 13
13:29
Franciaország: 45 év után ismét első osztályú a Grenoble (She)
Negyvenöt év után a nyártól ismét a francia élvonalban szerepel a Grenoble együttese
máj. 13
13:31
Tenisz: veszélybe került Hewitt párizsi és wimbledoni indulása (She)
Csípősérülés miatt kérdésessé vált az ausztrál Lleyton Hewitt részvétele a Roland Garroson és Wimbledonban.
máj. 13
13:34
Keretet hirdetett Kemény Dénes (Infostart)
Kemény Dénes kedd reggel a vlv-n kihirdette keretét, amely május 26-án megkezdi a felkészülést malagai Európa-bajnokságra és a pekingi olimpiára. A 18-as keret új játékossal már nem bővül, a most nyilvánosságra hozott listából kerül ki a pekingi tornán részt vevő 13-tagú csapat. Az eddig meghívottak közül nem tagja a mostani keretnek Baksa László, Fodor Rajmund, Hárai Balázs és Kiss Csaba.
máj. 13
13:36
Peking 2008: 153 fősre bővült a magyar olimpiai csapat (She)
Az elmúlt héten tovább bővült a magyar olimpiai csapat, és most már 153-an nevezhetők az ötkarikás játékokra.
máj. 13
13:43
Róma: hazai ellenfél vár Szávayra (Behaviour)
A hazai közönség előtt szereplő Sara Erranival találkozik szerdán a tizedik helyen kiemelt Szávay Ágnes az 1,34 millió dollár összdíjazású római salakpályás női tenisztorna második fordulójában, azaz a 32 között. A világranglistán 15. magyar és a rangsorban 60. - szabadkártyával indult - olasz korábban kétszer játszott egymással WTA-viadalon: először a rivális nyert a 2006-os budapesti viadalon,…
máj. 13
13:55
Anglia: Sir Alex Ferguson lett az év edzője (She)
Sir Alex Fergusont választották az év edzőjének Angliában.
máj. 13
14:01
NBA: Kobe Bryant és Kevin Garnett is az év védőcsapatában (She)
Az idény legjobbjává választott Kobe Bryant és az alapszakaszgyőztes Boston kosarassztárja, Kevin Garnett is helyet kapott az év NBA-védőcsapatában.
máj. 13
14:18
Peking 2008: A Barcelona rábólintott, Messi mehet Pekingbe (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott nem veszi félvállról az ?ötkarikás játékokat?. Címvédőként utazik Pekingbe, olyan nagy nevekkel a keretében Javier Mascherano, Fernando Gago, Sergio Agüero, és úgy tűnik Lionel Messi.
máj. 13
14:21
Chelsea: Drogba ígéri, Terryvel együtt ott lesz Moszkvában (She)
Az elmúlt hétvégén rendezett Chelsea?Bolton 1?1-gyel végződött bajnoki mérkőzésen a hazaiak két ászukat is elvesztették, Didier Drogba és John Terry is megsérült. A meccs után kérdéses volt, hogy a térdét fájlaló elefántcsontparti csatár és a vállsérülést szenvedett angol védő ott lehet-e a Manchester United elleni Bajnokok Ligája döntőjében.
máj. 13
14:32
Portugál keret Maniche nélkül (Behaviour)
Luiz Felipe Scolari, a portugál válogatott brazil szövetségi kapitánya kihagyta a júniusi Európa-bajnokságra készülő keretéből Maniche-t, az Internazionale labdarúgóját. Maniche a hazai Eb-n és a 2006-os vb-n, valamint a mostani selejtezők során is alapember volt a csapatban. Testvére, Jorge Ribeiro viszont készülhet az osztrák-svájci rendezésű kontinenstornára.
máj. 13
14:37
Vívás: négy érmet szereztek a magyarok az U23-as Eb-n (She)
A hazai szövetség tájékoztatása alapján a múlt hét végén az olaszországi Monzában első alkalommal megrendezett korosztályos viadalon a kardozó Pető Réka és a párbajtőröző Szényi Péter második, a párbajtőröző Izsó Katalin és a kardozó Nagy Pál pedig harmadik lett.
máj. 13
14:39
Tenisz: a magyar tenisz élvonala Budapesten (She)
A május 17-től 25-ig tartó Budapest Bank Money Plus tízezer dollár összdíjazású férfi tenisztornán szinte a teljes magyar élmezőny felvonul.
máj. 13
18:12
Barcelona: Guardiola akár Eto?ót is odaadná Trezeguet-ért cserébe (She)
A Barcelonát a következő idénytől dirigáló Josep Guardiola szívesen látná csapatában a Juventus csatárát, David Trezeguet-t. Az üzlet sikerességének érdekében akár Samuel Eto?ót is kész felajánlani a ?zebráknak? cserébe.
máj. 13
18:14
Japán: Michael Owen a JEF-Unitedban folytathatja (She)
A japán JEF United a korábbi Liverpool-játékossal, Michael Owennel orvosolná gólszerzési problémáit.
máj. 13
18:16
Autósport: Hernádi László hibátlan, második győzelmét aratta (She)
A macedóniai szezonnyitó futam után a horvátországi Splithez közeli hegyekben is győzött Hernádi László a gyorsasági autósok FIA Challenge-sorozatában. Az idei második versenyen Hernádi ismét meggyőző fölénnyel hozta célba a BMW M3-asát: a tatai versenyző csaknem húsz másodpercet vert közvetlen üldözőire. A sikerrel Hernádi százszázalékos a sorozatban.
máj. 13
18:16
Magyar vívósikerek Monzában és Gentben (Metropol)
Négy érmet szereztek a magyar vívók az U23-as Európa-bajnokságon, Monzában. A hazai szövetség tájékoztatása alapján a múlt hét végén első alkalommal megrendezett korosztályos viadalon a kardozó Pető Réka és a párbajtőröző Szényi Péter második, a párbajtőröző Izsó Katalin és a kardozó Nagy Pál pedig harmadik lett.
máj. 13
18:16
Bekele világcsúcsjavításra készül (Behaviour)
Kenenisa Bekele meg akarja javítani saját 10 ezer méteres világcsúcsát. Az etióp atléta június 8-án Eugene-ben próbálja meg átadni a múltnak 26:17.53 perces rekordját - jelentették be az oregoni verseny szervezői. A 25 éves, világ- és olimpiai bajnok Bekele, aki 5000 méteren is világrekorder, 2005-ben, Brüsszelben futotta 10 ezres csúcsát.
máj. 13
18:18
Kajak-kenu: rekordnevezés a martoni országos bajnokságra (She)
Péntektől vasárnapig Győrött rendezik meg a Graboplast Kupa kajak-kenu maratoni országos bajnokságot, amelyre rekordnevezés érkezett - hangzott el az esemény keddi sajtótájékoztatóján.
máj. 13
18:18
Chelsea: hamarosan eldől Grant és Cech sorsa (Behaviour)
Angol sajtóértesülés szerint hamarosan eldől, hogy a Chelsea labdarúgócsapatánál marad-e a következő szezonra Avram Grant vezetőedző és Petr Cech kapus. A Sun című bulvárlap úgy tudja, hogy az izraeli mester pénteken egyeztet Roman Abramovics klubtulajdonossal, így az is előfordulhat, hogy már távozó trénerként ül le a kispadra jövő szerdán, a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-döntőben.
máj. 13
18:20
Euro 2008: Köbi Kuhn kihirdette a bő svájci keretet (She)
Köbi Kuhn, az osztrákokkal társrendező svájciak szövetségi kapitánya kihirdette a júniusi labdarúgó Európa-bajnokságra készülő keretét. A 26 fős társaságból hárman - Benjamin Huggel, Marco Streller és Eren Derdiyok - erősítik a bajnok Basel csapatát, hiányzik ugyanakkor a térdszalagszakadása óta nem teljes értékű Blerim Dzemaili (Bolton Wanderers). A szakvezető a hónap végéig még három játékossal…
máj. 13
18:48
Svájc: először az élvonalban a liechtensteini kirakatcsapat (She)
Feljutott a svájci élvonalba Liechtenstein egyetlen profi futballcsapata, az FC Vaduz.
máj. 13
20:48
Olasz válogatott: kiszivárgott Donadoni 29 fős bő kerete (She)
Az Antenna 3 olasz televíziócsatorna szerint Roberto Donadoni hamarosan kihirdeti 29 fős bővített keretét, akikből kiválasztja azt a 23 embert, aki az Eb-re utazik.
máj. 13
21:15
Barnsley: Ferenczi István négy társával együtt átadólistára került (She)
Simon Davey, a Barnsley menedzsere jövőre nem tart igényt öt játékosára, köztük Ferenczi Istvánra sem. Mellette Kim Christensen, Andy Johnson, Paul Reid és Sam Togwell is távozhat. A magyar csatár 2007-ben érkezett a Zalaegerszegtől. Ebben az idényben 5 gólt szerzett csapatában, ami a jelek szerint kevésnek bizonyult ahhoz, hogy alapemberré váljon a Barnsley-ban.
máj. 13
21:56
MLSZ: a Versenybizottság helyt adott a Makó óvásának. (She)
Három határozatot hozott a Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága a keddi napon.
máj. 13
22:04
Kézilabda: vizsgálódás lesz a BL-döntőben történtek miatt (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hivatalos közleményben hozta nyilvánosságra, hogy kivizsgálja a vasárnapi Bajnokok Ligája-finálé visszavágójának hajrájában történt eseményeket.
máj. 13
22:19
AS Roma: nem utazhatnak el a szurkolók a Catania elleni meccsre (She)
A Roma szurkolói nem mehetnek el a Catania elleni, idegenbeli meccsre az olasz Belügyminisztérium döntése értelmében.
máj. 13
22:29
NHL: kirúgták a San Jose Sharks vezetőedzőjét (She)
A csalódást keltő rájátszásbeli szereplés miatt menesztették Ron Wilsont, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő San Jose Sharks vezetőedzőjét.

Keresés