2010. január 21. csütörtök

jan. 21
11:47
A Barcelona az elmúlt 18 év legjobb csapata (Metropol)
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS csütörtökön nyilvánosságra hozott összeállítása szerint az FC Barcelona lett az elmúlt 18 év legjobb csapata.
jan. 21
11:49
Sportpolitika: a miniszterelnökhöz készül a háromfős MOB-küldöttség (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) gazdasági bizottságának kibővített rendkívüli ülésén a résztvevők megerősítették a korábbi kérést, hogy a kormányfő fogadja három olimpiai bajnokból álló küldöttségüket, amely személyesen tájékoztatná Bajnai Gordon miniszterelnököt a magyar sport nehéz helyzetéről.
jan. 21
11:51
Brazília: Edmílson szakított a Palmeirasszal, csapatot keres (She)
Felbontotta a szerződését a Palmeirasszal Edmílson, a brazilok 2002-ben világbajnok futballistája.
jan. 21
11:53
Triatlon-vb 2010: helyszín már van, de hiányzik 70 millió forint (She)
A helyszín kérdése megoldódott, a televíziós közvetítésé viszont még nem, és jelenleg 70 millió forint hiányzik a szeptemberi, budapesti triatlon-világbajnokság megrendezéséhez.
jan. 21
12:03
Ökölvívás: Manny Pacquiao és Joshua Clottey igazi háborúra készül (She)
Hivatalosan is bejelentették a március 13-án, a 100 000 férőhelyes dallasi Cowboys Stadionban megrendezésre kerülő WBO váltósúlyú címmeccset a világbajnok Manny Pacquiao és kihívója, a ghánai Joshua Clottey között.
jan. 21
12:05
PMFC: Pintér Attilával erősítették meg keretüket a pécsiek (She)
Edzésbe állt az NB II-es Pécsi MFC csapatában Pintér Attila, az Újpest, a Kaposvár, a Győr és a Paks volt labdarúgója.
jan. 21
12:07
Videó: bemutatkozásként halomra döntötte az embereket R. Carlos (She)
Mint már beszámoltunk róla, visszatért a brazil bajnokságba Roberto Carlos, aki már az első meccsén is túl van a Corinthiansban. Elszántsága a régi, amit a Bragantino 2-1-es legyőzésekor is bizonyított. Egyik becsúszásánál halomra döntötte a pályán kívül melegítő játékosokat is! Nézze meg a vicces jelenetet videón!
jan. 21
12:09
Női kosárlabda Euroliga: kialakult a nyolcaddöntő párosítása (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének végeztével kialakult a nyolcaddöntő párosítása. Az egyetlen állva maradt magyar csapat, a MiZo Pécs 2010 a lengyel Wisla Can-Pack Kraków ellen folytatja szereplését, és próbálja meg kiharcolni a negyeddöntőbe kerülést.
jan. 21
12:11
FTC: kialakult a felkészülési program, a máltai U21-esekkel is játszik a csapat (She)
A Times of Malta értesülései szerint kialakult a Ferencváros labdarúgócsapatának végleges programja a máltai edzőtáborra.
jan. 21
12:13
Videó: megdöntötték a bedobás világrekordját, amely kis híján 50 méteres (She)
A korábbi tornász, Danny Brooks megdöntötte a legnagyobb bedobás világrekordját: 49.78 méterre repült a labda. A 28 éves testnevelő Michael Lochner korábbi csúcsát adta át a múltnak, aki 48.17 méteres bedobásra volt képes. Tekintse meg a rekorddöntést!
jan. 21
12:21
REAC: heten távoznak, a kulcsemberek hosszabbítottak (She)
Hét játékos is távozik a télen az NB II-es REAC labdarúgócsapatától – adta hírül a rákospalotai csapat hivatalos honlapja.
jan. 21
12:23
DVTK: Takács Péter nem akart a külföldiekre építő ETO-ba szerződni (She)
A felkínált ötéves szerződés hosszán kívül a Győr játékospolitikájával sem volt elégedett Takács Péter, a DVTK utánpótlás-válogatott labdarúgója, és ez is szerepet játszott abban, hogy nem igazolt az ETO-ba.
jan. 21
12:39
Vízilabda: Kemény Dénes látványosabb és kiszámíthatatlanabb játékot vár (She)
A vízilabda, szűkebben véve a magyar férfiválogatott 2010-es helyzetéről, lehetőségeiről, terveiről beszélt Kemény Dénes szövetségi kapitány a nemzeti csapat hivatalos honlapján, a vlv.hu-n közzétett interjúban.
jan. 21
12:41
NB II: hat játékos távozik, ugyanennyi érkezik a Szolnoki MÁV-hoz (She)
Eddig hat játékos távozott és hat érkezett az NB II Keleti csoportjának 3. helyén álló Szolnoki MÁV FC-hez, és a klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint ezzel ki is alakult a tavaszi keret.
jan. 21
12:57
DVTK: Takács Péter nem akart a külföldiekre építő ETO-ba szerződni (She)
A felkínált ötéves szerződés hosszán kívül a Győr játékospolitikájával sem volt elégedett Takács Péter, a DVTK utánpótlás-válogatott labdarúgója, és ez is szerepet játszott abban, hogy nem igazolt az ETO-ba.
jan. 21
12:59
Videó: szétrepedt a dressz a bobvilágbajnoknő fenekén (She)
Gillian Cooke-kal alaposan kibabrált a cápadressze! A 2009-es skót bobvilágbajnoknő a legutóbbi versenyén éppen a lecsúszáshoz készülődött társával, amikor a lendületvétel közben meglehetősen kellemetlen helyen szakadt el az overallja. Tekintse meg a jelenetet videón!
jan. 21
13:01
MTK: izraeli lapok szerint Lencse ügynöke már a Maccabi Haifával tárgyal (She)
Az izraeli Walla napilap internetes oldalának beszámolója szerint Lencse László ügynöke már Izraelbe utazott, hogy a Maccabi Haifa vezetőivel tárgyaljon a futballista átigazolásáról.
jan. 21
13:03
NB II: az élvonalbeli DVTK-tól igazolt csatárt a Mezőkövesd-Zsóry (She)
Még a felkészülési meccsek napján is két edzéssel készül az NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry SE a tavaszi szezonra. A borsodi együttes szerdán a Rimaszombat ellen játszott 1–1-es döntetlent.
jan. 21
13:05
Sportpolitika: tiltakoznak az olimpiai bajnokok az életjáradék-törvény miatt (She)
Majoros István olimpiai bajnok birkózó – több sportoló támogatásával – az Alkotmánybírósághoz fordul a Sporttörvény azon rendelkezéseinek megsemmisítéséért, amelyek az olimpiai járadékot – a letöltendő szabadságvesztés büntetésen kívüli egyéb esetekben – évekre megvonják a járadékostól.
jan. 21
13:16
Másfél évtized után hazatért Roberto Carlos (Behaviour)
Tizenöt, Európában töltött év után ismét a brazil bajnokságban lépett pályára Roberto Carlos, a brazilok világbajnok labdarúgója.
jan. 21
13:33
Anglia: két angol klub is vinné a Fradi által kiszemelt Kovácsot (She)
Angol lapértesülések szerint az angol harmadosztályú Southend United és a negyedosztályú Barnet is szerződtetné a Lincoln City átadólistára tett magyar védőjét, Kovács Jánost.
jan. 21
13:35
Real Madrid: a Boca megegyezett Gagóval, klubjával még tárgyalnak (She)
A spanyol Marca napilap értesülései szerint a Boca Juniors már megegyezett a Real Madrid argentin középpályásával, Fernando Gagóval, akivel fél évre szóló szerződést írnának alá.
jan. 21
13:37
Cardiff: Gyepes kezdő lesz a hétvégén, bizonyítani akar (She)
Helyi lapértesülések szerint a Cardiff City kezdőcsapatában kap helyet a Leicester City elleni kupamérkőzésen Gyepes Gábor, az angol másodosztályú együttes magyar labdarúgója.
jan. 21
13:51
Videó: szétrepedt a dressz a bobvilágbajnoknő fenekén (She)
Gillian Cooke-kal alaposan kibabrált a cápadressze! A 2009-es skót bobvilágbajnoknő a legutóbbi versenyén éppen a lecsúszáshoz készülődött társával, amikor a lendületvétel közben meglehetősen kellemetlen helyen szakadt el az overallja. Tekintse meg a jelenetet videón!
jan. 21
13:53
Póker: a WSOP döntőse a páholyban szurkol a New Orleans Saintsnek (She)
Darvin Moon a helyszínen szurkol az amerikaifutball NFC döntőjében a Minnesota Vikings ellen pályára lépő New Orleans Saintsnek.
jan. 21
14:09
Feröer: Gángó első számú kapus lehet Potemkin csapatánál (She)
Klubot válthat a feröeri élvonalbeli Fuglafjördur magyar kapusa, Gángó András. Gángót Potemkin Károly csapata, az NSÍ hívja első számú kapusnak.
jan. 21
14:11
Futsal Eb: Christian Karembeu is Magyarországra látogat (She)
Csütörtöktől szombatig Budapestre látogat Christian Karembeu világ- és Európa-bajnok labdarúgó, a futsal Európa-bajnokság UEFA-nagykövete.
jan. 21
14:27
Arsenal: már nem játszhat a szezonban az „ágyúsok” ifjú védője (She)
Már nem léphet pályára a 2009–2010-es szezonban Kieran Gibbs, az Arsenal labdarúgócsapatának utánpótlás-válogatott védője.
jan. 21
14:29
Borussia Dortmund: Hajnal a HSV ellen visszakerülhet a keretbe (She)
A Borussia Dortmund hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint már a BVB keretében kaphat helyet a Hamburg ellen Hajnal Tamás.
jan. 21
14:45
DVSC-TEVA: az MU-nál is tesztelt kapus érkezett a Lokihoz (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata próbajátékon teszteli Michael Langert. Az osztrák kapus a Freiburg játékosa, de klubja nem tart rá igényt.
jan. 21
15:03
NB II: Tóth Mihály az SZTK-ban folytatja pályafutását (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában az őszi tizennégy forduló után a nyolcadik helyen álló Szigetszentmiklósi TE-Erima csapatában folytatja pályafutását Tóth Mihály. Erről a klub internetes oldala, a www.futsalarena.hu/sztk számolt be.
jan. 21
15:05
KTE-Ereco: térdsérüléssel kidőlt a szerb próbajátékos (She)
Térdsérülése miatt nem tud teljes intenzitással tréningezni Bojan Pavlovics, a KTE-Ereco labdarúgócsapatának próbajátékra érkező szerb kiszemeltje.
jan. 21
15:21
Dortmund: pénzbüntetést kapott Hajnal Tamásék vezetőedzője (She)
5 000 eurós büntetést kapott a Hajnal Tamást is foglalkoztató Borussia Dortmund vezetőedzője, Jürgen Klopp: a szakembert a hét végi, Köln elleni bajnokin tanúsított magatartása miatt bírságolták meg.
jan. 21
15:23
NB II: Barcikán tesztelik a DVTK és az Újpest korábbi kameruni játékosát (She)
A korábban Diósgyőrben és Újpesten is futballozó kameruni Christian Bodiong Ebala próbajátékon szerepel az NB II Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcikai SC-nél.
jan. 21
15:39
Asztalitenisz, Pro Tour: női egyesben két magyar a 32 között Velenjében (She)
Az öt magyar induló közül kettő – Tóth Krisztina és Lovas Petra – vette sikerrel az első fordulót a főtáblán női egyesben az asztaliteniszezők szlovéniai Pro Tour-viadalán, Velenjében.  Póta Georgina, Ambrus Tímea és Varga Tímea kiesett.
jan. 21
15:57
Röplabda: a magyar szövetség is segít a haiti földrengés túlélőinek (She)
A Magyar Röplabda Szövetség jótékonysági felhívást intézett minden hazai sportági szakszövetséghez, illetve sportszervezethez a Haitit sújtó földrengés okozta pusztítás, valamint az ennek nyomán kialakult humanitárius katasztrófa túlélőinek megsegítésére.
jan. 21
16:15
Sílövészet: az ászok hiányában az ukrán Szednyev győzött Antholzban (She)
Az olaszországi Antholzban a férfiak 20 km-es egyéni indítású versenyével folytatódott a sílövők világkupa sorozata. Az eléggé foghíjas mezőnyben, a győzelmet az ukrán Szerhij Szednyev szerezte meg, aki mind a négy lövészetét hibátlanul teljesítette. A második az osztrák Daniel Mesotich a harmadik pedig a francia Alexis Boeuf lett.
jan. 21
16:17
DVTK: Somorjai, Dobos és Roszel aláírt, Sowunmi szóban mondott igent (She)
Több új játékossal is szerződést kötött a DVTK Soproni Ligában szereplő labdarúgócsapata – mondta el a Nemzeti Sport Online érdeklődésére Tóth László, a miskolci klub sportigazgatója. Több fiatal futballistát pedig kölcsönad a miskolci klub.
jan. 21
16:33
Műkorcsolya Eb: nem javítottak Hoffmannék, maradtak a 11. helyen (She)
Továbbra is 11. helyen áll a csütörtöki original programot követően a Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin jégtánckettős az észtországi Tallinnban zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 21
16:33
Továbbra is a 11. helyen Hoffmannék (Metropol)
Továbbra is 11. helyen áll a csütörtöki original programot követően a Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin jégtánckettős az észtországi Tallinnban zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 21
16:35
FTC: egyelőre Hrepka, Oláh és Schembri nélkül a Máltára utazó keret (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Craig Short kijelölte a zöld-fehérek Máltára utazó keretét. A 100%Fradi tájékoztatása szerint ebben 23 játékos kapott helyet, Kulcsár Dávid később csatlakozik a zöld-fehérekhez.
jan. 21
16:51
Sakk: Lékó Péter remizett a világbajnokkal Wijk aan Zee-ben (She)
A negyedik döntetlenje is megszületett Lékó Péternek a hollandiai szupertornán. A magyar nagymester világossal az indiaiak világbajnokával, Viswanathan Ananddal osztozott meg a ponton.
jan. 21
16:53
Alpesi sí: Daniel Albrecht az idei szezont is kihagyja (She)
A svájci síelő, Daniel Albrecht, még mindig nem épült fel teljesen tavalyi súlyos bukásakor szerzett sérüléseiből, így már biztos, hogy nem tér vissza az idei szezon világkupa-viadalaira.
jan. 21
17:09
FTC: Holczer keddig az MTK-nál, két próbajátékostól elköszöntek (She)
Amint arról nemrégiben beszámoltunk, megvan a Ferencváros Máltára utazó kerete, amiben a szerződtetni kívánt labdarúgók közül csak Michael Ghebru neve szerepel. Igaz András technikai igazgató több listán nem szereplő labdarúgóról is nyilatkozott a 100%Fradinak.
jan. 21
17:27
Portsmouth: az Udinese beperelte az anyagi gondokkal küzdő klubot (She)
Az olasz élvonalban szereplő Udinese beperelte az anyagi gondokkal küzdő, és a Premier League-ben utolsó helyen álló Portsmouth-t.
jan. 21
17:29
Serie A: kitiltották a Juventus szurkolóit az Inter elleni mérkőzésről (She)
Január 28-án zárva marad a milánói San Siro stadion vendégszektora, mert a Juventus labdarúgócsapatának szurkolóit nem engedik be az Internazionale elleni Olasz Kupa-mérkőzésre.
jan. 21
17:45
Eltiltották a Cannavaro-ügyben mulasztó orvosokat (Metropol)
Két hónapra tiltották el a Juventus labdarúgócsapatának két orvosát, akik miatt Fabio Cannavaro pozitív doppingmintát adott.
jan. 21
18:03
Vb 2010: Christoph Metzelder kimaradt Joachim Löw 30 fős keretéből (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya 30 játékosnak postázott meghívót a Nationalelf hétfőtől vasárnapig tartó, stuttgarti edzőtáborába. A behívottak között nincs ott a kapitány bizalmát nem élvező Torsten Frings, és a Real Madridban csak epizódszerephez jutó Christoph Metzelder sem.
jan. 21
18:05
Férfi röplabda: a 39 éves Urfi Csaba Szegeden folytatja (She)
Újra röplabdázik Urfi Csaba! A HPQ-Szegedi RSE játékosa korábban 56-szor szerepelt a magyar válogatottban, és most, 39 évesen is úgy érzi, segítségére lehet az Extraliga 5-9. helyéért zajló középszakaszban szereplő csongrádi együttesnek, adta hírül a delmagyar.hu internetes oldal.
jan. 21
18:07
Birkózás: Hegedűs Csaba nem tekinti versenynek az elnökválasztást (She)
„A Magyar Birkózó Szövetség elnökválasztását nem versenynek tekintem, a birkózás az életem, az elnöki poszt igazi hitvallás" – mondta a szövetséget 18 éve irányító Hegedűs Csaba csütörtöki sajtóbeszélgetésén.

Keresés