2010. február 27. szombat

febr. 27
21:03
Szegedi pontszerzés Spanyolországban (Metropol)
A Pick Szeged bravúros döntetlent játszott Spanyolországban a Valladoliddal a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének kilencedik fordulójában.
febr. 27
21:21
Videó: Ramsey borzalmas sérülése Shawcross belépője után (She)
Mint már beszámoltunk róla, Aaron Ramseynek, az Arsenal fiatal középpályásának minden bizonnyal eltört a lába Ryan Shawcross 66. percbeli belépője következében. Ahogy az alábbi videón is látható, a piros lapot kapó vétkes könnyezve hagyta el a játékteret.
febr. 27
21:21
Az utolsó magyar versenyző is befejezte Vancouverben (Metropol)
Bene Márton nem tudott lejönni a pályán a férfi alpesi síelők szombati műlesikló versenyének első futamában, ezzel az utolsó magyar is befejezte szereplését a vancouveri téli olimpián.
febr. 27
21:39
Csehország: megbotlott a Sparta Praha, győzött városi riválisa (She)
Hazai pályán botlott meg a Sparta Praha csapata a cseh labdarúgó élvonalban, de a Príbram elleni döntetlennel is vezeti a tabellát – igaz, a Teplice két meccsel kevesebbet játszott.
febr. 27
21:41
Ligue 1: lendületben a Lyon, López a 11. gólját szerezte (She)
A házi góllövőlistát vezető Lisando López 10. percbeli közeli lövésével korán előnybe került, s végül kétgólos győzelmet aratott a Lyon a Nice felett a francia labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapján. A lyoniak a legutóbbi hét bajnokijukból a hatodikat nyerték meg, és két pontra megközelítették az éllovas Bordeaux-t – igaz, utóbbi két mérkőzéssel kevesebbet játszott.
febr. 27
21:43
Vancouver 2010: visszavágtak a svájciak a svédeknek férfi curlingben (She)
Lejátszották a bronzmérkőzést a férfi curlingtornán, a téli olimpián. A harmadik helyet a svájci csapat szerezte meg a svéd előtt, miután 5–4-re megnyerte a találkozót.
febr. 27
22:16
Belgium: Kötelessel és Tőzsérrel a soraiban kapott ki a Genk (She)
Egygólos vereséget szenvedett a Cercle Bruges stadionjában az RC Genk a belga labdarúgó élvonalban.
febr. 27
22:18
Férfi kézilabda BL: a játéknap összes eredménye egy helyen (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján eldőlt, hogy az A-csoportban a román Constanta győzelmével kiesett a Pick-Szeged, a B jelű csoportban viszont a másik magyar csapat, az MKB Veszprém immár biztosan elsőként jut tovább. A nap meglepetését a Bosna Sarajevo okozta azzal, hogy hazai pályán legyőzte a Vive Kielcét.
febr. 27
22:20
Eredivisie: mesterhármas alig tíz játékperc leforgása alatt (She)
Munir el-Hamdaui mesterhármasának köszönhetően a címvédő AZ fölényesen győzött szombaton a Vitesse otthonában, és ezzzel idénybeli leghosszabb, öt mérkőzéses veretlenségi sorozatát építette a holland labdarúgó-bajnokságban. A 45., a 49. és az 56. percben a kapuba találó marokkói válogatott támadó eddig tizenkét gólt szerzett a 2009–2010-es bajnoki idényben, ezek közül öt ebben a hónapban…
febr. 27
22:22
U21-es válogatott: Németh Krisztián nem játszhat az olaszok ellen (She)
Mivel Németh Krisztián még mindig nem teljesen egészséges a bokasérülése után, Egervári Sándor szövetségi edző az AEK csatára helyett az újpesti Varga Rolandot hívta be az Olaszország ellen készülő magyar U21-es labdarúgó-válogatott keretébe – közölte az MLSZ.
febr. 27
22:33
Sakk, Gotth’Art Kupa: Portisch döntetlent játszott, Rapport győzött (She)
A Szentgotthárdon zajló Gotth’Art Kupa nemzetközi sakkverseny szombati, hatodik fordulójában Portisch Lajos döntetlent játszott, míg Rapport Richárd győzelmével holtversenyben az élen áll.
febr. 27
22:33
Sima Real Madrid-győzelem (Metropol)
A Real Madrid könnyedén nyert a Tenerife vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 27
22:35
Anglia: a Ramseynek lábtörést okozó Shawcross Capello keretében (She)
A szombat esti kerethirdetéskor kiderült: Ryan Shawcross újoncként bekerült az angol labdarúgó-válogatott keretébe, amelyet Fabio Capello szövetségi kapitány a szerdai, Egyiptom elleni felkészülési mérkőzésre állított össze.
febr. 27
22:37
Vancouver 2010: parádés hajrával nyerte Kowalczyk a 30 km-es sífutást (She)
A női 30 km-es klasszikus stílusú versennyel folytatódtak szombaton a sífutók küzdelmei a téli olimpián. Az aranyérmet a lengyel Justyna Kowalczyk nyerte meg, aki szenzációs hajrában győzte le a norvég Marit Björgent. A bronzérmes a finn Aino-Kaisa Saarinen lett.
febr. 27
22:51
Serie A: a hajrában mentett pontot a Fiorentina Rómában (She)
A Barcelonától kölcsönkapott ifjú Keirrison góljával mentett pontot a Fiorentina a Lazio ellen az Olimpicóban az olasz labdarúgó-élvonal 26. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
febr. 27
23:09
Ligue 1: a Marseille szurkolói bojkottálják a PSG elleni meccset (She)
Nem hajlandóak elutazni vasárnap a Paris Saint-Germain–Marseille francia bajnoki rangadóra a vendég OM szurkolócsoportjai, így kívánván tiltakozni a belügyminisztérium által hozott, a kiemelt kockázatú mérkőzés lebonyolítását segíteni szándékozó szigorú biztonsági intézkedések ellen.
febr. 27
23:11
Blog: Varázslatos vasárnapra várva - beszámoló Vancouverből (She)
Újabb érdekes írással jelentkezett blogjában a Vancouverben élő Répási Zsuzsa, aki ezúttal a jegyüzérkedés kanadai fortélyairól, valamint a vasárnapi hokidöntővel kapcsolatos várakozásokról osztja meg élményeit.
febr. 27
23:27
Ramsey-sérülés: „Shawcross egy óriási gyerek, maga alatt van" (She)
Tony Pulis, a Stoke City menedzsere mélységesen le van sújtva Aaron Ramsey sérülése miatt, ugyanakkor védelmébe vette játékosát, Ryan Shawcrosst, aki az angol labdarúgó-bajnokság szombati mérkőzésén eltörte az Arsenal középpályásának lábát.
febr. 27
23:29
Vancouver 2010: hazai győzelem párhuzamos óriás-műlesiklásban (She)
A férfi hódeszkások párhuzamos óriás-műlesiklás versenyszámát rendezték szombaton, a téli olimpián. Az aranyérmet a kanadai Jasey Jay Anderson nyerte, aki a döntőben az osztrák Karl Benjamint győzte le. A bronzérmes a francia Mathieu Bozzetto lett, aki a kisdöntőben az orosz Detkovot verte mindkét futamban.
febr. 27
23:45
Vancouver 2010: Razzoli lett a férfi műlesiklás olimpiai bajnoka (She)
Szombaton a férfi műlesiklást rendezik meg a téli olimpián, alpesi síben. Az aranyérmet az első futamot megnyerő olasz Giuliano Razzoli szerezte meg a horvát Ivica Kostelic és a svéd Andre Myhrer előtt. Bene Márton az első futamban kiesett.

Keresés