2011. november 15. kedd

nov. 15
11:08
A Bayern München nem akar eladni senkit sem (Agroinform)
Nem tervezi játékosok eladását a téli időszakban a Bayern München, a klub inkább a keret megerősítésén dolgozik.
nov. 15
11:10
Videó: a botjával mutatott be nagy bravúrt a Tampa Bay kapusa (She)
Bár csapata, a Tampa Bay Lightning kikapott a Winnipeg Jetstől, Mathieu Garon kapus azért bemutatott néhány bravúrt a két fél NHL-mérkőzésén. Az alábbi helyzetben Garon nem tudott megfogni egy erős lövést a lepkés kesztyűvel, kijött róla a korong, de az ismétlést bravúrosan, a botjával hárította.
nov. 15
11:24
Női vízilabda: tizenhét fős kerettel készül a csapat a januári Eb-re (She)
Tizenhét játékossal vág neki az Európa-bajnoki felkészülésnek Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 15
11:24
Rosszul sikerült az afrikai barátságos meccsek szervezése (Agroinform)
Két, afrikai csapatokat érintő barátságos labdarúgó-mérkőzés is elmarad kedden.
nov. 15
11:26
Női kézi KEK: a Fradi orosz, a DVSC spanyol, a Fehérvár szerb ellenfelet kapott (She)
A címvédő Ferencváros női kézilabdacsapata az orosz Rosztov Dont kapta ellenfélül a KEK nyolcaddöntőjének keddi, bécsi sorsolásán. A Debreceni VSC a spanyol Mar Saguntóval, míg az Alcoa FKC a szerb Zajecsarral került szembe.
nov. 15
11:42
Válogatott: Gera és Priskin a csatársorban - megvan a kezdő (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a kezdőcsapatát a ma esti, lengyelországi felkészülési mérkőzésre.
nov. 15
11:42
Meddő fölény - avagy hová tűnt a spanyolok hatékonysága? (Agroinform)
Az olaszok, az argentinok és a portugálok után az utóbbi évek legvérszegényebb támadójátékát felmutató angol válogatottja is legyőzte a világbajnok spanyolokat - de mi lehet a hispánok gyengélkedésének oka?
nov. 15
11:44
Női kézi EHF-kupa: a Vác török, a Békéscsaba spanyol csapattal került össze (She)
A Vác női kézilabdacsapata a török Milli Piyangót kapta ellenfélül az EHF-kupa nyolcaddöntőjének keddi, bécsi sorsolásán. A Békéscsaba riválisa a spanyol Mar Alicante lesz.
nov. 15
11:46
Ligue 1: megtörtént a francia bajnokság első őszi edzőváltása (She)
Már nem Éric Roy az OGC Nice vezetőedzője: keddtől eddigi segítője, René Marsiglia irányítja a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. helyén álló nizzai csapat edzéseit.
nov. 15
11:48
Női kézi BL: a Larvik, Itxako, Midtjylland trióval egy csoportban az ETO (She)
A norvég Larvikkal, a spanyol Itxako Navarrával és a dán Midtjyllanddal került egy középdöntőbe a Győri ETO KC kézilabdacsapata a női Bajnokok Ligájában.
nov. 15
12:00
Válogatott: az olaszok elleni csapatból három hírmondó a lengyeleknél (She)
Mindössze három játékos, Arkadiusz Glowacki, Jakub Blaszczykowski és Eugen Polanski szerepel a lengyel labdarúgó-válogatott ma esti kezdő tizenegyében azok közül, akik az olaszok elleni pénteki mérkőzésen is kezdtek.
nov. 15
12:00
Öt változás Egervári csapatában (Metropol)
A múlt pénteki barátságos mérkőzéshez hasonlóan Tőzsér Dániel ismét helyet kapott a kedd (ma) este Lengyelország ellen pályára lépő magyar válogatott kezdőcsapatában, amelyben öt változás történt. Mérgesek a lengyelek, hiányzik a címerállat.
nov. 15
12:00
Tavalyi legyőzőjét és a címvédőt kapta Győr a BL-középdöntőre (Agroinform)
A Ferencváros orosz, a Debrecen spanyol, az Alcoa szerb ellenfelet kapott a KEK-ben, nehéz lesz a Békéscsaba dolga az EHF Kupában.
nov. 15
12:02
Varga megint jobbhátvéd, Tőzsér bennragadt - a lengyelek elleni kezdő (Agroinform)
Tőzsér Dániel ismét helyet kapott a Lengyelország ellen pályára lépő magyar válogatott kezdőcsapatában, amelyben öt változás történt.
nov. 15
12:18
Öt helyen cserélt Egervári (Infostart)
Öt helyen változtatott kezdőcsapatán a múlt péntekihez képest a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Lengyelországi elleni, kedd esti felkészülési mérkőzés előtt.
nov. 15
12:18
Cselgáncs: Tatabányára igazol az Európa-bajnok Ungvári Miklós (She)
Tatabányára igazol Ungvári Miklós, háromszoros Európa-bajnok és háromszoros világbajnoki bronzérmes cselgáncsozó. A sportoló kedden írta alá a szerződést, amelynek értelmében az Ippon SE és a Tatabányai Sport Club kettős igazolású versenyzője lesz – jelentette be sajtótájékoztatóján a polgármester.
nov. 15
12:20
Calciopoli: a Juventus közel 450 millió eurót követel a szövetségtől (She)
Bíróságon igyekszik csaknem 450 millió eurós kártérítési igényének érvényt szerezni az olasz labdarúgó-bajnokság egyik kirakatcsapata, a Juventus.
nov. 15
12:36
Női kézilabda BL: Ebből a csoportból kell továbbjutnunk - Konkoly (She)
A norvég Larvikkal, a spanyol Itxakóval és a dán Midtjyllanddal került egy középdöntőbe a Győri ETO KC kézilabdacsapata a női Bajnokok Ligájában. Konkoly Csaba, az ETO vezetőedzője az MTI-nek elmondta: a feladat adva van, ezt a három ellenfelet kell legyőzni.
nov. 15
12:36
Norvég, spanyol és dán rivális a Győrnek (Metropol)
A címvédő Larvik, a dán Midtjylland és a spanyol Itxako Navarra lesz a Győr ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A KEK és az EHF Kupa nyolcaddöntőjében is legyőzhető ellenfeleket kaptak a magyarok a keddi bécsi sorsoláson.
nov. 15
12:36
A Juventus óriási összeget követel az olasz szövetségtől (Agroinform)
Bíróságon igyekszik csaknem 450 millió eurós kártérítési igényének érvényt szerezni a 2006-os bundabotrány miatt a Juventus.
nov. 15
12:38
DVSC-Teva: Zahovaiko és Illés nem játszik a héten, Novakovics felépült (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva két játékosa, Vjatseslav Zahovaiko és Illés Gyula is sérüléssel bajlódik, így egyikük sem léphet pályára a héten.
nov. 15
12:54
Németország: a Bayern Münchennél a télen senki sem eladó (She)
Egyetlen labdarúgójától sem válik meg a téli átigazolási időszakban a német élvonalbeli bajnokságban szereplő Bayern München.
nov. 15
12:54
A Juventus csaknem 450 millió eurót követel (Metropol)
Bíróságon igyekszik csaknem 450 millió eurós kártérítési igényének érvényt szerezni az Juventus. A torinói labdarúgóklub a La Gazzetta dello Sport című lap értesülése szerint egészen pontosan 444 millió eurót követel a labdarúgó-szövetségtől (FIGC) a 2006-os bundabotránnyal összefüggésben.
nov. 15
12:54
Sabine Lisicki lett az Év visszatérője a női teniszezők között (Agroinform)
A tavalyi műtétje miatt hónapokat kihagyó német játékos több mint kétszáz helyett javítva került be a top 20-ba a világranglistán.
nov. 15
12:56
Sampdoria: feljutásban gyakorlott szakember lett Komanék új edzője (She)
Beppe Iachini lett az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B) szereplő Sampdoria új vezetőedzője.
nov. 15
12:56
Ungvári Miklós Tatabányára igazol (Agroinform)
A sportoló kedden írta alá a szerződést, amelynek értelmében az Ippon SE és a Tatabányai Sport Club kettős igazolású versenyzője lesz.
nov. 15
13:12
A címvédő is a Győr BL-csoportjában (Infostart)
A címvédő Larvik, a dán Midtjylland és a spanyol Itxako Navarra lesz a Győr ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. A KEK és az EHF Kupa nyolcaddöntőjében legyőzhető ellenfelek várnak a magyar együttesekre.
nov. 15
13:12
Válogatott: Lipták helyett Vanczák Vilmos kezd a lengyelek ellen (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján módosította a válogatott Lengyelország elleni kezdőcsapatát: Egervári Sándor nem Lipták Zoltánt, hanem Vanczák Vilmost jelölte a kezdőcsapatba.
nov. 15
13:12
Így fogadták a spanyolokat Costa Ricában - videó (Agroinform)
A Wembleyben 1:0-ra elveszített szombati meccs után a spanyolok Costa Ricába utaztak a ma esti barátságos találkozóra. A helyi rajongók kitörő örömmel fogadták a spanyol nemzeti tizenegyet.
nov. 15
13:14
Női kézilabda KEK: Változatlanul a négy közé jutás a cél - Elek (She)
A címvédő Ferencváros az orosz Rosztov Dont kapta ellenfélül a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjének keddi, bécsi sorsolásán. Elek Gábor, az FTC mestere az MTI-nek úgy fogalmazott, hogy lehetett volna jobb, de rosszabb is a sorsolás.
nov. 15
13:14
Idén a 3-1 a leggyakoribb végeredmény Angliában (Agroinform)
Remek gólátlaggal rendelkezik a most futó szezonban a Premier League, ahol eddig a 3-1-es végeredmény a leggyakoribb.
nov. 15
13:30
Barcelona: a selecaónál megsérülő Adriano 7-10 napig harcképtelen lesz (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona brazil szélsője, Adriano hét-tíz napig harcképtelen lesz.
nov. 15
13:30
Steffi Graf egykori menedzserétől vár előrelépést Petkovic (Agroinform)
A női mezőny egyik legjobb német játékosa jelenleg Andrea Petkovic, aki jövőre az egykoron Steffi Grafot is segítő Joerg Fischertől vár előrelépést.
nov. 15
13:32
Gyurka János lemondása után kapitánycserék a női utánpótlásban (Agroinform)
A veszprémi csapat vezetőedzője klubfeladatai miatt távozott a junioroktól, a helyére az ifiktől Róth Kálmán kerül, őt Danyi Gábor pótolja.
nov. 15
13:48
Olaszország: Michel Platini nem érti az eladósodó klubokat (She)
Ismételten a tisztességes üzletvitel fontosságára emlékeztette a labdarúgóklubok vezetőit Michel Platini. Az európai sportági szövetség (UEFA) elnöke egyúttal értetlenségének adott hangot amiatt, hogy bizonyos együttesek vállalják az eladósodást, miközben az egész világot gazdasági válság sújtja.
nov. 15
13:48
Biztossá vált a Világkupa-nyitány Östersundban (Agroinform)
A hó hiánya ugyan több téli sportág novemberi versenyprogramját is átírta, de úgy tűnik, a biatlonosok számára nem lesz gond a svédországi Világkupa rajt során.
nov. 15
13:50
Haladás: Futottam már sikeresebb szezont is - Kenesei Krisztián (She)
Kenesei Krisztián, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás csatára a klub hivatalos honlapjának elmondta, felépült a combizomhúzódásából, s az őszinél jobb teljesítménnyel szeretne kirukkolni a szezon folytatásában.
nov. 15
13:50
Tizenhét női játékos készül a januári Európa-bajnokságra (Agroinform)
Tizenhét játékossal vág neki az Európa-bajnoki felkészülésnek Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 15
14:06
Ökölvívás: Muhammad Ali is elkísérte utolsó útjára Joe Fraziert (She)
Philadelphiában helyezték örök nyugalomra a múlt héten májrák következtében elhunyt nehézsúlyú ökölvívó-legendát, Joe Fraziert.
nov. 15
14:06
Dögös szőke pózol menő autókkal a Miss Tuning naptáron - fotó (Agroinform)
Nagyon rossz sosem sülhet ki abból, ha jó nőket és szép kocsikat pakolnak egymás mellé. Ez történt a 2012-es Miss Tuning naptár esetében is; itt egy gyönyörű német lány pózol gyönyörű német autókkal.
nov. 15
14:08
Videó: a hajrában feltámadt a Remény az egyetemi labdarúgóligában (She)
A 90. percig döntetlenre állt a Hope College–Dominican University mérkőzés az NCAA amerikai egyetemi labdarúgó-bajnokság harmadosztályában a legjobb tizenhat közé jutásért. Ekkor a Hope (amelynek jelentése Remény) részéről Justin Muller elvégzett egy szögletet, melynek során a labda érintés nélkül az ellenfél kapujában kötött ki. Ez volt a mindent eldöntő gól.
nov. 15
14:24
Euro 2012: Keane a Galaxy kérése ellenére sem hagyja ki a mai meccset (She)
Robbie Keane, az ír labdarúgó-válogatott támadója elmondta: bár klubja, a Los Angeles Galaxy megkérte őt, hogy hagyja ki az észtek elleni mai Eb-pótselejtező-visszavágót, nem tesz eleget a kérésnek.
nov. 15
14:24
Magyaros mezben az olaszok (Metropol)
Fordítva hímezték az olasz labdarúgó-válogatott hivatalos mezére a nemzeti trikolór színeit.
nov. 15
14:24
Előttem az utódom - legendás kapusok rekordjai hullanak (Agroinform)
Szombaton a spanyol, kedden pedig az olasz és a magyar labdarúgó-válogatott legtöbb mérkőzésen pályára lépő kapusát érte utol egyik utóda.
nov. 15
14:42
A Juventus 10 millió eurót ajánl Alexért a Chelsea-nek - sajtóhír (Agroinform)
Brit lapértesülések szerint a Juventus januárban megvásárolná a Chelsea középhátvédjét, Alexet, és ajánlata a legjobb a "versenyzők" között.
nov. 15
14:44
Lionel Messi meg fogja dönteni a csúcsomat - Michel Platini (Agroinform)
Az UEFA elnöke, aki háromszoros Aranylabda-győztes úgy gondolja, utol fogja érni őt a Barcelona argentin klasszisa.
nov. 15
15:00
Catania visszamondta a rövidpályás vb-t (Agroinform)
Úgy néz ki, hogy mégsem az olaszországi Catania lesz a rendezője a 2014-es rövidpályás úszó-világbajnokságnak.
nov. 15
15:09
Beckham nem lesz ott az Eb-n (Blikk)
London — Lemondhat arról David Beckham (36), hogy pályára lép a jövő évi lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokságon.
nov. 15
15:18
Ligakupa: a Lombard nyert Győrben, és ezzel kiejtette az ETO-t (She)
A Lombard FC Ferenczi István mesterhármasával 3–1-re megverte idegenben a Győri ETO-t a labdarúgó Ligakupa A-csoportjának hatodik fordulójában, és ezzel a biztos továbbjutást érő első helyen végzett a kvartettben, illetve az is eldőlt, hogy a győriek kiestek a sorozatból.
nov. 15
15:18
Róth Antal kezdőcsapatot hirdetett az olaszok ellen (Agroinform)
Róth Antal szövetségi edző a délelőtt folyamán kihirdette az U21-es válogatott kezdőcsapatát az olaszok elleni Eb-selejtezőre.

Keresés