2011. november 21. hétfő

nov. 21
11:08
Ferencváros: a klub 100 millió forintra számíthat Olaszországból (She)
Hamarosan pénz áll a házhoz a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnál, csaknem százmillió forintnak kell megérkeznie a Regginától.
nov. 21
11:10
Rögbi Heineken-kupa: 95 pontos meccsen eggyel nyertek a skótok (She)
A rögbi legrangosabb európai kupasorozatának, a Bajnokok Ligájának megfelelő Heineken-kupában a csoportkör második fordulóját tudta le a versenyben lévő huszonnégy klub: a címvédő ír Leinster hazai pályán húzta be a kötelezőt a skót Glasgow Warriors ellen, így továbbra is veretlen.
nov. 21
11:12
Los Angeles Galaxy: Nem sietek döntést hozni a jövőmről - Beckham (She)
David Beckham, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságot (MLS) a vasárnapi, Houston Dynamo elleni győzelemmel megnyerő Los Angeles Galaxy középpályása szerint nincs még itt az ideje annak, hogy döntést hozzon a jövőjéről.
nov. 21
11:14
Videó: Suárez szemtelen kötényt osztott ki a Chelsea elleni rangadón (She)
A Liverpool Londonban győzte le a Chelsea-t, ráadásul nemcsak ezzel okoztak kellemetlen perceket a kékeknek. Luis Suárez szemtelen köténye után David Luiz nem sok dologgal büszkélkedhet.
nov. 21
11:24
Man. City: Lehetetlen, hogy Balotelli büntetőt hibázzon - Mancini (She)
Roberto Mancini, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City menedzsere elmondta, lehetetlen, hogy Mario Balotelli büntetőt hibázzon. Az olasz válogatott támadó a szombati, Newcastle United ellen 3–1-re megnyert bajnokin is 11-esből volt eredményes.
nov. 21
11:24
Lochte és Franklin a legjobb úszó az Egyesült Államokban (Agroinform)
Ryan Lochte érdemelte ki az év úszója címet az Egyesült Államokban, a sportág jelenlegi legnagyobb alakjának tartott Michael Phelpset is megelőzve.
nov. 21
11:26
Úszás: az Egyesült Államokban Lochte és Franklin az év legjobbja (She)
Ryan Lochte érdemelte ki az év úszója címet az Egyesült Államokban, a sportág jelenlegi legnagyobb alakjának tartott Michael Phelpset is megelőzve.
nov. 21
11:26
Felszakadt a szeme alatt a bőr az esernyővel fejbe dobott partjelzőnek - videó (Agroinform)
A Granada-Mallorca 61. percében félbeszakította a játékvezető a mérkőzést, mivel asszisztense megsérült.
nov. 21
11:42
Decemberben eldől a 2006-os olasz bajnoki cím sorsa (Metropol)
Egy december elején sorra kerülő kerekasztal-tárgyaláson dől el a 2006-os olasz futballbajnoki cím sorsa, melyen a Juventus és az Internazionale vitázik.
nov. 21
11:42
Xabi Alonso sárga lapra játszik az Atlético Madrid ellen? (Agroinform)
Amennyiben a városi rangadón a Real Madrid középpályása sárgát kap, biztosan nem kell kihagynia a Barcelona elleni találkozót.
nov. 21
11:44
Egy kerekasztal-tárgyaláson dől el a 2006-os scudetto sorsa (Agroinform)
Egy december elején sorra kerülő kerekasztal-tárgyaláson dől el a 2006-os olasz futballbajnoki cím sorsa, melyen a Juventus és az Internazionale vitázik.
nov. 21
12:00
Olaszország: decemberben eldől a 2006-os bajnoki cím sorsa (She)
Egy december elején rendezendő kerekasztal-tárgyaláson dől el a 2006-os olasz futballbajnoki cím sorsa, amelyen a Juventus és az Internazionale vitázik.
nov. 21
12:00
Az ellenfél védői sem hitték el, hogy kihagyta az ajtó-ablak ziccert - videó (Agroinform)
A holland bajnokság vasárnapi találkozóján, a Groningen-Venlo mérkőzésen a hazaiak 2-1-es vezetésénél a vendégek támadója, Ahmed Mussa elképesztő helyzetben hibázott.
nov. 21
12:02
Spanyolország: elfogták a partjelzőt fejbe dobó 15 éves marokkói fiút (She)
A rendőrség ma hajnalban elfogta azt a 15 éves marokkói fiút, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő dobta fejbe egy esernyővel a partjelzőt a Granada–Mallorca spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen.
nov. 21
12:04
BL: Kassai a Leverkusen-Chelsea-t kapta, Starké a Milan-Barca (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyilvánosságra hozta a Bajnokok Ligája szerdai mérkőzéseire kirendelt játékvezetők névsorát. Az első számú magyar sípmester, Kassai Viktor segítőivel a Bayer Leverkusen–Chelsea mérkőzést dirigálja. A nap rangadójának tekinthető Milan–Barcelona összecsapáson a német Wolfgang Stark felel majd a rendért.
nov. 21
12:18
Videó: a nigériai támadó mosolygott, mindenki más a „föld alá süllyedt” (She)
Ennél nagyobb egyenlítési lehetőség aligha akadhatott volna a Venlo előtt a Groningen elleni holland bajnokin. A vendégek támadója, Ahmed Musa vezethette az üres kapura a labdát (a védők futottak vissza a gólvonalra), de mellé lőtt. Csapattársai és edzője is szégyellte magát, a roppant kínos helyzetben a csatár csak mosolyogni tudott.
nov. 21
12:18
Sándor György szerezne még bombagólt a szezonban - videó (Agroinform)
A Videoton magyar válogatott játékosa a Siófok ellen 7-0-ra megnyert mérkőzésen a forduló egyik legszebb gólját szerezte.
nov. 21
12:20
Videó: nyílt törés a felezővonalon, horrorisztikus sérülés Kolumbiában! (She)
A következő videó csak erős idegzetűeknek ajánlott! Kolumbiában nyílt lábtörést szenvedett Jose Luis Tancredi, miután a felezővonalon Andrés Cadavid rácsúszott a lábára a Millonarios–America de Cali találkozón (2–0). A vendégektől egyébként kettős emberhátrányban fejezték be a találkozót.
nov. 21
12:22
Ökölvívás: a világbajnok kubai marihuánával bukott meg a doppingteszten (She)
A fightnews.com szaklap információi szerint marihuána nyomait mutatta ki Joel Casamayor szervezetében a Timothy Bradley elleni WBO kisváltósúlyú profi ökölvívó világbajnoki mérkőzést követően elvégzett doppingteszt.
nov. 21
12:24
London 2012: WADA-bírálat a Brit Olimpiai Bizottság doppingpolitikája miatt (She)
A Brit Olimpiai Bizottságnak (BOA) a doppingolással szembeni eljárást tartalmazó szabályzata – egyedüliként a nemzeti olimpiai bizottságok hasonló dokumentumai közül – nem illeszkedik a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) kódexéhez, állítja a montreali székhelyű szervezet.
nov. 21
12:36
Ökölvívás: marihuánával bukott meg a doppingteszten a világbajnok kubai (She)
A fightnews.com szaklap információi szerint marihuána nyomait mutatta ki Joel Casamayor szervezetében a Timothy Bradley elleni WBO kisváltósúlyú profi ökölvívó világbajnoki mérkőzést követően elvégzett doppingteszt.
nov. 21
12:36
Gera zseniális gólpasszt adott, Megyeri szuperrangadón védett (Agroinform)
Gera Zoltán győztes csapat tagja volt a Premier League-ben, Hajnal szintén három pontot gyűjtött a Stuttgarttal, Megyeri Balázs pedig a Panathinaikosz ellen bizonyított hétvégén.
nov. 21
12:38
Képgaléria: fehérvári gólzuhatag, Torghelle kontra Sztevanovics (She)
November közepén hamisítatlan, ködös őszi időjárás közepette rendezték meg az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első „tavaszi”, a szezon 16. fordulóját. A címvédő Videoton gólgálát rendezett a Siófok ellen, az ETO parázs hangulatú – Torghelle Sándor és Szasa Sztevanovics keménykedésével tarkított – találkozón kikapott Győrben a Bp. Honvédtól, Zalaegerszegen a DVTK-drukkerek az alapvonalhoz…
nov. 21
12:38
A legjobb csapatot hagytam el, de a legnagyobb klubhoz kerültem - Ibrahimovic (Agroinform)
A svéd támadó tisztában volt azzal, hogy mit jelent az, hogy elhagyja a Barcelonát, de Milánóban megtalálta a számításait.
nov. 21
12:40
Németország: hazaengedték az öngyilkosságot megkísérlő bírót (She)
Kiengedték a kórházból Babak Rafati német futballbírót, aki két napja öngyilkosságot kísérelt meg a Köln–Mainz mérkőzés előtt, és a találkozót elhalasztották.
nov. 21
12:42
NEC: Nem tudtuk hozni azt, amit edzésen gyakoroltunk - Babos (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC Nijmegen magyar kapusa, Babos Gábor a Gelderland nevű rádiónak elmondta, a Roda ellen 2–1-re elveszített hazai bajnokin nem tudták hozni azt, amit az edzéseken gyakoroltak.
nov. 21
12:44
Sportlétesítmény: 2013 elejére kell elbontani a Puskás-stadiont (She)
Jövő nyáron kezdődhet a Puskás Ferenc Stadion bontása, ez 6-7 hónapig, de legkésőbb 2013 elejéig tart majd, az új labdarúgó-arénát pedig 2015 májusában tervezik átadni, 24-26 hónapnyi építkezés után – nyilatkozta a Digi Sport Reggeli Start című műsorában Vígh László, a kiemelt sportlétesítmény-fejlesztésekkel, sportberuházásokkal összefüggő kormányzati feladatok ellátásért felelős…
nov. 21
12:54
Férfi kézilabda: Alilovic is bekerült a legutóbbi forduló BL-csapatába (She)
Az Európai Kézilabda-szövetségnél (EHF) Mirko Alilovic, az MKB Veszprém játékosa lett a legjobb kapus a Bajnokok Ligája ötödik fordulójában. A horvát kapuvédő védéseinek is köszönhetően a magyar bajnokcsapat bravúros győzelmet aratott a Füchse Berlin vendégeként.
nov. 21
12:54
Hazaengedték az öngyilkosságot megkísérlő bírót (Agroinform)
Kiengedték a kórházból Babak Rafati német futballbírót, aki két napja öngyilkosságot kísérelt meg a Köln-Mainz mérkőzés előtt, és a találkozót elhalasztották.
nov. 21
12:56
Sorsdöntő rangadót vezet Kassai Viktor a BL-ben (Agroinform)
Kassai Viktor a a Bayer 04 Leverkusen - Chelsea FC BL-mérkőzést vezeti november 23-án Leverkusenben.
nov. 21
13:12
Eltört Jay Cutler hüvelykujja (Agroinform)
Súlyos árat fizethet a Chicago Bears a San Deigo elleni győzelemért - irányítójuk, Jay Cutler ugyanis ujjtörést szenvedett.
nov. 21
13:30
Fontos meccset kapott Kassai (Infostart)
A Leverkusen-Chelsea meccset vezeti Kassai Viktor a labdarúgó Bajnokok Ligájában szerdán.
nov. 21
13:30
Barcelona: Iniesta nem edzett, kérdéses a játéka a Milan ellen (She)
Andrés Iniesta kihagyta a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona mai edzését, mivel fájdalmat érzett a bal combjában.
nov. 21
13:30
Wayne Rooney kihagyta a hétfői edzést (Agroinform)
A Manchester United támadója a Swansea ellen ütközött össze az ellenfél kapusával, Michel Vormmal.
nov. 21
13:32
Real Madrid: Di María szombaton visszatérhet, Kaká és Marcelo sem edzett (She)
A sérüléséből felépülő Ángel di María szombaton visszatérhet a Real Madrid labdarúgócsapatába, amely a spanyol élvonalbeli bajnokság (Primera División) 14. fordulójában a városi rivális Atléticót fogadja.
nov. 21
13:32
Beállította a klubcsúcsot a Green Bay Packers (Agroinform)
Tizedik meccsét is megnyerte a Green Bay Packers az NFL alapszakaszában, így beállította az 1962 óta érvényes klubrekordot.
nov. 21
13:34
Manchester United: Rooney nem vett részt a hétfő délelőtti tréningen (She)
Wayne Rooney kihagyta a Manchester United labdarúgócsapatának hétfő délelőtti edzését. A „vörös ördögök" angol válogatott támadója ismeretlen okokból nem vett részt a tréningen, melyen Johnny Evans sem jelent meg.
nov. 21
13:34
Benczés nem volt elégedett a hétvégén, de már a Fradira koncentrál (Agroinform)
A Diósgyőr 1-1-es döntetlent ért el a sereghajtó és még mindig nyeretlen Zalaegerszeg otthonában, ami miatt Benczés Miklós nem lehetett teljesen elégedett.
nov. 21
13:48
Leminősítették Görögországot, Magyarország teljesen megfelelő maradt (Infostart)
Leminősítette Görögországot a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség. A szervezet alapító ülésén a résztvevők a világgazdasági helyzetre tekintettel a költségvetés befagyasztásáról döntöttek.
nov. 21
13:48
Női vízilabda LEN-kupa: holland csapat vár a Szentesre a negyeddöntőben (She)
A holland Leidennel csap össze a Szentes női vízilabdacsapata a LEN-kupa negyeddöntőjében – az európai szövetség (LEN) által elkészített hétfői sorsolás értelmében.
nov. 21
13:48
Halálra késelték a Seattle holland baseballozóját (Agroinform)
Meggyilkolták Rotterdamban Greg Halmant, az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) érdekelt Seattle Mariners holland játékosát.
nov. 21
13:50
Videó: hárman szaladtak egyszerre a pályára a Közel-Keleten (She)
Sportot űztek a pályára szaladgálásból Szaúd-Arábiában. Az al-Anszar–al-Hilal bajnokin (0–2) egyszerre hárman is a pályára ugrottak, megnehezítve ezzel a biztonságiak dolgát...
nov. 21
13:50
Carlo Janka háta nem bírja az edzéseket (Agroinform)
Nincs szerencsés éve a svájci Carlo Jankának, akinek februári szívműtéte után most hátsérülése miatt kellett abbahagynia az edzéseket.
nov. 21
13:52
MLB: halálra késelték a Seattle holland játékosát, öccsét gyanúsítják (She)
Meggyilkolták Rotterdamban Greg Halmant, az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) érdekelt Seattle Mariners holland játékosát.
nov. 21
13:52
Holland csapatot kapott a LEN Kupa negyeddöntőjében a Szentes (Agroinform)
A holland Leidennel csap össze a Szentes női vízilabdacsapata a LEN Kupa negyeddöntőjében - az európai szövetség (LEN) által elkészített hétfői sorsolás értelmében.
nov. 21
13:54
Megvan az osztrákok kerete Kuusamóra (Agroinform)
Nem történt meglepetés, az osztrák síugró válogatott a legerősebb összeállításban utazik el a finnországi Kuusamóban sorra kerülő Világkupa versenyre.
nov. 21
13:56
Legyen a sakk kötelező tantárgy az iskolákban - Polgár Judit (Agroinform)
Polgár Judit úgy gondolja, már sohasem lesz amolyan „vérprofi”, aki napi tíz-tizenkét órát a játszmák elemzésével tölt.
nov. 21
14:06
Horvátország: futballisták tüntettek, hét hónapja nem kaptak fizetést (She)
A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Karlovac játékosai sztrájkot hirdettek hét hónapja elmaradt fizetésük miatt, s nem léptek pályára a Rijeka elleni vasárnapi bajnokin. Ha a tabellán utolsó előtti helyen álló csapat a következő fordulóban is ugyanezt teszi, automatikusan kizárják az első ligából.
nov. 21
14:08
NBA: James, Paul, Wade és Anthony kosárlabda-turnéval jótékonykodik (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) szünetel ugyan – pontosabban meg sem kezdődött ősszel a pontvadászat –, négy sportági klasszis, LeBron James, Chris Paul, Dwyane Wade és Carmelo Anthony megunva a tétlenséget négymeccses jótékonysági túrához adta a nevét.
nov. 21
14:10
Videó: Az ETO-nak gondot okozhat a hazai pálya - Bognár György (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Bognár György. A Nemzeti Sport szakértője a labdarúgó NB I 16. fordulóját elemzi. Szerinte nagy kérdés, hogyan áll fel a Siófok a Videotontól elszenvedett 7–0-s vereség után, úgy gondolja, a Budapest Honvéd győri győzelme megérdemelt volt, illetve hogy a Ferencváros a tizenhatoson belüli gyenge játéka miatt nem nyert.

Keresés