2011. november 3. csütörtök

nov. 3
16:00
Franciaország: Evra nincs a keretben, a Montpellier gólvágója debütálhat (She)
Kimaradt a francia labdarúgó-válogatott keretéből Patrice Evra, a Manchester United hátvédje. Laurent Blanc szövetségi kapitány pihenteti a „vörös ördögök" futballistáját, helyére a Montpellier gólvágóját, Olivier Giroud-t hívta be, aki karrierje során először öltheti magára a címeres mezt. A hírek szerint Evrának családi problémái vannak, ami miatt nem tud a válogatott rendelkezésére állni.
nov. 3
16:02
London 2012: Pistorius még nem érezheti magát biztos indulónak (She)
Még nem érezheti magát olimpiai indulónak Oscar Pistorius, a Dél-afrikai Olimpiai Bizottság (SASCOG) ugyanis nem elégszik meg azzal, hogy a művégtagokkal futó sprinter az idén teljesítette 400 méteren a londoni szerepléshez szükséges erősebbik kvalifikációs szintet.
nov. 3
16:12
Bayern München: sikeres volt Schweinsteiger kulcscsontműtéte (She)
Sikeres volt Bastian Schweinsteiger kulcscsontműtéte, amelyet hajnali kettő órakor hajtottak végre – olvasható a német labdarúgó-élvonalban szereplő Bayern München hivatalos közleményében.
nov. 3
16:12
Gálamérkőzéssel búcsúznak Radulovics Bojanától Dunaújvárosban (Agroinform)
November utolsó hétvégéjén megmérkőzik egymással a Dunaújváros jelenlegi csapata és a Dunaferr 1999-es BL-győztes együttese.
nov. 3
16:14
London 2012: Vajda Attila hivatalosan is elkezdte a felkészülést (She)
Bár a 2011-es versenyszezon csak néhány hete ért véget a szingapúri maratoni vb-vel, Vajda Attila, az EDF Démász-Szeged VE olimpiai és kétszeres világbajnok kenusa csütörtökön hivatalosan is elkezdte a felkészülést a 2012-es londoni olimpiára.
nov. 3
16:30
MLSZ: szurkolói miatt büntették meg a DVSC-t, a DVTK-t és az Újpestet (She)
Az Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján számolt be a fegyelmi bizottság hétvégi bajnoki fordulók kapcsán hozott határozatairól.
nov. 3
16:30
Cristiano Ronaldo képességeinek határait laboratóriumban tesztelték - 4. rész (Agroinform)
Többrészes videósorozatunk negyedik epizódjában a világ egyik legjobb játékosának rugótechnikáját és lövőerejét vesszük górcső alá.
nov. 3
16:48
Videó: Mancini csúnyán beverte a fejét a BL-meccsen, jegelni kellett (She)
Kedd este a labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjában a Manchester City 3–0-ra nyert a Villarreal otthonában. Az angolok menedzserének, Roberto Mancininek az öröm mellett egy kis fájdalom is jutott, csúnyán beverte a fejét a kispadba. A segítők gyorsan jeget hoztak, azzal kezelték a mester fejét.
nov. 3
16:48
Közeledik Ferguson nagy napja (Agroinform)
Vasárnap, november 6-án lesz 25 éve annak, hogy Alexander Chapman Fergusont kinevezték a Manchester United menedzserének.
nov. 3
16:50
Röplabda: új alapokon a kaposvári utánpótlás-nevelés (She)
Megvalósult az összefogás, immár új alapokra helyezhetik a röplabda utánpótlás-nevelést a somogyi megyeszékhelyen. A nyáron megalakult Kaposvári Röplabda-akadémia vezetői csütörtökön együttműködési megállapodást írtak alá a város vezetőivel és a Magyar Röplabdaszövetség elnökével.
nov. 3
17:06
Pálinger túl van az agyrázkódáson, edzésbe állt - videó (Agroinform)
A Győr női kézilabdacsapatának kapusa részt vehet az együttes edzésein, miután kipihente az előző héten elszenvedett fejsérülését.
nov. 3
17:08
Magyarország négy legjobb gyorsasági motorosa megmérkőzött egymással (Agroinform)
2007 gyorsasági motoros világbajnoka nyerte a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban rendezett ügyességi vetélkedőt.
nov. 3
17:10
Töketlen vagy, Mourinhótól összecsinálod magad - üvöltötte Ibrahimovic Guardiolának (Agroinform)
Zalatan Ibrahimovic őszintén vall arról, hogyan romlott meg a kapcsolata Josep Guardiolával, és mi köze ehhez Lionel Messinek.
nov. 3
17:25
A Ferencváros fekete mezben lép pályára vasárnap (Agroinform)
Az FTC mai elnökségi ülésén az a döntés született, hogy a Ferencváros futball csapata vasárnap a bajnoki mérkőzését egyszeri alkalommal, név nélküli fekete mezben játssza.
nov. 3
17:42
Bayern: Badstuber szerint az olaszok tisztességtelenül játszottak hátrányban (She)
Holger Badstuber a kiállítás sorsára jutott a Bayern München Napoli ellen 3–2-re megnyert Bajnokok Ligája-meccsén. A bajorok védője szerint az olaszok forró fejűek, és hátrányban tisztességtelenül játszottak, amikor folyamatosan keresték a kontaktust velük.
nov. 3
17:42
Camp Nou rekord: 33-0!! (Agroinform)
A Barcelona nagyon közel áll ahhoz, hogy megdöntse a Real Madrid által 1958-59-ben felállított rekordot, amikor átlagban 4 gólt lőttek meccsenként.
nov. 3
17:44
Videó: a nem mindennapi gólt ütő dán hokis beszólt a bénázó kapusnak (She)
Ritkán látható gólt láthatott a közönség a második számú svéd jégkorongbajnokságban (HockeyAllsvenskan) rendezett Malmö Redhawks–Rögle BK meccsen. A vendégek dán védője, Jesper Jensen saját harmadából akart felszabadítani, ám lövése olyan jól sikerült, hogy meglepte a hazaiak kapusát, a korábban a Boston Bruinsban és a St. Louis Bluesban is megforduló Hannu Toivonent, aki csúnyán bevédte a…
nov. 3
17:44
Vajda Attila elkezdte a felkészülést (Agroinform)
Az EDF Démász-Szeged VE olimpiai és kétszeres világbajnok kenusa csütörtökön hivatalosan is elkezdte a felkészülést a 2012-es londoni olimpiára.
nov. 3
17:46
FTC: tiszta feketében játszik a csapat a Paks elleni bajnokin (She)
Amint azt a Nemzeti Sport előre jelezte, a hagyományokkal ellentétben tiszta feketében lép pályára vasárnap, a Paks elleni bajnokin a Ferencváros labdarúgócsapata; a zöld-fehérek – és a magyar futballtársadalom tagjai – a hétfőn hetvenévesen elhunyt Albert Flóriánt, a klub legendáját, a magyar labdarúgás egyetlen aranylabdását gyászolják.
nov. 3
17:46
Egyelőre maradt a 2012-es versenynaptárban a Bahreini és a Koreai Nagydíj (Agroinform)
Az F1 Világtanácsának Genfben rendezett ülésén elfogadták a három csapat névváltoztatási kérelmét.
nov. 3
18:00
FTC: feketében játszik a csapat a Paks elleni bajnokin (She)
Amint azt a Nemzeti Sport előre jelezte, a hagyományokkal ellentétben tiszta feketében lép pályára vasárnap, a Paks elleni bajnokin a Ferencváros labdarúgócsapata; a zöld-fehérek – és a magyar futballtársadalom tagjai – a hétfőn hetvenévesen elhunyt Albert Flóriánt, a klub legendáját, a magyar labdarúgás egyetlen aranylabdását gyászolják.
nov. 3
18:00
Talmácsi nyerte a vezetéstechnikai versenyt (Metropol)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájában 2007-ben vb-győztes Talmácsi Gábor nyerte a Hungaroringen csütörtökön megrendezett autós vezetéstechnikai versenyt, megelőzve ifjabb Tóth Imrét, Németh Balázst és Győrfi Alent.
nov. 3
18:00
Az m1 élőben közvetíti Albert Flórián temetését (Agroinform)
A Magyar Televízió m1-es csatornája vasárnap déltől élőben közvetíti a hétfőn hetvenévesen elhunyt Albert Flórián temetését.
nov. 3
18:02
Anglia: Mancini 19 éves fia az oldhami magyarok nyomában (She)
Az angol harmadosztályú Oldham Athletic labdarúgócsapata leigazolta a Manchester Citytől a fiatal Luca Scapuzzi, Andreas Mancini duót. Előbbi 20 éves csatár, aki két hónapra érkezett kölcsönbe, míg utóbbi 19 éves középpályás, és egy hónapos időtartamra szerződött, de sokkal érdekesebb információ, hogy a Cityt irányító Roberto Mancini fiáról van szó.
nov. 3
18:04
Gyász: az m1 vasárnap élőben közvetíti Albert Flórián temetését (She)
A Magyar Televízió m1-es csatornája vasárnap déltől élőben közvetíti a hétfőn hetvenévesen elhunyt Albert Flórián temetését.
nov. 3
18:06
Videó: Véber György Goran Maricsról és a titokzatos csokikról (She)
A Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában a Lombard FC korábbi vezetőedzője, Véber György volt a meghívott vendég. A labdarúgóként az Újpesttel bajnoki címet nyerő Véber beszélt a Goran Mariccsal való problémájáról, a csapat és a közötte levő kapcsolatáról, illetve a mérkőzések előtti kedves találkozásairól.
nov. 3
18:08
Liverpool: az FA képviselői edzésen látogatták meg a rasszizmussal vádolt Suárezt (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) képviselői edzésen látogatták meg a Liverpool rasszizmussal vádolt játékosát, Luís Suárezt, hogy személyesen is tájékozódjanak az üggyel kapcsolatban.
nov. 3
18:10
Motorsport: Talmácsi nyerte a motorosok autós vezetéstechnikai versenyét (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájában 2007-ben vb-győztes Talmácsi Gábor nyerte a Hungaroringen csütörtökön megrendezett autós vezetéstechnikai versenyt, megelőzve ifjabb Tóth Imrét, Németh Balázst és Győrfi Alent.
nov. 3
18:18
Motorsport: Talmácsi-siker a motorosok autós vezetéstechnikai versenyén (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájában 2007-ben vb-győztes Talmácsi Gábor nyerte meg a Hungaroringen csütörtökön megrendezett autós vezetéstechnikai versenyt, megelőzve ifjabb Tóth Imrét, Németh Balázst és Győrfi Alent.
nov. 3
18:20
Férfi vízilabda ob I: Kis Gábort műteni kell, 6-8 hetet ki kell hagynia (She)
Meg kell műteni a Szolnok válogatott vízilabdázójának, Kis Gábornak a kezét, ezért a játékos várhatóan másfél-két hónapot kénytelen kihagyni.
nov. 3
18:22
Női kézilabda: Pálinger felépült agyrázkódásából, de újra megsérült (She)
A női Bajnokok Ligájában a dán Randers szombati fogadására készül a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata, amelynek balszerencsés kapusa, Pálinger Katalin a csütörtöki edzésen újabb sérülést szenvedett.
nov. 3
18:24
Mancini feje is belefájdult a Manchester City BL-sikerébe (Blikk)
Villarreal – Fejfájást okozott Roberto Mancininek (47) a Manchester City Villarreal elleni Bajnokok Ligája-meccse.
nov. 3
18:24
El: Falcao pazar gólja, Juhászék már hárommal mennek - élő eredménykövetés (She)
Csütörtökön a negyedik fordulóval folytatódik a labdarúgó Európa-liga csoportköre. A Juhász Rolandot foglalkoztató Anderlecht Szabics Imre csapatát, a Sturm Grazot fogadja, amelyen előbbi együttes akár a továbbjutást is kiharcolhatja. Kövesse a mérkőzéseket élő eredménykövető cikkünk segítségével!
nov. 3
18:26
Újpest FC: Mintha rám szabták volna a feladatot - Fazekas László (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy az Újpest FC ügyvezetője, Bartha Csaba szerint hamarosan új vezető kerülhet a klubhoz, aki akár a klub korábbi legendás játékosa, Fazekas László is lehet. A korábbi kiválóság a Nemzeti Sportnak elmondta, nem keresték a lila-fehérek, de ha érkezne megkeresés, nem zárkózna el a tárgyalások elől.
nov. 3
18:36
Franciaország: Kim Källström 2014-ig hosszabbított Lyonban (She)
Két évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését Kim Källström, az Olympique Lyon svéd válogatott labdarúgója.
nov. 3
18:36
Két évet hosszabbított Kim Kallström Lyonban (Agroinform)
A 29 esztendős, svéd válogatott középpályás 2006-ban szerződött Lyonba.
nov. 3
18:38
Az Eurosportnál már az őszi bajnoki címet várják a Bundesliga-tippversenyben (Agroinform)
Hétvégén már a 12. fordulót játsszák a Bundesligában, az Eurosport és a hatharom.hu közös tippjátéka pedig a negyedik köréhez érkezik.
nov. 3
19:12
MotoGP: 16 méteres üzenőfal Valenciában Simoncelli emlékére (She)
Az emlékezés számos formáját választhatják a gyorsaságimotoros-világbajnokság (MotoGP) idényzáró Valenciai Nagydíjára kilátogatók, a mezőny több módon is tiszteleg a két héttel korábban elhunyt Marco Simoncelli előtt.
nov. 3
19:14
Sakk Eb: Almási és Gyimesi is nyert - győzelemmel rajtoltak a férfiak (She)
A magyar férfi sakkválogatott győzelemmel kezdett a görögországi Porto Carrasban zajló Európa-bajnokságon.
nov. 3
19:16
Válogatott: Albert emlékére a Puskásban lesz Liechtenstein elleni meccs (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége mai ülésén arról határozott, hogy a magyar válogatott következő mérkőzését a Puskás Ferenc Stadionban rendezik. Az Albert Flórián-emlékmérkőzést ingyen tekinthetik meg a szurkolók. Erről az mlsz.hu számolt be.
nov. 3
19:30
Válogatott: Albert emlékére a Puskásban lesz a Liechtenstein elleni meccs (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége mai ülésén arról határozott, hogy a magyar válogatott következő mérkőzését a Puskás Ferenc Stadionban rendezik. Az Albert Flórián-emlékmérkőzést ingyen tekinthetik meg a szurkolók. Erről az mlsz.hu számolt be.
nov. 3
19:31
Jól sikerült Schweinsteiger műtétje (Agroinform)
A középpályás a szerdai, Napoli elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg, az éjjeli órákban már meg is operálták.
nov. 3
19:33
A férfiak Dániát, a nők Lettországot győzték le az első fordulóban (Agroinform)
A magyar férfi és női sakkválogatott is győzelemmel kezdett a görögországi Porto Carrasban zajló Európa-bajnokságon.
nov. 3
19:48
Videó: a gólszerző hokis rossz embert ölelgetett, kapott is egy hatalmasat (She)
Nem sült el jól a gólöröme a második számú svéd jégkorongbajnokságban (HockeyAllsvenskan) szereplő Mora játékosának, Henrik Erikssonnak. A svéd hokis miután betalált a Leksand kapujába, az ellenfél játékosát ölelte meg elsőként, ám az ezt nagy pofonnal viszonozta. A pofon, mint később kiderült, duplán fájhatott Erikssonnak, a Leksand ugyanis 3–2-re nyert.
nov. 3
19:49
A Puskás Stadionban lesz Liechtenstein elleni mérkőzés, Albert emlékére (Agroinform)
Az Albert Flórián-emlékmérkőzést ingyen tekinthetik meg a szurkolók.
nov. 3
19:50
Női kosárlabda Euroliga: sima győri vereség a Galatától (She)
Sima, 106–82-es vereséget szenvedett hazai pályán a Győr a női kosárlabda Euroliga A-csoportjában a Galatasaraytól. A törökök győzelme egy percig sem forgott veszélyben – az esélyesebb csapat igazolta a papírformát.
nov. 3
19:51
A Napoli edzőjének nem kellenek kész bajnokok Trezeguet ügynöke szerint (Agroinform)
A világ- és Európa-bajnok francia csatár menedzsere egy nápolyi rádióban beszélt arról, hogy ügyfele miért nem maradt Európában a nyáron.
nov. 3
20:06
Videó: az írek védelmének rövidzárlatát a PAOK használta ki - a legfrissebb El-gólok (She)
Csütörtökön a 4. fordulóval folytatódik a labdarúgó Európa-liga csoportköre. 24 mérkőzést rendeznek ma este Európa szerte, folyamatosan frissülő hírünk segítségével megnézheti a legújabb gólokat!
nov. 3
20:06
Hazai pályán kapott 106 pontot a Győr a Galatasaraytól (Agroinform)
A Győr sima vereséget szenvedett a világ legjobbjának tartott Taurasi vezette Galatasaraytól a női kosárlabda Euroligában.
nov. 3
20:08
Férfi kézilabda: remek magyar sikerrel kezdődött a szerbiai torna (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott remek játékkal 32–25-re győzött a házigazda Szerbia ellen Nisben a Négy Nemzet Tornája nyitó mérkőzésén. Az Európa-bajnokságra készülő válogatottak összecsapásán a mieink az első félidő közepétől folyamatosan vezettek, és a remekül védő Tatai Péter vezérletével megérdemelt győzelmet arattak.

Keresés