2011. február 3. csütörtök

febr. 3
16:27
Franciaország: Evra eltiltása lejárt, mégsem került be a keretbe (She)
Kihirdette keretét Laurent Blanc, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Brazília elleni felkészülési mérkőzésre. A 23 főből álló névsorban nem szerepel Patrice Evra annak ellenére, hogy letöltötte ötmeccses eltiltását a világbajnokságon történtek miatt.
febr. 3
16:45
Paks: Tíz találattal is megelégednék, ha dobogón végeznénk - Montvai (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks támadója, Montvai Tibor a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, szeretne dobogós helyen végezni csapatával, illetve tavasszal megduplázná góljainak számát.
febr. 3
16:47
Mainz: Szalai Ádám pótlásáról a nyáron döntenek a vezetők (She)
A Mainz labdarúgócsapatának vezetősége és szakmai stábja a nyári átigazolási időszakban dönt arról, hogy szerződtet-e a súlyosan megsérülő, keresztszalag-szakadást szenvedő Szalai Ádám pótlására új játékost.
febr. 3
17:03
Felkészülés: Frank és Tischler döntött, az MTK megverte a DVTK-t (She)
Az MTK labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott a DVTK felett Frank Richárd és Tischler Patrik góljával. A diósgyőriek sok sérültjük miatt mindössze tizenötös kerettel utaztak el a mérkőzésre.
febr. 3
17:05
Udinese: ügynöke szerint Alexis Sánchez nyáron biztosan távozik (She)
Alexis Sánchez, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Udinese játékosának ügynöke, Fernando Felicevich elmondta, a chilei válogatott játékos nyáron biztosan távozik.
febr. 3
17:57
Fáklyaként lángolt Massa Ferrarija - képek! (Infostart)
Szerencsétlenül kezdődött az idei Formula-1-es évad Felipe Massának. A Ferrari brazil pilótája alig ment néhány kört a vadonatúj F150-essel a valenciai pályán, az autó máris lángba borult. Az első teszt zárónapján egyébként Robert Kubica volt a leggyorsabb a Lotus Renault-val, fél tizeddel megelőzve a Force Indiát vezető Adrian Sutilt.
febr. 3
17:57
Spanyolország: Cani 2014 nyaráig hosszabbított a Villarreallal (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Villarreal 29 éves játékosa, Cani 2014 nyaráig meghosszabbította kontraktusát – adta hírül a klub hivatalos honlapja.  A középpályás szerződése idén júniusban járt volna le.
febr. 3
17:59
Tenisz, Fed-kupa: Babos Tímea kikapott Michaella Krajicektől (She)
Babos Tímea két játszmában kikapott Michaella Krajicektől, így a holland válogatott 1:0-ra vezet az első egyes után a magyar csapat ellen a Fed-kupa Euro-afrikai zóna I. csoportjának első fordulójában az izraeli Eilatban.
febr. 3
18:01
Németország: 2014-ig írt alá a Hoffenheim vezetőedzője, Pezzaiuoli (She)
A német labdarúgó-bajnokság élvonalában (Bundesliga) szereplő Hoffenheim vezetőedzője, Marco Pezzaiuoli 2014-ig meghosszabbította szerződését – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 3
18:15
Fed Kupa: Babos kikapott (Metropol)
Babos Tímea kikapott csütörtökön Michaella Krajicektől Eilatban és ezzel a holland női teniszválogatott 1-0-ás vezetést szerzett a magyarok ellen a Fed Kupa Euro-afrikai zóna I. csoportjának második fordulójában.
febr. 3
18:33
Női kézilabda: Anja Andersen váltja Kovács Pétert a Valceánál - sajtóhír (She)
Több román forrás egybehangzóan állítja, hogy Kovács Pétert a dán Anja Andersen váltja a BL-szereplő román Valcea kispadján.
febr. 3
18:51
Az NB I az évtized 26. legerősebb európai bajnoksága volt (Infostart)
Az angol Premier League lett az elmúlt évtized legerősebb európai bajnoksága a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint, a listán a 26. helyet foglalja el a magyar NB I.
febr. 3
18:51
Kubica volt a leggyorsabb a valenciai zárónapon (Metropol)
A Lotus-Renault-t vezető Robert Kubica érte el a legjobb időt csütörtökön, a Forma-1-es csapatok idei első közös gyakorlásának zárónapján.
febr. 3
19:09
Roma: Mexes két kulcsfontosságú meccsen nem játszhat eltiltás miatt (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) két mérkőzésre eltiltotta Philippe Mexest, a Roma középhátvédjét, amiért a szerda esti Brescia elleni bajnoki találkozó után inzultálta a negyedik játékvezetőt.
febr. 3
19:11
Alpesi sí: a nagyot bukó Scheiber a visszavonuláson gondolkodik (She)
A visszavonulását fontolgatja, a Chamonix-ban nagyot bukó alpesi síelő, Mario Scheiber. A 27 éves, óriás-műlesiklásban junior világbajnok osztrák sportoló kijelentette, hogy néhány hónapot még vár, és felépülésének tükrében dönti el, hogy folytatja-e vagy sem.
febr. 3
19:13
Corinthians: a „dagadt” Ronaldót becsmérlő drukkerek törtek-zúztak (She)
A Corinthians labdarúgócsapatának szurkolói nehezen emésztik meg, hogy csapatuk már a Libertadores-kupa selejtezőjében elvérzett. A feldühödött drukkerek már a reptéren ellenséges fogadtatásban részesítették a Kolumbiából hazatérő játékosokat, akiknek autóit aztán csütörtök délelőtt „vették kezelésbe” a csapat edzőtáborában.
febr. 3
19:27
Sunderland: Cattermolenak további egy hónapot kell kihagynia (She)
Lee Cattermole, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Sunderland csapatkapitánya további három hetet lesz kénytelen kihagyni legalább hátsérülése miatt.
febr. 3
19:45
Férfi röplabda Extraliga: simán nyert a Kecskemét (She)
A Kecskemét hazai pályán nyert a Dunaferr ellen a férfi röplabda Extraliga középszakaszában.
febr. 3
19:47
Milan: Andrea Pirlo megkezdte az edzéseket, hamarosan visszatérhet (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan labdarúgója, Andrea Pirlo ismét együtt edzett a csapattal, így nemsokára visszatérhet és a pályán segítheti csapatát.
febr. 3
20:03
Felkészülés: két mérkőzésen is 1-0-s győzelmet aratott a Kecskemét (She)
A Kecskemét labdarúgócsapata csütörtökön egy-egy 45 perces felkészülési mérkőzést játszott a Baník Ostrava és a Zadar ellen. Mindkétszer 1–0-s KTE-győzelemmel fejeződött be a találkozó.
febr. 3
20:12
NHL bíró fújja a sípot a magyar bajnokságban (Behaviour)
Az illető nem más, mint Lyle Seitz. A most 42 esztendős kanadai sípmester 1992 és 2010 között vonalbíróként közreműködött az NHL mérkőzésein, befújt tilos felszabadítást többek között All Star Gálán, és lest jelzett a 2009-es Winter Classic-on. Személyében azonban nemcsak egy rutinos "zebramezest" tisztelhetünk, hanem egy felkészült szakembert is, akitől az edzősködés sem áll távol.
febr. 3
20:21
Felkészülés: a Győr döntetlen játszott Szabics Imre csapatával (She)
Két felkészülési mérkőzést is játszott csütörtökön a Győri ETO labdarúgócsapata a törökországi edzőtáborban: előbb a román Otopeni verték 1–0-ra, majd Szabics Imre csapatával, az osztrák Sturm Grazcal játszottak 1–1-es döntetlen a Rába-partiak.
febr. 3
20:39
Vasas: az elnökség döntött, megvan az új tulajdonos (She)
A Vasas elnöksége csütörtöki rendkívüli ülésén meghozta végső döntését a labdarúgócsapatot működtető Vasas Futball Kft. értékesítésével kapcsolatban.
febr. 3
20:39
Megvan a Vasas új tulajdonosa (Metropol)
A Vasas elnöksége csütörtöki rendkívüli ülésén meghozta végső döntését a labdarúgócsapatot működtető Vasas Futball Kft. értékesítésével kapcsolatban.
febr. 3
20:57
Megvan a Vasas új tulajdonosa (Infostart)
A Vasas elnöksége csütörtöki rendkívüli ülésén meghozta végső döntését a labdarúgócsapatot működtető Vasas Futball Kft. értékesítésével kapcsolatban.
febr. 3
21:15
DVSC: már csak Salami készül a csapattal a próbajátékosok közül (She)
A dvsc.hu tájékoztatása szerint a próbajátékosok közül már csak a nigériai Eugene Salami készül a DVSC-vel. Ez egyben azt is jelenti, hogy a brazil középpályást, Paulo da Silvát elküldte a klub.
febr. 3
21:33
Videoton: Mutumba a következő években még hozhat pénzt a konyhára (She)
Az Aftonbladet értesülései szerint a Videoton labdarúgócsapata és az AIK Solna megegyezett egymással Martin Mutumba ügyében. Ezek szerint az ugandai származású szélsőt csekély összegért visszavásárolja a svéd klub, ám ha a következő három évben eladja, akkor az érte kapott pénz mintegy 50 százaléka a fehérváriakat illeti meg.
febr. 3
21:35
Videoton: a portugál élvonalból Ribeiro érkezhet - sajtóértesülés (She)
A portugál O Jogo értesülései szerint a Guimares labdarúgója, Joao Ribeiro felkeltette az NB I listavezetőjének, a Videotonnak és az amerikai Kansas Citynek a figyelmét, így könnyen lehet, hogy nemsokára klubot vált.
febr. 3
22:09
Tenisz, Fed-kupa: csak matematikai esély maradt a csoportgyőzelemre (She)
A magyar női teniszválogatott a párosmérkőzést is elbukta, így 3:0-s vereséget szenvedett Hollandiától a Fed-kupa Euro-afrikai zóna I. csoportjának első fordulójában az izraeli Eilatban.
febr. 3
22:45
Videó: Cristian Chivu alattomos szabálytalansága Marco Rossi ellen (She)
Nem bírt az idegeivel Cristian Chivu a Bari–Internazionale olasz bajnoki mérkőzésen. A vendégek román légiósa vélt vagy valós sérelmeit nem éppen korrekt módon próbálta rendezni Marco Rossival szemben.
febr. 3
23:03
NFL: a detroiti Suh nyerte az év legjobb újoncának járó díjat (She)
Ndamukong Suh, az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Detroit Lions védője nyerte az év újoncának járó elismerést.
febr. 3
23:39
Férfi kosárlabda Euroliga: a Real Madrid hosszabbításban győzött (She)
A Real Madrid hazai pályán hosszabbítás után 89–86-ra nyert az Efes Pilsen ellen, így továbbra is százszázalékos a férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjében.

Keresés